btw nem latnam, hogy dominalnank a kp-n vele....
a 2 BL-t te lattad is vagy csak teletextrol olvastad az eredmenyeket?
elsonel benzema elol, toni, modric kp....
2. meg buszozas es makolas volt...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 8:12
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 17., szerda 8:10
Annyira keves a kp-ra es a szelre, hogy az elmult 4 evben, tobbnyire a kp-n es szelen jatszva nyertunk vele 2 Bl-t.hehetheoriginal írta:nem o nem talalja a helyet, hanem edzoba. kp-ra keves, szelre keves, jhv-be nyomatnam szemely szerint. ha szoboszlait ki lehet rakni, akkor a klonjat is.Valverdetől azt vártam, hogy ebben a rendszerben teljesedik majd ki, de kicsit mintha nem találná a helyét a pályán, a melót elvégzi, de nagyon beszürkült.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. szeptember 17., szerda 8:06
Szerintem nincs akkora gond Valverdevel.hehetheoriginal írta: jol beszel fokafeju tesomsz:
igy. de rodrigoval nem ertek egyet, teljesen atlag, pedig a nagy posztjan jatszott, de nincs meglepo, ez a max kb, ezt tudtuk.Amúgy ki tudom emelni Tchouamenit, Carrerast és az első félidei Rodrygot.
tragedia mind sajnos. 1.rol es 3.rol tudtuk, de güler nagy csalodas, ossze kell szednie magat.Militao, Güler, Mastantuono szerintem gyengék voltak.
nem o nem talalja a helyet, hanem edzoba. kp-ra keves, szelre keves, jhv-be nyomatnam szemely szerint. ha szoboszlait ki lehet rakni, akkor a klonjat is.Valverdetől azt vártam, hogy ebben a rendszerben teljesedik majd ki, de kicsit mintha nem találná a helyét a pályán, a melót elvégzi, de nagyon beszürkült.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 7:55
igy. de rodrigoval nem ertek egyet, teljesen atlag, pedig a nagy posztjan jatszott, de nincs meglepo, ez a max kb, ezt tudtuk.Amúgy ki tudom emelni Tchouamenit, Carrerast és az első félidei Rodrygot.
tragedia mind sajnos. 1.rol es 3.rol tudtuk, de güler nagy csalodas, ossze kell szednie magat.Militao, Güler, Mastantuono szerintem gyengék voltak.
nem o nem talalja a helyet, hanem edzoba. kp-ra keves, szelre keves, jhv-be nyomatnam szemely szerint. ha szoboszlait ki lehet rakni, akkor a klonjat is.Valverdetől azt vártam, hogy ebben a rendszerben teljesedik majd ki, de kicsit mintha nem találná a helyét a pályán, a melót elvégzi, de nagyon beszürkült.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 17., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. szeptember 17., szerda 6:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. szeptember 16., kedd 23:57
Tavaly konkrétan egy kezdőt nemtudtunk kirakni annyira kivoltunk herélve. Elég bő és erős keretünk van, hogy a 24eshez mérjük. 5/5 nagyon magyarázni nincs mit, ami viszont látszik, hogy ezt a letámadósdit nem bírjuk ezzel a kpval. Konkrétan nincs idő pihenni mert vagy rohanunk presszingelni vagy védkezünk mert a kp nemtudja 1-2 percre eldugni a labdát. Nagycsapatok ezt kegyetlenül kihasználják majd úgyhogy és emellé a támadóink bappét leszámítva nem jelentenek veszélyt. Bellinghemet visszakell idomítabi a 24es pozijába, hogy 2 embertől kapja az ellenfél a jóságport.flori írta: Sztem rendben volt az első 30 perc, utána valóban elfáradt. Kellenek ezek a győzelmek, mert ha beragadunk, akkor jönnek a keselyűk. Bőven van változás, aki nem lát semmit a tavalyihoz képest, az..![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. szeptember 16., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. szeptember 16., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 16., kedd 23:15
Nekem az elso 30 perc tetszett, ott kb. le is zarhattuk volna a meccset, ha elesebbek vagyunk. A masodik fele viszont borzalmas. Be kell rugni a helyzeteket es hatul elfelejteni a konnyelmuskodest, de az irany nekem tovabbra is tetszik.Faust írta: A PSG ellenit nem szamitva a legszarabb meccsunk volt Alonso alatt, minden teren. Tanulsagos.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 16., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: cero » 2025. szeptember 16., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 16., kedd 23:10
így vanporonty írta: Elnézve a két brazilunk teljesítményét, nem bánnám, ha GG kezdene az Espanyol ellen, illetve Ceba lenne középen Güler helyén.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 16., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 16., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. szeptember 16., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. szeptember 16., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 16., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 16., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. szeptember 16., kedd 23:02
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem