Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:17

egy jó észak-korea, az az igazi, az a cél :lol:

csakaszovjetunió.
geci.
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:15

kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
Én rosszul vagyok ezektől a városoktól. Már a nyitókép betonnal kiöntött óriás tér, brutalista épületek, nem éltem a szocializmusba de mindig az jut róla eszembe.
https://www.youtube.com/watch?v=s1ATTIQ ... rt_radio=1
Ez a zene illik hozzá :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BLevi96 2025. szeptember 25., csütörtök 23:18-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:10

Es milyen az ottani 8.ker?.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 25., csütörtök 23:06

hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
tenyleg lassan ugy tunik, kb 100 evente megismétlődnek bizonyos dolgok....
A többiről nem tudok nyilatkozni, de Barcelonában voltam másfél hónapja és sokkal kevesebb a migráns, mint gondoltam. Tengerparton focizgatott pár színes bőrű, de azon kívül alig lehetett velük találkozni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:59

kiserik írta: Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
Sima kelet-európai városnak néz ki, meg van ennek is a bája. Szívesen ellátogatnék oda.
Viszont a videóba miért kellett ismét a politikai konteó, hogy anno a Lukasenka elleni tüntetések külföldi (lengyel) beavatkozás miatt történtek? Az ottani emberek sem szeretik, ha a hatalom átveri és hülyének nézi őket. Nem kellenek külföldi civil szervezetek ahhoz, hogy ilyenkor jogos dühöt érezzenek, és kimenjenek az utcára. Miért elképzelhetetlen, hogy az emberek egyszerűen nem vették be, hogy Lukasenka 80+%-ot ért volna el a választásokon?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:49

megnéztem. a szép város az nem ez, az biztos. :lol:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:45

Ha már európai nagyvárosi körutak, én is hoznék egyet. Kicsit (kicsit?) elfogult, de szerintem szép város: https://www.youtube.com/watch?v=kaIlsVc7CNM (Minszkről van szó)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:18

csupa orvosok és mérnökök afrikából és a közel-keletről :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. szeptember 25., csütörtök 22:03

gutihaz14 írta:
nahat vilagvarosokban talal lepusztult negyedeket, utcakat? nem latott ilyeta vilag. lezer is igy mutatta be becset anno
Tudod ott a gond, hogy az összes nyugat európai nagyvárosban már csak a közepe ami jó (turistanegyed), a többi részeken a hehe által említett retkek dominálnak akik lófaszt nem adnak hozzá a társadalomhoz, cserébe büdösek, hangosak, beilleszkedni nem akarnak és senki nem szavazott arra, hogy ilyen előemberekkel éljenek együtt. nyílván nem mind ilyen 10/8 az arány. nem ismerős ez kis hazánkból?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:55

hehetheoriginal írta: hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
kozben dania legtereben repkednek (pszt orosz) dronok, mindenfele szu-35-ök meg mig-ek....
nahat vilagvarosokban talal lepusztult negyedeket, utcakat? nem latott ilyeta vilag. lezer is igy mutatta be becset anno
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:46

kiserik írta: Egyrészt ilyet ne írj, mert ez propaganda. Nyugat-Európában minden a legnagyobb rendben van, és mindenki boldog. Azok valószínűleg AI által generált videók, vagy úgy vannak beállítva, hogy csak azt mutassák.
Ki mondta, hogy minden a legnagyobb rendben? Ha valaki nem veszi be, hogy mindenért is a migránsok felelősek, az még nem azt mondja, hogy minden rendben.
Szerintem azok az állítások vagy utalások hamisak, hogy 10-20-30 éve volt ott Kánaán, és mostanában lett rossz a helyzet. Pl. a 19. sz.-i, 20. sz. eleji Londonhoz képest a mai még mindig sokszorosan élhetőbb. Később sem volt sokkal jobb a helyzet, és ez igaz a Világ szinte összes nagyvárosára. Ezeken a helyeken a civilizációnk kezdete óta megvoltak a no-go zónák, multikulturalizmus is volt, pl. Alexandria a római uralom alatt. Mint ahogy az sem igaz, hogy ez kizárólag politikai akarattal megoldható lenne. Ha ez lenne a helyzet, pl. Oroszországban sem lenne bűnözés. De akár mondhatnék más, nem igazán liberális országokat is.
A migráció mellett a szegénység, az egyre nyíló társadalmi olló, a gazdasági és politikai elit elzüllése, na és persze már az általam sokszor felhozott corporate greed többet nyomnak a latba szerintem. Csak valamiért egyes politikai erők szeretik az első mellett a többi elhallgatni. Fantáziádra bízom, miért.
kiserik írta:Másrészt drónok: érdekes utóélete lett a lengyel és az észt történéseknek...
Itt mire célzol?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:31

ferni írta: Egy kis Osváth Zsolti az egész ügyről. Ugye ő teljesen alaptalanul lett megvádolva, hogy pedo és fújta ezt az egész kormánypropaganda, mert fellépett a már legendás influenszer tüntetésen.
https://www.facebook.com/share/v/1B2mB8sePq/

Ugye kiserik itt tolta az Ábrahám-propit mekkora pedofil az Osváth Zsolti.

Még azután is magyarázta a bizonyítványt, hogy maga az "állítólagos áldozat" arccal és névvel vallotta be, hogy Zsolti volt az igazi áldozat, miközben Zsoltival beszélgetett és még hazugságvizsgálóra is rá volt kötve utána a tag... :lol:

kiseriknek ez se volt anno elég bizonyíték és mondta tovább.... :lol:

Szóval felesleges itt erőltetni bármilyen témát.

Annyira ragaszkodik a saját elképzelt valóságához legyen bármi a téma, hogy a legegyértelműbb tények se elegek a megváltoztatásához.
Ezt csak most látom. ferni, Te tényleg szerelmes vagy, nem csak MP-be, de Zsoltiba is :lol: Olvass egy kicsit vissza, ha megkopott a memóriád. Zsoltidat mindig Te hoztad fel és védted, mint egy anyaoroszlán (tudnám kitől?), én pont leszartam, mert kisstílűnek és jelentéktelennek tartottam, hogy most ki kinek küldött pöcsös képet.
Halfkey írta: Én magát a felvetésed nem értem kiserik. Legyen így, fogadjuk el minden állítasod, nincs korlátlan hatalma a fidesznek, csak részleges.

Ez akkor így oké? Minden rendben?
Nem, nem ok. Miért jött fel? Mert manipulációnak tartom, hogy sokan úgy állítják be MP hangfelvételét, hogy abból az derült ki, hogy Rogánék kihúzatták magukat mindenből, mert az egész ügyészség korrupt. És miért jött ez fel? Mert most kb hasonló megy a médiában, azt állítják sokan, hogy a parlamentben senki nem mondta Semjén nevét. Egyszerű érdekesség és figyelem felhívás.
Egyrészt ilyet ne írj, mert ez propaganda. Nyugat-Európában minden a legnagyobb rendben van, és mindenki boldog. Azok valószínűleg AI által generált videók, vagy úgy vannak beállítva, hogy csak azt mutassák. :mrgreen:

Másrészt drónok: érdekes utóélete lett a lengyel és az észt történéseknek...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:29

Már nem tudtam szerkeszteni, összekevertem más videóssal.
https://www.youtube.com/@TylerOliveira

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:21

kiserik írta: Tényleg, lehet, hogy nálam van baj a toronyban, csak akkor valaki ezekre legyen szíves válaszoljon nekem, hogy én is megvilágosodhassak.

Ha igaz ez az állítás: "De azért Rogánéknak sikerült magukat kihúzatni valahogy.", akkor miért van az, hogy:
- tudunk Tóniról, Ádámról meg Barbaráról?
- tudunk arról, hogy Schadl sofőrje egy autót vitt nagy Ádámnak a kesztyűtartóban pénzzel?
- mi a fenének fordultak VJ-hoz, hogy próbáljon meg intézkedni, ha úgy is kihúzatták magukat?
- miért mondta Varga, hogy független az ügyészség, mert Polt nem ura a helyzetnek?
- miért mondta Varga, hogy "javasolták az ügyészeknek, hogy mit kellene kihúzni, de azt nem mind tartották be?

Lehet, hogy elborult a gondolkodásom és a felfogásom, de továbbra is azt látom, hogy van hatalma a Fidesznek az ügyészségen, de nincs korlátlan hatalma, ahogy sokan beállítják, legyen bárki a főügyész. Sok ügyész van, aki tisztességesen végzi a munkáját, és ha azt látja, hogy szar van palacsintában, akkor inkább szivárogtat. A bíróság már más tészta, de az nagyon összetett és szövevényes érdekeket szolgál.
Vagy a teljes ügyészség, mint intézmény független, vagy nem az. Ez akkor is érvényes, ha vannak becsületes, nem politikai befolyás alatt álló ügyészek. Szerintem is vannak, ahogy írod. Bár kétlem, hogy az egyes ügyek elosztásánál ne lenne valamilyen szintű politikai beleszólás. Szerintem itt lesz valahol a kutya elásva. Becsületes ügyész nem kap meg bizonyos ügyeket és kész.

Ami a nagyvárosokat illeti, ez mindig így volt. Ahol sok az ember, turista, ott a bűnözők is megjelennek. Viszont az illegális bevándorlás nem segített a helyzeten, ezt kár tagadni, ezzel is kezdeni kéne valamit. Pár videójába én is belefutottam, és a legnagyobb gondot ott látom, hogy a rendőri jelenlét egyszerűen nem elég ahhoz a tömeghez, ami ezeken a helyeken összegyűl.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:14

https://youtu.be/emUbVjLiDyw?si=cAX3WG79a3_oiZc9

Toroczkai beszélgetett Rehák Róberttel akihez köthető a vadászházas papír.
9:10től.

Természetesen az egész téma el van ütve, hogy csak internetes pletykák és elmondja el se tud ilyet képzelni Semjénről :lol:

Toroczkaiék előadják, hogy levadászták szó szerint Rehákot, majd odaállított Toró 3 "gorillával", Rehák meg teljes nyugalommal mondta üljenek le és 1 órát elbeszélgetett vele :lol:

Mint valami mesefilm, ott vannak ilyenek, nem túl hihető na.

Persze aztán lehet valid, de ahogy elő van adva az nagyon vicces és a tag reakciójából aki full chillben van nem ez jött le mintha nagyon váratlanul érte volna :lol:

Na mindegy nézzétek, gondoltam hozok én egy Toroczkai videót kivételesen :kalapos:

Azért itt is megnéznék egy hazugságvizsgálót... :shifty:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:09

Na megvan holnap melo kozben miket nezek, koszi. :mrgreen:
Amugy ahogy nezem a cimekbol minden varosba direkt a legszarabb kornyekekre megy, szoval pesten se a budai oldalt mutatna be hanem a nepszinhaz utcat, de kivancsian varom, mondjuk frankfurtrol mar korabban is lattam videokat hogy micsoda ferto gocpont lett egesz nemetorszagban.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 21:02

Kemények azok a videók.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 20:57

hogy kicsit tereljem a témát, érdemes a kurt caz nevű délafrikai? youtuber friss sorozatát nézni (mindenféle utazósvideókkal nyomja), nyugat-europai körúton jár és róma, párizs (ezt a videojat mar masodjara szedte le a youtube.....), brüsszel, frankfurt után most épp barcelonában mutatja be, hogy kb afrika és közel-kelet az egész, kisstílű bűnözés és életveszély minden utcában, a helyieknek mindenhol tele van a fasza és forrásponton van a helyzet minden országban már. még egy londoni kiruccanással tehetné fel az i-re a pontot....
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 25., csütörtök 20:57

Én magát a felvetésed nem értem kiserik. Legyen így, fogadjuk el minden állítasod, nincs korlátlan hatalma a fidesznek, csak részleges.

Ez akkor így oké? Minden rendben?

Vissza: