csakaszovjetunió.
geci.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:15
Én rosszul vagyok ezektől a városoktól. Már a nyitókép betonnal kiöntött óriás tér, brutalista épületek, nem éltem a szocializmusba de mindig az jut róla eszembe.kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:06
A többiről nem tudok nyilatkozni, de Barcelonában voltam másfél hónapja és sokkal kevesebb a migráns, mint gondoltam. Tengerparton focizgatott pár színes bőrű, de azon kívül alig lehetett velük találkozni.hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
tenyleg lassan ugy tunik, kb 100 evente megismétlődnek bizonyos dolgok....
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:59
Sima kelet-európai városnak néz ki, meg van ennek is a bája. Szívesen ellátogatnék oda.kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:49
megnéztem. a szép város az nem ez, az biztos.kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:18
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:03
Tudod ott a gond, hogy az összes nyugat európai nagyvárosban már csak a közepe ami jó (turistanegyed), a többi részeken a hehe által említett retkek dominálnak akik lófaszt nem adnak hozzá a társadalomhoz, cserébe büdösek, hangosak, beilleszkedni nem akarnak és senki nem szavazott arra, hogy ilyen előemberekkel éljenek együtt. nyílván nem mind ilyen 10/8 az arány. nem ismerős ez kis hazánkból?gutihaz14 írta:
nahat vilagvarosokban talal lepusztult negyedeket, utcakat? nem latott ilyeta vilag. lezer is igy mutatta be becset anno
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:55
nahat vilagvarosokban talal lepusztult negyedeket, utcakat? nem latott ilyeta vilag. lezer is igy mutatta be becset annohehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:46
Ki mondta, hogy minden a legnagyobb rendben? Ha valaki nem veszi be, hogy mindenért is a migránsok felelősek, az még nem azt mondja, hogy minden rendben.kiserik írta: Egyrészt ilyet ne írj, mert ez propaganda. Nyugat-Európában minden a legnagyobb rendben van, és mindenki boldog. Azok valószínűleg AI által generált videók, vagy úgy vannak beállítva, hogy csak azt mutassák.
Itt mire célzol?kiserik írta:Másrészt drónok: érdekes utóélete lett a lengyel és az észt történéseknek...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:31
Ezt csak most látom. ferni, Te tényleg szerelmes vagy, nem csak MP-be, de Zsoltiba isferni írta: Egy kis Osváth Zsolti az egész ügyről. Ugye ő teljesen alaptalanul lett megvádolva, hogy pedo és fújta ezt az egész kormánypropaganda, mert fellépett a már legendás influenszer tüntetésen.
https://www.facebook.com/share/v/1B2mB8sePq/
Ugye kiserik itt tolta az Ábrahám-propit mekkora pedofil az Osváth Zsolti.
Még azután is magyarázta a bizonyítványt, hogy maga az "állítólagos áldozat" arccal és névvel vallotta be, hogy Zsolti volt az igazi áldozat, miközben Zsoltival beszélgetett és még hazugságvizsgálóra is rá volt kötve utána a tag...
kiseriknek ez se volt anno elég bizonyíték és mondta tovább....
Szóval felesleges itt erőltetni bármilyen témát.
Annyira ragaszkodik a saját elképzelt valóságához legyen bármi a téma, hogy a legegyértelműbb tények se elegek a megváltoztatásához.
Nem, nem ok. Miért jött fel? Mert manipulációnak tartom, hogy sokan úgy állítják be MP hangfelvételét, hogy abból az derült ki, hogy Rogánék kihúzatták magukat mindenből, mert az egész ügyészség korrupt. És miért jött ez fel? Mert most kb hasonló megy a médiában, azt állítják sokan, hogy a parlamentben senki nem mondta Semjén nevét. Egyszerű érdekesség és figyelem felhívás.Halfkey írta: Én magát a felvetésed nem értem kiserik. Legyen így, fogadjuk el minden állítasod, nincs korlátlan hatalma a fidesznek, csak részleges.
Ez akkor így oké? Minden rendben?
Egyrészt ilyet ne írj, mert ez propaganda. Nyugat-Európában minden a legnagyobb rendben van, és mindenki boldog. Azok valószínűleg AI által generált videók, vagy úgy vannak beállítva, hogy csak azt mutassák.hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:21
Vagy a teljes ügyészség, mint intézmény független, vagy nem az. Ez akkor is érvényes, ha vannak becsületes, nem politikai befolyás alatt álló ügyészek. Szerintem is vannak, ahogy írod. Bár kétlem, hogy az egyes ügyek elosztásánál ne lenne valamilyen szintű politikai beleszólás. Szerintem itt lesz valahol a kutya elásva. Becsületes ügyész nem kap meg bizonyos ügyeket és kész.kiserik írta: Tényleg, lehet, hogy nálam van baj a toronyban, csak akkor valaki ezekre legyen szíves válaszoljon nekem, hogy én is megvilágosodhassak.
Ha igaz ez az állítás: "De azért Rogánéknak sikerült magukat kihúzatni valahogy.", akkor miért van az, hogy:
- tudunk Tóniról, Ádámról meg Barbaráról?
- tudunk arról, hogy Schadl sofőrje egy autót vitt nagy Ádámnak a kesztyűtartóban pénzzel?
- mi a fenének fordultak VJ-hoz, hogy próbáljon meg intézkedni, ha úgy is kihúzatták magukat?
- miért mondta Varga, hogy független az ügyészség, mert Polt nem ura a helyzetnek?
- miért mondta Varga, hogy "javasolták az ügyészeknek, hogy mit kellene kihúzni, de azt nem mind tartották be?
Lehet, hogy elborult a gondolkodásom és a felfogásom, de továbbra is azt látom, hogy van hatalma a Fidesznek az ügyészségen, de nincs korlátlan hatalma, ahogy sokan beállítják, legyen bárki a főügyész. Sok ügyész van, aki tisztességesen végzi a munkáját, és ha azt látja, hogy szar van palacsintában, akkor inkább szivárogtat. A bíróság már más tészta, de az nagyon összetett és szövevényes érdekeket szolgál.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:14
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:09
Na megvan holnap melo kozben miket nezek, koszi.hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 25., csütörtök 20:57
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem