már vagy fél órájaKerlon írta: Guler es Matantuono igazan megerettek a cserere
Megy a meccs!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
gyönyörűen megtestesíted a mindenszarizmusthehetheoriginal írta:ott szintekkel jobb emberek vannak minden posztra kp-n es szelsotamadoba'.....Tavaly ilyenkor a péezsgé nyelte a gólokat a megyei csapatok ellen, nyugi skacok.
Enrike meg osszerakta oket, megvolt minden eleme hozza, nekunk nem egy pozi keves
Guler es Matantuono igazan megerettek a cserere
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
cserélni kéne mert elmegy mellettünk a meccs. nagyon nagyon Mbappé függő a csapat jelenleg.
- BlancoMark
Erdekes taktika, hogy az egyik KH konstans kitamad es ott a lyuk mogotte.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez a militao geci,vedekezesben, mintha szellem lenne, semmit nem er, semmi ellenallast nem fejt ki, mintha ott se lenne, korbefutjak, kipasszoljak, nem fordul, hanem kanyarodik, egyszerűen tragedia
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Militaonak azert vannak meredek dolgai tovabbra is.
Gonzalo johetne egy fel orara most.
Gonzalo johetne egy fel orara most.
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jajaja. Felolem passzolhatunk 600at is a tamado harmadban ha a pulzusom meg se emelkedik a tamadasaink 95%-nal. Fel se ulok rendesen a kanapen mert lagymatah az egesz. Ha Mbappe nem villan ma se lovunk golt. Ez a lenydg a tobbi amiket te is felondasz mint egy kis iskolas csak sallang. Most is volt egy maszti loves bekerul a statba de csukott szemmel fogta volna oreganyam kbMarioCirolo írta:Igen sajnos pont ez a baj, hogy csak nezed, de nem latod.IdentitásbólGyőzelem írta:
En nem felmondom az eredmenyek statjait hanem nezem a meccset.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ha nekem jött, hogy én szidom, akkor az nem igaz. Én csak annyit mondtam, hogy meglátjuk meddig fejlődik..MarioCirolo írta:Nem ert hozza, 20 ev profi palyafutas a legmagasabb szinten lofasz, a 3 ev madridomon valo kommenteleshez kepest.Steve írta: Néztem itt a svéd tv meccs közbeni elemzését.
Freddie Ljungbergnek nagyon tetszik Eminem játéka.
Itt őt úgy nézik, hogy agresszíven támad, neki megy 3-4 embernek és még csak 18éves..
Szerintük jó. Gondoltam ezt ide írom.
Én érdeklődve várom, hova fejlődik. Az akarással valóban nincs gond.
Fiatal, akarni akar.. ez jó alap.
Ha úgy alapból a fórumnak írtad, akkor meghagyom a választ annak, aki már leírta az argentínt.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
militao wtf
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azert a bl-ben mindig az dönt, hogy amikor ég a ház tudunk-e mégegy fokozattal feljebb kapcsolni. Ennyi (felesleges)futkosás után egy bayern ellen a 70ikben tudunk majd?MarioCirolo írta:Igen es neztem az elso 35-ot is. 2szer annyi passzunk volt az utolso harmadban, 3 szor annyi labdat szereztunk. Mbappenak 4 kaput eltalalo lovese volt, ertem en, hogy nagyokat akarsz mondani, de lagalabb tudnad valamivel alatamasztani.IdentitásbólGyőzelem írta:
Nezted az utolso 10 percet is? Konkretan nyomoztuk a labdat a hatalmas letamadasunk kozben. Es ez egy marseilles.
Vedd ki Kyliant, es maris max 2 kapira lovesunk lett volna.
Elkepesztoen sokat ad ennek a csapatnak az biztos!
Mondom en bizom benne h ez menni fog Xabival, de en nem vagyok elajulva attol amit latok. Tavaszra aljon ossze azt kivanom, de eddig eleg bizonytalannak erzem az egeszet.
Folyamat a tavalyihoz hasonlítgatjátok a csapatot ami tök értelmetlen mert a tavalyi csapat egy odahányt valami volt.
De alonso megtalálhatja a kettő közötti átmenetet ha minden jól megy csak ez a gegenpressing nagyok ellen nemfog működni mert nem űzzük magas szinten és nem is erre a kegalkalmasabb a keret.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Igen sajnos pont ez a baj, hogy csak nezed, de nem latod.IdentitásbólGyőzelem írta:En nem felmondom az eredmenyek statjait hanem nezem a meccset.MarioCirolo írta:
Igen es neztem az elso 35-ot is. 2szer annyi passzunk volt az utolso harmadban, 3 szor annyi labdat szereztunk. Mbappenak 4 kaput eltalalo lovese volt, ertem en, hogy nagyokat akarsz mondani, de lagalabb tudnad valamivel alatamasztani.
-
MarioCirolo
Nem ert hozza, 20 ev profi palyafutas a legmagasabb szinten lofasz, a 3 ev madridomon valo kommenteleshez kepest.Steve írta: Néztem itt a svéd tv meccs közbeni elemzését.
Itt őt úgy nézik, hogy agresszíven támad, neki megy 3-4 embernek és még csak 18éves..
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
En nem felmondom az eredmenyek statjait hanem nezem a meccset.MarioCirolo írta:Igen es neztem az elso 35-ot is. 2szer annyi passzunk volt az utolso harmadban, 3 szor annyi labdat szereztunk. Mbappenak 4 kaput eltalalo lovese volt, ertem en, hogy nagyokat akarsz mondani, de lagalabb tudnad valamivel alatamasztani.IdentitásbólGyőzelem írta:
Nezted az utolso 10 percet is? Konkretan nyomoztuk a labdat a hatalmas letamadasunk kozben. Es ez egy marseilles.
Mondom en bizom benne h ez menni fog Xabival, de en nem vagyok elajulva attol amit latok. Tavaszra aljon ossze azt kivanom, de eddig eleg bizonytalannak erzem az egeszet.
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Szedd már le Gulert ...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Néztem itt a svéd tv meccs közbeni elemzését.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
MarioCirolo
Igen es neztem az elso 35-ot is. 2szer annyi passzunk volt az utolso harmadban, 3 szor annyi labdat szereztunk. Mbappenak 4 kaput eltalalo lovese volt, ertem en, hogy nagyokat akarsz mondani, de lagalabb tudnad valamivel alatamasztani.IdentitásbólGyőzelem írta:Nezted az utolso 10 percet is? Konkretan nyomoztuk a labdat a hatalmas letamadasunk kozben. Es ez egy marseilles.MarioCirolo írta:
10 kaput eltalalo lovesunk volt, egy csomo helyzetet konkretan ugy alakitottunk ki, hogy a 16-osuknal szereztunk labdat, az eleg eros tulzas, hogy megeroltetes nelkul passzolnak ki a kpnkat. Ket nagyobb helyzetuk volt, ahol valamelyik vedonktol kerult a tamadojukhoz a labda. Mar reg golokkal kene vezetnunk.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Gulerbe szorult, megsem vagyunk elorebb vele ma. Fizikalis csapat a Marseille, egyertelmuen felorlik a torokot.besteve7 írta:Hova már vedekező jatékos. Mind Fede, mind Tsu főleg védekező, pont az a baj, h nincs egy jatékos akibe szorult egy pici ész. Ezen Pedig Cama sem segit, plusz a hiba ugyan ugy benn van a játékában, mint Gulernek, ha nem jobban.realmadrid95 írta:
Ilyen meccsen aranyat erne Guler helyett. Pont egy ilyen tipusu jatekos kellene ma is, aki tud vedekezni is.
Poronty, senki nem irta, hogy ebbol helyzetek lettek, csak, hogy konnyen atpasszoljak a kpt, mert egy szabademberuk mindig van.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De nem ebből voltak a helyzeteik. Remélem ezt érted.Ha a palya kette van szakadva, azt pont a kozeppalya tudna megszilarditani.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko