https://www.reddit.com/r/hungary/s/L639KBzWkh
https://www.reddit.com/r/hungary/s/x2WHCXiRnp
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 26., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 26., péntek 10:24
Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
nyilván nem szó szerint minden egyes negyzetmeteren halálfélelem és eletveszely, kicsit ertsuk mar jól....
aki járt ezekben a városokban, es nem csak 2-3 napra, az tudja miről beszélek.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 26., péntek 9:18
Két hétig voltam Barcelonában és Párizsban is, külvárosban lakva, de mindennap bemetrózva, buszozva a belvárosba. Attrocitás sem engem, sem a feleségemet nem ért, pedig ő is sokat utazott egyedül. Vannak környékek, ahol jelentősen megnő a bevándorló külsejű figurák aránya, és igen, itt van az emberben félelem, amikor tele van a busz és csak te vagy rajta fehér. Ettől függetlenül azért az egy erős túlzás, hogy “elesett” a város, mert a 80-90%-a ezeknek a városoknak patika.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
nyilván nem szó szerint minden egyes negyzetmeteren halálfélelem és eletveszely, kicsit ertsuk mar jól....
aki járt ezekben a városokban, es nem csak 2-3 napra, az tudja miről beszélek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 26., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 26., péntek 8:34
Biztos hogy romlott, de ezt is kontextusában kellene nézni. Lakhatási válság, munkahelyek megszűnése, a 2009-es válság óta egyre nagyobb gazdasági problémák, az ezzel járó pénz elértéktelenedése, társadalmi olló nyílása, stb. mind-mind okok a már említett migráció mellett. És nem csak nyugaton, nem csak Európában, nem csak a liberális berendezkedésű társadalmakban.Realista24 írta: Ezert irtam, hogy kulonbseget kell tenni biztonsag es biztonsag kozott. Eletveszely nyilvan nincs mindenhol, ahogy hehe probalt tulozni szokas szerint. Ilyen szempontbol en 90%-ot mondanek nagyjabol barmelyik nagyobb varosra, a maradek 10% meg 20 eve is veszelyes volt.
De a kozbiztonsag egesz Europban romlott, hol jobban, hol kevesbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 26., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 26., péntek 8:17
3 hétig voltam kint, Barcelona egyébként területre viszonylag kicsi. Zsebtolvajok nyilván vannak. Én nem éreztem magam életveszélyben egy percig sem. És ha mégis lett volna valami, akkor az a spanyolok által. Nem hinném, hogy a migránsok pont akkor nem mentek ki az utcara, amikor én ott voltam.Realista24 írta:Ne haragudj, de ezt mire alapozod? Marmint kint elsz vagy kint voltal egy hetet?gólvonal írta:
Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.
Ez ugyanolyan tulzas, mint az eletveszely minden utcaban kijelentes.
Ugyanakkor, ha valamit ki lehet jelenteni, hogy barmelyik utcaban, barmikor kirabolhatnak, legyen az a strand, a La Rambla vagy egy sima utca belsobb keruletekben.
Azt viszont hozza kell tennem, hogy ez nem uj dolog, regen is mar rengeteg zsebeles, rablas volt.
Becsben mar van(nak) olyan kerulet(ek) resz(ek), amiket a szirek kvazi teljesen atvettek, es mar nappal sem erdemes atmenni rajta.
Parizs mar evekkel ezelott elesett, ahogy most mar egyre tobb angol varos is, Londonhoz hasonloan. Nemeteket mar emliteni sem kell.
Ezekhez kepest itt kozepen, keleten meg egesz jo allapotok uralkodnak. Nyilvan miert maradna itt a migrans forintert, lejert, vagy akarmiert, ha mehet par szaz kilometert, es maris eurot kap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 26., péntek 7:45
Ne haragudj, de ezt mire alapozod? Marmint kint elsz vagy kint voltal egy hetet?gólvonal írta:Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. szeptember 26., péntek 7:34
A srác direkt a gettósabb helyeket mutatja be, mar jo ideje követem. Van olyan videoja, ahol a helyiek mondjak neki, hogy abba az utcaba ember , foleg feher ne tegye be a labat, de o bemegyhehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
tenyleg lassan ugy tunik, kb 100 evente megismétlődnek bizonyos dolgok....
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:45
kurvajoferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... y_akartad/
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:39
kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:30
az pont jó arány, főleg, ha helyi lakos vagy, azzal a 30-40%-kal kielégszik bárki ugye.gólvonal írta:Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:27
kiserik adott neki tanácsokat, hogy gyorsan terelni kell egy huszadrangú celebre, és ne a miniszterelnök helyetteséről legyen szó a témábanferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... y_akartad/
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:19
Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:15
Én rosszul vagyok ezektől a városoktól. Már a nyitókép betonnal kiöntött óriás tér, brutalista épületek, nem éltem a szocializmusba de mindig az jut róla eszembe.kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:06
A többiről nem tudok nyilatkozni, de Barcelonában voltam másfél hónapja és sokkal kevesebb a migráns, mint gondoltam. Tengerparton focizgatott pár színes bőrű, de azon kívül alig lehetett velük találkozni.hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
tenyleg lassan ugy tunik, kb 100 evente megismétlődnek bizonyos dolgok....
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:59
Sima kelet-európai városnak néz ki, meg van ennek is a bája. Szívesen ellátogatnék oda.kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem