Kiseriket igazsagugyi miniszternek
Szanalmas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 11:43
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 25., csütörtök 11:43
Hogy Trumpot idézzem: "Sounds good, doesn't work."Előbb titokban elkezdek nyomozni (oknyomozó újságírás), majd ha lesz konkrétum, akkor nyilvánosságra hozom és megteszem a feljelentést.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 11:29
Jelenleg Semjén ellen a legnagyobb bizonyíték, hogy kormánypárt tag és most ezen lehet hörögni az ellenzéknek. Szerintem egyébként bűnös és rohadjon meg a pokolban, de ez eddig semmi más, mint rágalmazás. Nincs semmilyen bizonyíték és ha kicsit is belegondolna valaki, így már nem is lesz, soha a büdös életbe (bár reménykedjünk benne, hogy nincs igazam). Mit tesz most a hatalom? Minden szálat elvarr. Mit kellett volna tenni? Kussban nyomozni, bizonyítékokat és tanúkat szerezni és utána borítani a bilit. Persze most a DK 5+5 milliót ajánl annak, aki majd tanúskodik. Szerinted mennyien vannak Magyarországon, akik bármit és annak az ellenkezőjét is tanúskodják 5+5 millióért? Mennyire lesz hiteles az a 20 év körüli cigánygyerek Ózdról, aki majd elmondja, hogy mi történt 10 évvel ezelőtt és mindenki tudja, hogy ezért 10 millió Ft-ot kapott legalább?Realista24 írta:Majdnem olyat irtam, amit nem akartam, de rohadtul felhuztal.Egyrészt nincs értelme, mert egyelőre nincs semmilyen bizonyíték. Az, hogy valaki azt hallotta, hogy talán, lehetséges, hogy... az nem elégséges. Másrészt látjuk, hogy az EU nem egy szent valami. Politikailag ugyan olyan elfogult, mint bármely hatalom.
Mi az hogy semmi ertelme? Ha csak a legkisebb gyanu is felmerul, hogy ilyen megtortenhetett, akkor igenis mindennek ertelme van.
De kozelitsuk meg mashogy, ha a te gyereked lenne feltetelezhetoen erintett, akkor sem lenne ertelme?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:34
Majdnem olyat irtam, amit nem akartam, de rohadtul felhuztal.Egyrészt nincs értelme, mert egyelőre nincs semmilyen bizonyíték. Az, hogy valaki azt hallotta, hogy talán, lehetséges, hogy... az nem elégséges. Másrészt látjuk, hogy az EU nem egy szent valami. Politikailag ugyan olyan elfogult, mint bármely hatalom.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:29
igen az mar kikerult egy ideje de nulla bizonyito ereje volt. most azert lett eloszedve ujra mert kezd ertelmet nyerni azzal hogy zsolti bacsi hangjat felismerteksoadroli írta: amúgy ezt a semjénes sztorit, meg képet amin rajta van a szöveg hogy "homokos meg cigány fíúkkal orális szex" azt már sok évvel ezelőtt is láttam redditen, érdekes hogy akkor nem lett belőle semmi. aztám ki tudja, lehet most se lesz.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:24
Mivel tudtommal semmilyen új bizonyíték nincs az ügyben, így azon kell/kellene inkább gondolkodni, hogy mi van a háttérben? Kinek az érdeke lehet ez a cirkusz? miről akarják elterelni a szót, a figyelmet?soadroli írta: amúgy ezt a semjénes sztorit, meg képet amin rajta van a szöveg hogy "homokos meg cigány fíúkkal orális szex" azt már sok évvel ezelőtt is láttam redditen, érdekes hogy akkor nem lett belőle semmi. aztám ki tudja, lehet most se lesz.
Egyrészt nincs értelme, mert egyelőre nincs semmilyen bizonyíték. Az, hogy valaki azt hallotta, hogy talán, lehetséges, hogy... az nem elégséges. Másrészt látjuk, hogy az EU nem egy szent valami. Politikailag ugyan olyan elfogult, mint bármely hatalom.Realista24 írta: Igazabol szerintem itt akar kozbe is lephetne az EU mondjuk.
Valahogy ugy kepzelnem el, ha ilyen dolig merul fel, ahol az adott orszag kormanya is erintett lehet, akkor legyen meg a jogkoruk nyomozni, minden adatot bekerni, es megszorongatni, akit meg kell.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:19
nem az a srac volt az aki meghalt romaban jopar eve?Kerlon írta:még van ilyen, hogy ördög ügyvédje? én 100%ra gondoltam, hogy ő MPAnthony írta: Kellene valami komoly bizonyíték, csak gondolom rendesen feltakarítottak maguk után..
Az ördög ügyvédje azt írta megvannak a videók, először szakértő megvizsgálja az eredetiséget és utána közzé fogja tenni. Szerintem kamus, de hátha..![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:16
még van ilyen, hogy ördög ügyvédje? én 100%ra gondoltam, hogy ő MPAnthony írta: Kellene valami komoly bizonyíték, csak gondolom rendesen feltakarítottak maguk után..
Az ördög ügyvédje azt írta megvannak a videók, először szakértő megvizsgálja az eredetiséget és utána közzé fogja tenni. Szerintem kamus, de hátha..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 25., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 25., csütörtök 9:25

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:53
Jah, nyilvan ez lenne a narrativa, de az ilyen jellegu dolgok, mint a pedofil nagykutyak nem csak a mi orszagunkra jellemzoek gondolom. Lathatjuk mi megy usa-ban is, vagy barmerre a vilagban.hehetheoriginal írta:brüsszel el akar minket foglalni!Realista24 írta: Igazabol szerintem itt akar kozbe is lephetne az EU mondjuk.
Valahogy ugy kepzelnem el, ha ilyen dolig merul fel, ahol az adott orszag kormanya is erintett lehet, akkor legyen meg a jogkoruk nyomozni, minden adatot bekerni, es megszorongatni, akit meg kell.
Be akar avatkozni a nemzeti belügyeinkbe!
nem hagyjuk!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:49
brüsszel el akar minket foglalni!Realista24 írta: Igazabol szerintem itt akar kozbe is lephetne az EU mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:40
Az a durva, hogy az elmúlt évek pedofil botrányai mind a párthoz köthetőek és még mindig nem volt elég ebből.Dupla D írta:Nekem is ez jön le ebből. Nagyon vissza akarják verni ezt a támadást, ahelyett hogy mondjuk plusz erőforrással segítenék a nyomozást. Ha Semjén nem is volt benne, de sok egyházi pedofil ügy eltusolásáról tudhat. Ez meg pont egy olyan téma, amire ugrik mindenki teljesen jogosan. Ha ez rájuk ég, akkor nem kell hogy ebből bármi igaz legyen. Az is elég, ha az emberek elhiszik, hogy benne voltak.Kerlon írta:
És a gyermekotthonban kiskorú nem érintett...![]()
Nem tudom, hogy bebizonyítható-e az ügy, de több jel is arra mutat és leginkább a kormányzati reakciók, hogy valós ügyről van szó. Egyszerűen minden mozzanatuk pánikszerű, átgondolatlan vészcselekvés, mint mikor lebukik valaki és neki áll hangosan beszélni, hátha elfedi, de szerencsére annál gyanúsabb és annál nagyobb hírértéke lett.
Ami szomorú, hogy a fidesz magnak már bármi belefér, ha a saját bőrén érezné még, akkor is elhinni, hogy ezért nem a fidesz a hibás, holott teljhatalmi kormányzás megy már mióta...
Már pedig, ha valakiből, akkor szerintem Semjénből még a Fideszesek egy jó része is kinézné ezt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:31
Nekem is ez jön le ebből. Nagyon vissza akarják verni ezt a támadást, ahelyett hogy mondjuk plusz erőforrással segítenék a nyomozást. Ha Semjén nem is volt benne, de sok egyházi pedofil ügy eltusolásáról tudhat. Ez meg pont egy olyan téma, amire ugrik mindenki teljesen jogosan. Ha ez rájuk ég, akkor nem kell hogy ebből bármi igaz legyen. Az is elég, ha az emberek elhiszik, hogy benne voltak.Kerlon írta:És a gyermekotthonban kiskorú nem érintett...Pad'em írta: Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.![]()
Nem tudom, hogy bebizonyítható-e az ügy, de több jel is arra mutat és leginkább a kormányzati reakciók, hogy valós ügyről van szó. Egyszerűen minden mozzanatuk pánikszerű, átgondolatlan vészcselekvés, mint mikor lebukik valaki és neki áll hangosan beszélni, hátha elfedi, de szerencsére annál gyanúsabb és annál nagyobb hírértéke lett.
Ami szomorú, hogy a fidesz magnak már bármi belefér, ha a saját bőrén érezné még, akkor is elhinni, hogy ezért nem a fidesz a hibás, holott teljhatalmi kormányzás megy már mióta...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:26
És a gyermekotthonban kiskorú nem érintett...Pad'em írta: Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:20
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem