Premier League
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Hopp, még egy piros. Casemiro.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
800 játékost igazolgat a Chelsea és ilyen ócska kapusaik vannak. érthetetlen.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kár a piros lapért, teljesen jogos volt, de így elég hamar megpecsetélődhet a meccs sorsa.lestat írta: MU-Chelsea kurvajol kezdodik.
Eso piros lap minden van
Ha már Chelsea...
Mijailo Mudryk has decided to swap the ball for track spikes.
His goal is to compete at the 2028 Los Angeles Olympic Games as a sprinter for the Ukrainian national team.
— @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
MU-Chelsea kurvajol kezdodik.
Eso piros lap minden van
Eso piros lap minden van
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Gravenberch idén is rohadt jó. Nagyon örülök, hogy Slot keze alatt ennyire kivirágzott és nem lett belőle egy Pogba 2.0.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Gravenberch te jó ég, ezt nagyon nehéz volt így eltalálni.
- Galacticos
Milyen top4? Rooney 2004ben kerult a unitedhez az arabok meg 2008ban vettek meg a cityt, elotte es az elso evekben ez egy full kozepcsapat volt sokszor alsohazi 15.helyekkel._Bushido_ írta:Annyi különbséggel, hogy rooney idejében két minőségi csapat volt, akik top4brn voltak. Most meg egyik bajnoki címért megy, másik meg a kiesés ellen... Így túl nagy a kontraszt. Mintha a city egy burnley ellen játszana állandóan, mióta Haaland ott van.Haaland (11) has now been directly involved in more Premier League Manchester derby goals than Rooney (9).
Wayne Rooney needed 21 derbies, Erling Haaland has done it in just 6.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Hat meg mar o is kozel 200 millioert igazolt jatekosokat, tehat sajat kepere formalta a csapatot.Pad'em írta:Az edző hibája, hogy makacsan egy rendszerbe próbálja beletuszkolni az embereket, semmi rugalmasság vagy más taktikát kipróbálni mikor láthatóan nem működik és nem is fog ezzel az állománnyal. Most is kikapnak simán 3-0-ra és lenyilatkozza, hogy nem fog változtatni.hehetheoriginal írta: En azt lattam mar amit lattam a meccsbol, hogy sima egyéni labdakezelesi hibak miatt temerdek labdavesztes, illetve sima passzok nem mentek a beindulo emberekhez elol.
Tehat ha szar a jatekosallomany minosege, az miert az edzo hibaja?
Mintha Xabi is csak 3/5 védőben nyomatná minden meccsen orrvérzésig. Csak ugye nálunk Perez a 3.vereség után kibaszná.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Annyi különbséggel, hogy rooney idejében két minőségi csapat volt, akik top4brn voltak. Most meg egyik bajnoki címért megy, másik meg a kiesés ellen... Így túl nagy a kontraszt. Mintha a city egy burnley ellen játszana állandóan, mióta Haaland ott van.Haaland (11) has now been directly involved in more Premier League Manchester derby goals than Rooney (9).
Wayne Rooney needed 21 derbies, Erling Haaland has done it in just 6.
- Galacticos
hehetheoriginal írta: En azt lattam mar amit lattam a meccsbol, hogy sima egyéni labdakezelesi hibak miatt temerdek labdavesztes, illetve sima passzok nem mentek a beindulo emberekhez elol.
Azert ebben a kezdoben tobben is az o keresere erkeztek mar.
Oriasi a problema ott, kozepes jatekosok hatalmas penzekert. Amit az elmult evekben lehoztak azt lehoztak volna csak ifistakkal is, ehhez kepest egyik legtobbet kolto klub az elozo evekben es sehol nincsenek. Hatalmas melysegben pedig a real barca duo utan legnagyobb brand a united a fociban a mai napig.
Minden edzovaltasnak ugy mennek neki hogy rebuild de egyre rosszabbak es ez a keret mostmar gyenge is.
En abban latnam a kiutat/ha az en csapatom lenne most mondanam hogy na ennek vege, kiarusitas, ifistak akikbe van valami johetnek fel, brunoek meg mindenki akire jon ajanlat meg mehet amerre lat. Kapus poszton volt egy degea, volt egy sajat neveles dean henderson, elengedtek oket hoztak 50ert egy onanat aki teljes sules most megint kapust kergetnek. Vagy ott a garnacho, maino paros, nem mondom hogy vilagklasszisok de senki ne mondja nekem hogy ebbe a csapatba nem fernenek bele. Carrerast meg koszonjuk szepen.
A deligt yoro parosra hatul lehetne epiteni, seskoban is van kakao de nehany jatekosuk borzalmas.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem tökmindegy a taktika, ha a full basic 101 alapveto dolgokra nem kepesek a jatekosok, plane ezen a szinten.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Az edző hibája, hogy makacsan egy rendszerbe próbálja beletuszkolni az embereket, semmi rugalmasság vagy más taktikát kipróbálni mikor láthatóan nem működik és nem is fog ezzel az állománnyal. Most is kikapnak simán 3-0-ra és lenyilatkozza, hogy nem fog változtatni.hehetheoriginal írta: En azt lattam mar amit lattam a meccsbol, hogy sima egyéni labdakezelesi hibak miatt temerdek labdavesztes, illetve sima passzok nem mentek a beindulo emberekhez elol.
Mintha Xabi is csak 3/5 védőben nyomatná minden meccsen orrvérzésig. Csak ugye nálunk Perez a 3.vereség után kibaszná.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
https://www.reddit.com/media?url=https% ... d6pf1.jpegPad'em írta:https://x.com/OptaAnalyst/status/196728 ... GvrOw&s=19miro. írta: Minden perccel huzzak az idejet ennek a borzalmasan szar iranynak.
Amorimnak koze nincs a Pl-hez.
17. lenne a MU szerzett pontok tekintetében mióta kinevezték. 31 meccsen 31 pont. Katasztrófális. Teljes időpocsékolás az ember.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
En azt lattam mar amit lattam a meccsbol, hogy sima egyéni labdakezelesi hibak miatt temerdek labdavesztes, illetve sima passzok nem mentek a beindulo emberekhez elol.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
https://x.com/OptaAnalyst/status/196728 ... GvrOw&s=19miro. írta: Minden perccel huzzak az idejet ennek a borzalmasan szar iranynak.
17. lenne a MU szerzett pontok tekintetében mióta kinevezték. 31 meccsen 31 pont. Katasztrófális. Teljes időpocsékolás az ember.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
mindig beleerőltetik az uj edzőt ebbe a megmentő narrativába, aztán csodálkoznak ha nyakon veri őket a valóság. nistelrooy szerintem egy jo fit lenne ennek a csapatnak, lenne kire felnézni, nem is egy utolsó balfék mint edző sem szóval nem is értem őket miért küldték el..
nem mintha lenne elvárása szerintem mára egy mu szurkolonak, de hagyni kell az edzőt nulláról felépiteni az egészet, ha kell ifistákkal, de olyan embereknek kell játszani akiknek jelent is valamit a cimer még.
nincs egyszerű helyzetben a klub mert itt nem csak az edző személye a gond, amig ilyen bruno fernandes pl a csapatnál van, ne várjanak ott semmi maradandót, biztos vagyok benne, hogy az öltözőben is ő legnagyobb fasza gyerek.
nem mintha lenne elvárása szerintem mára egy mu szurkolonak, de hagyni kell az edzőt nulláról felépiteni az egészet, ha kell ifistákkal, de olyan embereknek kell játszani akiknek jelent is valamit a cimer még.
nincs egyszerű helyzetben a klub mert itt nem csak az edző személye a gond, amig ilyen bruno fernandes pl a csapatnál van, ne várjanak ott semmi maradandót, biztos vagyok benne, hogy az öltözőben is ő legnagyobb fasza gyerek.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Minden perccel huzzak az idejet ennek a borzalmasan szar iranynak.
- Pad'em
A valami játékszerűség mellé minden idők legszarabb eredményeivel a klubnál. Fos az egész de ha összeáll még lehet szar is, én a helyükbe biztos kitenném a francba.hehetheoriginal írta:amorimmal legalabb vmi jatekszeruseg/elkepzeles van, tenhaggal meg az se voltHihetetlen hogy a MU mindig talál egy szarabb edzőt a szarkupacra mint az előző, pedig ez már eleve nem egyszerű feladat.
- hehetheoriginal
amorimmal legalabb vmi jatekszeruseg/elkepzeles van, tenhaggal meg az se voltHihetetlen hogy a MU mindig talál egy szarabb edzőt a szarkupacra mint az előző, pedig ez már eleve nem egyszerű feladat.
thereisonly1ronaldo
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mondjuk a city ellen pont nem mérvadó mit alkotnak, ez ma kb fix bukó meccs volt.Pipita írta: Nulla ez a City, aztán így is osztálykülönbség van a csapatok között. Rendkívül kínos ez az Amorimball, remélem sokáig tart még.
Amikor pedig végre kirúgják, jöhet a helyére Tenhág, pont szabad.![]()
![]()
Ez a keret még mindig max a top 6ra érhetne oda, ha a játékosok berúgják a kötelezőt most 4 meccs 7 pontnál járnának úgyhogy a city-arsenal pároson első körben már túl vannak. Kénytelen vagyok most is kiemelni hogy amúgy leszarom Amorimot, de amit idén az első három fordulóban láttam az játékban fejlődés volt, ten hagnal ilyet én nem láttam.