Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 10:10

nem reagalok ra, mert nem ez volt a tema, beszeltuk ezt mar korabban is, tudjuk kinek mi a velemenye, de most nem errol van szo, ilyen egyszeru. Ne allitsd mar be ugy, hogy megfutamodok a valasz elol :lol:
Nem allitom be, teny. De ha az az allaspontod, hogy semmi olyanrol ne beszeljunk, amirol mar korabban, akkor te se tedd, es akkor legalabb 80%kal csokkenni fognak a hszeid szamai.
ez itt a nagy fail, mert en teljesen objektiven, erzelemmentesen tekintek viktorekra, meg ha a stilusbol nem is ez jon at. Egyenileg, csaladilag megvagyok, nem fuggok a magyar politikatol es a kormanytol. Talan ezt hivjak szolidaritasnak, amit sztem sokan hirbol se ismernek, egyszeruen csak kicsit csipi a csoromet, hogy ezek az exkommunista venemberek barmit megtehetnek, mig miattuk egy egesz orszag, partizezer ember kivetelevel (nem akarok olyan magasztos jelzokkel elni, hogy a honfitarsaim) meg naprol napra szenvednek....
Ha erzelemmentesen nezned, akkor nem kivannad a halalat, mert ilyen tipusu megnyilvanulasok nem jonnek erzelmek nelkul, hacsak nem vagy mondjuk pszichopata.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 10:05

Ha nem lett volna ekkora hatasa a politikara, nem is foglalkozna vele a sajto ennyit, sot, te sem ismerned.
Es valoszinu akkor golyot sem kapott volna.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 12., péntek 10:05

Objektivan leirtam, hogy ha elvezoje lennel a ner rendszernek, akkor semmi bajod nem lenne a Fidesz uralmaval. Szoval majd akkor irj objektivitasrol, ha nem erzelemtol tulfutotten kivansz eppen valakinek golyot a fejebe.
ez itt a nagy fail, mert en teljesen objektiven, erzelemmentesen tekintek viktorekra, meg ha a stilusbol nem is ez jon at. Egyenileg, csaladilag megvagyok, nem fuggok a magyar politikatol es a kormanytol. Talan ezt hivjak szolidaritasnak, amit sztem sokan hirbol se ismernek, egyszeruen csak kicsit csipi a csoromet, hogy ezek az exkommunista venemberek barmit megtehetnek, mig miattuk egy egesz orszag, partizezer ember kivetelevel (nem akarok olyan magasztos jelzokkel elni, hogy a honfitarsaim) meg naprol napra szenvednek....
Ez meg a kedvencem. Te nem beszeltel rola, en igen. Ha akarsz reagalsz, ha nem, az is reakcio.
nem reagalok ra, mert nem ez volt a tema, beszeltuk ezt mar korabban is, tudjuk kinek mi a velemenye, de most nem errol van szo, ilyen egyszeru. Ne allitsd mar be ugy, hogy megfutamodok a valasz elol :lol:
Habony Arpad
letezne viktor nelkul? Vagy a dulledtszemu oszichopata rogan... Ezek bábok, kisemberek a keresztapa mellett/alatt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. szeptember 12., péntek 10:07-kor.
thereisonly1ronaldo

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. szeptember 12., péntek 10:01

hehetheoriginal írta:
csavo rengeteg penzt lapatolt ossze a republikanus partnak, egyertelmuen nyiltan politizalt, es igenis alakitotta ezaltal a politikat
hanyszor szavazott, hozott embereket erinto dontest, volt hivatalban, dontesi joggal es felelosseggel?
Ne ferditsuk mar el a dolgokat.
Aha, tehat csak a felsoroltakkal lehet kurva nagy karokat okozni a tarsadalomnak :lol:
Gondolom olaj- es gyogyszervallalatok vezetoi sem csinaltak meg soha semmi rosszat mert nem ulnek a parlamentben es nem hozhatnak torvenyt.

Ha nem lett volna ekkora hatasa a politikara, nem is foglalkozna vele a sajto ennyit, sot, te sem ismerned.

Talalos kerdes, Finkelstein es Habony Arpad sem alakitotta a magyar politikat es semmi rahatasuk nem volt arra hogy a tarsadalom - hogy teged idezellek - roncstarsadalom lett?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 9:58

hehetheoriginal írta:
csavo rengeteg penzt lapatolt ossze a republikanus partnak, egyertelmuen nyiltan politizalt, es igenis alakitotta ezaltal a politikat
hanyszor szavazott, hozott embereket erinto dontest, volt hivatalban, dontesi joggal es felelosseggel?
masik szazmilliok meg profitalnak belole
latom...
Szazmilliok profitalnak...
Senki ilyen nem erdemli meg hogy lelojek mint egy kutyat, meg ha olyan szarul is vegzi a munkajat
a tomeggyilkos koreai, orosz, kinai, es pl az egeszsegugyi politikaja, intezkedesei miatt atvitt/kozvetett ertelemben viktorunk, naluk eleg azt mondani, hogy "szarul vegzik a munkajukat"?
Kicsit le kell szidni oket, nem baj az, lesz az jobb is, majd igyekezni fogsz vladimir, ugye?
Nem a dan vagy francia miniszterelnokre gondoltam nyilvan, miutan vki felhozta a hitleri parhuzamot.
De ezert kerdezem, mindent vagy semmit akkor. Sztem meg igenis szet kell valasztani, vannak , akik ha csak mondanak vmit, ne erdemeljek mar meg, hogy elhallgattassak, megoljek oket, vannak,akik szarul vegzik a munkajukat, le kell oket demokratikus uton valtani, es vannak, akik sulyos ember elleni bunokert halalt erdemelnek.
Kirk halalt erdemelt? Felreteve minden gyuloleteteket meg erzelmet, objektiven nezve (akarmennyire is nehez)
Nagy szavakat persze szeretsz hasznalni, hogy langolnia kene az orszagnak, meg a tobbi, de tettel egy lepest is barmilyen ilyen kezdemenyezes erdekeben? Nem gondolom.
ettol a bekezdestol mas tema, nem errol beszelunk.
Egyreszt en leszukitettem hataron belulre, mivel itt elek, es korabban OV iranyaba voltak ilyen megnyilvanulasaid. Szoval maradjunk ennel a vonalnal.

Kerdesedre valaszolva, nem erdemelt halalt, mondjuk en alapbol nem vagyok halal, kviegzes, akasztas parti, mint mondjuk te.

Objektivan leirtam, hogy ha elvezoje lennel a ner rendszernek, akkor semmi bajod nem lenne a Fidesz uralmaval. Szoval majd akkor irj objektivitasrol, ha nem erzelemtol tulfutotten kivansz eppen valakinek golyot a fejebe.
Ez meg a kedvencem. Te nem beszeltel rola, en igen. Ha akarsz reagalsz, ha nem, az is reakcio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. szeptember 12., péntek 9:58

Pottyondy Edina írta:Végtelenül megrázott Charlie Kirk halála. Talán azért, mert politikai tartalmakat gyártó influenszer volt. Talán azért, mert miközben nagyjából semmiben sem értettem vele egyet, a gondolatait kifejezetten kulturált módon adta elő. Talán azért, mert kétgyermekes apuka volt. Talán azért, mert alig 31 éves. Vagy azért, mert az infernális gonoszság, ami a halálát okozta, valószínűleg liberális irányból érkezett.
Az, hogy a közélet hova süllyedt az elmúlt évtizedekben, nyilván sokak felelőssége. Lehet joggal mutogatni a szélsőjobbra, a szélsőbalra, Finkelsteinre, a woke radikalizmusra. Lehet hibáztatni a hagyományos médiát, az algoritmusokat, az influenszereket, a társadalom mentális állapotát, a szociális igazságtalanságokat. Lehet vádolni a korszellemet, a kapitalizmust, a Covid-lezárásokat, a jogrendszert. És mindegyikben akad is némi igazság.
Ez a szélsőséges megosztottság, amit a politika és a kultúra közösen zúdít az emberre, az az elképesztő indulat, ami világszerte forrong, számtalan tényezőből ered. Aki tényleg szembe akar nézni a valósággal, felteszi magának a kérdést, hogy a felelősség mennyire terheli a saját politikai közösségét.
Az elmúlt években egyre több politikai merényletet követtek el Amerikában. Meglőtték Trumpot. Minnesotában két demokrata törvényhozót és feleségeiket lőttek le, az egyik házaspár meghalt. A Képviselőház elnökének férjét kalapáccsal próbálták szétverni, megöltek egy vállalatigazgatót, és most Charlie Kirköt is.
Ne legyen kétségünk: ez az indulat, ez a gyűlölet itt van Magyarországon is, és egész Európában. A Ficot megtámadó elmebeteg, a Budapesten garázdálkodó antifák, a Budah*ázy-galeri, vagy éppen az ellenzéki kritikust megtámadó propagandista mind ugyanannak a forrongó erőszaknak a jelei.
Nem az a megoldás, hogy egyre hangosabban üvöltjük, hogy a másik a hibás. Ha egyáltalán lehetséges a változás, az csak úgy valósulhat meg, ha jobbak, türelmesebbek, nagyvonalúbbak leszünk, mint a tegnapi önmagunk. Különben a pokolra fogunk jutni mindannyian, még mielőtt meghalnánk.
Nyugodjon békében Charlie Kirk! És szégyellje magát mindenki, aki a halálán örömködik. És azok is, akik ezt a tragédiát is arra használják, hogy még több gyűlöletet, még több indulatot öntsenek a világra.
Én vele vagyok.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 12., péntek 9:51

Zack írta:
kiserik írta:
Ha nem érzed a két poszt (az enyém és Ericco posztja) között a különbséget, akkor ott elég nagy baj van.
A nagy baj ott van, hogy tavaly ősszel hónapokon keresztül penetráltál itt mindenkit a Lakatos-Tisza-pedofil összeesküvés elméleteddel, aztán semmi, még egyszer leírom SEMMI konkrétum nem derült ki. Minden marhaságot beveszel és tényként kezelsz, ami neked tetszik és minden olyat, ami neked nem tetszik bagatellizálsz, kritikus gondolkodásra hívsz másokat azzal kapcsolatban.

Szerintem egyszerűen túl vagy fűtve érzelmileg, ezért minden lövészárokban azt hiszed, hogy a Don vágja a seggedet már és nincs hova hátrálni. Aztán, amikor kiderül, hogy baromság volt megy a hallgatás.

Sokkal szerényebben kéne kommunikálnod, mert itt a fórumon statisztikailag értékelhetetlen a találati arányod. Semmi kritikus gondolkozás nincsen benned, mindent elhiszel, ami miatt jobb kedved tud lenni pár percre, aztán minden olyan hírt, ami miatt kicsit elszontyolodna a lelked tagadod, tagadod és ami a legfontosabb tagadod.

Nehogy majd kiderüljön itt is a tettesről, hogy a lévai az nem baloldalit jelent, vagy az, hogy regisztrált repi (amúgy ez is milyen már, hogy egy szaros párt regisztrált szavazója legyen valaki...). Nem állítom, hogy repi lenne, csak azt, hogy neked később hiszek mint az álló órának, ezért pedig te és egyedül te dolgoztál meg.
Egy dolgok kérnék ahhoz, hogy hiteles maradj: keresd ki azt a hozzászólásomat, ahol én a Lakatos-Tisza-pedofil összeesküvés elméletemet hirdetem. Egyébként ez a történet is úgy kezdődött, hogy ferni idehozta és kezdett röhögni a dolgon.

El kellene fogadni ennek a magát nagyon elfogadónak tartó oldalnak, hogy nem tudják ráerőltetni a gondolataikat, látásmódjukat mindenkire. Így kellene a vitáknak megszületniük. Te valamiért berágtál rám, mert reagáltam a Lakatos ügyre. Egyébként a semmi konkrétumhoz csak annyit, hogy azt az embert, aki állítólag eladott Lakatosan egy 18 év alatti fiatalt, már rég letartóztatták emberkereskedelem vádjával. Eladó úgy látszik lehetett, vevő nem. Ha ez a kormánypárt oldalán lenne, akkor egyértelmű lenne szituáció, igaz? A válasz-online legutóbb idehozott cikkében miért nem kételkedsz és kéred ki magadnak a dolgot? Ott, ha jól tudom még rendőrségi feljelentés sem született. Szóval emiatt berágtál rám, és onnantól mindent oda vetítesz ki. Mindent.

Visszatérve a témához, arra a felvetésre reagáltam, hogy mi van, ha nem is politikai indíttatásból történt a gyilkosság. És mivel az első rendőrségi jelentések ezt tartalmazták, így beírtam ide. Senkit nem vádolva, elítélve, tényként közölve, hergelve, uszítva.
Gonzi írta:
kiserik írta:
Amikor megtalálták a feltételezett gyilkos fegyvert, akkor az első rendőri jelentések arról számoltak be, hogy feliratozva voltak a fegyverben megtalált (még 3 db a tárban és egy kilőtt) lőszerek. Transgender és anti-fasiszta feliratokról szóltak a hírek. Azóta óvatosságra intenek ezekkel kapcsolatban a hatóságok, nehogy valami nagyobb baj legyen belőle.

Az Európai Parlament pedig jelesre vizsgázott empátiából, ahogyan itt is páran. Bár ebben semmi meglepő nincs.
Mi koze van az Europai Parlamentnek egy amerikai republikanus aktivista halalahoz?

Erdekes latni hogy egy-ket ember mennyire nem tudja felretenni a Trump es republikanus part iranti szeretet, csak azert mert kedveltete barki is ezt a karaktert, nem erdemel nagyobb fokuszt a halala mint mondjuk Abe Shinzoe aki Japan miniszterelnoke volt, es ugyanolyan kegyetlenseggel lelottek. Ott sem volt semmilyen megemlekezes az Europai Parlamentben, gondolom ez is nagyon zavart, es empatiaert kialtottal.
Alapvetően nincs semmi köze az EP-nek Kirk-höz, ahogy Abe Shinzoe-hoz és George Floyd-hoz sem. A japán miniszterelnöknél nem tudom, de a másik két embernél biztosan voltak olyan politikusok, akik hivatalosan kérték, hogy 1 perces néma csenddel emlékezzenek meg róluk. A végeredmény beszédes, de sokak süketek...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 12., péntek 9:51

masik szazmilliok meg profitalnak belole
latom...
Szazmilliok profitalnak...
Senki ilyen nem erdemli meg hogy lelojek mint egy kutyat, meg ha olyan szarul is vegzi a munkajat
a tomeggyilkos koreai, orosz, kinai, es pl az egeszsegugyi politikaja, intezkedesei miatt atvitt/kozvetett ertelemben viktorunk, naluk eleg azt mondani, hogy "szarul vegzik a munkajukat"?
Kicsit le kell szidni oket, nem baj az, lesz az jobb is, majd igyekezni fogsz vladimir, ugye?
Nem a dan vagy francia miniszterelnokre gondoltam nyilvan, miutan vki felhozta a hitleri parhuzamot.
De ezert kerdezem, mindent vagy semmit akkor. Sztem meg igenis szet kell valasztani, vannak , akik ha csak mondanak vmit, ne erdemeljek mar meg, hogy elhallgattassak, megoljek oket, vannak,akik szarul vegzik a munkajukat, le kell oket demokratikus uton valtani, es vannak, akik sulyos ember elleni bunokert halalt erdemelnek.
Kirk halalt erdemelt? Felreteve minden gyuloleteteket meg erzelmet, objektiven nezve (akarmennyire is nehez)
Nagy szavakat persze szeretsz hasznalni, hogy langolnia kene az orszagnak, meg a tobbi, de tettel egy lepest is barmilyen ilyen kezdemenyezes erdekeben? Nem gondolom.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 9:37

a politikusok, akiket aztan valoban pont igy kene agyonloni, ok generacioknak, emberek szazmillioinak teszik konkretan tonkre nap mint nap az eletet.
Az a helyzet hehe, hogy szazmillioknak tonkreteszik az eletet, masik szazmilliok meg profitalnak belole. Te eppen azon az oldalon vagy (maradjunk hataron belul, megha a sogoroknal is rontod a levegot), aki nem profital belole. De ha lenne egy vizparti nyaralod a balatonon, otszorosen tularazott munkaid, stb.stb., akkor eppen Petyad akarnad lelovetni.

Szoval nem, nincs kulonbseg. Senki ilyen nem erdemli meg hogy lelojek mint egy kutyat, meg ha olyan szarul is vegzi a munkajat ( az egyik oldal megitelese szerint), mint ahogy teszik. Szamos mas modja van az eltavolitasuknak, csak ameddig a tobbseg, beleertve teged is, az interneten haborog, addig marad a remeny, hogy majd a valasztasokon megtortenik a csoda, es eltakarodnak.

Ha valoban van ez a 2-3 millio, kormanyvaltast akaro ember, akkor mindegy mi a valasztasok eredmenye tavasszal, a mostani kormanynak tavoznia kell. Vagy a szavazas miatt, vagy azert, mert az urnak utan, ez a millios tomeg kimegy az utcara, es megindul az Orszaghazhoz. Az lenne csak az igazi Tisza aradas.

A realitas pedig az, hogy ha veletlen maradnak ezek a szerencsetlenek, akkor mindenki fogja a kis okostelefonjat, aztan ir par kommentet, es vagja a centit a kovetkezo valasztasig.

Szoval az emberek nagytobbsegenel oriasi a pofa a virtualis vilagban, aztan amikor cselekedni kell, akkor kodde valnak, mert egyszerubb egy forumon valakinek a halalat kivanni (csak azert mert nem tetszik neki a rendszer - ertsd, ahogy irtam feljebb), mintsem tenni a valtozasert valamit, egy x-en kivul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. szeptember 12., péntek 9:36

kiserik írta:
gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
Amikor megtalálták a feltételezett gyilkos fegyvert, akkor az első rendőri jelentések arról számoltak be, hogy feliratozva voltak a fegyverben megtalált (még 3 db a tárban és egy kilőtt) lőszerek. Transgender és anti-fasiszta feliratokról szóltak a hírek. Azóta óvatosságra intenek ezekkel kapcsolatban a hatóságok, nehogy valami nagyobb baj legyen belőle.

Az Európai Parlament pedig jelesre vizsgázott empátiából, ahogyan itt is páran. Bár ebben semmi meglepő nincs.
Mi koze van az Europai Parlamentnek egy amerikai republikanus aktivista halalahoz?

Erdekes latni hogy egy-ket ember mennyire nem tudja felretenni a Trump es republikanus part iranti szeretet, csak azert mert kedveltete barki is ezt a karaktert, nem erdemel nagyobb fokuszt a halala mint mondjuk Abe Shinzoe aki Japan miniszterelnoke volt, es ugyanolyan kegyetlenseggel lelottek. Ott sem volt semmilyen megemlekezes az Europai Parlamentben, gondolom ez is nagyon zavart, es empatiaert kialtottal.
hehetheoriginal írta: a kulonbseg, hogy az ipsenek, akit tegnap lelottek, mint egy kutyat, pusztan volt egy velemenye, amit hangoztatott.
Jo vicc, a csavo rengeteg penzt lapatolt ossze a republikanus partnak, egyertelmuen nyiltan politizalt, es igenis alakitotta ezaltal a politikat. Olyan mintha azt mondanad hogy Musk nem politizal csak mert hivatalosan nem politikus.

Annyi a tortenet amit fentebb is irtam, egyetertettel vele ezert most elvarod hogy jobban sajnaljuk - bocs, en jobban sajnalom a gazaban ehezoket de meg az ugyanazon a napon tortent iskolai lovoldozes aldozatait is. Ha egy woke transzgender aktivistat lottek volna agyon, szarnal az egeszre. Hipokrácia legmagasabb foka.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 12., péntek 9:27

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
csak egy kerdes, csak azzal van baj, aki raszol - talan nem ok nelkul kisse erelyesebben - az amugy teljesen erzeketlen, empatiatol mentes, mas halalat kivano es annak bekovetkezesekor azt unneplo emberre, hatha tukorbe nez, vagy csak es kizarolag a stilussal van problema, hogy hogy beszelnek egymassal emberek? mikor valaki emberi minosegeben veri le a lecet, az rendben van, csak mert "normalisan" , szep hangnemben ir?
Amikor ezt leirtad, visszaemlekeztel arra, hogy hanyszor kivantal mar golyot, akasztast, akarmit a jelenleg hatalmon levo "kedvenc" politikusaidnak az elmult x evben?

Hagyjuk a temat, lenyegtelen. Jovunk es moderalunk. Tetszik vagy sem.
tudtam, hogy elojon ezzel valaki.
a kulonbseg, hogy az ipsenek, akit tegnap lelottek, mint egy kutyat, pusztan volt egy velemenye, amit hangoztatott.
(mint itt a forumon kb. gondolom az en halalomnak is sokan orulnetek, tobbet nem kene akkor minuszokat nyomogatni minden hszre, nem faradna el a kis puffadt ujjatok :lol: )
a politikusok, akiket aztan valoban pont igy kene agyonloni, ok generacioknak, emberek szazmillioinak teszik konkretan tonkre nap mint nap az eletet.
vagy akkor mindent, vagy semmit. dontsuk el vegre.

de miutan vki hitlerrel hozta parhuzamba kirköt, ott tenyleg menthetetlen a helyzet, a gondolkodas teljes hianya. mert hisz ugyanaz a kategoria egy megmondoember, mint hitler, sztalin, a dagadtgeci eszakkoreai szutyok vagy epp a nyomorult kosz putyin, esetleg a mindent szetbaszo viktor. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 12., péntek 9:13

kiserik írta:
Zack írta:

"Nekem az ilyen ""egyértelmű"" dolgoknál mindig eszembe jut 1941. június 26. Kassa. Máig nem tudni, hogy mi történt pontosan és ki volt a felelős."
Ha nem érzed a két poszt (az enyém és Ericco posztja) között a különbséget, akkor ott elég nagy baj van.
A nagy baj ott van, hogy tavaly ősszel hónapokon keresztül penetráltál itt mindenkit a Lakatos-Tisza-pedofil összeesküvés elméleteddel, aztán semmi, még egyszer leírom SEMMI konkrétum nem derült ki. Minden marhaságot beveszel és tényként kezelsz, ami neked tetszik és minden olyat, ami neked nem tetszik bagatellizálsz, kritikus gondolkodásra hívsz másokat azzal kapcsolatban.

Szerintem egyszerűen túl vagy fűtve érzelmileg, ezért minden lövészárokban azt hiszed, hogy a Don vágja a seggedet már és nincs hova hátrálni. Aztán, amikor kiderül, hogy baromság volt megy a hallgatás.

Sokkal szerényebben kéne kommunikálnod, mert itt a fórumon statisztikailag értékelhetetlen a találati arányod. Semmi kritikus gondolkozás nincsen benned, mindent elhiszel, ami miatt jobb kedved tud lenni pár percre, aztán minden olyan hírt, ami miatt kicsit elszontyolodna a lelked tagadod, tagadod és ami a legfontosabb tagadod.

Nehogy majd kiderüljön itt is a tettesről, hogy a lévai az nem baloldalit jelent, vagy az, hogy regisztrált repi (amúgy ez is milyen már, hogy egy szaros párt regisztrált szavazója legyen valaki...). Nem állítom, hogy repi lenne, csak azt, hogy neked később hiszek mint az álló órának, ezért pedig te és egyedül te dolgoztál meg.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 12., péntek 9:02

Zack írta:
kiserik írta:

"Nekem az ilyen ""egyértelmű"" dolgoknál mindig eszembe jut 1941. június 26. Kassa. Máig nem tudni, hogy mi történt pontosan és ki volt a felelős."

Zack

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 12., péntek 8:57

kiserik írta:
gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 12., péntek 8:52

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 8:47

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Nem hinnem hogy tuludvariaskodas egy szintet tartani, plane egy forumon, aminek van egy tulajdonosa, es felelose az itt megjelent tartalomert.
Szoval ne utolag sajnalkozzal, hanem elore gondolkodjal.
csak egy kerdes, csak azzal van baj, aki raszol - talan nem ok nelkul kisse erelyesebben - az amugy teljesen erzeketlen, empatiatol mentes, mas halalat kivano es annak bekovetkezesekor azt unneplo emberre, hatha tukorbe nez, vagy csak es kizarolag a stilussal van problema, hogy hogy beszelnek egymassal emberek? mikor valaki emberi minosegeben veri le a lecet, az rendben van, csak mert "normalisan" , szep hangnemben ir?
Amikor ezt leirtad, visszaemlekeztel arra, hogy hanyszor kivantal mar golyot, akasztast, akarmit a jelenleg hatalmon levo "kedvenc" politikusaidnak az elmult x evben?

Hagyjuk a temat, lenyegtelen. Jovunk es moderalunk. Tetszik vagy sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zack

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. szeptember 12., péntek 8:40

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Nem hinnem hogy tuludvariaskodas egy szintet tartani, plane egy forumon, aminek van egy tulajdonosa, es felelose az itt megjelent tartalomert.
A szövegértés hiányával van a probléma, minden más már csak arra rakódik rá. Könnyebb megértés érdekében, ghecccci ne csak olvassa a roncstársadalom a szöveget, hanem értse is meg. :kalapos:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 12., péntek 8:35

Realista24 írta:
petiamadridista írta:

Ebbe most muszáj voltam így beleállni. Látványosan túludvariaskodják más témákhoz képest ezt a helyi fiúk. Kellett a szélsőség, úgyis kb ezeket olvasgatom itt mindig. Sajnálom ez most ilyen lett.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. szeptember 12., péntek 8:26

Bolsonarot (volt brazil elnök) 27 évre ítélték, amiért erőszakosan próbált hatalmon maradni a vesztes választás után.

Felkészül a Viktor? :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 8:23

petiamadridista írta:
Realista24 írta:

Tartasz egy szintet legkozelebb vagy segitsek? Jo reggelt.
Ebbe most muszáj voltam így beleállni. Látványosan túludvariaskodják más témákhoz képest ezt a helyi fiúk. Kellett a szélsőség, úgyis kb ezeket olvasgatom itt mindig. Sajnálom ez most ilyen lett.
Nem hinnem hogy tuludvariaskodas egy szintet tartani, plane egy forumon, aminek van egy tulajdonosa, es felelose az itt megjelent tartalomert. Igy is eleg lazara vannak engedve a dolgok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: