Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. szeptember 20., szombat 20:05

:D Az eredményen nem nagyon lehet csodálkozni. Egy seggel két lovat nem lehet megülni. Ha Feczkó Tamás szerdán a Honvéddál játszik a Kecskemét ellen, de szombaton már az Espanyolt dobja harcba, nem csoda, ha mindkét meccset elbukja. :D
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 20., szombat 18:38

Ami a 3 ponton kívül jó hír, hogy jó pár játékos tudott pihenni és mától Bellingham és Camavinga is játékra jelentkezett. Huijsen pihent, Ceballosnak, Rodrygonak és Brahimnak is frissnek kell lennie keddre, mert nincs megállás, jön az újabb meccs. Hétvégén pedig már Atletico Madrid. Durva a naptár. Mbappe a csúcson. Nem lennék meglepve ha kedden már Bellinghamet próbálgatná a kezdőben. Mastantuono továbbra is kevés, egy hajtós focista, 1-2 villanással, de teljesen súlytalan a focija. Vininek ma volt egy gólpasszt érő átadása, másra nem igen emlékszem tőle. Továbbra is kérdőjel számomra, hogy hogy lesz ebből széljáték, ha a legtöbb szélsőnk formán kívül mindkét oldalon. Valverde játéka is kérdőjel számomra ott középen. Fontos 3 pont, a gólok nagyon szépek voltak. Megyünk tovább.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 20., szombat 18:21

Pozitivum a 3 pont meg azert mindkettto gol nagyon szep volt.

Ebbol is tanult remelhetoleg Xabi.

Belli es cama visszatert ami megint csak plusz pozitivum.

Mbappe kurvajo formaban. Igy tovabb.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 20., szombat 18:13

gyenge felejthető meccs 2 villanással. Tchoua és Carreras MoM. ma is nagyot melóztak.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 17., szerda 20:50

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: jovanakkor, megertetted mirol beszelunk :lol:

btw nem latnam, hogy dominalnank a kp-n vele....
a 2 BL-t te lattad is vagy csak teletextrol olvastad az eredmenyeket?
elsonel benzema elol, toni, modric kp....
2. meg buszozas es makolas volt...
Ezzel pont alatamasztod, amit irtam. Az elsonel Benzemaval, Modriccsal nyert, a masodiknal nelkuluk is. Ami allando, hogy eddig minden edzonel vitathatatlan kezdo evek ota. De mar ezerszer bebizonyitottad, hogy fogalmad sincs mirol beszelsz. Ami Kiserik a politika topiknak, az vagy te a focival kapcsolatos topikoknak.
Neked meg mi bajod? Ráléptem a tyúkszemedre, vagy mi? Ez már nem az első ilyen...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 14:48

Azontul, hogy nem fogtad fel, amit irtam, ez a kedvencem:
De mar ezerszer bebizonyitottad, hogy fogalmad sincs mirol beszelsz. Ami Kiserik a politika topiknak, az vagy te a focival kapcsolatos topikoknak.
:kalapos:
thereisonly1ronaldo

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 17., szerda 14:11

hehetheoriginal írta: jovanakkor, megertetted mirol beszelunk :lol:

Ezzel pont alatamasztod, amit irtam. Az elsonel Benzemaval, Modriccsal nyert, a masodiknal nelkuluk is. Ami allando, hogy eddig minden edzonel vitathatatlan kezdo evek ota. De mar ezerszer bebizonyitottad, hogy fogalmad sincs mirol beszelsz. Ami Kiserik a politika topiknak, az vagy te a focival kapcsolatos topikoknak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 17., szerda 10:17

Amúgy Güler helyett Bellingham erre a kpra szerintem nagyon baszó lesz. Az angol ugye nagyon munkabírású, sokkal jobb felépítésű, tud verekedni ott a sűrűjében is, illetve fontos lesz, ha érkezik a kapu elé egy ember, aki jól fejel, valamint nagyon jól érkezik is.

Güler ellenben inkább szeret üresben mozogni, kontaktot kerülni és mélységi labdákkal operálni.

Szóval szerintem Jude lehet az utolsó kirakós a kezdőben, Güler meg akár mehet jobbra is, mert se Mastantuono, se Brahim nem meggyőző ott.

Remélem az angol 2 hét múlva már teljesértékű játékos lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 9:47

Tchua is beszedett egy teljesen fölösleges sárgát
valverde passzolt szarul
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 17., szerda 9:21

realmadrid95 írta: Ugy emlekszem, hogy Tchouameninek muszaj volt szabalytalankodnia, mert megindult a Marseille. Vagy elotte o adta el?
Az azt hiszem Militao volt, amikor Mbappe lent maradt, és indult volna a Marseille. Tchua sárgája kicsit érdekes mert oldalt becsúszva elrúgta a labdát, csak félig láthatta hogy jön a francia, utána kicsit eltalálta a lábát is, de az asszem nem volt valami veszélyes szitu.
Ezek mondjuk benne vannak, csak az a baj hogy annak a következménye hogy kicsit szétestünk és magunkra engedtük őket.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 17., szerda 9:05

Anthony írta: Kicsit laza volt a meccshez való hozzáállás, az elején jól ment a játék, ment a pacsi, mosolygás, nem idegeskedett senki a sok kihagyott helyzet miatt, aztán a gól csak nem jött és majdnem ráfáztunk. Kicsit élesebbnek kellene lenni, és nem kellene ennyi hülyeséget csinálni, mert abból volt bőven:
Hujsen-Güler: mind a ketten hibáztak a gólnál
Militao is csinált érdekes dolgokat, a sárgája is értem miért csinálta de elég fölöslegesnek tűnik azért
Carvajal: nincs is mit mondani

A gond ahogy nyáron is látszott a minőséggel van: Maszti-Brahim jobboldal eléggé vérszegény egy Real Madrid szintjén. Rodrygo sem a tegnap győzött meg, ahogy Güler sem.
Fog ez a csapat fejlődni, de nagy eredményeket nem várok ebben a szezonban.

Ugy emlekszem, hogy Tchouameninek muszaj volt szabalytalankodnia, mert megindult a Marseille. Vagy elotte o adta el?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. szeptember 17., szerda 8:47

Kicsit laza volt a meccshez való hozzáállás, az elején jól ment a játék, ment a pacsi, mosolygás, nem idegeskedett senki a sok kihagyott helyzet miatt, aztán a gól csak nem jött és majdnem ráfáztunk. Kicsit élesebbnek kellene lenni, és nem kellene ennyi hülyeséget csinálni, mert abból volt bőven:
Hujsen-Güler: mind a ketten hibáztak a gólnál
Militao is csinált érdekes dolgokat, a sárgája is értem miért csinálta de elég fölöslegesnek tűnik azért
Carvajal: nincs is mit mondani

A gond ahogy nyáron is látszott a minőséggel van: Maszti-Brahim jobboldal eléggé vérszegény egy Real Madrid szintjén. Rodrygo sem a tegnap győzött meg, ahogy Güler sem.
Fog ez a csapat fejlődni, de nagy eredményeket nem várok ebben a szezonban.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 8:37

Pad'em írta: Fede Valverde: “Playing RB? I think I’m doing well in midfield. I’ve competed in midfield with some of the best players in the world & I've managed to earn my place among Modrić, Kroos, and Casemiro.

I feel like I’m currently one of the pillars of Real Madrid’s midfield.

The coach already knows that I don't enjoy playing at RB. But, I'm always available for whatever the team needs.”
errol beszeltem, pont ugyanezt kellene/kellett volna szoboszlainak is..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 17., szerda 8:27

Fede Valverde: “Playing RB? I think I’m doing well in midfield. I’ve competed in midfield with some of the best players in the world & I've managed to earn my place among Modrić, Kroos, and Casemiro.

I feel like I’m currently one of the pillars of Real Madrid’s midfield.

The coach already knows that I don't enjoy playing at RB. But, I'm always available for whatever the team needs.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 8:12

jovanakkor, megertetted mirol beszelunk :lol:

thereisonly1ronaldo

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 17., szerda 8:10

hehetheoriginal írta:
Valverdetől azt vártam, hogy ebben a rendszerben teljesedik majd ki, de kicsit mintha nem találná a helyét a pályán, a melót elvégzi, de nagyon beszürkült.
nem o nem talalja a helyet, hanem edzoba. kp-ra keves, szelre keves, jhv-be nyomatnam szemely szerint. ha szoboszlait ki lehet rakni, akkor a klonjat is.
Annyira keves a kp-ra es a szelre, hogy az elmult 4 evben, tobbnyire a kp-n es szelen jatszva nyertunk vele 2 Bl-t.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. szeptember 17., szerda 8:06

hehetheoriginal írta: jol beszel fokafeju tesomsz:
Amúgy ki tudom emelni Tchouamenit, Carrerast és az első félidei Rodrygot.
igy. de rodrigoval nem ertek egyet, teljesen atlag, pedig a nagy posztjan jatszott, de nincs meglepo, ez a max kb, ezt tudtuk.
Militao, Güler, Mastantuono szerintem gyengék voltak.
tragedia mind sajnos. 1.rol es 3.rol tudtuk, de güler nagy csalodas, ossze kell szednie magat.
Valverdetől azt vártam, hogy ebben a rendszerben teljesedik majd ki, de kicsit mintha nem találná a helyét a pályán, a melót elvégzi, de nagyon beszürkült.
nem o nem talalja a helyet, hanem edzoba. kp-ra keves, szelre keves, jhv-be nyomatnam szemely szerint. ha szoboszlait ki lehet rakni, akkor a klonjat is.
Szerintem nincs akkora gond Valverdevel.
Szvsz annyi a különbség, hogy nem annyira latvanyosan melózik nem csak Ő szakad meg a kp-n es egyszerre a szelen hanem most már kb az egesz csapat rak bele melót.
Ezert nem annyira feltűnő, hogy nem kell meghalnia a pályán.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 17., szerda 7:55

jol beszel fokafeju tesomsz:
igy. de rodrigoval nem ertek egyet, teljesen atlag, pedig a nagy posztjan jatszott, de nincs meglepo, ez a max kb, ezt tudtuk.
tragedia mind sajnos. 1.rol es 3.rol tudtuk, de güler nagy csalodas, ossze kell szednie magat.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 17., szerda 7:49

A kapu előtt kellett volna pontosabban célozni és nem lenne sok elégedetlenkedés.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. szeptember 17., szerda 6:39

Nekem az első fél óra jateka, meg az a pressing megmutatta, hogy jó az út. Nyugodt vagyok, jo kezekben vagyunk ez látványos. Balszerencsek es guler hibája miatt nem zartuk le a meccset rekord gyorsasaggal. Ez van.

Jude ot es camavingat még nem láttuk a rendszerben, ahogy enrikit sem. Nagy a potencial szakmailag, illetve feltűnő, hogy a jatekosok éhesek. Főleg az újak. Lelkes robogó csapat benyomását keltettuk idén már többször, ideig-oraig csak pislogtam es ez az idovel egyre komolyabb szintre megy fel, amikor már kommunikáció sem kell szinte.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: