Megy a meccs!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Lassan jöhetnek a cserék, kezdenek fáradni a srácok Egyre több a rossz passz, ütemkésések stb...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
És reklamál az a mikropéniszes kis levantei füles, miután felbaszta Vinit.
…
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kilian ideje befuzni a cipot.
felkegyelmu banda megalkotjak hatul megint a felesleges faszsagot
felkegyelmu banda megalkotjak hatul megint a felesleges faszsagot
thereisonly1ronaldo
Asencio jol elbambult.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már hiányoztak ezek a fifas kapott golok
- hehetheoriginal
Hanyadik mar hogy beleszalad arccal, es kifele fujnak, faszkalap ez is
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Carreras nagyon nagyon jo.
Legjobb igazolasunk nalam eddig.
Ezt a szerencsetlen golt te jo eg.
Legjobb igazolasunk nalam eddig.
Ezt a szerencsetlen golt te jo eg.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Please don'tELSiete írta: Most hirtelen elképzeltem Mendyt a balszélen.![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az már 60 milliós mozdulat volt. a Real Madrid jövője
nem fogom megérteni azt akinek tetszik ez a gyerek
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ebből komoly memek lesznek
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Most hirtelen elképzeltem Mendyt a balszélen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
ELSiete
Halovány, ha a labdajáratás részét nézzük, viszont én pont azt látom, hogy hajt rendesen, és rengetegszer visszaért labdát szerezni. Nagyon sokszor Valverdevel vagy Mastaval zártak össze, a félidő vége felé pár kulcspassza is volt. Nem mondom hogy jó, de nem sétál.RealRaúl77 írta: Javítsatok ki, ha máshogy látjátok, nem láttam minden percét az első félidőnek, de nekem Güler már 3. meccs óra tök szürkének tűnik. Pedig nagyon szeretem a törököt, de nem ezek a legjobb meccsei. Mintha nem is adna bele minden letámadásnál, viszonylag lassan kocog, ahelyett, hogy hajtana.
Örülök amúgy, hogy végre több gólos előnnyel fordulunk.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Javítsatok ki, ha máshogy látjátok, nem láttam minden percét az első félidőnek, de nekem Güler már 3. meccs óra tök szürkének tűnik. Pedig nagyon szeretem a törököt, de nem ezek a legjobb meccsei. Mintha nem is adna bele minden letámadásnál, viszonylag lassan kocog, ahelyett, hogy hajtana.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Látszik Xabi koncepciója, igaz 90 percig még nem tudjuk játszani, de az irány az nagyon jó. Valahogy Vinit is visszahozta fejben, teszi a dolgát és nem hepciáskodik vagy provokál. A gólja egészen parádés volt. Tetszik a sok labdaszerzés is. Az új igazolások a védelemben nagyon jók. Én Franco gólja előtt azt hittem el fogja rontani, de szépen beverte. Nagyon optimista vagyok a jövőt illetően.
-
ELSiete
+1 Nekem is tetszik Ceballos. Güler halovány, de sokat besegít védekezésben, rengeteget melózik, szóval gyengének őt sem mondanám. Fran Garcia is belejött a gyengébb kezdés után. Huijsen tanári közepén, Carreras viszont ellopja megint a showt. Vini rákapcsolt, jó lenne ezt a nagy kedvvel focizó Vinit latni hétről hétre. Masta remek gólt lőtt, azért a kipattanó lövésért ott az elején nagy kár. Van pár borzasztó erőtlen csele és lövése, viszont mezőnyben kb mindenhol ott van. Ha ő kell Xabi gépezetébe, ám legyen, azért a nagyok ellen félek.Galacticos írta: Carreras ezen a poszton is rohadt jo, nekem ceballos is tetszik ma, vinicius idei legjobb teljesitmenye es vegre franco is betalalt.
En most a felidoben lekapnam mbappet hadd pihenjen eddig o cipelte a csapatot aztan jojjon gonzalo.![]()
Tovabbra is tetszik az azonnali labdaszerzés, illetve, hogy nem csak a kapuig próbáljuk kijátszani, hanem a 16 oson kívül is tüzelünk és a nagy "taktikai húzás", hogy végre nem csak Valverdet keressük az érkező labdákkal szinte unalmasra járatva ezt, hanem Masta, Ceballos, Güler, kb. bárki szóba jöhet.
-
Ursus
Taktikailag figyelitek a csapatot? Xabi tényleg nagy koponya, olyan elemeket hozott be amiket nem igen làthattunk itt korábban.
- Pad'em
- Carreras zseniális középen (is)
- Vini gólja frenetikus, ez a melós Vini aranyat érhet csak az arc ne kerüljön megint előtérbe
- Masztit meccsről meccsre jobban kedvelem, ez már a gólja elött is ért bennem, de ahogy feltette a jobb felsőbe meg pláne szerethető volt
- Ceba × Fede középen atom
Kár, hogy nem 0-5 a félidő de alakulunk
- Vini gólja frenetikus, ez a melós Vini aranyat érhet csak az arc ne kerüljön megint előtérbe
- Masztit meccsről meccsre jobban kedvelem, ez már a gólja elött is ért bennem, de ahogy feltette a jobb felsőbe meg pláne szerethető volt
- Ceba × Fede középen atom
Kár, hogy nem 0-5 a félidő de alakulunk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Carreras ezen a poszton is rohadt jo, nekem ceballos is tetszik ma, vinicius idei legjobb teljesitmenye es vegre franco is betalalt.
En most a felidoben lekapnam mbappet hadd pihenjen eddig o cipelte a csapatot aztan jojjon gonzalo.
En most a felidoben lekapnam mbappet hadd pihenjen eddig o cipelte a csapatot aztan jojjon gonzalo.
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Esküszöm élmény nézni ezt a meccset az eddigi évek idegenbeli La Liga szenvedések után. Van egy olyan érzésem az első percektől kezdve, hogy csak a különbség lesz a kérdés. Nyilván nem ezen a meccsen kell BL döntő színvonalon játszani, de kellemes meglepetés számomra ez a kedd esti találkozó.
- hehetheoriginal
Jo felido, papival lovetni kell 2-3 golt meg, es lezarni a dolgot.
thereisonly1ronaldo