Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Jobb volt, ez nem is kérdés, de a srác szerintem kihozta a maximumot magából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lehet, hogy én vagyok csak így ezzel, de nekem Andy (Isten nyugosztalja...) sokkal jobb volt Spartacus szerepére, mint az a srác, aki a 2. évadtól van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zöldfülűnek tűnik nekem kicsit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zöldfülűnek tűnik nekem kicsit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mind a négy évad jóság, a befejező pedig különösen.Valaki esetleg már látta?

Én pedig a SoA-t kezdeném el...de még hezitálok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Töltöm a Spartacus Gods of the Arenat.
A Spartacus Vér és homok nagyon tetszett, remélem ez is fog
Valaki esetleg már látta?
A Spartacus Vér és homok nagyon tetszett, remélem ez is fog

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rosszul emlékszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Misztik, Martinnál alapszabály, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki.
RIP Robb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ne szeress meg egy szereplőt sem, mert sosem tudhatod, mikor nyírják ki.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azonnal bevágtam a könyvet a sarokba, és olyan dühös voltam, mint azelőtt soha.Legkisebbtobi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnal.. majd csak 1-2 honap utan vettem elo ujra... kinyirtam volna legszivesebben Martint.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nálam is Daenerys és Arya a két kedvenc már az elejétől fogva,
plusz egyes események miatt már csak ők maradtak meg a pár kedvenc karakteremből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Példuál szerintem Eddard Stark karakteréből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elején még őt szúrtam ki mint kedvenc, aztán nagy pechemre egyből repült is a feje.
Én is egybe néztem meg minden évadot, amikor végig kijöttek magyarul,
sok esetben nem szeretek heteket várni 1 újabb részre, így inkább összegyűjtöm a részeket.
Homeland mostani évadával is hasonlóan tettem, de annak asszem 6 rész után nekikezdtem, bepótoltam és utána hetente néztem. Emellett csak a Vampire Diaries, The Originals, The Voice, The Amazing Race 4es amiket heti rendszerességgel követek. Pedig jó sok pöpec sorozat megy éppen, de majd csak utólag állok nekik.
(Almost Human, SHIELD, Arrow, Scandal, Revenge, Revolution s02)
Tényleg, R24 nézed a Revolution 2.évadot? ha jól emlékszem te az elsőt is nézted.
plusz egyes események miatt már csak ők maradtak meg a pár kedvenc karakteremből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Példuál szerintem Eddard Stark karakteréből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elején még őt szúrtam ki mint kedvenc, aztán nagy pechemre egyből repült is a feje.
Én is egybe néztem meg minden évadot, amikor végig kijöttek magyarul,
sok esetben nem szeretek heteket várni 1 újabb részre, így inkább összegyűjtöm a részeket.
Homeland mostani évadával is hasonlóan tettem, de annak asszem 6 rész után nekikezdtem, bepótoltam és utána hetente néztem. Emellett csak a Vampire Diaries, The Originals, The Voice, The Amazing Race 4es amiket heti rendszerességgel követek. Pedig jó sok pöpec sorozat megy éppen, de majd csak utólag állok nekik.
(Almost Human, SHIELD, Arrow, Scandal, Revenge, Revolution s02)
Tényleg, R24 nézed a Revolution 2.évadot? ha jól emlékszem te az elsőt is nézted.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robbot meg a nőjét bírtam a legjobban, erre ez a seggdugasz köcsög - a rusnya lányaival együtt - kibaszik vele... Pfuuuuuuuu...
Ha Daenerys vagy Tyrion karakterével csinálnak még valamit, akkor szétütök valamit. Rajtuk kívül talán meg Arya, Margaery meg Daario Naharis a szimpatikusak, de utóbbi kettőtől ezek után én már lélekben elbúcsúztam.
Ha Daenerys vagy Tyrion karakterével csinálnak még valamit, akkor szétütök valamit. Rajtuk kívül talán meg Arya, Margaery meg Daario Naharis a szimpatikusak, de utóbbi kettőtől ezek után én már lélekben elbúcsúztam.
- Legkisebbtobi
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en a konyvet abba is hagytam azonnalGT37 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áááááááááááá, ne is mondd. Én is úgy ledöbbentem anno, hogy utána napokig nem tértem magamhoz...MyStiQ írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.
A kurva faszba az egésszel.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!MyStiQ írta:Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

hát igen, vannak benne szép dolgok

szerencsére én ezt már régen néztem, meg ugye követtem folyamatosan a sorozatot, így egybe ledarálva nagyon üthetett....
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áááááááááááá, ne is mondd. Én is úgy ledöbbentem anno, hogy utána napokig nem tértem magamhoz...MyStiQ írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

- Legkisebbtobi
MyStiQ írta:Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De bazdmeg, én ilyen egy kibaszott igazságtalan szarságot még az életemben nem láttam, ami a 3. évad 9. részének végén volt. Mindjárt elsírom magam bassza meg, olyan ideg van bennem az utolsó 5-10 perc miatt.

Martin nem normalis az biztos

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
MyStiQ írta:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013. december 17., kedd 19:08-kor.

Nem olvastam a Trónok harca könyveket, nem tudok igazából semmit, csak pár hete/hónapja elkezdtem nézni a sorozatot.
- h3x0r
Lehet volt mar rola szo, de januarban visszater par sorozat.
Sherlock 3. evad. ekkor adjak le a 3 reszt: januar 1, januar 5, januar 12
Ezen kivul:
01.02 - Community S5
01.07 - Justified S5
01.10 - Banshee S2
01.12 - Shameless S4
01.12 - Episodes S3 (Jobaratokbol Joey sorozata)
01.13 - Being Human S4
01.15 - Archer S5
01.22 - Workaholics S4
01.26 - Top Gear S21
Sherlock 3. evad. ekkor adjak le a 3 reszt: januar 1, januar 5, januar 12
Ezen kivul:
01.02 - Community S5
01.07 - Justified S5
01.10 - Banshee S2
01.12 - Shameless S4
01.12 - Episodes S3 (Jobaratokbol Joey sorozata)
01.13 - Being Human S4
01.15 - Archer S5
01.22 - Workaholics S4
01.26 - Top Gear S21
Lehet valamit félrenéztem, de fullra az első részben ott ül a szobában(Charles Xavier iskolájában) és nézi a tv-t és egy csávó az, aki ugyanúgy váltogatja az alakját és amikor X prof kiküldi őket küldetésbe, mondja, hogy misztik te is velük mész.
Vagy a férfi alak is csak elterelés volt? Meg, hogy az X-menekkel van.
Hmm...akkor lehet csak szinkronhiba, mert azt mondta neki X prof, hogy misztik, az zavart össze.

Vagy a férfi alak is csak elterelés volt? Meg, hogy az X-menekkel van.

Hmm...akkor lehet csak szinkronhiba, mert azt mondta neki X prof, hogy misztik, az zavart össze.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Morph alakváltós, ő lehet az.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tubatibi írta:Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés.![]()
Misztik itt egy férfi és az elejétől kezdve X-men? Kajak nagyon furcsa ez az egész, a többi animációban és a filmben is kék és nő. Itt meg egy poéngyáros férfi.
Baromi régen láttam, úgy rémlik, hogy volt benne egy alakváltó fazon, de az nem Misztik volt. Talán Morph, vagy Metamorph néven futott...M betűs volt, az tuti

- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát nekem full úgy rémlik, hogy ebben is egy kék nő a Misztik.Hirtelen nem is tudom kire gondolsz most aki férfi és Misztiknek hívják.tubatibi írta:Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés.![]()
Misztik itt egy férfi és az elejétől kezdve X-men? Kajak nagyon furcsa ez az egész, a többi animációban és a filmben is kék és nő. Itt meg egy poéngyáros férfi.
Köszönöm szépen a válaszokat, még egy kérdés, utána hátha nem lesz több meglepődés.

"If you don't like your destiny, don't accept it."