Sajnáltam az öreget, mert az baromi nagy gólpassz lett volna.
Serie A
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Serie A
Az hagyján, annak a vak leaonak adott egy meccslabdát a legvégén, csak be kellett volna rúgnia és behúzzák a meccset.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kár érte, kicentizte a mester
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha jol tudom ugyanott lesz, es kozos ahogy most is. A mostani San Sirobol megmarad ugy nagyjabol 10%, az uj stadion a varosfejlesztes projekt resze is lesz. Olyat is olvastam, hogy ott fog epulni az uj, ahol a mostanihoz kapcsolodo parkolo van, igy a regit tudjak hasznalni, ameddig el nem keszul az uj.rashidm írta:En kb semmit nem tudok a stadionról, a jövőben is közösen fogják használni, meg ugyanott lesz tervezetten?Realista24 írta: San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.
Az uj stadion 2031-re keszulhet el, 71500 fos kapacitassal, mindegy 1,2 milliard eurobol.
Ugy fest, hogy a stadion a 100. szuletesnapjan (vagy korul) vonul vissza, 1926ban keszult el.
Ezt tamasztja ala, hogy a 2026-os teli Olimpia megnyitoja is a San Siroban lesz.
Nyilvan mivel olaszokrol van szo, lehet lesz meg csavar
A legvegso celdatum a 2032-es EB, de a tervek szerint 2031-re lenne keszen, 2027-es projekt indulassal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En kb semmit nem tudok a stadionról, a jövőben is közösen fogják használni, meg ugyanott lesz tervezetten?Realista24 írta: San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.
Az uj stadion 2031-re keszulhet el, 71500 fos kapacitassal, mindegy 1,2 milliard eurobol.
Ugy fest, hogy a stadion a 100. szuletesnapjan (vagy korul) vonul vissza, 1926ban keszult el.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
San Sirot nagyjabol 200 millioert veszi meg a Milan es az Inter, hogy aztan le lehessen bontani es az uj projekt kezdetet vegye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Minden focista kezdő akar lenni kb, + nem hiszem hogy a Milan ezt bevállalta volna, kor ide vagy oda. Az van hogy eddig ott is remekül teljesít,jelenlegi formája kezdő tagságot ér, szurkolok hogy meglegyen a top3 a Milannak, olasz top csapatok közül még őket kedveltem a leginkább.reeed_ati írta:Szerintem ő kezdő akart lenni, a Milanban ezt megkapta.R. Carlos írta: Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
Elnézve a hétvégi gyalázatot, meg azt látva, hogy mit hoz le a milanban, felőlem a kezdőben is maradhatott volna..
Csak akkor meg azért sírnánk, köztük én is, hogy ez a gátja a fiatalok fejlődésének, Güler miatta nem fejlődik..
Részben igaz is lenne, de totál más szint a két focista, +az öregnek van egy olyan győztes kisugárzása, ami nincs meg egyik középpályásunkban sem..
Lukának nem igazán feküdt a csere szerep emlékeim szerint, sokszor elég pontatlanul szállt be, de lehet rosszul emlékszem.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem ő kezdő akart lenni, a Milanban ezt megkapta.R. Carlos írta: Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
Elnézve a hétvégi gyalázatot, meg azt látva, hogy mit hoz le a milanban, felőlem a kezdőben is maradhatott volna..
Csak akkor meg azért sírnánk, köztük én is, hogy ez a gátja a fiatalok fejlődésének, Güler miatta nem fejlődik..
Részben igaz is lenne, de totál más szint a két focista, +az öregnek van egy olyan győztes kisugárzása, ami nincs meg egyik középpályásunkban sem..
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy meg nem fért volna el nálunk a kispadon, hogy innen vonuljon vissza... Értem én, hogy eljárt felette az idő, de pont, hogy a kp-nk ócska ebben a szezonban és egy ilyen mentalitású ember ritkaság már a mai világban. Minden megvan benne, ami példa lehetne, kb. 1 euros fizetésért is maradt volna, de nem nekünk nem kell. A legjobb kiegészítő ember lehetett volna itt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Serie A legjobbja 40 évesen. Még nyugdíj elött gyors nyer egy Scudettot ezzel a hullagyenge Milannal.nzooli93 írta: Modric még a 97.percben is sprintben kozlekedett ma a Napoli ellen. Brutal milyen szenvedély van benne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Modric még a 97.percben is sprintben kozlekedett ma a Napoli ellen. Brutal milyen szenvedély van benne.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egyik brazil - teljesítményre Rodrygo és Brahim helyére simán elférne jövőre.gutihaz14 írta: paz ujabb gol
paz ujabb gol
valamelyik univerzumban:
Azért ez bőven gólpassz kategória, szépen kitette ezt is.
Érdemes megnézni az összefoglalót is.
https://www.youtube.com/watch?v=qbs3xVYBA6Q
A majdnem befújt tizi előtt is ő passzolt, csak kívül volt a fault, Sergi Roberto lövésénél is ő passzolt meg volt egy lövése is.
Elég termelékeny meccse volt na
eredmenyek-en 9.6os értékelés
Érdemes megnézni az összefoglalót is.
https://www.youtube.com/watch?v=qbs3xVYBA6Q
A majdnem befújt tizi előtt is ő passzolt, csak kívül volt a fault, Sergi Roberto lövésénél is ő passzolt meg volt egy lövése is.
Elég termelékeny meccse volt na
eredmenyek-en 9.6os értékelés
mondjuk itt cipelte a golszerzo 40 métert es cselezett tobbszorNika91127 írta:2-t.RealRaúl77 írta:
Igazából azon múlik, Xabi számol-e vele, mert látjuk, akivel számol, és illik a rendszerébe, arra nagyon fog alapozni. Illetve milyen elképzelése van a keret kialakítása terén. Azért sem mondom, hogy hozzuk, mert sok múlik azon, hogy a két brazillal mi lesz jövőre. Güler hogy vállik be hosszútávon, milyen megoldást találnak ki a kp-ra, Bellighamnek milyen szerepet szánnak a kp-n. Lesz-e szerkezetváltás, három védős rendszer. Lehetetlen ezeket előre látni.
De azért nem rossz, hogy van talonban egy baromi olcsó, sokat fejlődő lehetőségünk jövő nyáron.
Közben egy gólpasszt is kiosztott. 1-1
https://streamin.me/v/ceda7a1b
valamelyik univerzumban:
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
2-t.RealRaúl77 írta:Igazából azon múlik, Xabi számol-e vele, mert látjuk, akivel számol, és illik a rendszerébe, arra nagyon fog alapozni. Illetve milyen elképzelése van a keret kialakítása terén. Azért sem mondom, hogy hozzuk, mert sok múlik azon, hogy a két brazillal mi lesz jövőre. Güler hogy vállik be hosszútávon, milyen megoldást találnak ki a kp-ra, Bellighamnek milyen szerepet szánnak a kp-n. Lesz-e szerkezetváltás, három védős rendszer. Lehetetlen ezeket előre látni.Anthony írta:
Oksa
Én sem tudom mi lesz a sorsa, és max. az ilyen sofascore eredményeket látom, mert nem fogok Como meccseket nézni. Szóval az is lehet hogy tud hátrébb is játszani vagy akármi. Fejlődjön aztán jövő nyáron kiderül!
De azért nem rossz, hogy van talonban egy baromi olcsó, sokat fejlődő lehetőségünk jövő nyáron.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Igazából azon múlik, Xabi számol-e vele, mert látjuk, akivel számol, és illik a rendszerébe, arra nagyon fog alapozni. Illetve milyen elképzelése van a keret kialakítása terén. Azért sem mondom, hogy hozzuk, mert sok múlik azon, hogy a két brazillal mi lesz jövőre. Güler hogy vállik be hosszútávon, milyen megoldást találnak ki a kp-ra, Bellighamnek milyen szerepet szánnak a kp-n. Lesz-e szerkezetváltás, három védős rendszer. Lehetetlen ezeket előre látni.Anthony írta:OksaRealRaúl77 írta: Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.
Teljesen más kérdés, hogy mi lesz a sorsa a jövőben, egyelőre nem is kívánnék találgatni.
Én sem tudom mi lesz a sorsa, és max. az ilyen sofascore eredményeket látom, mert nem fogok Como meccseket nézni. Szóval az is lehet hogy tud hátrébb is játszani vagy akármi. Fejlődjön aztán jövő nyáron kiderül!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
OksaRealRaúl77 írta: Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.
Teljesen más kérdés, hogy mi lesz a sorsa a jövőben, egyelőre nem is kívánnék találgatni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem szántam hozzuk/ne hozzuk vitaindítónak, szimplán kommentáltam, amit látok. Szeretem, nyomon követni az előrehaladását.Anthony írta:Ez szép és jó de látod hol játszik? A csatár mögött. Nekünk irányító, szervező kellene aki hátrébb játszik.RealRaúl77 írta: Como 1 gólos hátrányban. Eredményeken mindenki sárga, Paz egyedül zöld a csapatban. Sőt, 2. legjobb az értékelése a 22 ember közül.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez szép és jó de látod hol játszik? A csatár mögött. Nekünk irányító, szervező kellene aki hátrébb játszik.RealRaúl77 írta: Como 1 gólos hátrányban. Eredményeken mindenki sárga, Paz egyedül zöld a csapatban. Sőt, 2. legjobb az értékelése a 22 ember közül.