Honapok utan felnezek ide, kiserik konteozik es okosabb mindenkinel megint, hehe az egesz vilag ellen szelmalom harcol feligazsagokkal, semmi sem valtozott.
hehetheoriginal írta:
ki mondta, hogy nem vagyok pszichopata?
de kerdezek mast: kobe bryant halalanak is orultetek, mikor szornyethalt a helikopterrel? hiszen 2003ban megeroszakolt egy not. akkor o is azt kapta, amit erdemelt, nem?
Visszaolvastam a topikot, ki orult a halalanak? Segitek, bemasolom a reakciokat:
Dupla D irta:
"Lelőtték Charlie Kirk jobbos aktivistát az USA-ban. 180 méterről lőtték meg a nyakát. Nem tudták megmenteni.
Aki szokott Reeleket nézni, biztos belefutott már a csávó vitáiba.
Durva"
Ferni irta:
"Sajnos túl kíváncsi voltam és néztem videót az esetről, brutális baszki..."
BLevi96 irta:
"Szerintem kb azonnal meghalt, láttam a videot, durva.."
Bencze irta:
"I think it's worth it. I think it's worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights." - Charlie Kirk
"I think empathy is a made up New Age term that has done a lot of damage" - Charlie Kirk
Minnesotaban torvenyhozokat oltek meg. Nagy kulonbseg.
Ahogy Wisconsinban is demokrata birot oltek meg. Vagy amikor negy proud boys tag akarta elrabolni a michigani demokrata kormanyzot. Vagy amikor a demokrata speaker of the house ferjet vertek majdnem halalra. Vagy amikor ket regisztralt republikanus akarta leloni trumpod, de mindig azok a franya eroszakos demokratak… egyebkent meg el sem kaptak a mostani gyilkost, de nyilvan o is balos
csababarca irta:
"Ez sokkolt most, sokszor feldobta tiktokon a srácot, nagyon kis százalékban értettem vele egyet, meg azokkal amiket mond, de hova tart ez a világ, agyonlőnek valakit egy színpadon mint egy állatot, mert van egy véleménye, amit képvisel...
Tök mindegy hova tartozott, mi volt a véleménye, miket mondott, ez egészen elképesztő, hogy megtörténhet."
nuevo_ericco irta:
"Nagyon sajnálatos eset, nyugodjon békében. Személy szerint sok mindenben nem értettem vele egyet, a módszerei sem voltak a legtisztábbak, ahogy vitákat imitált, de ilyen halált senki sem érdemel. Egyáltalán nem magának köszönheti, mint a demokrata áldozatok sem a múltban.
Viszont Dzsi reakciója, hogy egyből a megosztás, mutogatás jut eszébe sincs rendjén. Sajnos beteg, gonosz, teljesen eltébolyult emberek minden politikai oldalon, társadalmi rétegben, vallásban, stb. vannak, ez mindig is így volt, nagyon nehéz előre megjósolni, hogy kinél, mikor pattan el a cérna. Ezért is értelmetlen kollektíven vádaskodni."
lestat irta:
"Pár hónapja láttam pár videóját…engem jol fel is baszott szemely szerint csak ezert emlekeztem ra…
Mint embert lehet sajnalni bar ö maga nem hitt az empátiában.
Lehet sajnálni a gyerekeit, bar kijelentette ha megeroszakoljak a lanyat es terhes lesz bizony akkor megkell tartania.
Lehet sajnalni a feleseget, bar a csavo nem hitt es nem tanogatta a noi jogokat.
Lehet mondani hogy ez a csavo csak az eszmeit es gondolatait osztotta meg…volt is neki tobb millio kovetoje.
De Hitler is csak par beszeddel kezdte meg par kovetovel…
Amennyi gyulolet volt ebben az emberben en nem csodalkozom hogy valaki lelotte.
De mondjuk ö tamogatta a fegyvertartast es nindent ami ezzel jar szoval…"
Bencze irta:
"Sajat maga mondta, hogy az empatia rossz. Mit sajnalkozzak ezutan? Annyira sajnalom amennyire o sajnalta az iskolai lovoldozesek aldozatait. Gondolom azt a videot sem lattad ahol azt mondja, hogy kihordatna a babat a megeroszakolt 10 eves lanyaval. Micsoda remek karakter"
Kercso irta:
"Anno ezzel verte ki nálam a biztosítékot:
"Having an armed citizenry comes with a price, and that is part of liberty"
és
It’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment"
Zsuninnyo irta:
"Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
Ettol fuggetlenul nem erdemelte meg, rip."
"Nem teljesen ertem a reakciodat, en csak azt tartom ironikusnak, hogy o konkretan kimondta, hogy a fegyvertartas joga megeri az aldozatokat ami o is lett. Ugyanez lenne, ha a biciklis sisak viselese ellen buzditott volna, hogy megeri nem hordani mert csak paran halnak meg / benulnak le evente, es amugyis kenyelmetlen (ugye ez nem is regi tema) es meghalt volna egy biciklis balesetben mert beutotte volna a fejet egy padkaba.
Tobbet nem is kommentalnek, mert ezt a nagyon tultoltad a semmire, raadasul a fegyvertartas temaban nem is foglaltam allast."
Blevi96 irta:
"Szerintem te nem érted amit írtam. Egy szóval nem írtam hogy a kijelentései miatt fizikai erőszakot érdemel bárki vagy az ő esetében halált. Leszarom miket mondott, nem ismerem, csak abból amiket itt írtak róla.
Azon álláspontjára írtam miszerint pár(évente több ezer) emberi élet elvesztése megéri, hogy több millióan viselhessenek fegyvert. Szerintem ha tudta volna hogy őt is lelővik egyszer, akkor is kiált volna a fegyvertartás mellet és nem várt volna sajnálatot, mert kiállt az álláspontja mellet."
Tobbszor irod itt, hogy az embereknek nehezere esik a szovegertes, es emiatt is mekkora roncstarsadalom az egesz, nekem ugy tunik, hogy azert neked sem ez a legerosebb skilled.
Nem sajnalni valamit != orulok, hogy megtortent.