Es ebbol milyen kovetkeztetest kene levonni? A statisztika alapjan a feher kereszteny irek meg kb. pont olyan bunelkovetok mint a muszlim pakik.Zack írta: Megnéztem az Indiaik és a Pakik helyzetét, ott talán jól szétválasztható a vallás. Több India származású ember él az UK-ban, mint Paki. Persze nem egyértelműek az adatok, mert néhol külföldön születetteket néznek, néhol önbevallás alapján. Fogadjuk el, hogy nincs több Paki, mint Indiai ott. Majdnem kettő és félszer több a Paki eset, mint az indiai. Banglades már nehezebben összehasonlítható, de ott is magasabbnak tűnik mint az Indiai.
India nem a világ, így nem ad összehasonlítást ennek a két országnak a vizsgálata, de azt mutatja, hogy a többnyire hindu Indiaik békésebbek a többnyire muszlim Pakiktól.
Egyébként egy tipikus döner kebabos által elkövetett késelést nem muszlimnak írnék fel, hanem Töröknek.
Politika
-
Gonzi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
nekem van vállalkozásom,Ner lovagoknak dolgozom,gyere takaritani,festeni...stb...xdtibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
Ha nem lesz változás áprilisban, költözöm.
Nincs valakinek vállalkozása Spanyolországban? Küldök CV-t.
füst írta:Nem csak az arabok tartoznak a muszlimok közé.géza írta:
https://www.ethnicity-facts-figures.ser ... -ethnicity
Feherek lakossagaranyosan majdnem ketszer olyan gyakran lettek letartoztatva, mint arabok, akik amugy a negyedik legkevesebb etnikum ebben a mutatoban, de nyilvan ez az elmult harom evben lett 80%-os, vagy szimplan nem tartoztatjak le oket, stb.
Megnéztem az Indiaik és a Pakik helyzetét, ott talán jól szétválasztható a vallás. Több India származású ember él az UK-ban, mint Paki. Persze nem egyértelműek az adatok, mert néhol külföldön születetteket néznek, néhol önbevallás alapján. Fogadjuk el, hogy nincs több Paki, mint Indiai ott. Majdnem kettő és félszer több a Paki eset, mint az indiai. Banglades már nehezebben összehasonlítható, de ott is magasabbnak tűnik mint az Indiai.
India nem a világ, így nem ad összehasonlítást ennek a két országnak a vizsgálata, de azt mutatja, hogy a többnyire hindu Indiaik békésebbek a többnyire muszlim Pakiktól.
Egyébként egy tipikus döner kebabos által elkövetett késelést nem muszlimnak írnék fel, hanem Töröknek.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem csak az arabok tartoznak a muszlimok közé.géza írta:https://www.ethnicity-facts-figures.ser ... -ethnicitykiserik írta: Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.
Feherek lakossagaranyosan majdnem ketszer olyan gyakran lettek letartoztatva, mint arabok, akik amugy a negyedik legkevesebb etnikum ebben a mutatoban, de nyilvan ez az elmult harom evben lett 80%-os, vagy szimplan nem tartoztatjak le oket, stb.
- ram8nes
Miért mondasz ilyet? Ki állított ilyet? Ez hogy jön ide? Ki mondta, hogy senkire nem jelent fenyegetést? Nem mindenkiről beszéltünk, hanem a közvetlen szomszédairól, ugyanis te hoztál egy példát, amiben ugyanilyen relációban van Oroszország és pl Ukrajna vagy Lengyelország.kiserik írta:Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:
Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.
Ez megint jol hangzik leirva, ha a szavakat nezzuk, hiszen orszag mindegyik, amirol beszel, csak eleg fontos kontextus az orszagok tortenelme es az abbol levonhato tanulsagok.
Terjunk vissza erre a peldata, ha az USA is allando fenyegetest jelent Kanadara vagy Mexikora (mint ahogy a mindenkori Orosz/Szovjet orszag/birodalom az a kornyezo orszagokra). Addig ez csak egy nagyon hangzatos lozung.
Legalabb magyarkent ne jatsszuk a hulyet, hogy nem tudjuk mivel jar Oroszorszag kozelsege...
A vegen megsajnaljuk a ruszkikat, hogy a csunya szomszedos orszagok nem szeretnenek allando kitettsegeg az orosz medvenek.
Megint amikor nem sikerül normális érveket felhoznod, egyből olyan dolgokat dobálsz be, amit senki nem mondott. Nem muszáj ám mindenre reagálnod. Ha nem tudsz értelmes gondolatokat felhozni, egyszerűbb nem válaszolni.
Utoljára az 19. század közepén volt, hogy az USA hódító háborút folytatott volna a szomszédaival, és akkor is "csak" Mexikóval. Ez alapján én is meglepődnék, ha kínai védelmi rendszerek épülnének Mexikóban és Kanadában.
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ezzel ellentétben Oroszország mikor és hol támadta meg, kebelezte be, stb. a vele szomszédos államokat?
Azt is tudjuk, hogy Oroszországnak több évszázados, folyamatos expanziót magában foglaló birodalmi múltja és tudata van. ezeknek semmi köze ahhoz, hogy az USA mit csinál vagy nem csinál, egyszerűen az európai szomszédos országok történelmi (és épp megtörténő) tapasztalatuk alapján tartanak tőlük.
És akkor játsszuk a hülyét, hogy miért épülnek oda NATO védelmi rendszerek, miért is piszkálják szegény oroszokat?
Miért is egyértelmű, hogy ha az oroszok azt mondják, akkor egy független államnak nem lehet saját döntése arról, hogy nagyobb szervezetek/államok segítségét kéri egy esetleges (és már többször megtörtént, valamint éppen folyó) orosz expanzió ellen?
Ha Magyarország lenne határos velük, akkor is ugyanígy gondolnád?
Nem kéne NATO meg semmi, mert jaj szegény oroszoknak az nem tetszik?
Itt állnánk letolt, szaros gatyával és épp az aktuális orosz vezető (most pl egy ex-kgbs háborús bűnös) kedvétől függene, hogy elfoglalnak-e vagy csak bábkormányt alakítanak ki nálunk?
És mindezt legitimizálná, hogy az USA nem ártatlan?
Amúgy beszarás, hogy Magyarországon nem lehet Oroszországot a saját tapasztalatinkból kiindulva véleményezni, mert egyből jön, hogy "mert az USA blablalba". Senki nem mondta, hogy az USA ártatlan, viszont ahhoz a példához és kontextushoz, amit te felhoztál, igazán semmi köze ennek. Megy a whataboutism ezerrel.
https://www.ethnicity-facts-figures.ser ... -ethnicitykiserik írta: Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Te kevered a szezont a fazonnal. Nálad miért ugyanaz, hogy egy olyan embernél van fegyver akinek van fegyvertartásija (és elnézve gondolom kap nem egy-kettő halálos fenyegetést, pluszban katona is (ő tőle elvárom hogy tényleg csak akkor használja amikor nincs más lehetőség) vs. kapjon bárki kis túlzással?kiserik írta:megint remekül vizsgázik az ellenzéki tábor egy része (itt is)
Ha valaki felhozza a fegyverviselést, akkor az a világ leggörényebb embere, de most, hogy Rémusz bácsi pisztollyal az oldalán megy egy rendezvényre (amivel szerintem egyébként nincs semmi probléma), azonnal fel kell menteni, el kell bagatellizálni, ki kell állni mellette. Valahol már hallottam egy ideillő kifejezést.Meg is van: roncstársadalomÉrtem én, hogy az muzulmán migráció jó, kívánatos, meg rózsaillatú és minden más csak propaganda, de bakker, Te linkelted:géza írta:
A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... cember2024
2004 ota egyedul a keselesek szama novekedett.
"Police recorded sexual offences, England and Wales, year ending March 2003 to year ending March 2022
2003: 56.652
2014: 64.232
2022: 193.566"
Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:
Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.
Ez megint jol hangzik leirva, ha a szavakat nezzuk, hiszen orszag mindegyik, amirol beszel, csak eleg fontos kontextus az orszagok tortenelme es az abbol levonhato tanulsagok.
Terjunk vissza erre a peldata, ha az USA is allando fenyegetest jelent Kanadara vagy Mexikora (mint ahogy a mindenkori Orosz/Szovjet orszag/birodalom az a kornyezo orszagokra). Addig ez csak egy nagyon hangzatos lozung.
Legalabb magyarkent ne jatsszuk a hulyet, hogy nem tudjuk mivel jar Oroszorszag kozelsege...
A vegen megsajnaljuk a ruszkikat, hogy a csunya szomszedos orszagok nem szeretnenek allando kitettsegeg az orosz medvenek.
-
nuevo_ericco
Relativizálás, szalmabábok, hamis érvelések... Nem szoktátok még meg? Én személy szerint már unom is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akartam en is irni, hogy Erik megint/meg mindig teljesen mas univerzumban letezik kb sajnos, megy a ferdites, a dolgok osszemosasa, es emberek teves cimkezese....tomi_b írta: A fegyverviselés lehetősége meglévő fegyvertartási engedély alapján nagyon nem ugyanaz mint a fegyvertartási jog kibővítése...
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?![]()
ugyesnek kell lenni meg batoraknakHehe meg te… Baszki, szeretnék ekkora időmilliomos lenni, mint ti ketten.
thereisonly1ronaldo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A fegyverviselés lehetősége meglévő fegyvertartási engedély alapján nagyon nem ugyanaz mint a fegyvertartási jog kibővítése...
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?
Nem is értem hol a nagy ellentmondás a jelenlegi helyzetben?
-
untouchable
Hehe meg te… Baszki, szeretnék ekkora időmilliomos lenni, mint ti ketten.kiserik írta:megint remekül vizsgázik az ellenzéki tábor egy része (itt is)
Ha valaki felhozza a fegyverviselést, akkor az a világ leggörényebb embere, de most, hogy Rémusz bácsi pisztollyal az oldalán megy egy rendezvényre (amivel szerintem egyébként nincs semmi probléma), azonnal fel kell menteni, el kell bagatellizálni, ki kell állni mellette. Valahol már hallottam egy ideillő kifejezést.Meg is van: roncstársadalomÉrtem én, hogy az muzulmán migráció jó, kívánatos, meg rózsaillatú és minden más csak propaganda, de bakker, Te linkelted:géza írta:
A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:
"Police recorded sexual offences, England and Wales, year ending March 2003 to year ending March 2022
Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:
Egésznap csak toljátok ide a faszságaitok… Kit akartok megtéríteni és főleg miért?
Hala Madrid y nada más 
Ha valaki felhozza a fegyverviselést, akkor az a világ leggörényebb embere, de most, hogy Rémusz bácsi pisztollyal az oldalán megy egy rendezvényre (amivel szerintem egyébként nincs semmi probléma), azonnal fel kell menteni, el kell bagatellizálni, ki kell állni mellette. Valahol már hallottam egy ideillő kifejezést.Meg is van: roncstársadalom
Értem én, hogy az muzulmán migráció jó, kívánatos, meg rózsaillatú és minden más csak propaganda, de bakker, Te linkelted:géza írta:A Mohameddes reszt mar kollegak tokre jol leirtak, hogy miert fear mongering, a buncselekmenyek valtozasara meg itt van hivatalos statisztika UK-bol:Hát hogyne. Elég ránézni az erőszakolásos bűncselekmények változására 2010 óta, hogy csak egy példát mondjak. De az is biztosan a véletlen műve (vagy internetes kitaláció), hogy Angliában 2024-ben a leggyakoribb fiú név a Mohammed volt, amit az újszülött fiúknak adtak (és, hogy megfeleljünk az előírásoknak, már nálunk is adható név). Megnézném, hogy Közép-Európában hogyan szerepelt ez a név (itt most ki kell javítsam magam, mert középkelet-európára gondoltam, a Lengyel-Magyar tengelyre.).
Az illegális, főként muzulmán migránsok leggyakoribb bűnelkövetései a késes és az erőszakolós bűncselekmények. Ez a kultúrájukból ered, és abból, hogy nincsenek rákényszerítve a beilleszkedésre és nem is akarnak. Ez egyértelműen a migráns-simogatás következménye.
Nem. Az USA senkire nem jelent fenyegetést, soha nem is jelentett. A világ legbékésebb népéről van szó.ram8nes írta:Elgondolkodni mindenen erdemes, csak nem biztos, hogy van ertelme es azt jelenti, amit sugallni akar.kiserik írta: Sőt, felhoz egy példát is, amin érdemes elgondolkodni: vajon mit tenne az USA, ha Mexikó, vagy Kanada (ugye itt volt Trumpnak elfoglalási poénja) önként szeretne csatlakozni egy katonai szövetséghez, mondjuk Kínával, és a kínaiak elkezdenének felhúzni támaszpontokat meg középtávú rakéta védelmi rendszereket az amerikai határ mellé?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
A telex a gyülekezési (2018. LV.) törvényre hivatkozik, aszerint valóban nem lehet a gyűlésen résztvevőknél fegyver. De pl. Lattman Tamás jogász szerint erre a rendezvényre nem vonatkozik a gyülekezési törvény: https://mfor.hu/cikkek/kozelet/lyukra-f ... kerto.htmltibi18 írta:Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:
de van fegyverviselesije tudtommal.
szoval akkor mire hivatkozva?
De ezt a telex írja, nem néztem utána másik száz helyen, így lehet megvezetnek.
(Ferni megelőzött)
Mondjuk azt már elismerte RSZR, hogy fegyver voltAnthony írta: Csak nehéz lesz bizonyítani, lehet egy csomag szivar volt nála![]()
https://mfor.hu/cikkek/kozelet/lyukra-f ... kerto.htmltibi18 írta:Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:
de van fegyverviselesije tudtommal.
Ez alapján ez se áll meg, de megint ilyen semmi ügyről megy a téma a lényeg helyett.
Szánalmas kajak.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... tt%C3%A1k/
ATV weboldala is komolyat megy
Nézzetek rá, most Romulusszal van tele
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak nehéz lesz bizonyítani, lehet egy csomag szivar volt nála
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most azt írják, hogy szabálysértési ügy lehet belőle, mert elvileg nyilvános rendezvényen akkor sem lehet valakinél fegyver, ha van fegyverviselési engedélye.hehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
- ram8nes
teljesen mindegy. megvan a hír, megvan a címlap, mindenki, aki erre fogekony, ahhoz eljut es csak a konnotáció marad meg benne, hogy a tisza eroszakos.hehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
igy megy ez a vadkelet orbanisztanbanhehetheoriginal írta:de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de van fegyverviselesije tudtommal.tibi18 írta: Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na hol kopogott ma a rendőrség és kinek a fegyverét foglalták le?! Kibaszott vicc ez az ország.