Aki kizárólag a netről tájékozódik, az szerint elment, de aki járt Nagy-Britanniában a nagyvárosokon kívül máshol is, netán élt is ott huzamosabb ideig, az inkább azt tapasztalhatta, nem sokkal van ott nagyobb gubanc, ha nagyobb egyáltalán, mint Közép-Európában. Főleg ott, ahol a balkáni mentalitás lett erősebb az elmúlt években.kiserik írta:Valószínűleg ez a hajó már elment. Nekünk közép-európaiaknak tanulnunk kell ebből.hehetheoriginal írta:
kozben angliaban felebredt az oslakossag.
Személyes véleményem, hogy ha valami le van írva 100 éve és szép lassan megvalósul, akkor el kellene gondolkodni, hogy most akkor ki is a hülye?
Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
Valószínűleg ez a hajó már elment. Nekünk közép-európaiaknak tanulnunk kell ebből.hehetheoriginal írta:
Személyes véleményem, hogy ha valami le van írva 100 éve és szép lassan megvalósul, akkor el kellene gondolkodni, hogy most akkor ki is a hülye?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Egyébként ha valaki csak a tartalomra figyel, es nem arra, hogy rühelli Tatet, akkor azért sok témában nehéz belekötni.hehetheoriginal írta: kurvanagy igazakat mond benne andrás tesómsz.
A jobbak meg amúgyis bírják.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
3 másodpercet bírtam belőle, sztem ez egy jó eredmény
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
lazarjani nem azt mondta, hogy ilyenkor lemond?
thereisonly1ronaldo
Hadházy Ákos posztja a Sápi vonatszerencsétlenségről
50 milliárdból "valahogy" nem jöttek ki a biztonsági berendezések, ezért inkább kispórolták azt ami megakadályozná az ilyen baleseteket...
Egészen szürreális, hogy ezek bármit megtehetnek és semmi felelősséget nem vállalnak.
50 milliárdból "valahogy" nem jöttek ki a biztonsági berendezések, ezért inkább kispórolták azt ami megakadályozná az ilyen baleseteket...
Egészen szürreális, hogy ezek bármit megtehetnek és semmi felelősséget nem vállalnak.
De kis huncutok megint ezek a drónok, most Romániába bolyongott el, tévedt el egy.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Amúgy a Jólvanezígy eddig nagyon jó Csoki nélkül is, nagyon jó vendégeket hívtak folyamatosan.
Biztos lesznek azért majd állandóbb tagok, de eddig működik a dolog.
Biztos lesznek azért majd állandóbb tagok, de eddig működik a dolog.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Robinson volt osztálytársa a USA Todaynek azt mondta, a férfi mindig felszólalt az emberek jogaiért, és úgy gondolta, mindkét politikai oldal felelős azért, hogy Amerika egyre rosszabb állapotban van."Balazs írta:Azt nem tudjuk, hogy demokrata-e, de Bencze tegnapi pszichózis-szerű dezinformációs kampánya ellenére sajnos egy újabb interneten radikalizálódott baloldali fiatalról van szó.gutihaz14 írta:
jo gyorsan bedobtak a demokrata halmazba a gyereket
https://telex.hu/kulfold/2025/09/12/mit ... ossag-utah
Szerintem sok minden közrejátszott nála, gondolom a család mélyen vallásos+jobboldali volt, megerősitette amiket interneten látott, hogy az emberek egyre jobban elvakultak. Kirk is ilyen téritgető véleményvezér volt és pont náluk volt a közelben, Utahba pedig lazára van fogva a fegyvertartás.
Nem védem, mielött valaki félre érti.
Azt nem tudjuk, hogy demokrata-e, de Bencze tegnapi pszichózis-szerű dezinformációs kampánya ellenére sajnos egy újabb interneten radikalizálódott baloldali fiatalról van szó.gutihaz14 írta:jo gyorsan bedobtak a demokrata halmazba a gyereketBLevi96 írta: Elon Musk ma reggel: "Either we fight back or they will kill us"
https://telex.hu/kulfold/2025/09/12/mit ... ossag-utah
Nem fognak lecsukni senkit, az ügyészség elsimítja nekikreeed_ati írta: A Tisza elég sok amatőr hibát vétett az utóbbi időben, gondolok itt a támadható nyilatkozatokra, amikből most kampányol éppen a fidesz, vagy akár a kötcsei lökdösődésre..
Ezek szerintem nem férnek bele olyan arcoktól, akik komoly pozícióban akarnak majd szerepet vállalni a jövőben..
De viszont, ezeket az eseteket még csak egy lapon sem lehet említeni azokkal a botrányos dolgokkal, amik a kormány oldalról szivárognak.
Ha nevek is lesznek a pedofil üggyel kapcsolatban, illetve, a másik, hogy Torockai nem a levegőbe beszél, a végrehajtó maffia ügyben és tényleg le is csuknak majd valakit.., akkor azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne égjen rá a fideszre, súlyos százalékokban.
Előbbi miatt én egy nagyon komoly utcára vonulást is el tudnék képzelni és mondjuk nem csak Pesten, hanem országosan is.
- hehetheoriginal
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A Tisza elég sok amatőr hibát vétett az utóbbi időben, gondolok itt a támadható nyilatkozatokra, amikből most kampányol éppen a fidesz, vagy akár a kötcsei lökdösődésre..
Ezek szerintem nem férnek bele olyan arcoktól, akik komoly pozícióban akarnak majd szerepet vállalni a jövőben..
De viszont, ezeket az eseteket még csak egy lapon sem lehet említeni azokkal a botrányos dolgokkal, amik a kormány oldalról szivárognak.
Ha nevek is lesznek a pedofil üggyel kapcsolatban, illetve, a másik, hogy Torockai nem a levegőbe beszél, a végrehajtó maffia ügyben és tényleg le is csuknak majd valakit.., akkor azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne égjen rá a fideszre, súlyos százalékokban.
Előbbi miatt én egy nagyon komoly utcára vonulást is el tudnék képzelni és mondjuk nem csak Pesten, hanem országosan is.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mekkora egy nyomorult ország vagyunk amugy.. még a rendőrség sem tud vagy akar semmit tenni ez ügyekben.ferni írta: Vályi videója az újabb pedofil botrányról, vagyis igazából ez még mindig ugyanaz mert ez rendszerszinten ment.
https://www.reddit.com/r/hungary/s/pL7wd9d2oY
Ugye pletykálják, hogy kik a 2 fideszes nagykutya, akikhez a lányok míg a másikhoz a fiúk mentek, utóbbira a vadászházas Zsolti írják, előbbire meg Antalunkat, lehet nem véletlen húzták hátrébb ilyen gyorsan.
Amerikába is ez megy most Trump-Epstein kapcsolatáról.
Régen 10+ éve láttam videokat ahol ez volt a téma, hogy a politikusok és sztárok milyen pedofil/sátánista szervezeteket működtetnek, még a végén kiderül hogy nem is akkora konteo. Bár az lenne...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Káncz Csaba írta ki fb-onferni írta: Ugye pletykálják, hogy kik a 2 fideszes nagykutya, akikhez a lányok míg a másikhoz a fiúk mentek, utóbbira a vadászházas Zsolti írják, előbbire meg Antalunkat, lehet nem véletlen húzták hátrébb ilyen gyorsan.
de még semmi cikket nem láttam róla

Vályi videója az újabb pedofil botrányról, vagyis igazából ez még mindig ugyanaz mert ez rendszerszinten ment.
Ugye pletykálják, hogy kik a 2 fideszes nagykutya, akikhez a lányok míg a másikhoz a fiúk mentek, utóbbira a vadászházas Zsolti írják, előbbire meg Antalunkat, lehet nem véletlen húzták hátrébb ilyen gyorsan.
jo gyorsan bedobtak a demokrata halmazba a gyereketBLevi96 írta: Elon Musk ma reggel: "Either we fight back or they will kill us"
valamelyik univerzumban: