Mondjuk szerintem kétsége nincsen senkinek afelől, hogy Haaland triplázós, gólrekorder szezonja aranylabdát ért volna, ha nem messi ellen versenyez, ahogy Lewa back-to-back Gerd Müller gólrekord megdöntős, BL, győztes, golfosó szezonjai is, csak, aztán neki is a kis lájonel Copa America győzelme ellen nem volt esélye. Most meg évekig a youngest hype ellen lehet szembe széllel pisilni.Cé miatt annyira triggerelik a gólok már ezt a mai futballtársadalmat, hogy kiköpik magukból a meccs/gól mutatókat.
Aranylabda
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rice-ot top 5 be vártam pedig a 2 szabadrúgásra. Nagy szar már ez is. Komolytalan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Haaland és kane kb az elmúlt évek legalulértékeltebb játékosai. Cé miatt annyira triggerelik a gólok már ezt a mai futballtársadalmat, hogy kiköpik magukból a meccs/gól mutatókat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
untouchable
Random generator ONPad'em írta: Gondolom kutyát nem érdekel de eddig a sorrend. Igen, McTominay előzi Joao Nevest meg Ruizt![]()
11 - Pedri
12 - Kvara
13 - Kane
14 - Doue
15 - Gyökeres
16 - Vinicius
17 - Lewandowski
18 - McTominay
19 - Joao Neves
20 - Lautaro
21 - Guirassy
22 - Mac Allister
23 - Bellingham
24 - Fabian Ruiz
25 - Dumfries
26 - Haaland
27 - Rice
28 - van Dijk
29 - Wirtz
30 - Olise
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
Gondolom kutyát nem érdekel de eddig a sorrend. Igen, McTominay előzi Joao Nevest meg Ruizt
11 - Pedri
12 - Kvara
13 - Kane
14 - Doue
15 - Gyökeres
16 - Vinicius
17 - Lewandowski
18 - McTominay
19 - Joao Neves
20 - Lautaro
21 - Guirassy
22 - Mac Allister
23 - Bellingham
24 - Fabian Ruiz
25 - Dumfries
26 - Haaland
27 - Rice
28 - van Dijk
29 - Wirtz
30 - Olise
11 - Pedri
12 - Kvara
13 - Kane
14 - Doue
15 - Gyökeres
16 - Vinicius
17 - Lewandowski
18 - McTominay
19 - Joao Neves
20 - Lautaro
21 - Guirassy
22 - Mac Allister
23 - Bellingham
24 - Fabian Ruiz
25 - Dumfries
26 - Haaland
27 - Rice
28 - van Dijk
29 - Wirtz
30 - Olise
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vajon a nőnek (legjobb edzőnéne?) meddig lesz a földön a leesett borítéka?
nőgyülölő gullit nem volt hajlandó lehajolni érte
nőgyülölő gullit nem volt hajlandó lehajolni érte
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hagyszóljon mostmárnemis esne jól ha borulna a konteóm és igazsagos döntés születnehehetheoriginal írta: most adták oda a kopa díjat gyaminak, ahogy kérdezgették, biztos, hogy behúzatják vele a balondort is![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most adták oda a kopa díjat gyaminak, ahogy kérdezgették, biztos, hogy behúzatják vele a balondort is
thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
orulok, hogy perez apo lemondta ezt a gala faszsagot, nem nekunk lesz kellemetlen mikor nem tudnak oda adni majd egy dijat peldaul. ha meg a jovoben bappenak kijarna egy bogyo mert megnyerunk mindent az o vezerletevel, akkor sem mennek el a galara, majd masnap atvetetnem az aranylabdat bappeval egy telthazas bernabeuban, azert az kicsit komolyabb lenne, fifaek meg vergodhetnenek ahogy akarnak
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szerintem a nyilvánosság liberalizálásával minden ilyen "szakma" által odaosztott díj értéke csökkent. Tipikusan olyan díjak lettek ezek (ilyen a az oszkár meg a sok hasonló idétlenség is), amik csak azoknak számítanak, akik nyertek és csak akkor amikor nyertek. Trump épp lobbizik egy béke nóbelért, az sem fog senkit sem érdekelni, ahogy Obama esetében is sem volt fontos.
Ameddig okosan olynakokat hívnak meg ezekre a gálákra, vagy mi a fenékre, akik értéke kisebb, így azok jól jönnek ebből ki, addig meg is lesz tartva. A Real pl nem kisebb brand mint a ballonlabda, nincs kockázata nem megjelenni.
Ha az aranylabda hiszti több reakciót, megtekintést meg vitát hoz mint egy bajnoki forduló, akkor fogják nyomatni és még megosztó döntéseket is fognak hozni, ezzel is a túltárgyalását erőltetve.
Nekem nem tetszik ez így, saját kánonban nem is érdekel ki nyeri, de ott van a világ nagy része, akik ezt tartják mérvadónak mert a wikipedia oldalon is ki van gyűjtve, hogy ki és mikor nyerte.
Kíváncsi vagyok a 90-es és 2000-es években is volt-e ekkora megosztottság ezeknek a díjaknak az értékelésében.
Ameddig okosan olynakokat hívnak meg ezekre a gálákra, vagy mi a fenékre, akik értéke kisebb, így azok jól jönnek ebből ki, addig meg is lesz tartva. A Real pl nem kisebb brand mint a ballonlabda, nincs kockázata nem megjelenni.
Ha az aranylabda hiszti több reakciót, megtekintést meg vitát hoz mint egy bajnoki forduló, akkor fogják nyomatni és még megosztó döntéseket is fognak hozni, ezzel is a túltárgyalását erőltetve.
Nekem nem tetszik ez így, saját kánonban nem is érdekel ki nyeri, de ott van a világ nagy része, akik ezt tartják mérvadónak mert a wikipedia oldalon is ki van gyűjtve, hogy ki és mikor nyerte.
Kíváncsi vagyok a 90-es és 2000-es években is volt-e ekkora megosztottság ezeknek a díjaknak az értékelésében.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki leirja, hogy vicc az Aranylabda, de megis porogtok rajta. Egyszerubb lett volna ketszer felmosni a Barcaval a padlot Yamallal egyutt, es akkor talan ti is nyugodtabbak lennetek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
A jelenlegi fotball már közel sem azon a mentalitáson fut mint amin mi felnőttünk. Kizárólag kattintásgenerálás a cél márpedig ha párizs játékos nyer mindenki vállat von, igazságos döntés megyünk a dolgunkra. Viszont ha odaadják mauglinak felrobban az internet mindkét oldalról. Pontosan ezért nem kezdenek semmit sok szabállyal a fociban. Kit érdekel ha minden rendben zajlik, ugyanúgy mint minden másban megbotránkoztatás a cél.
A mi szemszögünkből is az lenne a legjobb ha gyamal kapná, ezután a nyomás más szinteken lenne rajta, az is megutálná aki eddig nem foglalkozott vele de még szerintem csapaton belül se néznék jó szemmel. +az ember kb 60as iqval rendelkezik szóval brutál jót tenne neki ez a díj és a környezetének is.
Nem beszélve a friss szerződéséről amiben biztos van balondor bónusz amit a barsza még 200 évig fog nyögni.
Este majd ragelünk rajta 1-2 órát de igazából ugyanolyan szemétként kell ezt már kezelni mint bármelyik trash műsort győzikétől a valóvilágig.
A mi szemszögünkből is az lenne a legjobb ha gyamal kapná, ezután a nyomás más szinteken lenne rajta, az is megutálná aki eddig nem foglalkozott vele de még szerintem csapaton belül se néznék jó szemmel. +az ember kb 60as iqval rendelkezik szóval brutál jót tenne neki ez a díj és a környezetének is.
Nem beszélve a friss szerződéséről amiben biztos van balondor bónusz amit a barsza még 200 évig fog nyögni.
Este majd ragelünk rajta 1-2 órát de igazából ugyanolyan szemétként kell ezt már kezelni mint bármelyik trash műsort győzikétől a valóvilágig.
- Pad'em
BREAKING: Nobody knows who is winning the Ballon d'Or tonight. There has been no leaks. People will be shocked tonight. As of right now, both Ousmane Dembélé and Lamine Yamal have NO idea if they won the Ballon d’Or. [@lequipe]
Edu Aguirre (Spanish journalist): "I think Lamine Yamal has won the Ballon d'Or."
BREAKING: The decision has been made, Real Madrid will not attend the Ballon d'Or ceremony tonight. Florentino Pérez has informed officials of the boycott. @TheAthleticFC
Edu Aguirre (Spanish journalist): "I think Lamine Yamal has won the Ballon d'Or."
BREAKING: The decision has been made, Real Madrid will not attend the Ballon d'Or ceremony tonight. Florentino Pérez has informed officials of the boycott. @TheAthleticFC
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
nuevo_ericco
Ez szerintem csak madridista szemüvegen keresztül van így. A mainstreamet arra a kb. egy hétre érdekelni fogja, és nekik csak ez számít, abból van a kattintás, a pénz.wZoLee7 írta: hogy egy játékost se érdekeljen, egy csapat se legyen rá kíváncsi. Elértéktelenedik a saját termékük
hunmadridista írta: Yamal a teljes családjával (több mint 20 fővel) megy a gálára. Szerintem ez már eldőlt.
Tavaly Vini is így készült
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az egy rendkivuli idoszak volt, a Covid miatt megszakadtak a bajnoksagok, a francia ligat le is zartak, a BL rajatszast pedig sikerult ugy megoldani, hogy az eselyegyenloseg legkevesbe se szamitson. Peldaul a mi parharcunk a City ellen kb. fel evig tartott, az odavagon meg voltak nezok, a visszavagon mar zart stadion.gutihaz14 írta:eleg sokaig birtad. nagyjabol ott kellett elengedni hogy lewanal skippeltek az evetMarky írta: Engem nem nagyon izgat mar ez a tavalyi Rodri eset ota.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Yamal a teljes családjával (több mint 20 fővel) megy a gálára. Szerintem ez már eldőlt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nincs ebben semmi kedvesség, az aranylabda is csak egy termék amit minden évben elkell adni. Már Rodri nyilatkozata is komoly kritika volt, ha most Yamalnak adják azzal még inkább elérik, hogy egy játékost se érdekeljen, egy csapat se legyen rá kíváncsi. Elértéktelenedik a saját termékük, ez nekik sem érdekük. Yamal nyilván egy olyan pozícióban lesz ami túlzás, de meg nem nyerheti. Legalábbis így gondolom én, aztán a valóság lehet arcon csap este, de majd az átadó után szeretnék nyitni és új kérdést.Mester77 írta:Ez kedves tőled, milyen kitartó vagy mégwZoLee7 írta:
Azért továbbra is hiszek abban, hogy nem totál vakon adják oda
Vinivel, hogy a friss kommentre is reagáljak, az a baj, hogy Ő még közöttünk is nagyon megosztó. Én tavaly Carvajalnak adtam volna.
-
nuevo_ericco
Szerintem nem vakon, hanem szimpátiára. Ezt tavaly is lehetett látni, hogy Vinivel szemben sokan negatívan voltak elfogulva. Akiknél Vini volt a legjobb, azoknál Rodri befért mondjuk a top3-ba, de legalább a top5-be. De akik Rodrit rakták az első helyre, azoknál Vini gyakran az első 10-be sem fért be, ami azért nevetséges. Mondom ezt úgy, hogy nem én vagyok a brazil legnagyobb rajongója. Egyszerűen a pályán mutatott viselkedése sokaknál kivágta a biztosítékot.wZoLee7 írta: Azért továbbra is hiszak abban, hogy nem totál vakon adják oda
Sokkal jobb volt, mikor egy szerkesztőség szavazott a győztesről, ott azért a szerkesztőségen belül volt valamiféle kontroll.
- Mester77
Ez kedves tőled, milyen kitartó vagy mégwZoLee7 írta:Azért továbbra is hiszek abban, hogy nem totál vakon adják odaferni írta: De ha erre a semmire megnyeri Yamal...
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az eredményig nem írok inkább semmit, majd utána. Azért továbbra is hiszak abban, hogy nem totál vakon adják odaferni írta: De ha erre a semmire megnyeri Yamal...
Rodri mögött legalább volt egy EB és jobbat nem tudtál mondani a klubcsapatából.
Itt meg még a csapatában se volt top2/top3, nem hogy a világon.