ott szintekkel jobb emberek vannak minden posztra kp-n es szelsotamadoba'.....Tavaly ilyenkor a péezsgé nyelte a gólokat a megyei csapatok ellen, nyugi skacok.
Enrike meg osszerakta oket, megvolt minden eleme hozza, nekunk nem egy pozi keves
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 16., kedd 22:05
ott szintekkel jobb emberek vannak minden posztra kp-n es szelsotamadoba'.....Tavaly ilyenkor a péezsgé nyelte a gólokat a megyei csapatok ellen, nyugi skacok.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 16., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 16., kedd 22:03
Ra ne jojjunk, amit fotelbu mondok hosszu idejeFaust írta:Alonso focija kihozza az osszes gyengejet. Rovid passz nem megy, gyors passz nem megy, es a hajtasa sem olyan latvanyos, mert a tobbiek nem setalgatnak vegre.IdentitásbólGyőzelem írta: Valverdet Carlo pl sokkal jobban hasznalta tavaly vagy azelott. Beleszurkul ebbe a piszi pasziba. Az egyik fegyverunj 50-60 m-re a kaputol van.
Xabinal nem lesz 10 golos szezonja az biztos.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. szeptember 16., kedd 22:03
Nezted az utolso 10 percet is? Konkretan nyomoztuk a labdat a hatalmas letamadasunk kozben. Es ez egy marseilles.MarioCirolo írta:10 kaput eltalalo lovesunk volt, egy csomo helyzetet konkretan ugy alakitottunk ki, hogy a 16-osuknal szereztunk labdat, az eleg eros tulzas, hogy megeroltetes nelkul passzolnak ki a kpnkat. Ket nagyobb helyzetuk volt, ahol valamelyik vedonktol kerult a tamadojukhoz a labda. Mar reg golokkal kene vezetnunk.IdentitásbólGyőzelem írta: Hat nem tudom itt mit nez a tobbseg, de egy marseilles kulturtan nagy megeroltetes nelkul passzolja ki a letamadasunkat.
Nem mindet, de tobbnyire siman kihozzak.
Latom mit alar Xabi de ez keves egyenlore szerintem.
Guler tul sokat hibazik azon a poszton, Belit nem tudom igy hova teszi de lehet a helyere kene tenni!
Nekem olyan langyos viz tovabbra is. Ancelotti hugy volt ez csak viz…
Ido kell az biztos mert ez komoly csapatok ellen lofasz lesz mar bocsanat.
Mbappe maszerclass de kb ennyi a tamadoinkrol.
Nem várom az elso barca ellenit, sztem ugyanaz lesz mint tavaly.
Ja ma ismetlesben ment a pool elleni 22es BL donto, hat gyerekek…az a csapat az a jatek egy bika Pool ellen ket ezersze elvezetesebb volt mint ez.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2025. szeptember 16., kedd 22:03
Hova már vedekező jatékos. Mind Fede, mind Tsu főleg védekező, pont az a baj, h nincs egy jatékos akibe szorult egy pici ész. Ezen Pedig Cama sem segit, plusz a hiba ugyan ugy benn van a játékában, mint Gulernek, ha nem jobban.realmadrid95 írta:Ilyen meccsen aranyat erne Guler helyett. Pont egy ilyen tipusu jatekos kellene ma is, aki tud vedekezni is.besteve7 írta:
Nekem továbbra sem hiányzik a srác. Igazan nem is látom, ki helyén lehetne bevetni, főleg ha Jude is vosszajön.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 16., kedd 22:03
Ha a palya kette van szakadva, azt pont a kozeppalya tudna megszilarditani. Nekem ma Guler vedekezese nem tetszik, -1ember kpn. De lehet en latom rosszul, siman benne.poronty írta:A pálya ketté van szakadva ez egyértelmű és rohadt magas az iram, de kizárólag a saját játékosaink egyéni hibáiból voltak helyzeteik, aminek semmi köze a középpályás védekezéshez. Ezt a meccset már rég meg kellett volna nyernünk.Szerintem nagyon konnyen atjut a Marseille a kozeppalyankon.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 16., kedd 22:02
Kb. ennyi történik.Faust írta:Alonso focija kihozza az osszes gyengejet. Rovid passz nem megy, gyors passz nem megy, es a hajtasa sem olyan latvanyos, mert a tobbiek nem setalgatnak vegre.IdentitásbólGyőzelem írta: Valverdet Carlo pl sokkal jobban hasznalta tavaly vagy azelott. Beleszurkul ebbe a piszi pasziba. Az egyik fegyverunj 50-60 m-re a kaputol van.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. szeptember 16., kedd 22:02
A pálya ketté van szakadva ez egyértelmű és rohadt magas az iram, de kizárólag a saját játékosaink egyéni hibáiból voltak helyzeteik, aminek semmi köze a középpályás védekezéshez. Ezt a meccset már rég meg kellett volna nyernünk.Szerintem nagyon konnyen atjut a Marseille a kozeppalyankon.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 16., kedd 22:01
ha így folytatja TAA, lehet megint jobbhátvédIdentitásbólGyőzelem írta: Valverdet Carlo pl sokkal jobban hasznalta tavaly vagy azelott. Beleszurkul ebbe a piszi pasziba.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 16., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 16., kedd 22:00
10 kaput eltalalo lovesunk volt, egy csomo helyzetet konkretan ugy alakitottunk ki, hogy a 16-osuknal szereztunk labdat, az eleg eros tulzas, hogy megeroltetes nelkul passzolnak ki a kpnkat. Ket nagyobb helyzetuk volt, ahol valamelyik vedonktol kerult a tamadojukhoz a labda. Mar reg golokkal kene vezetnunk.IdentitásbólGyőzelem írta: Hat nem tudom itt mit nez a tobbseg, de egy marseilles kulturtan nagy megeroltetes nelkul passzolja ki a letamadasunkat.
Guler tul sokat hibazik azon a poszton, Belit nem tudom igy hova teszi de lehet a helyere kene tenni!
Ja ma ismetlesben ment a pool elleni 22es BL donto, hat gyerekek…az a csapat az a jatek egy bika Pool ellen ket ezersze elvezetesebb volt mint ez.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 16., kedd 21:59
Szerintem nagyon konnyen atjut a Marseille a kozeppalyankon.poronty írta:Semmi problémánk a védekezéssel ma. Güler balfaszkodásából nyeltük a gólt, a másik ziccer meg Militao ügyetlenkedéséből jött. 0.5 a Marsaille xG-je és gyanítom ebből a két egyéni hibából jött nagyjából 0.3-0.4.Pont egy ilyen tipusu jatekos kellene ma is, aki tud vedekezni is.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 16., kedd 21:59
Alonso focija kihozza az osszes gyengejet. Rovid passz nem megy, gyors passz nem megy, es a hajtasa sem olyan latvanyos, mert a tobbiek nem setalgatnak vegre.IdentitásbólGyőzelem írta: Valverdet Carlo pl sokkal jobban hasznalta tavaly vagy azelott. Beleszurkul ebbe a piszi pasziba. Az egyik fegyverunj 50-60 m-re a kaputol van.
HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. szeptember 16., kedd 21:59
IdentitásbólGyőzelem írta: Hat nem tudom itt mit nez a tobbseg, de egy marseilles kulturtan nagy megeroltetes nelkul passzolja ki a letamadasunkat.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. szeptember 16., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. szeptember 16., kedd 21:56
Semmi problémánk a védekezéssel ma. Güler balfaszkodásából nyeltük a gólt, a másik ziccer meg Militao ügyetlenkedéséből jött. 0.5 a Marsaille xG-je és gyanítom ebből a két egyéni hibából jött nagyjából 0.3-0.4.Pont egy ilyen tipusu jatekos kellene ma is, aki tud vedekezni is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 16., kedd 21:55
Steve írta:Azt azért Eminem eltehette volna..
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 16., kedd 21:55
Kondogbia megeszi ma egyelore.RaúlCF írta: egylábas fejetlen csirke ez az argentín. néha kidobja a gép és látványos mert sprintben közlekedik de nagyon kevés aktuális dolgot csinál. Güler is adta a szép passzt. volt ideje felnézni és indítani a kontrát. ez az erőssége de önmagában ebben a csörtében totál eltűnt.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. szeptember 16., kedd 21:54
Sztem Jude ha be is áll, max pár percre. Ha jól emlékszem, anno októberi visszatérésről volt szó.Kerlon írta: Nem tudom, hogy Bellingham hogy áll, de lehet lekapná Gülert a félidőben.
Tchouameni, Carreras és Rodrygo voltak jók, de 10 perce leült a meccs.
Mbappenak a kapu elött hatékonyabbnak kéne lennie.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 16., kedd 21:54
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem