Osszefonodott teljesen az allammal az egyhaz. 2025, europa....
Okadek az egesz, ahogy van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 24., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 24., szerda 9:04
hol lehet ilyen pólót rendelni?amikor Trump Orbánt kurj@ hátulrol Orbán meg Putyin seggét nyalja közben.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. szeptember 24., szerda 9:00
Bejelentett tüntetés volt az adott közterületre, mégis mi a probléma? Semmi köze hozzá az egyháznak.sander írta:Tehát akkor az a normális viselkedés amikor azt éneklik az emberek hogy : kihallatszik belöle a szép muzsika szó..... (amikor kinyilik a templom ajto)Pipita írta:
Ha mondjuk ezeket vesszük most így hirtelen a keresztény értékrendnek, akkor ezek közül a pap mindegyiket megszegte, és mindegyik mellett Hadházy állt ki.
De téged tényleg ferni hozzászólása és megjegyzése háborít fel, nem "Isten szolgájának" a keresztény- és emberellenes viselkedése? Van baj.
vagy amikor azt éneklik egy templom előtt hogy mocskos fidesz
vagy az amikor egy rajzolt f@sz van az egyik táblán
azt meg már nem is merem mondani hogy láttam olyan táblát is amikor Trump Orbánt kurj@ hátulrol Orbán meg Putyin seggét nyalja közben.
És szted az a legnagyobb probléma hogy egy szerzetes kimegy és megkéri őket hogy a templom környéken ne csinálják ezt ?
Abban teljes mértékben van igazság hogy ez közterület, mindenkinek joga van ottlenni és ott tartozkodni. De azért ugy gondolom hogy viselkedni is tudni kellene.
Ezt meg kikérem magamnak hogy van baj. Személyeskedésbe nem fogok belemenni.
HozzászólásSzerző: sander » 2025. szeptember 24., szerda 8:45
Tehát akkor az a normális viselkedés amikor azt éneklik az emberek hogy : kihallatszik belöle a szép muzsika szó..... (amikor kinyilik a templom ajto)Pipita írta:Ha mondjuk ezeket vesszük most így hirtelen a keresztény értékrendnek, akkor ezek közül a pap mindegyiket megszegte, és mindegyik mellett Hadházy állt ki.jobbkozep.hu írta:A keresztény értékrend olyan értékek rendszere, amelyeket a keresztény hit és tanítások alapján határoznak meg. Az ilyen értékek közé tartozik az emberi méltóság, az alázat, a szeretet, a bölcsesség, az igazságosság és az önfegyelem. A keresztény értékrend kiemeli az emberi élet és az emberi kapcsolatok fontosságát, és azt az alapelvet vallja, hogy minden ember egyenlő és Isten teremtménye.
De téged tényleg ferni hozzászólása és megjegyzése háborít fel, nem "Isten szolgájának" a keresztény- és emberellenes viselkedése? Van baj.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 24., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. szeptember 23., kedd 23:37
Ha mondjuk ezeket vesszük most így hirtelen a keresztény értékrendnek, akkor ezek közül a pap mindegyiket megszegte, és mindegyik mellett Hadházy állt ki.jobbkozep.hu írta:A keresztény értékrend olyan értékek rendszere, amelyeket a keresztény hit és tanítások alapján határoznak meg. Az ilyen értékek közé tartozik az emberi méltóság, az alázat, a szeretet, a bölcsesség, az igazságosság és az önfegyelem. A keresztény értékrend kiemeli az emberi élet és az emberi kapcsolatok fontosságát, és azt az alapelvet vallja, hogy minden ember egyenlő és Isten teremtménye.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 23., kedd 23:24
Ne lopjsander írta:Akkor ugy kerdezem hogy konkretan melyik mellett ?
HozzászólásSzerző: sander » 2025. szeptember 23., kedd 23:15
Akkor ugy kerdezem hogy konkretan melyik mellett ?Pipita írta:Néhány mellett, de ami igazán szembetűnő szerintem, az az, ahogy a pap köpi szembe a keresztény értékrendet azért, mert pártpolitizálni támadt kedve. Szomorú.sander írta:
Melyik kereszteny ertekrend mellett allt ki ?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 23., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. szeptember 23., kedd 22:41
Néhány mellett, de ami igazán szembetűnő szerintem, az az, ahogy a pap köpi szembe a keresztény értékrendet azért, mert pártpolitizálni támadt kedve. Szomorú.sander írta:Melyik kereszteny ertekrend mellett allt ki ?ferni írta: Hadházy tüntetésén elkezdtek direkt harangozni és nem hagyták abba.
Érdemes megnézni hol tartunk 2025ben.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %A1g_2025/
Nem hiszed el amit látsz
Mikor Hadházynak kell kiállni a keresztényi értékrendek mellett egy atyával szemben.
HozzászólásSzerző: sander » 2025. szeptember 23., kedd 22:35
Melyik kereszteny ertekrend mellett allt ki ?ferni írta: Hadházy tüntetésén elkezdtek direkt harangozni és nem hagyták abba.
Nem hiszed el amit látsz
Mikor Hadházynak kell kiállni a keresztényi értékrendek mellett egy atyával szemben.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 23., kedd 22:21
Na még ilyet se láttamferni írta: Hadházy tüntetésén elkezdtek direkt harangozni és nem hagyták abba.
Nem hiszed el amit látsz
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 23., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Hoppy » 2025. szeptember 23., kedd 20:11
Hát ez zseni meginthehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=bygEfQKRg6A
ahogy mp kocogtatja viktor vállát miskolcon, miközben sorolja a valóságot![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. szeptember 23., kedd 20:03
az már teljesen szürreális, 1984.olivér írta: Közben a netes hirdetések felköltöztek a Keleti homlokzatára.![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. szeptember 23., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 23., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. szeptember 23., kedd 19:46
Szerintem kérjük meg Ábrahám Robit, hogy derítse már ki, ki az a Zsolti bácsi.BLevi96 írta:Kocsis régen elvolt a háttérben mint a befőt, de mióta fogynak az emberek muszáj volt előlépnie. Nem tett jót neki hogy fényt kapott.Caraway írta:
Tudtam, hogy undorito figura kocsis mate, de hogy ennyire..![]()
Egyebkent mar MP is beleallt a semjenes sztoriba, kivancsi vagyok lesz-e belole valami…
Semjénes ügynek pedig csak akkor lesz ereje ha van bizonyíték, addig csak rágalmazás. Jó lenne ha kiderülne az igazság, akkor borulna az egész fidesz. Vádalkuval elkapni a többit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 23., kedd 19:19
nem tudom, azok a gyerekek, akiket megrontott, azokat nem lehet megkeresni?BLevi96 írta:Kocsis régen elvolt a háttérben mint a befőt, de mióta fogynak az emberek muszáj volt előlépnie. Nem tett jót neki hogy fényt kapott.Caraway írta:
Tudtam, hogy undorito figura kocsis mate, de hogy ennyire..![]()
Egyebkent mar MP is beleallt a semjenes sztoriba, kivancsi vagyok lesz-e belole valami…
Semjénes ügynek pedig csak akkor lesz ereje ha van bizonyíték, addig csak rágalmazás. Jó lenne ha kiderülne az igazság, akkor borulna az egész fidesz. Vádalkuval elkapni a többit.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem