Egyreszt en leszukitettem hataron belulre, mivel itt elek, es korabban OV iranyaba voltak ilyen megnyilvanulasaid. Szoval maradjunk ennel a vonalnal.hehetheoriginal írta:hanyszor szavazott, hozott embereket erinto dontest, volt hivatalban, dontesi joggal es felelosseggel?csavo rengeteg penzt lapatolt ossze a republikanus partnak, egyertelmuen nyiltan politizalt, es igenis alakitotta ezaltal a politikat
Ne ferditsuk mar el a dolgokat.
latom...masik szazmilliok meg profitalnak belole
Szazmilliok profitalnak...
a tomeggyilkos koreai, orosz, kinai, es pl az egeszsegugyi politikaja, intezkedesei miatt atvitt/kozvetett ertelemben viktorunk, naluk eleg azt mondani, hogy "szarul vegzik a munkajukat"?Senki ilyen nem erdemli meg hogy lelojek mint egy kutyat, meg ha olyan szarul is vegzi a munkajat
Kicsit le kell szidni oket, nem baj az, lesz az jobb is, majd igyekezni fogsz vladimir, ugye?
Nem a dan vagy francia miniszterelnokre gondoltam nyilvan, miutan vki felhozta a hitleri parhuzamot.
De ezert kerdezem, mindent vagy semmit akkor. Sztem meg igenis szet kell valasztani, vannak , akik ha csak mondanak vmit, ne erdemeljek mar meg, hogy elhallgattassak, megoljek oket, vannak,akik szarul vegzik a munkajukat, le kell oket demokratikus uton valtani, es vannak, akik sulyos ember elleni bunokert halalt erdemelnek.
Kirk halalt erdemelt? Felreteve minden gyuloleteteket meg erzelmet, objektiven nezve (akarmennyire is nehez)
ettol a bekezdestol mas tema, nem errol beszelunk.Nagy szavakat persze szeretsz hasznalni, hogy langolnia kene az orszagnak, meg a tobbi, de tettel egy lepest is barmilyen ilyen kezdemenyezes erdekeben? Nem gondolom.
Kerdesedre valaszolva, nem erdemelt halalt, mondjuk en alapbol nem vagyok halal, kviegzes, akasztas parti, mint mondjuk te.
Objektivan leirtam, hogy ha elvezoje lennel a ner rendszernek, akkor semmi bajod nem lenne a Fidesz uralmaval. Szoval majd akkor irj objektivitasrol, ha nem erzelemtol tulfutotten kivansz eppen valakinek golyot a fejebe.
Ez meg a kedvencem. Te nem beszeltel rola, en igen. Ha akarsz reagalsz, ha nem, az is reakcio.ettol a bekezdestol mas tema, nem errol beszelunk.