hát sajnos megint írtak, kb akkor mikor az első kapufa volt, de az még lehet előtte volt, de aztán utána nem sokkal rakta Kubo felsőlécre, pedig ha nem írnak 2-2....Mester77 írta: Csalódott vagyok. Azt hittem, ha nem írunk meccs közben, akkor kikapnak. És mégsem így lett. Ferni, ilynekor mi van , vagy hogy van ez a cigány mágia?
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csalódott vagyok. Azt hittem, ha nem írunk meccs közben, akkor kikapnak. És mégsem így lett. Ferni, ilynekor mi van , vagy hogy van ez a cigány mágia?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jaj mindig ez van. Mi meg bl győzelmek közepette bedobáltuk asensiot aki 30ról rugdosta a gólokat. Hónapok de ahogy látjuk napok alatt változik a megítélés a tabellán elfoglalt helyezéstől függően, hogy éppen melyik csapat előtt milyen jövő áll. 7 meccsen botlottak egyet ahogx ki is. 1ponttal vezetnek de mindkét csapat azért könnyebbekkel játszott eddig.
Ha itt összeáll valami akkor az max tavaszra addig meg le kell ütni az összes kicsit mert eddig úgynézki azzal már nem lesz gond iden.
Ha itt összeáll valami akkor az max tavaszra addig meg le kell ütni az összes kicsit mert eddig úgynézki azzal már nem lesz gond iden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert zavarja mindet a labda, mert a rendszerFaust írta:Mert naluk van rendszer, amibe berakod, azt tudja, azt jatssza 5 eves kora ota, nalunk sose volt, soha nem is lesz, mit nem lehet ezen megerteni.Jim írta: betesznek 1 17 éves noname gyerekek a középpályára...
mi meg nem tudjuk a mélységi irányító, hiányposztra pár percre kipróbálni Thiagot![]()
thereisonly1ronaldo
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egy igazi vesztes.ferni írta: Kubo kapufa a 71.ben meg felsőléc a 84. percben.
Igazán berúghatta volna vhogy.![]()
https://x.com/ChanceMissed/status/1972363366472536137
https://x.com/ChanceMissed/status/1972365729061318782
Csak azért nem dőltem a kardomba, mert 1 perccel később ugyanekkora ziccert hibazott Lewandowski a túloldalt, az is kapufa lett.
Yamal kirobbanó formaban, kb úgy hagyja ott az embereket, mint Vinicius aranylabda jelölt korában. Pedri is és Lewa is nagyon erős, Rashford is megérkezett. Idén is nagyon nehéz lesz az El Clasico, teljesen más ritmusban játszanak mint mi a labdával. Sajnos.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Mert naluk van rendszer, amibe berakod, azt tudja, azt jatssza 5 eves kora ota, nalunk sose volt, soha nem is lesz, mit nem lehet ezen megerteni.Jim írta: betesznek 1 17 éves noname gyerekek a középpályára...
mi meg nem tudjuk a mélységi irányító, hiányposztra pár percre kipróbálni Thiagot![]()
Kubo kapufa a 71.ben meg felsőléc a 84. percben.
Igazán berúghatta volna vhogy.
Igazán berúghatta volna vhogy.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
betesznek 1 17 éves noname gyerekek a középpályára...
mi meg nem tudjuk a mélységi irányító, hiányposztra pár percre kipróbálni Thiagot
mi meg nem tudjuk a mélységi irányító, hiányposztra pár percre kipróbálni Thiagot
Nemtudnak bazdmeg kikapni
tudom, h sociedad de teljesen mindegy az ember pulzusa sem megy mar fel akar ha 2 gollal mennek ellenuk sem.. en megmondom oszinten a tavalyi utan nem gondoltam, h iden is letoljak ugyanezt, de megtortenik. Tudom-tudom, szeptember.. de ugyanaz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
Young G beáll 1 percre rá gólpassz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mester77
Fermìn és gavi mellett állítólag az új kapusuk, Joan Garcia is kiesett, a Párizs ellen elvileg Szczęsny fog védeni
youngest 2nd place meg visszatért az edzésekhez
Közben Padem már hozta a frisst
youngest 2nd place meg visszatért az edzésekhez
Közben Padem már hozta a frisst
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Pad'em
Raphinha will be out for three weeks with new injury suffered yesterday. He’s gonna miss Barcelona-PSG game.
Joan García will be out for 4-6 weeks to undergo arthroscopy. Barça goalkeeper will miss PSG game.
Romano
Joan García will be out for 4-6 weeks to undergo arthroscopy. Barça goalkeeper will miss PSG game.
Romano
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
legközelebb áldozz egy kecskét a tábortűz mellettferni írta: ott is van![]()
Addig is remélem hogy Xabi és a haverok inkább az edzéseben hisznek.
ott is van
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az Oviedo a leggyengébb csapat. Szal izgulni nem kell ezen a main.
https://x.com/AdriRM33/status/1971309904712609986Kercsó írta: Látom megint megúsztak egy pirosat.
Ferran sunyin nyakon ütötte az ellent![]()
De legalább az Oviedo gólon jót röhögtem![]()
Azért annyira nem volt vészes
De megint kellett valakinek írnia, szóval így tuti fordítanak
Be kéne zárni ezt meg a Spanyol topikot is Barca meccsekre, utcahosszal lennénk bajnokok
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Látom megint megúsztak egy pirosat.
Ferran sunyin nyakon ütötte az ellent
De legalább az Oviedo gólon jót röhögtem
Ferran sunyin nyakon ütötte az ellent
De legalább az Oviedo gólon jót röhögtem
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BlancoMark
Karrier ende. Mondjuk ha valakinek a jateka nem a labdara epul hanem az ellenfelre es az utkozesekre, akkor ne varjunk mast.Kercsó írta: ugyanaz a térd, ami anno tropára ment, de próbálják megmagyarázni, hogy semmi köze az előző sérüléshez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Október 26., 16:15.
El Clásico
El Clásico
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ugyanaz a térd, ami anno tropára ment, de próbálják megmagyarázni, hogy semmi köze az előző sérüléshez.
#whatisyourexcuse