HatékonyságPad'em írta: Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.
Nevetséges. Na de legalább nincs Soros meg migránsok, vagy mi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. szeptember 24., szerda 21:07
HatékonyságPad'em írta: Fél nap alatt kivizsgálták az ügyet amiben 10 évig nem történt semmi, 4 oldalban feltárták, nyugi politikus nem érintett. Bűnöző bohóckormány.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 24., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 24., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 24., szerda 20:15
Gyászországferni írta: Valami nagyon kényesbe sikerült beletalálni most.
Az újságírótól, Káncz Csabától, akinek értesülése volt, hogy ki a két Fideszes pedofil, öt fegyveres rendőr vette el a számítógépét.
Kánczról már azt terjeszti Tuzson, hogy angol titkos ügynök.
Rágalmazási per ami mindig magánvádas hirtelen közvádas lett és elég gyorsan intézkedtek vmiért.
Nagyon érdekes maradjunk annyiban.
Tóni-szál is ott van azért, az oké, hogy csajozott az asszony mellett pénzért, ez nyílt titok, de ha ebbe vhogy belehúzzák őt is, hogy kiskorúakkal, az már nagyon necces lenne, bár sztem őt nem sikerül ebbe belekeverni és Zsolti bácsin lesz minden leverve.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. szeptember 24., szerda 16:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 24., szerda 15:58
A szomorú, hogy a közegük meg sem kérdőjelezi ezt, a nagyi tábor issza a szavukat és nem féltik a leszármazottakat.ferni írta:Szíjjártó Péter az ATV-ban járt és az Egyenes Beszédben szóba került az is, hogy Franciaország elismerte a palesztin államot. "Magyarország viszont nem tervez ilyen lépést tenni" - közölte Szijjártó.
Nagy rajongója vagyok a "beleszarok a zongorába / trash / futsal" diplomáciának, a szakértelem ósdi, elavult bolsi/liberális trükk.
Nehogy elismerd a Palesztin Államot, Péter!
Kétszer azért csak nem kellene ...
Magyarország 1988.11.15-én ismerte el a Palesztin Államot.
Még nagykövetségük is van Budapesten.
Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Rámalláhban. Akkor valamilyen Orbán volt a miniszterelnök ... de mindegy, hagyjuk!
Amúgy kemény mennyire magára vette a Fidesz a Zsolti bácsi ügyet, saját maguktól sétálnak be a faszerdőbe.
Az a Semjén felszólalás is sokatmondó volt, már jelentéseket hoznak ki, KDNP is közleményt ad ki stb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 15:13
Szíjjártó Péter az ATV-ban járt és az Egyenes Beszédben szóba került az is, hogy Franciaország elismerte a palesztin államot. "Magyarország viszont nem tervez ilyen lépést tenni" - közölte Szijjártó.
Nagy rajongója vagyok a "beleszarok a zongorába / trash / futsal" diplomáciának, a szakértelem ósdi, elavult bolsi/liberális trükk.
Nehogy elismerd a Palesztin Államot, Péter!
Kétszer azért csak nem kellene ...
Magyarország 1988.11.15-én ismerte el a Palesztin Államot.
Még nagykövetségük is van Budapesten.
Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Rámalláhban. Akkor valamilyen Orbán volt a miniszterelnök ... de mindegy, hagyjuk!
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 24., szerda 14:15
Csak a te általad leírtak hatalomtechnikai következményeire kérdeztem rá. Azt írod, hogy történelmi okokból egy közpénzen eltartott szervezet (több szervezet) a most hatalmon lévő pártot kiszolgálja. Ebből szerintem logikusan következik, egy másik párt hatalomra kerülésekor, hogy az ő ellenében fellepő funkcionálisan a jelenlegi hatalmon lévők egyik szervezetét (ezt te irtad) ne támogassa, végső soron eltörölje. Az, hogy ez a szervezet mi, teljesen mindegy, hiszen a funkciója az egyik párt kiszolgálása.füst írta:Kicsit se.Zack írta:
Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?
És még ezt is nehezemre esett leírni ekkora képtelen hülyeségre. Mármint őszintén nem tudom elképzelni mit értesz egyház-megsemmisítés alatt, ha van kedved oszd meg velem.
HozzászólásSzerző: füst » 2025. szeptember 24., szerda 13:52
Kicsit se.Zack írta:
Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 13:49
Nem megsemmisíteni kell, hanem egy modellt felhúzni hogy lehetnének az egyházak minimálisan is önfenntartóbbak.Zack írta:Csak erre a részre reagálok, úgy téve mintha a többivel egyetértenek. Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?füst írta: Az mégsem járja, hogy módszeresen összetörsz egy entitást, majd elvárod tőle, hogy maradjon pártatlan. Utólag már nehéz visszanyomni a fogkrémet a tubusba.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 24., szerda 13:45
Az okokban maximálisan igazad van, az átkos alatt nem bántak kesztyűs kézzel az egyházakkal, szégyen volt, amit a komcsik műveltek itt is.füst írta:Dehogy újkeletű jelenség. Ráadásul nem előzmény nélküli. Az egyház az egyházi vagyon államosítása óta kényszerpályán mozog: ha nem képviselte volna politikai úton az érdekeit, még annyit sem kapott volna vissza, mint amennyit végül sikerült. Ha nem fosztották volna ki, nem számolták volna fel sorra a civil szervezeteit, az egyházi iskolákat és szociális intézményeit, és nem indultak volna ellene koncepciós eljárások, akkor másként is alakulhatott volna a helyzet. Akkor valóban lehetne alapja annak az elvárásnak, hogy a politika ne kerüljön be a templomok falai közé, és hogy az egyházi szereplők távolságot tartsanak a közélettől. A rendszerváltás után azonban a jogutód párt nem kívánta orvosolni a múltbéli, általa okozott károkat, míg a másik oldal igen. és innen már össze lehet kötni a pontokat, hogy megkapjuk a nyuszis rajzot; Az egyház létérdeke, hogy hallassa a hangját a közéletben, hisz nyíltan a létezésére törtek.hehetheoriginal írta: Ujkeletu, mert a modern idokben ennyire nem volt mocskos szinteken, mint a fideszkormany alatt.
"A templombol jovok ember"
Az mégsem járja, hogy módszeresen összetörsz egy entitást, majd elvárod tőle, hogy maradjon pártatlan. Utólag már nehéz visszanyomni a fogkrémet a tubusba.![]()
Hát igen, e logikára alapozva, az egyház is tk. egy minisztérium, ahol kormányváltás esetén ki kell cserélni az apparátust. Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy abban a formájában politikailag elfogult, úgy pedig nehéz az együttműködés.Zack írta:Csak erre a részre reagálok, úgy téve mintha a többivel egyetértenek. Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?füst írta: Az mégsem járja, hogy módszeresen összetörsz egy entitást, majd elvárod tőle, hogy maradjon pártatlan. Utólag már nehéz visszanyomni a fogkrémet a tubusba.![]()
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 24., szerda 13:01
Csak erre a részre reagálok, úgy téve mintha a többivel egyetértenek. Jól értem, hogy szerinted egy kormanyváltás esetén, mindegy hogy ki lesz az, elemi érdeke megsemmisítenie különböző kollaboráns egyházakat?füst írta: Az mégsem járja, hogy módszeresen összetörsz egy entitást, majd elvárod tőle, hogy maradjon pártatlan. Utólag már nehéz visszanyomni a fogkrémet a tubusba.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. szeptember 24., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: füst » 2025. szeptember 24., szerda 11:29
Dehogy újkeletű jelenség. Ráadásul nem előzmény nélküli. Az egyház az egyházi vagyon államosítása óta kényszerpályán mozog: ha nem képviselte volna politikai úton az érdekeit, még annyit sem kapott volna vissza, mint amennyit végül sikerült. Ha nem fosztották volna ki, nem számolták volna fel sorra a civil szervezeteit, az egyházi iskolákat és szociális intézményeit, és nem indultak volna ellene koncepciós eljárások, akkor másként is alakulhatott volna a helyzet. Akkor valóban lehetne alapja annak az elvárásnak, hogy a politika ne kerüljön be a templomok falai közé, és hogy az egyházi szereplők távolságot tartsanak a közélettől. A rendszerváltás után azonban a jogutód párt nem kívánta orvosolni a múltbéli, általa okozott károkat, míg a másik oldal igen. és innen már össze lehet kötni a pontokat, hogy megkapjuk a nyuszis rajzot; Az egyház létérdeke, hogy hallassa a hangját a közéletben, hisz nyíltan a létezésére törtek.hehetheoriginal írta: Ujkeletu, mert a modern idokben ennyire nem volt mocskos szinteken, mint a fideszkormany alatt.
"A templombol jovok ember"
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. szeptember 24., szerda 11:27
Vagy nem láttad, amiről szó van, vagy hazudsz. Az igazság az, hogy nem ez történt. Nem kért semmit. A templomot (Isten házát) használta fel egy köztéri, társadalmi, politikai esemény megzavarására. Mintha Isten csak fideszes lehetne. Mintha aki nem lenne fideszes, azt megvetné Isten. Aztán nem megkérni ment ki, hanem hőzöngött, mint valami alkesz nyugger a kocsmában. Egy pap, Isten hangja.sander írta: És szted az a legnagyobb probléma hogy egy szerzetes kimegy és megkéri őket hogy a templom környéken ne csinálják ezt ?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 24., szerda 9:16
Ugy irod, mintha ez ujkeletu dolog lenne. A vallas es politika mindig kez a kezben jart, evezredek ota.hehetheoriginal írta: Csomo - szo szerint is- faszszopo pap van, nem egy ismerosom, rokonom szamol be rendszeresen, akik templomba jarnak a nagy unnepekkor, hogy a misek alatt bujtatott fidesz propagandat nyomnak, tele a templom nyuggerekkel, tudat alatt is megy a butitas, hazugsag elmelyitese es beepitese a tudatokba.
Osszefonodott teljesen az allammal az egyhaz. 2025, europa....
Okadek az egesz, ahogy van.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem