Álvaro Carreras - 18
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Álvaro Carreras - 18
Álvaro Carreras won possession 16 times tonight which is a record for a Real Madrid defender since Sergio Ramos in 2019. @OptaJoe
Alvaro Carreras vs Levante:
- 82 minutes
- 109 touches
- 91% passing accuracy
- 4 clearances
- 2 interceptions
- 1 tackle
- 1 key pass
- 6 duels won
- 2/3 dribbles
Another solid display.
Alvaro Carreras vs Levante:
- 82 minutes
- 109 touches
- 91% passing accuracy
- 4 clearances
- 2 interceptions
- 1 tackle
- 1 key pass
- 6 duels won
- 2/3 dribbles
Another solid display.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Aztan Amorim kezeben volt a lehetoseg, hogy eljenek az opciojukkal, de inkabb Dorgut vette meg o is. A sors akarta, hogy hazaterjen.Pipita írta: Ezen a ponton szeretném megjegyezni, hogy Manchesterben volt időszak, mikor az összes balhátvéd sérült volt, nem volt a keretben balhátvéd, de Ten Hag nem volt hajlandó kipróbálni Carrerast, mert úgy gondolta, nem elég gyors a Premier League-hez.
![]()
![]()
![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezen a ponton szeretném megjegyezni, hogy Manchesterben volt időszak, mikor az összes balhátvéd sérült volt, nem volt a keretben balhátvéd, de Ten Hag nem volt hajlandó kipróbálni Carrerast, mert úgy gondolta, nem elég gyors a Premier League-hez.
- realmadrid95
Meg jo, hogy Alonso nem igy gondolkodott.miro. írta: Remelem soha nem lesz cb.![]()
Vegre van egy ertelmes balhatved,ne hogy mar megint a kozepszer fran garcia segitse a tamadasokat..
A gyerek top balhatved lehet evekig,soha nem tennem hatra bohockodni ilyen kvalitasokkal.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az biztos, okos, gyors, magabiztos, kőkemény.
Lefújás után mutatták jéggel a lábán, remélem semmi komoly!
Lefújás után mutatták jéggel a lábán, remélem semmi komoly!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Galacticos
Kozepen is hibatlan. Vedekezesben is nagyon jo, tamadasban is.
Elso videok alapjan meg az ara miatt kicsit ertetlenkedtem de eddig nalam az ev igazolasa.
Foleg fran es mendy utan klasszisokkal jobb. Jo fizikumu, eros, gyors es nagyon labdabiztos.
Egyetlen dolog hogy lehetne ici picit batrabb volt egy szitu talan mar 0-2nel ahol vegig vezette az ellenfel terfelen es nem lott. Na ott tuzelni kellett volna.
Elso videok alapjan meg az ara miatt kicsit ertetlenkedtem de eddig nalam az ev igazolasa.
Foleg fran es mendy utan klasszisokkal jobb. Jo fizikumu, eros, gyors es nagyon labdabiztos.
Egyetlen dolog hogy lehetne ici picit batrabb volt egy szitu talan mar 0-2nel ahol vegig vezette az ellenfel terfelen es nem lott. Na ott tuzelni kellett volna.
- Pad'em
Nagy gyémántot fogtunk. Hihetetlen mennyire okos és mennyi megelőző szerelése van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mbappé után/mellett a legtöbbünk a srác! Így tovább! Remélem, hosszú évekig megoldódott a balhátvéd szerepe.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Elképesztően intelligens játékos, jó nézni ahogy játszik, ahogy mozog a pályán.Jim írta: eddig nagyon jó igazolás
teljesen illik a csapatba
megérte az árát
addig jó nekünk, amíg nem viszik a válogatottba, legalább pihen…
Nagyon sok ész került a pályára vele meg Huijsennel együtt.
Azt lehetett látni, hogy fizikumban és sebességben is jó lesz, de erre én nem számítottam, hogy ennyire rendben van más téren is.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
eddig nagyon jó igazolás
megérte az árát
megérte az árát
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az egesz jatekunk a balanszra epul, ezert nincsenek Marcelos kombinaciok a szelen, mert labdavesztes eseten csuszna minden. Igy viszont a 2-3. passznal mar Carreras labdat tud szerezni, mert lenduletbol tud letamadni. Csomo ilyen szituacio volt a hetvegen es tegnap is, amikor labdavesztes utan Mbappe elinditotta a letamadast, aztan Carreras erkezett egy megelozessel a balszelen.
Emiatt nem sokat fogjuk latni elfutni az alapvonalig, a szeljatekot a tamadok csinaljak, a vedok inkabb befele helyezkednek, hogy labdavesztes eseten szembol tamadjak a labdakihozatalt.
Emiatt nem sokat fogjuk latni elfutni az alapvonalig, a szeljatekot a tamadok csinaljak, a vedok inkabb befele helyezkednek, hogy labdavesztes eseten szembol tamadjak a labdakihozatalt.
Én egy dolgot nem tudok megérteni.Sokszor lehetne kettő az egyet kialakítani mert jön fel mint a gyorsvonat aztán basznak neki oda adni a labdát.Inkább passzolnak be középre a tizenhatos előtérbe.
Ezt hogy nem lehet felismerni?
Ezt hogy nem lehet felismerni?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Eddig patika.
Kár, hogy Vini még nem érzi vele a kémiát.
Kár, hogy Vini még nem érzi vele a kémiát.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ő a jó példája hogy hype nélkül is lehet valaki fontos játékos. Piacon se volt verseny érte, azt hiszem a MU-nak lett volna visszavásárlási opciója amivel nem éltek. Nem is ők lennének
- Pad'em
Kurva jó a srác, elöl is hátul is. Tökéletesen illik abba amit Xabi elképzelt, rengetegszer előzi meg a középpályásokat az ellenfél térfelén és szerez magasan labdát. Az, hogy labdabiztos és jól passzol már Benficás videók alapján is egyértelmű volt, a védő játékától féltem kicsit de eddig kiváló, aztán még nyilván extra nagy kihívás nem érte itt, de nagyon ígéretesen kezd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Itt úgy látom nem volt róla szó külön, de eddig nagyon stabil a srác, sebesség is megvan, agresszív, kiváló ütemérzék és nem is suta. Én szkeptikus voltam vele, de eddig legalább olyan szintű igazolásnak tűnik, mint Huijsen, aki szintén nagyon erős.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Remelem soha nem lesz cb.
Vegre van egy ertelmes balhatved,ne hogy mar megint a kozepszer fran garcia segitse a tamadasokat..
A gyerek top balhatved lehet evekig,soha nem tennem hatra bohockodni ilyen kvalitasokkal.
- Jim
szerintem attól függ, hogy mennyi sérültünk lesz hátul, és Asencio issza jön-e a top szintjérerealmadrid95 írta: Szerintem o csak a kovetkezo szezonban kapja meg inkabb a lehetoseget, de remelem tevedek!
- realmadrid95
Pad'em írta:Én meg a Huijsen × Joan Martínezt majdrealmadrid95 írta: Igy, hogy Rudiger is kiesett, lehet egyszer megneznek egy Carvajal-Huijsen-Carreras-Fran vedosort kisebb csapatok ellen, ha Militao es Asencio sem tud topformat mutatni.(Bar Asencioban nagyon remenykedem…)![]()
Carreras sztem 3 védős felállásban lenne fasza CB-ként.
Szerintem o csak a kovetkezo szezonban kapja meg inkabb a lehetoseget, de remelem tevedek!
- Jim
+1Pad'em írta:Én meg a Huijsen × Joan Martínezt majdrealmadrid95 írta: Igy, hogy Rudiger is kiesett, lehet egyszer megneznek egy Carvajal-Huijsen-Carreras-Fran vedosort kisebb csapatok ellen, ha Militao es Asencio sem tud topformat mutatni.(Bar Asencioban nagyon remenykedem…)![]()
a jövő védelme reméljük...
összesen 38 évesek