soadroli írta:
amúgy ezt a semjénes sztorit, meg képet amin rajta van a szöveg hogy "homokos meg cigány fíúkkal orális szex" azt már sok évvel ezelőtt is láttam redditen, érdekes hogy akkor nem lett belőle semmi. aztám ki tudja, lehet most se lesz.
Mivel tudtommal semmilyen új bizonyíték nincs az ügyben, így azon kell/kellene inkább gondolkodni, hogy mi van a háttérben? Kinek az érdeke lehet ez a cirkusz? miről akarják elterelni a szót, a figyelmet?
Egyébként ismét egy gyönyörű és annyira jellemző kettős mércével állunk szemben. Meg sem kell lepődni. Ahol tanú van, sértett van, vallomás van, rendőrségi feljelentés van, ott védeni, mentegetni kell az állítólagos elkövetőt, ahol hallomás van, meg szóbeszéd és konkrét név sincs, ott el kell ítélni azt, akire mutogatnak. Félreértések elkerülése végett, szerintem pont olyan sáros és bűnös Semlyén, meg Rogán, mint Lakatos meg Varnus. És még mennyien vannak/lehetnek.
Realista24 írta:
Igazabol szerintem itt akar kozbe is lephetne az EU mondjuk.
Valahogy ugy kepzelnem el, ha ilyen dolig merul fel, ahol az adott orszag kormanya is erintett lehet, akkor legyen meg a jogkoruk nyomozni, minden adatot bekerni, es megszorongatni, akit meg kell.
Egyrészt nincs értelme, mert egyelőre nincs semmilyen bizonyíték. Az, hogy valaki azt hallotta, hogy talán, lehetséges, hogy... az nem elégséges. Másrészt látjuk, hogy az EU nem egy szent valami. Politikailag ugyan olyan elfogult, mint bármely hatalom.
Bizonyíték kell, megdönthetetlen bizonyíték és ha ez párosul népharaggal, nyilvánossággal (nem áldozat hibáztatással, meg elhallgatással), akkor lesz megoldás is. Törvényes megoldás.