Álvaro Carreras - 18
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Álvaro Carreras - 18
Varhato volt, mikor sokkal gyorsabb es robbanekonyabb szelsovel kerul szembe.
thereisonly1ronaldo
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marca: "Alvaro Carreras had a horrible first derby. He looked out of place for the entire game; the match at the Metropolitano seemed too big for him."
Alvaro Carreras won 0% of the ground duels vs. Giuliano Simeone.
Hát nem tudom. Ez a Giuliano teljesen középszer játékos, egy komolyabb Yamal ellen kíváncsi vagyok mi lenne itt vele. Nekem eddig nem volt vele bajom, sőt, nagyon szerettem a játékát, de ez a Real Madrid, nem érdekel hány éves, hanyadik derbije, így nem lehet játszani. El Clasicon meg gondolom az első barca elleni meccse lesz Real mezben. Ugyanez Huijsen. Van mit helyrehoznia.
Alvaro Carreras won 0% of the ground duels vs. Giuliano Simeone.
Hát nem tudom. Ez a Giuliano teljesen középszer játékos, egy komolyabb Yamal ellen kíváncsi vagyok mi lenne itt vele. Nekem eddig nem volt vele bajom, sőt, nagyon szerettem a játékát, de ez a Real Madrid, nem érdekel hány éves, hanyadik derbije, így nem lehet játszani. El Clasicon meg gondolom az első barca elleni meccse lesz Real mezben. Ugyanez Huijsen. Van mit helyrehoznia.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Láttuk már mire képes, és milyenek a képességei. Nem azokkal van a baj
Pofátlanul fiatal, élete első nagy rangadója a világ legnagyobb klubjában, ráadásul egy ellenséges, tuskó közegben. Van ez így, hogy izgul az ember, nem mindenki születik Toni Kroosnak
Egy cserétől meg csak nem megy el az önbizalma...
Pofátlanul fiatal, élete első nagy rangadója a világ legnagyobb klubjában, ráadásul egy ellenséges, tuskó közegben. Van ez így, hogy izgul az ember, nem mindenki születik Toni Kroosnak
Egy cserétől meg csak nem megy el az önbizalma...
- ateeemadrid
Az erősen limitáltak a képességei részre reagáltam inkább, ma bűnszar, tény.flori írta:Attól még jó, de ma miatta (is) simán kikaphatunk.ateeemadrid írta:
Ennek ellenére is elég kicsi a minta. De tipik madridom, eddig a 45 percig az év igazolása volt.![]()
- flori
Attól még jó, de ma miatta (is) simán kikaphatunk.ateeemadrid írta:Ennek ellenére is elég kicsi a minta. De tipik madridom, eddig a 45 percig az év igazolása volt.untouchable írta:
Az első valamire való csapat ellen.![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Ennek ellenére is elég kicsi a minta. De tipik madridom, eddig a 45 percig az év igazolása volt.untouchable írta:Az első valamire való csapat ellen.ateeemadrid írta:
Első szar meccse, pontosabban félideje. Azért várjunk még ezzel.
- BlancoMark
O kifejezetten szar ma, de Gulert leszamitva kb mindenki mas is gyenge.untouchable írta:Az első valamire való csapat ellen.ateeemadrid írta:
Első szar meccse, pontosabban félideje. Azért várjunk még ezzel.
-
untouchable
Az első valamire való csapat ellen.ateeemadrid írta:Első szar meccse, pontosabban félideje. Azért várjunk még ezzel.untouchable írta: A kis csapatok ellen rendben van, de nem tudom pl egy Barca ellen ez mire lesz elég. Erősen limitáltak a képességei.
Hala Madrid y nada más 
- ateeemadrid
Első szar meccse, pontosabban félideje. Azért várjunk még ezzel.untouchable írta: A kis csapatok ellen rendben van, de nem tudom pl egy Barca ellen ez mire lesz elég. Erősen limitáltak a képességei.
-
untouchable
A kis csapatok ellen rendben van, de nem tudom pl egy Barca ellen ez mire lesz elég. Erősen limitáltak a képességei.
Hala Madrid y nada más 
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Borzasztóan lámpalázas, hoznám be Frant a helyére.
én megmondtam, hogy baszó lesz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nocsakhehetheoriginal írta: Mea culpa, kicsit beneztem az ipsét, eddig baba, nyilvan nem a marcelo szinteken, de feludules az eddigi marcelo utani szanalmas bagazs utan a poszton. (Tudom tegnap nem szelen nyomta, van szemem)
A nagy vizsga lamin balondorkecske gyami ellen lesz, de amúgy ot is kene kicsit pihentetni, nem kene szethajtani azonnal
- hehetheoriginal
Mea culpa, kicsit beneztem az ipsét, eddig baba, nyilvan nem a marcelo szinteken, de feludules az eddigi marcelo utani szanalmas bagazs utan a poszton. (Tudom tegnap nem szelen nyomta, van szemem
)
A nagy vizsga lamin balondorkecske gyami ellen lesz, de amúgy ot is kene kicsit pihentetni, nem kene szethajtani azonnal
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Álvaro Carreras vs full-backs from the top 5 leagues:ELSiete írta: Álvaro Carreras won possession 16 times tonight which is a record for a Real Madrid defender since Sergio Ramos in 2019. @OptaJoe
• Interceptions: FIRST
• Touches: FIRST
• Short Passes: FIRST
• Passes to the final third: FIRST
@DataMB_
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Faust írta: Meg egyszer meglatom Mendyt a palyan, kibaszom a tvt az ablakon.
és akkor többen megmagyarázták tavaly, hogy nem is olyan rossz
neki jó lenne már a télen csapatot keresni…
- hehetheoriginal
AtombetonmendiFaust írta: Meg egyszer meglatom Mendyt a palyan, kibaszom a tvt az ablakon.
Kapni fogja a lehetőséget
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Nem lesz rossz eve oreg Mendynek sem, love, csajok, neha eddzeget amikor nem serult, de ezt leszamitva nem kell majd semmit focizni.Faust írta: Meg egyszer meglatom Mendyt a palyan, kibaszom a tvt az ablakon.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Meccsről meccsre bizonyit, a nyár legstabilabb igazolása
Már az első meccsen látszott hogy van benne kakaó és akarat!
Csak a sérülések kerüljék el
Már az első meccsen látszott hogy van benne kakaó és akarat!
Csak a sérülések kerüljék el
Meg egyszer meglatom Mendyt a palyan, kibaszom a tvt az ablakon.