Politika
Re: Politika
https://hvg.hu/gazdasag/20250926_rogan- ... propaganda
Még 4 milliárdot kap Rogán Antal propagandaminisztériuma kormányzati kommunikációra
Rogánék annak ellenére kapnak megint pluszpénzt, hogy az eredeti költségvetési törvény szerinti 39,5 milliárdos keret már az eddigi kormányhatározatok révén is csaknem 70 milliárdra nőtt.
fideszesek ilyenkor belegondolnak egy picit is hogy ez a penz hova jobb helyre is juthatott volna? vagy ez tok oke? ekkora a sotetseg?
Még 4 milliárdot kap Rogán Antal propagandaminisztériuma kormányzati kommunikációra
Rogánék annak ellenére kapnak megint pluszpénzt, hogy az eredeti költségvetési törvény szerinti 39,5 milliárdos keret már az eddigi kormányhatározatok révén is csaknem 70 milliárdra nőtt.
fideszesek ilyenkor belegondolnak egy picit is hogy ez a penz hova jobb helyre is juthatott volna? vagy ez tok oke? ekkora a sotetseg?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Meg azt mondanam siman lehetne igy, ha nem lattam volna valakit itt hisztizni egy hete, hogy bezzeg masok mekkora fergek, alja emberek es elveszett roncs szarok, hogy orulnek egy ember halalanak.hehetheoriginal írta: mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
megint nem a lenyegrol beszelunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem 100%os tupontos megfogalmazasrol beszelek, idezem magam:hehetheoriginal írta:jaj ne már, ne modoroskodjunk már pls. evidencia, értelmes kommunikáció, bizonyos értelmi szint kelljen már, hogy beszélgetni tudjon egymással pár ember.Realista24 írta:
Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.![]()
ha mindenki minden szavát, mint egy robot vagy szamitogep mondaná es csakis 100% tupontos megfogalmazas lenne, ahol nem kell gondolkodni, mert csak 1 es 0 van, az mar regen rossz.
kicsit maradjunk mar a felegyenesedett ember szintjen.....![]()
mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
kifejezed magad ertelmesen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
És ki fogja eldönteni, hogy ki az antifa és ki nem?ferni írta: Vitya komolyan átment diktátorba ma reggel![]()
![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/L639KBzWkh
https://www.reddit.com/r/hungary/s/x2WHCXiRnp
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jaj ne már, ne modoroskodjunk már pls. evidencia, értelmes kommunikáció, bizonyos értelmi szint kelljen már, hogy beszélgetni tudjon egymással pár ember.Realista24 írta:Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
nyilván nem szó szerint minden egyes negyzetmeteren halálfélelem és eletveszely, kicsit ertsuk mar jól....
aki járt ezekben a városokban, es nem csak 2-3 napra, az tudja miről beszélek.![]()
ha mindenki minden szavát, mint egy robot vagy szamitogep mondaná es csakis 100% tupontos megfogalmazas lenne, ahol nem kell gondolkodni, mert csak 1 es 0 van, az mar regen rossz.
kicsit maradjunk mar a felegyenesedett ember szintjen.....
mindenki, akinek van agya tudja es erti, hogy mire gondoltam, mit irtam, felesleges tulhuzni.
thereisonly1ronaldo
Vitya komolyan átment diktátorba ma reggel
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy ha megerolteted magad egy kicsit, es kifejezed magad ertelmesen, akkor minden sokkal egyszerubb lenne.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
nyilván nem szó szerint minden egyes negyzetmeteren halálfélelem és eletveszely, kicsit ertsuk mar jól....
aki járt ezekben a városokban, es nem csak 2-3 napra, az tudja miről beszélek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Két hétig voltam Barcelonában és Párizsban is, külvárosban lakva, de mindennap bemetrózva, buszozva a belvárosba. Attrocitás sem engem, sem a feleségemet nem ért, pedig ő is sokat utazott egyedül. Vannak környékek, ahol jelentősen megnő a bevándorló külsejű figurák aránya, és igen, itt van az emberben félelem, amikor tele van a busz és csak te vagy rajta fehér. Ettől függetlenül azért az egy erős túlzás, hogy “elesett” a város, mert a 80-90%-a ezeknek a városoknak patika.hehetheoriginal írta: jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
jó, hát aki szó szerint ért mindent, azzal nem tudok mit kezdeni.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Biztos hogy romlott, de ezt is kontextusában kellene nézni. Lakhatási válság, munkahelyek megszűnése, a 2009-es válság óta egyre nagyobb gazdasági problémák, az ezzel járó pénz elértéktelenedése, társadalmi olló nyílása, stb. mind-mind okok a már említett migráció mellett. És nem csak nyugaton, nem csak Európában, nem csak a liberális berendezkedésű társadalmakban.Realista24 írta: Ezert irtam, hogy kulonbseget kell tenni biztonsag es biztonsag kozott. Eletveszely nyilvan nincs mindenhol, ahogy hehe probalt tulozni szokas szerint. Ilyen szempontbol en 90%-ot mondanek nagyjabol barmelyik nagyobb varosra, a maradek 10% meg 20 eve is veszelyes volt.
De a kozbiztonsag egesz Europban romlott, hol jobban, hol kevesbe.
És itt jön az, ami engem zavar, hogy többek közt itt a fórumon is úgy állítják ezt be egyesek, mintha ez nyugati és/vagy liberális probléma lenne. A politikáról nem is beszélve. Ez csak eltereli az okok nagy részéről a figyelmet, a válság haszonélvezői ennek örülnek, gerjesztik is a jelenséget, a megoldás pedig egyre távolabb kerül.
Minél hamarabb megoldást kéne találni, méghozzá európait, mert pl. a kínai, egy emberre átlagban egy térfigyelő kamera, pontrendszer, sok járulékos veszteség az igazságszolgáltatásban, munkatáborok, stb. nekem nem tetsző megoldások.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezert irtam, hogy kulonbseget kell tenni biztonsag es biztonsag kozott. Eletveszely nyilvan nincs mindenhol, ahogy hehe probalt tulozni szokas szerint. Ilyen szempontbol en 90%-ot mondanek nagyjabol barmelyik nagyobb varosra, a maradek 10% meg 20 eve is veszelyes volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
3 hétig voltam kint, Barcelona egyébként területre viszonylag kicsi. Zsebtolvajok nyilván vannak. Én nem éreztem magam életveszélyben egy percig sem. És ha mégis lett volna valami, akkor az a spanyolok által. Nem hinném, hogy a migránsok pont akkor nem mentek ki az utcara, amikor én ott voltam.Realista24 írta:Ne haragudj, de ezt mire alapozod? Marmint kint elsz vagy kint voltal egy hetet?gólvonal írta:
Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.
Ez ugyanolyan tulzas, mint az eletveszely minden utcaban kijelentes.
Ugyanakkor, ha valamit ki lehet jelenteni, hogy barmelyik utcaban, barmikor kirabolhatnak, legyen az a strand, a La Rambla vagy egy sima utca belsobb keruletekben.
Azt viszont hozza kell tennem, hogy ez nem uj dolog, regen is mar rengeteg zsebeles, rablas volt.
Becsben mar van(nak) olyan kerulet(ek) resz(ek), amiket a szirek kvazi teljesen atvettek, es mar nappal sem erdemes atmenni rajta.
Parizs mar evekkel ezelott elesett, ahogy most mar egyre tobb angol varos is, Londonhoz hasonloan. Nemeteket mar emliteni sem kell.
Ezekhez kepest itt kozepen, keleten meg egesz jo allapotok uralkodnak. Nyilvan miert maradna itt a migrans forintert, lejert, vagy akarmiert, ha mehet par szaz kilometert, es maris eurot kap.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne haragudj, de ezt mire alapozod? Marmint kint elsz vagy kint voltal egy hetet?gólvonal írta:Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()
Ez ugyanolyan tulzas, mint az eletveszely minden utcaban kijelentes.
Ugyanakkor, ha valamit ki lehet jelenteni, hogy barmelyik utcaban, barmikor kirabolhatnak, legyen az a strand, a La Rambla vagy egy sima utca belsobb keruletekben.
Azt viszont hozza kell tennem, hogy ez nem uj dolog, regen is mar rengeteg zsebeles, rablas volt.
Becsben mar van(nak) olyan kerulet(ek) resz(ek), amiket a szirek kvazi teljesen atvettek, es mar nappal sem erdemes atmenni rajta.
Parizs mar evekkel ezelott elesett, ahogy most mar egyre tobb angol varos is, Londonhoz hasonloan. Nemeteket mar emliteni sem kell.
Ezekhez kepest itt kozepen, keleten meg egesz jo allapotok uralkodnak. Nyilvan miert maradna itt a migrans forintert, lejert, vagy akarmiert, ha mehet par szaz kilometert, es maris eurot kap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A srác direkt a gettósabb helyeket mutatja be, mar jo ideje követem. Van olyan videoja, ahol a helyiek mondjak neki, hogy abba az utcaba ember , foleg feher ne tegye be a labat, de o bemegyhehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
tenyleg lassan ugy tunik, kb 100 evente megismétlődnek bizonyos dolgok....
Frankfurt az elveszett, 2 hete voltam ott 5 napot…. Nagyon meredek lett az egesz varos. Mar a kozpontibb helyek is kb getto szint
kurvajoferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... y_akartad/
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak![]()
ezek meg a rossz ido - jo ido miatt is kirugtak vezetőt a meteorológiatol
valamelyik univerzumban:
kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
az pont jó arány, főleg, ha helyi lakos vagy, azzal a 30-40%-kal kielégszik bárki ugye.gólvonal írta:Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()
hiszen mindenki a privát őrzővédős 5 méteres kerítéses állig bekamerázott zöldövezetben lakik ugye.
mikor nincs már fehérember az utcán. biztalomgerjesztő.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
kiserik adott neki tanácsokat, hogy gyorsan terelni kell egy huszadrangú celebre, és ne a miniszterelnök helyetteséről legyen szó a témábanferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... y_akartad/
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... y_akartad/
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak
Deutsch Tamás az ATVn, egészen elképesztő amit ezek csinálnak
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Azt nem tudom, de a te állításod az volt, hogy "életveszely minden utcában". Ez nem igaz, Barcelona kb 60-70% biztonságos.hehetheoriginal írta: Es milyen az ottani 8.ker?....![]()