Antonio Rüdiger - 22
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Antonio Rüdiger - 22
nem teljesen fitt még, szerintem azért is volt több hibája...
- Galacticos
Fizikalisan nem birja mar, latszik a mozgasan is nagyon sokszor hogy ami fejben meglenne es elindul ra feluton rajon hogy mar nem bir odaerni es nem tudja megcsinalni. Emiatt rendre kesik legalabb egy utemet es folyamatosan eletveszely hatul. Szerintem mar nagyon nem kene vele hosszabbitani, itt van alaba aki 3 eve kuka, itt van az atletikussagra epito de dupla acles militao az a huijsen akirol azt se tudjak mi a baja.. nevetseges ez a vedelem igy. Nevekre jo, de mindenkinel ott van tobb problema is. Vinicius utan itt kell tolni egy teljes rebuildet aztan megnezni kire lehet alapozni akire meg nem annak megkell koszonni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
De ha marad, Joan sose kap esélyt.realistahuni írta:Nem értek egyet, már csak a hozzáállása miatt megtartanám, kell egy idegbeteg állat mert túlságosan el van kényelmesedve a keret nagy része.Galacticos írta: El kell engedni, nem birja mar a teste ahogy alabae sem. Jo igazolas volt, de itt az ido.
Aztán simán lehet még hasznos is, Militao sérülése sokkal reménytelenebbnek nézett ki mint az övé.
Alaba viszont tényleg mehet, vele elég türelmesek voltunk de egyértelműen kifújt.
(ugyanaz mint Modric esetében Güler)
4,5en is előtte vannak.
Sehogy se jó.
Kéne egy új Rüdiger, fiatalabb kiadásban, akiben megvan ez a tűz, győzni akarás.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem értek egyet, már csak a hozzáállása miatt megtartanám, kell egy idegbeteg állat mert túlságosan el van kényelmesedve a keret nagy része.Galacticos írta: El kell engedni, nem birja mar a teste ahogy alabae sem. Jo igazolas volt, de itt az ido.
Aztán simán lehet még hasznos is, Militao sérülése sokkal reménytelenebbnek nézett ki mint az övé.
Alaba viszont tényleg mehet, vele elég türelmesek voltunk de egyértelműen kifújt.
- Galacticos
El kell engedni, nem birja mar a teste ahogy alabae sem. Jo igazolas volt, de itt az ido.
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Real Madrid and Antonio Rüdiger will meet to negotiate a contract renewal, according to Marca. 

Romano
Romano
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem mentálisan, fejben eset szét nyárra...ferni írta: Az a baj, hogy Asenciot teljesen szétbarmolták fizikálisan, kétlem ott lesz bármi csoda, szóval lehet megint Csucsu lesz a vége KHba...![]()
reméljük hamar lezárul a bírósági ügye, és visszatér a kezdőbe top szinten
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jude már menthetetlenRealista24 írta:Szagerto ferni újra lecsap.ferni írta:
Szét lett pakolva izommal, rossz nézni mikor néha játszik.
Oda lett a gyors, könnyed mozgása, tisztára Jude 2.0, ő lett még ennyire szétbarmolva utoljára.
Van egy top szinten játszó játékosunk, élmény nézni, mindkettővel ez volt majd puff, fel lett mindkettő pumpálva, csak tudná az ember miért.
Jude már menthetetlen, Asencio még talán nem.
Felfoghatatlanul amatőr dolog.
Jude a valaha volt egyik legjobb félszezont hozta le, amit középpályás lehozhat bemutatkozásnak, de hát az nem volt elég jó, muszáj variálni ugye![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Vard meg, hogy felepuljon, meglesz ujra az a kecses gazella mozgas, amibe beleszerettel.ferni írta:Én csak arról a könnyed, már-már Zizout idéző mozgásáról beszélek, ami volt neki, élmény volt nézni, kétlem hogy azt újra látjuk, de más stílusban is lehet primeja, lehet úgy kitosszák, hogy ő lesz az új Yaya Touré...chronic írta:
Az, szegény ember már 22 éves, oda a primeja.![]()
![]()
Én csak arról a könnyed, már-már Zizout idéző mozgásáról beszélek, ami volt neki, élmény volt nézni, kétlem hogy azt újra látjuk, de más stílusban is lehet primeja, lehet úgy kitosszák, hogy ő lesz az új Yaya Touré...chronic írta:Az, szegény ember már 22 éves, oda a primeja.ferni írta:Jude már menthetetlen![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szagerto ferni újra lecsap.ferni írta:Szét lett pakolva izommal, rossz nézni mikor néha játszik.Realista24 írta:
Ezt én sem értem.
Oda lett a gyors, könnyed mozgása, tisztára Jude 2.0, ő lett még ennyire szétbarmolva utoljára.
Van egy top szinten játszó játékosunk, élmény nézni, mindkettővel ez volt majd puff, fel lett mindkettő pumpálva, csak tudná az ember miért.
Jude a valaha volt egyik legjobb félszezont hozta le, amit középpályás lehozhat bemutatkozásnak, de hát az nem volt elég jó, muszáj variálni ugye![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az, szegény ember már 22 éves, oda a primeja.ferni írta:Jude már menthetetlen
Én magam pesszimistának tartom, de te akkor nem tudom mi vagy..
Rengeteg hír és kép is jött Bappéról és Juderól is,hogy Xabiék visszavettek a táposcsirke felfogásból és ismét inkább focistákat akarunk díjbirkózók helyett. Bappén abszolút látszik, az angolt majd meglátjuk mikor visszatér.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Asencio ugyan olyan gyors, mint elotte. Jude a valla miatt mozgott mashogy, igy kompenzalt.ferni írta:Szét lett pakolva izommal, rossz nézni mikor néha játszik.Realista24 írta:
Ezt én sem értem.
Rudiger fejben lett teljesen nulla, ahogy a Spanyol is. Az sem segitett, hogy a nemet kb fel eve serulten jatszott, az idegrendszere banta a leginkabb.
Szét lett pakolva izommal, rossz nézni mikor néha játszik.Realista24 írta:Ezt én sem értem.Pad'em írta:
Szétbarmolták fizikálisan?
Jude a valaha volt egyik legjobb félszezont hozta le, amit középpályás lehozhat bemutatkozásnak, de hát az nem volt elég jó, muszáj variálni ugye
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Minek kellett volna? Van 5 középső hátvédünk plusz a castillás srác ha úgy van. Egy sérülés meg mindig benne van a pakliba nem látni előre sajnos. Jövőre meg lehet majd hozni 2 középhátvédet is ha úgy van.MorataMartin írta: Zseniális, persze nem kellett nyáron még 1 kh, de rohdt jó, hogy semmiből nem tanulunk![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt én sem értem.Pad'em írta:Szétbarmolták fizikálisan?ferni írta: Az a baj, hogy Asenciot teljesen szétbarmolták fizikálisan, kétlem ott lesz bármi csoda, szóval lehet megint Csucsu lesz a vége KHba...![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Isteni szerencse,hogy jött Höjszi.
Jövő nyáron távozik Alaba,Rüdi.
Idei szezont lekell hozni a meglévő garnitúrával, a gála cb duó a Höjszi-Mili kettős lesz, Asencio harmadik opcióként építse fel magát, a negyedik meg tökmindegy ki lesz idén, sok percet aligha fog kapni.
Köszi mindet Rüdi egy fenevad voltál, de a Carlo féle "rotációt" te sem bírtad, érthető.
Jövő nyáron távozik Alaba,Rüdi.
Idei szezont lekell hozni a meglévő garnitúrával, a gála cb duó a Höjszi-Mili kettős lesz, Asencio harmadik opcióként építse fel magát, a negyedik meg tökmindegy ki lesz idén, sok percet aligha fog kapni.
Köszi mindet Rüdi egy fenevad voltál, de a Carlo féle "rotációt" te sem bírtad, érthető.
- Pad'em
Szétbarmolták fizikálisan?ferni írta: Az a baj, hogy Asenciot teljesen szétbarmolták fizikálisan, kétlem ott lesz bármi csoda, szóval lehet megint Csucsu lesz a vége KHba...![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Joan Martinez felkészül
de én nem írnám le Asenciot se, láttuk már mit tud.
de én nem írnám le Asenciot se, láttuk már mit tud.
- Galacticos
Az elmult idoszakos rudi szerintem nem lesz hiany.
Fejben es testben teljesen szetestek asencioval egyutt. Nem csoda a tavalyi utan.
Fejben es testben teljesen szetestek asencioval egyutt. Nem csoda a tavalyi utan.