Real Madrid vs. Barcelona
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ugyanaz a térd, ami anno tropára ment, de próbálják megmagyarázni, hogy semmi köze az előző sérüléshez.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elottem a kep, mikor mucsiek kinyitjak a villanyszekrenytNika91127 írta:Ja. Tesóm küldte. Kicsit ködös a story, elvileg nem látták az MRen, hogy "nagy a baj", csak a műtét közben,így többórás lett a műtét. Ez több ponton is fura, úgy hogy azért a diagn.körrel meg magával a műtéttel is képben vagyok.Realista24 írta: Gavi fel év off kb.
Ez lehetett nyilvan itt is
thereisonly1ronaldo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Hát a karma nem játék....
Jobbulást mérges kis barátunknak. Meg FaF.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ja. Tesóm küldte. Kicsit ködös a story, elvileg nem látták az MRen, hogy "nagy a baj", csak a műtét közben,így többórás lett a műtét. Ez több ponton is fura, úgy hogy azért a diagn.körrel meg magával a műtéttel is képben vagyok.Realista24 írta: Gavi fel év off kb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gavi fel év off kb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ezt inkabb csak altalanossagban ertettem. Ebben az esetben teljesen egyertelmu, hogy Raphinha nem csak tobb gol+golpasszt tett hozza a szezonhoz, de a leginkabb a meccsek kozben barmikor a semmibol kepes volt golt loni. Emlekszem, hogy a tavaszi Clasicon is volt vagy 3 orbitalis helyzete, amit el se hittem, hogy megusztunk.ferni írta:Az a baj itt nem csak a statok támasztják alá a +16 góllal, hanem ha nézted a meccseket az is.Marky írta:
A masik rakfeneje a fodbalnak ez a rohadt statisztika recskazas. Ezek alapjan Jardelnek jart volna vagy 4 aranylabda, Ronaldonak meg egy se.
A gond pont az, hogy az emberek nem nezik a meccseket, eleg csak egy 10 masodperces Tiktok post es valami kiragadott statisztika, hogy valaki velemenyt alkosson a neten. Es az internet ezt szepen ki is hasznalja, lasd Romano mukodese.
Az a baj itt nem csak a statok támasztják alá a +16 góllal, hanem ha nézted a meccseket az is.Marky írta:
A masik rakfeneje a fodbalnak ez a rohadt statisztika recskazas. Ezek alapjan Jardelnek jart volna vagy 4 aranylabda, Ronaldonak meg egy se.
Pedri közben 11., vicces hogy nincs jobb helyen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
[FC Barcelona] Fermín López has an iliopsoas muscle injury in his left leg. He will be out of action for around three weeks.realmadrid95 írta:Fermin csak ket hetet hagy ki, ha minden igaz. Hasizmaval volt valami problema.Anthony írta: Sokkal érdekesebb hogy lesérült Fermin, Gavi műtteti meg magát.
Hátha megborulnak egy kicsit.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Egyreszt nyugodtan mehet a getafes gyereknek meg az osszes szinesznek a sarga szineszkedesert. Masreszt meg ha nalunk minden szarra lapot adnak, akkor itt is illett volna brazilnak kapnia.Kerlon írta: Mármint az, hogy mindenért ti is rinyáltok az kb. olyan reakció, mint a getafes, akit erőteljesen meglökött Raphina és úgy esett össze, mintha telibe verte volna izomból...
Tovabbra is az a baj, hogy semmi kovetkezetesseg nincs jatekvezetes teren.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Fermin csak ket hetet hagy ki, ha minden igaz. Hasizmaval volt valami problema.Anthony írta: Sokkal érdekesebb hogy lesérült Fermin, Gavi műtteti meg magát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sokkal érdekesebb hogy lesérült Fermin, Gavi műtteti meg magát.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Ha van valaki, aki az ellenfel jatekosainak sem kivan serulest, vagy rosszat, az en vagyok, de Gavit megsem tudom sajnalni.
Operációt javasolt a Barcelona középpályása, Gavi térdproblémái miatt összehívott orvosi konzílium – közölte a katalán csapat. A 21 éves játékosnak augusztus 29-én, edzésen sérült meg a jobb térde, amelyben 2023 novemberében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt tíz hónapot volt kénytelen kihagyni.
A gránátvörös-kékek közleménye szerint Gavinak ezúttal a meniszkusza sérült meg, s mivel a konzervatív kezelésre nem reagált elég gyorsan, a klubnál úgy döntöttek, a műtét lesz a legjobb megoldás.
Operációt javasolt a Barcelona középpályása, Gavi térdproblémái miatt összehívott orvosi konzílium – közölte a katalán csapat. A 21 éves játékosnak augusztus 29-én, edzésen sérült meg a jobb térde, amelyben 2023 novemberében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt tíz hónapot volt kénytelen kihagyni.
A gránátvörös-kékek közleménye szerint Gavinak ezúttal a meniszkusza sérült meg, s mivel a konzervatív kezelésre nem reagált elég gyorsan, a klubnál úgy döntöttek, a műtét lesz a legjobb megoldás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tessek szepen Gergot zaklatniFaust írta: Just ferni things, ha megcsinalnatok vegre hogy ha letiltasz valakit, azt idezetben sem lasd, mar csak maganak irkalna kb.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Just ferni things, ha megcsinalnatok vegre hogy ha letiltasz valakit, azt idezetben sem lasd, mar csak maganak irkalna kb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mi az idegesitobb nalad.ferni írta: 2024-25
Yamal a Barcában:
4550 perc, 18 gól, 25 gólpassz
Raphinha a Barcában:
4650 perc, 34 gól, 25 gólpassz
Dembelé a PSGben:
3500 perc, 35 gól, 16 gólpassz
Plusz nem egy rangadón parádzott Raphinha azt vert be 2 helyzetből 2t, Inter ellen is meglőtte amit meg kellett a 87.ben, csak elcseszte a Barca.
Azért mondom, ha ebből kihoznak egy Yamalt, úgy hogy a tag top5ben sincs teljesítményt nézve az nagyon fogja verdesni 1-2 Messi laszti szintjét.
Amit a politika topicban csinalsz?
Amit itt csinalsz?
Vagy amit a birokkal, "csalassal" kapcsolatban mindenhol?
Tucatszor leirod ugyanazokat, talan csak a szorend mas...meg a politikat megertem valamilyen szinten, annak van kihatasa a mindennapi elet(ed)re, de a tobbin ennyit porogni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A masik rakfeneje a fodbalnak ez a rohadt statisztika recskazas. Ezek alapjan Jardelnek jart volna vagy 4 aranylabda, Ronaldonak meg egy se.ferni írta: 2024-25
Yamal a Barcában:
Raphinha a Barcában:
Dembelé a PSGben:
Plusz nem egy rangadón parádzott Raphinha azt vert be 2 helyzetből 2t, Inter ellen is meglőtte amit meg kellett a 87.ben, csak elcseszte a Barca.
Azért mondom, ha ebből kihoznak egy Yamalt, úgy hogy a tag top5ben sincs teljesítményt nézve az nagyon fogja verdesni 1-2 Messi laszti szintjét.
Ha valaki azt mondja,hogy Yamal volt a legjobb jatekos,azt kirohogom.
Ha valaki azt mondja,hogy neki kell kapni,mert 17 evesen egy ilyen szezon az brutalis dolog,azt elfogadom.
Ha valaki azt mondja,hogy nem kell nezni,hogy hany eves,es volt nala jobb,azt is eltudom fogadni.
Szoval igazabol pont leszarom.
Ha valaki azt mondja,hogy neki kell kapni,mert 17 evesen egy ilyen szezon az brutalis dolog,azt elfogadom.
Ha valaki azt mondja,hogy nem kell nezni,hogy hany eves,es volt nala jobb,azt is eltudom fogadni.
Szoval igazabol pont leszarom.
2024-25
Yamal a Barcában:
Raphinha a Barcában:
Dembelé a PSGben:
Yamal a Barcában:
Raphinha a Barcában:
Dembelé a PSGben:
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nagyon be vagytok feszülve az aranylabda miatt. pedig elvileg semmit nem ér a díj
amúgy szerintem se, és kurvára nem izgat ki kapja, de ha választani kéne akkor inkább Rafinha.