Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Politika

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. szeptember 25., csütörtök 8:20

Nekem amúgy az a problémam az egész üggyel, hogy akik vizsgálódnak, meg a nagy átvilágításokat csinálják, azok nem függetlenek a kormánytól..
Baromira meg is lepődtem, hogy megint nem találtak semmit és hogy szerintük nincs itt semmi látnivaló.. :ike:

Azt meg nem tudom félretenni, hogy ránézek ezekre a rogán, meg semjén féle arcokra és még a szemük sem áll jól, lesüt róluk, hogy kibaszottul van valami vaj a fülük mögött..
De nyilván ez egy szubjektív dolog, csak közben a reakciójuk sem arról árulkodik, hogy nincs semmi rejtegetnivaló..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 7:50

Nem konkretan errol az esetrol irtam, hanem a "ferni effektusrol".

Csak nezd meg, az elso hsz-ed a temaban, majd a masodikat, es most harmadikat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 25., csütörtök 7:38

Senki nem mondta hogy ez igaz 100%ig, viszont ami a probléma, ahogy ezt az egészet kezeli a kormány folyamatosan.

Bevágja a durcás kisgyereket, mutogat mindenki másra is és már állam elleni bűntettet követ el mindenki aki szóba hozza.

15 éve Fidesz kétharmadban élünk, bármi történik ebben az országban az nagyrészt a Fidesz felelőssége, főleg hogy régóta tudni az ügyről az elmondások alapján.

Miért nem azt mondják, hogy neki állnak rendesen kivizsgálni és rendszeresen tájékoztatják a népet minden komolyabb fejleményről?

És ugyanez történik minden egyes ügyben.
Kegyelmi ügy, MNB stb stb stb

Ideje lenne végre rendesen működniük és ellátni a feladataikat, nem wordben összedobni valami pár oldalas szánalmat, majd benyögni, hogy nincs köze kiskorúnak az ügyhöz.... :lol:

Ők valahogy soha semmiről nem tehetnek, micsoda véletlen ez mindig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 25., csütörtök 6:30

sander írta:
ferni írta: Valami nagyon kényesbe sikerült beletalálni most.

Az újságírótól, Káncz Csabától, akinek értesülése volt, hogy ki a két Fideszes pedofil, öt fegyveres rendőr vette el a számítógépét.

Kánczról már azt terjeszti Tuzson, hogy angol titkos ügynök.

Rágalmazási per ami mindig magánvádas hirtelen közvádas lett és elég gyorsan intézkedtek vmiért.

Nagyon érdekes maradjunk annyiban.

Tóni-szál is ott van azért, az oké, hogy csajozott az asszony mellett pénzért, ez nyílt titok, de ha ebbe vhogy belehúzzák őt is, hogy kiskorúakkal, az már nagyon necces lenne, bár sztem őt nem sikerül ebbe belekeverni és Zsolti bácsin lesz minden leverve.
En meg varom mindket esetben a konkret bizonyitekokat.
Ki kell allni a nyilvanossag ele es mutassa be mindket oldal azokat a dolgokat amiket allitanak. Mert ha jol tudom akkor Káncz Csaba is allitolag ugy hallotta masoktol akiket nem nevezett meg.
A masik reszrol meg mar egyszer szeretnem latni azokat a dolgokat hogy hozzak nyilvanossagra akkor a szamlatortenetet es hogy melyik ceg utalt es hogy mikor. Esetleg ha talalnak azon a szamitogepen valamit akkor ugyszinten hozzak nyilvanossagra.

Lehet en gondolom rosszul de az hogy csak allitok valamit aminek vagy van valami igazsag tartalma vagy nincs, azert ez mar inkabb komikus sajnos.

Amugy ma kaptam egy Dk sms-t hogy 5+5 milliot fizetnek annak akinek van valami konkret infoja :hmmm:
ferninek nem szamit, hogy igaz vagy nem, van e bizonyitek vagy nincs. Egy apro szikra, es langol a reddit meg a madridom politika topic esz nelkul.

Hasonlo elven mukodik, mint a kormany AI altal generalt szarjai a Tisza ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 21:42

Én is azt hallottam, hogy Káncz nem túl hiteles forrás, de hát nem ő volt az egyetlen, ahonnan kijöttek a nevek.
De attól még durva, hogy ilyenkor milyen gyorsan cselekszenek :agree:
Ki kell allni a nyilvanossag ele es mutassa be mindket oldal azokat a dolgokat amiket allitanak.
Van egy kormányunk kétharmaddal, teljes hatalommal, le se tojnak semmilyen jogszabályt, azt csinálnak amit akarnak.

Ez a kormány látjuk mennyire cseszik az egész gyermekvédelemre, aztán ahogy ők keverednek gyanúba vmiért rögtön ráérnek vele foglalkozni.

Hol a nyomozás a kegyelmi ügyről?

Miért nem tudjuk még hivatalosan mi hogy történt igazából, miért tusolják el az egészet a mai napig?

Tökéletesen látszik mi történik és mikor van szarban a Fidesz, mert ezek bármikor bármit megcsinálhatnak, szóval mikor aktívak akkor tényleg szar van a palacsintában.

Sok éves ügy, titoktartásikat írattak alá emberekkel, tökéletesen tudtak erről az egészről, mert egy ilyen botrány fix eljut a Fideszig még ha nincsenek is benne... Khm.

Lehet játszani a hülyét, de a vak is látja mi van, a kérdés hogy mennyire lehetnek igazából benne és mit sikerül bizonyítani.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. szeptember 24., szerda 21:32

Az újságírótól, Káncz Csabától, akinek értesülése volt, hogy ki a két Fideszes pedofil, öt fegyveres rendőr vette el a számítógépét.

Rágalmazási per ami mindig magánvádas hirtelen közvádas lett és elég gyorsan intézkedtek vmiért.

Tóni-szál is ott van azért, az oké, hogy csajozott az asszony mellett pénzért, ez nyílt titok, de ha ebbe vhogy belehúzzák őt is, hogy kiskorúakkal, az már nagyon necces lenne, bár sztem őt nem sikerül ebbe belekeverni és Zsolti bácsin lesz minden leverve.
Káncz mint "újságíró" és "szakértő".
Egy sima konteós és plagiátor. Valódi kutatóktól komplett szövegeket lopott el bármiféle idézés nélkül. Egy időben a Tiborublogos csoport kommentjeiből "szerkesztette" össze a "jegyzeteit". Persze onnan is kibaszták mint macskát szarni, pedig annál óegygébb biztonságpolitikai csoport nem nagyon létezik.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2025. szeptember 24., szerda 21:31

Ki kell allni a nyilvanossag ele es mutassa be mindket oldal azokat a dolgokat amiket allitanak. Mert ha jol tudom akkor Káncz Csaba is allitolag ugy hallotta masoktol akiket nem nevezett meg.
A masik reszrol meg mar egyszer szeretnem latni azokat a dolgokat hogy hozzak nyilvanossagra akkor a szamlatortenetet es hogy melyik ceg utalt es hogy mikor. Esetleg ha talalnak azon a szamitogepen valamit akkor ugyszinten hozzak nyilvanossagra.

Lehet en gondolom rosszul de az hogy csak allitok valamit aminek vagy van valami igazsag tartalma vagy nincs, azert ez mar inkabb komikus sajnos.

Amugy ma kaptam egy Dk sms-t hogy 5+5 milliot fizetnek annak akinek van valami konkret infoja :hmmm:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. szeptember 24., szerda 21:07

Pad'em írta: Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.
Hatékonyság :coffee:
Nevetséges. Na de legalább nincs Soros meg migránsok, vagy mi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 24., szerda 21:01

"Ésik Sándor jogi nonszensznek nevezte a rendeletet, hiszen ma Magyarországon a miniszterelnök csak olyan hatáskört ruházhat át, amellyel maga is rendelkezik. Hozzátette: hazánkban azonban az ügyészség független, így az igazságügyi miniszter semmilyen körülmények között nem felügyelhet semmilyen nyomozást, ilyen hatásköre nincs is. Az igazságügyminiszter sem a bírónak, sem az ügyésznek nem felettese. Két feladata van, egyrészt, hogy az igazságügyi infrastruktúra finanszírozásáról gondoskodjon, másrészt, igazgatási feladatai során például jogszabályt készíthet elő. Sőt, egy adott ügyben nyomozást folytató ügyészség, ügyész a magyar jogrendre, illetve a magyar Alaptörvényre hivatkozva a miniszterelnöknek is mondhatja, hogy elnézést miniszterelnök úr, az ügyben önnek sem tudunk tájékoztatást adni – mondta.

Ésik Sándor arra is felhívta a figyelmet, hogy kormányrendelet törvénnyel, főleg az Alaptörvénnyel nem lehet ellentétes. A szabályozás olyan szigorú, hogy egy meghatározott ügyben nyomozó ügyész felettese engedélye nélkül még ügyésztársának sem adhat ki információt. Összefoglalva elmondható, hogy Magyarországon a kormány semmilyen nyomozást nem siettethet, semmilyen nyomozásról nem kérhet beszámolót – tette hozzá."

Haladunk öles léptekkel az Erdoganizmus fele.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 24., szerda 20:31

Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 24., szerda 20:15

Gyászország :ike:
Ha volt esze nem csak a gépen volt tárolva információ. Eszembe jutatta Radics Peti esetét amikor a NAV fegyveresekkel tartott nála házkutatást, Süsü paródia fájljait keresve :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 19:47

Valami nagyon kényesbe sikerült beletalálni most.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 17:22

- Egy 46 éves ceglédi rendőr végezhetett magával kedden, amikor kilépett a vonat elé.
- Néhány nappal ezelőtt a hódmezővásárhelyi rendőrkapitány végzett magával.
- Másfél héttel ezelőtt pedig szolgálati fegyverével lett öngyilkos egy kétgyermekes anya a NAV pécsi épületében.

........
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. szeptember 24., szerda 16:13

Zsolti bácsi és a szexuális visszaélési ügyek eltusolása.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 24., szerda 15:58

ferni írta:
Szíjjártó Péter az ATV-ban járt és az Egyenes Beszédben szóba került az is, hogy Franciaország elismerte a palesztin államot. "Magyarország viszont nem tervez ilyen lépést tenni" - közölte Szijjártó.

Nagy rajongója vagyok a "beleszarok a zongorába / trash / futsal" diplomáciának, a szakértelem ósdi, elavult bolsi/liberális trükk.

Nehogy elismerd a Palesztin Államot, Péter!

Kétszer azért csak nem kellene ...

Magyarország 1988.11.15-én ismerte el a Palesztin Államot.

Még nagykövetségük is van Budapesten.

Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Rámalláhban. Akkor valamilyen Orbán volt a miniszterelnök ... de mindegy, hagyjuk!
:lol:

Amúgy kemény mennyire magára vette a Fidesz a Zsolti bácsi ügyet, saját maguktól sétálnak be a faszerdőbe.
Az a Semjén felszólalás is sokatmondó volt, már jelentéseket hoznak ki, KDNP is közleményt ad ki stb.
A szomorú, hogy a közegük meg sem kérdőjelezi ezt, a nagyi tábor issza a szavukat és nem féltik a leszármazottakat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 15:13

Szíjjártó Péter az ATV-ban járt és az Egyenes Beszédben szóba került az is, hogy Franciaország elismerte a palesztin államot. "Magyarország viszont nem tervez ilyen lépést tenni" - közölte Szijjártó.

Nagy rajongója vagyok a "beleszarok a zongorába / trash / futsal" diplomáciának, a szakértelem ósdi, elavult bolsi/liberális trükk.

Nehogy elismerd a Palesztin Államot, Péter!

Kétszer azért csak nem kellene ...

Magyarország 1988.11.15-én ismerte el a Palesztin Államot.

Még nagykövetségük is van Budapesten.

Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Rámalláhban. Akkor valamilyen Orbán volt a miniszterelnök ... de mindegy, hagyjuk!
:lol:

Amúgy kemény mennyire magára vette a Fidesz a Zsolti bácsi ügyet, saját maguktól sétálnak be a faszerdőbe.
Az a Semjén felszólalás is sokatmondó volt, már jelentéseket hoznak ki, KDNP is közleményt ad ki stb.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 24., szerda 14:15

füst írta:
Zack írta:
Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?
Kicsit se.
És még ezt is nehezemre esett leírni ekkora képtelen hülyeségre. Mármint őszintén nem tudom elképzelni mit értesz egyház-megsemmisítés alatt, ha van kedved oszd meg velem.
Csak a te általad leírtak hatalomtechnikai következményeire kérdeztem rá. Azt írod, hogy történelmi okokból egy közpénzen eltartott szervezet (több szervezet) a most hatalmon lévő pártot kiszolgálja. Ebből szerintem logikusan következik, egy másik párt hatalomra kerülésekor, hogy az ő ellenében fellepő funkcionálisan a jelenlegi hatalmon lévők egyik szervezetét (ezt te irtad) ne támogassa, végső soron eltörölje. Az, hogy ez a szervezet mi, teljesen mindegy, hiszen a funkciója az egyik párt kiszolgálása.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2025. szeptember 24., szerda 13:52

Zack írta:
Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?
Kicsit se.
És még ezt is nehezemre esett leírni ekkora képtelen hülyeségre. Mármint őszintén nem tudom elképzelni mit értesz egyház-megsemmisítés alatt, ha van kedved oszd meg velem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 13:49

Zack írta:
füst írta: Az mégsem járja, hogy módszeresen összetörsz egy entitást, majd elvárod tőle, hogy maradjon pártatlan. Utólag már nehéz visszanyomni a fogkrémet a tubusba.:)
Csak erre a részre reagálok, úgy téve mintha a többivel egyetértenek. Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?
Nem megsemmisíteni kell, hanem egy modellt felhúzni hogy lehetnének az egyházak minimálisan is önfenntartóbbak.

Meg ugye ide is mennek a felesleges milliárdok ugyanúgy, ami le van nyúlva.
Kapják folyamat az ingatlanokat ez államtól stb.
https://index.hu/gazdasag/2018/09/04/eg ... ngatlanok/

2018as cikk, azóta se jobb a helyzet, nemrég is volt egy ilyesmi.

Kapjanak az államtól pénzt, de ennyi ingatlanra meg milliárdok nekik sincs szükségük, mert csak a zsebüket tömik belőle bizonyos emberek még gondolom megy szépen a visszaosztogatás is a felsőbb körökbe.

Vissza: