Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
Politika
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Környezetemben már több embert is hívtak gépi hangon ,hogy a Tisza mindenről is hazudik
Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most ment el, ne idezd meg ujrapusztulásnak van ítélve az usa ezzel a szabad fegyverviselési joggal - nem is értem, kiserik miért gerjed ennyire a témára
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Anno ezzel verte ki nálam a biztosítékot:lestat írta:Pár hónapja láttam pár videóját…engem jol fel is baszott szemely szerint csak ezert emlekeztem ra…Dupla D írta: Lelőtték Charlie Kirk jobbos aktivistát az USA-ban. 180 méterről lőtték meg a nyakát. Nem tudták megmenteni.
Aki szokott Reeleket nézni, biztos belefutott már a csávó vitáiba.
Durva
Mint embert lehet sajnalni bar ö maga nem hitt az empátiában.
Lehet sajnálni a gyerekeit, bar kijelentette ha megeroszakoljak a lanyat es terhes lesz bizony akkor megkell tartania.
Lehet sajnalni a feleseget, bar a csavo nem hitt es nem tanogatta a noi jogokat.
Lehet mondani hogy ez a csavo csak az eszmeit es gondolatait osztotta meg…volt is neki tobb millio kovetoje.
De Hitler is csak par beszeddel kezdte meg par kovetovel…
Amennyi gyulolet volt ebben az emberben en nem csodalkozom hogy valaki lelotte.
De mondjuk ö tamogatta a fegyvertartast es nindent ami ezzel jar szoval…
"Having an armed citizenry comes with a price, and that is part of liberty"
és
It’s worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment
pusztulásnak van ítélve az usa ezzel a szabad fegyverviselési joggal - nem is értem, kiserik miért gerjed ennyire a témára
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Igen van balesetnek álcázott provokáció, meg van baleset is. 100%-os bizonyosággal egyikre se tudjuk azt mondani, hogy az volt, szóval innentől értelmetlen a vita. Bizonygattok egy olyan dolgot, amit jelenleg nem lehet bebizonyítani. Mindenki próbálja a saját nézetét/álláspontját beleerőltetni ebbe a helyzetbe. Sok hülye van, aki szerintem örülne is ha végre a nato beszállna a haborúba.Gonzi írta:Mit nem ertesz azon hogy balesetnek alcazott provokacio is letezik?kiserik írta:
Na léptem, megyek megtámadok valakit, csak előtte szólok, hogy fel tudjon készülni. Úgy van értelme a dolognak.
A nagy hadi szakertesben pedig egesz nevetseges, hogy azt gondolod nincs olyan hogy ertesitik a masik felet tamadasrol. Itt van egy nem is olyan regi precedens: https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 025-06-23/
Teljesen nyilvanvalo hogy lovesed sincs az orosz es kinai hadviselesrol, aminek a leteleme a bizonytalansagban tartas, legyen az a del-kinai tenger ahol kinai "halaszhajok" veletlenul pont egy picit mindig megsertik a fulop-szigeteki vizet. Nevezheto tamadasnak? nem. Hiheto hogy szegeny halaszhajok pont eltevedtek? Nyilvan neked igen, ertelmes hadaszattal foglalkozo szakertoknek nem. Persze a te logikad szerint, mivel ebbol nem is profital semmit Kina, csak foloslegesen hasznal plusz uzemanyagot a hajo, meg a Fulop-Szigeteken amugyis USA katonak allomasoznak, nem erdekuk ott balhezni.
Persze Racz Andras az ostoba, es te vagy itt a mastermind. Vicc.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezért írtam, amit, az újszövetség, a jézusi út kibaszott távol áll a mai napig, röpke 2000 évvel az eszme/gondolat megjelenése után is.nuevo_ericco írta:Nem csak az USA-ban van sajnos ez a jelenség. A dogmatikus, törzsi gondolkodás mindenhol megtalálható, amire a politika rá is erősít, és most ehhez minden korábbinál erősebb eszközei vannak. Anno, mikor Szlovákiában kivégezték Kuciakot és menyasszonyát, aki Fico, annak pártjának és ahhoz tartozó holdudvarának gyanús, korrupciós ügyeit derítette fel. Akkor is voltak olyan vélemények, nem is kevés, hogy maga kereste a bajt, nem kéne belenyomni az orrát a nagyok dolgába, stb. Ott is voltak, akiknél fontosabb volt az, hogy ne kelljen maguknak beismerniük, évtizedek óta milyen emberekre szavaztak, mint a kulturális minimum, az empátia.hehetheoriginal írta:nem pedig a full emberi es erkolcsi ferto usa-ban
Belénk van kódolva ez. Csak aztán vannak, akik elég okosak hozzá, hogy magukban is felismerjék ezt a gondolkodást, és tesznek ellene, amikor tudnak (pl. nem ragadnak le egy pártnál), és vannak, akik így élnek le egy egész életet.
de ehhez nem kell vallásosnak lenni, normális értékrenddel rendelkező ember érzi mindenféle nevelés és vallás nélkül is, hogy mi a határ, mik a fontos erkölcsi értékek. ki lehet jelenteni, a tények, tettek alapján, hogy a mai világban kurvakevés ilyen ember van a világon.
kibaszott szomorú sajnos. a pénz fontosabb, mint emberként élni, és főleg a pénz és pláne a mesés gazdagság hiánya olyan gyűlöletet szül, hogy lealjasodnak állati szintre, és ezzel telik meg a kommentfal pl egy ilyen eset után is. de talán még állat alatti szintre inkább.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Nem csak az USA-ban van sajnos ez a jelenség. A dogmatikus, törzsi gondolkodás mindenhol megtalálható, amire a politika rá is erősít, és most ehhez minden korábbinál erősebb eszközei vannak. Anno, mikor Szlovákiában kivégezték Kuciakot és menyasszonyát, aki Fico, annak pártjának és ahhoz tartozó holdudvarának gyanús, korrupciós ügyeit derítette fel. Akkor is voltak olyan vélemények, nem is kevés, hogy maga kereste a bajt, nem kéne belenyomni az orrát a nagyok dolgába, stb. Ott is voltak, akiknél fontosabb volt az, hogy ne kelljen maguknak beismerniük, évtizedek óta milyen emberekre szavaztak, mint a kulturális minimum, az empátia.hehetheoriginal írta:nem pedig a full emberi es erkolcsi ferto usa-ban
Belénk van kódolva ez. Csak aztán vannak, akik elég okosak hozzá, hogy magukban is felismerjék ezt a gondolkodást, és tesznek ellene, amikor tudnak (pl. nem ragadnak le egy pártnál), és vannak, akik így élnek le egy egész életet.
-
Gonzi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Mit nem ertesz azon hogy balesetnek alcazott provokacio is letezik?kiserik írta:
Na léptem, megyek megtámadok valakit, csak előtte szólok, hogy fel tudjon készülni. Úgy van értelme a dolognak.
A nagy hadi szakertesben pedig egesz nevetseges, hogy azt gondolod nincs olyan hogy ertesitik a masik felet tamadasrol. Itt van egy nem is olyan regi precedens: https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 025-06-23/
Teljesen nyilvanvalo hogy lovesed sincs az orosz es kinai hadviselesrol, aminek a leteleme a bizonytalansagban tartas, legyen az a del-kinai tenger ahol kinai "halaszhajok" veletlenul pont egy picit mindig megsertik a fulop-szigeteki vizet. Nevezheto tamadasnak? nem. Hiheto hogy szegeny halaszhajok pont eltevedtek? Nyilvan neked igen, ertelmes hadaszattal foglalkozo szakertoknek nem. Persze a te logikad szerint, mivel ebbol nem is profital semmit Kina, csak foloslegesen hasznal plusz uzemanyagot a hajo, meg a Fulop-Szigeteken amugyis USA katonak allomasoznak, nem erdekuk ott balhezni.
Persze Racz Andras az ostoba, es te vagy itt a mastermind. Vicc.
- hehetheoriginal
lenne... egy felvilágosult, modern társadalomban, nem pedig a full emberi es erkolcsi ferto usa-ban, ami az egyik legnagyobb söpredék ország, ami az ott élő emberek minőségét illeti. elég csak megnézni mik folynak a kommentmezőkben, az online térben.Szerintem kulturális minimum ilyenkor
Bence is ugyanazt fújja, amit naponta lát, hall és amit kalapál bele az emberek agyába az országos propaganda az egyik oldalról a mindenféle kétes minőségű podcastokkal és megmondóemberekkel, véleményvezérekkel együtt. teljes trump- és republikánus/jobboldal ellenesség, ami odáig fajul, hogy már az emberi mivoltukból is kivetkőznek, aztán észre se veszik magukon.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
A net tele van ezzel (NBC, BBC is lehozta). Sajnálatos eset, főleg, hogy az elkövető már többször a hatóságok kezén volt, de talán valami pszichés zavarra hivatkozva sosem kapott valós börtönbüntetést. És inkább ezzel kell foglalkozni, hogyan fordulhat elő az ilyen (ugye az egyik bírónőnél korrupció gyanúja is felmerült, ha igazak a hírek), mert a MAGA-s tartalomgyártók ismét faj- meg kultúrháborút vizionálnak, ami csak távolabb visz a valódi megoldástól.magnus666 írta:https://x.com/havryshkomarta/status/196 ... 58930?s=46dzsi91 írta:de kit izgat.
Ezzel sem láttam, hogy annyit foglalkozik a sajtó. A lányt akit megszúrt a ez az okos néger ukrán menekült volt, nem rég érkezett az usába.
Képzeljük el, fordítva mi lenne már ott és Európában. Rossz vége lesz ennek.
Akármennyire is vállalhatatlan volt gyakran a véleménye, semmi sem indokolja az ellene elkövetett gyilkosságot. Egyszerűen nem fér bele, hogy véleményeire erőszakkal válaszol bárki is, még ha azok minimum megkérdőjelezhetőek voltak is. Szerintem kulturális minimum ilyenkor kiállni az áldozat mellett, mert ha elkezdünk relativizálni, az a pokolba vezető út.Bencze írta:Micsoda remek karakter
- hehetheoriginal
erre annyit tudok mondani, hogy valóban ószövetség van még mindig, zsidóbiblia, szemet szemért, rohadjon meg akkor elv alapján. ha valaki ennyire gyűlölni tud egy vadidegen ismeretlen embert, akinek annyi max a bűne, hogy mondott pár dolgot, ami másoknak nem tetszik. más, ennél alacsonyabb szintű vallásokra és nézetekre ki se térek, amik uralkodnak a világban.Bencze írta:Sajat maga mondta, hogy az empatia rossz. Mit sajnalkozzak ezutan? Annyira sajnalom amennyire o sajnalta az iskolai lovoldozesek aldozatait. Gondolom azt a videot sem lattad ahol azt mondja, hogy kihordatna a babat a megeroszakolt 10 eves lanyaval. Micsoda remek karakterhehetheoriginal írta: Bence jol hozza ugyanazt az empatiamentes es igazan undorito viselkedest, mint amit a videok, tiktokok, emlitesek alatt latni, hogy jol van ez igy, megerdemelte, meg amugyis minek ment oda.....
Nem boncolgatom, nyitom a gondolatmenetemet tovabb, mert ezer%, hogy vegleges tiltast es permanens torlest kapnek a forumon orokre.
El kene gondolkozni. Az egesz kibaszott vilagnak. De tudom nem megy nem fog menni. Megnyitva vmi hirportalt, egyre gyakrabban fog el az erzes, hogy teljesen menthetetlen, kilatastalan a helyzet es a jovo. Ugy erzem lokalisan, globalisan egy nap mint nap nagyobb feszultseggel teli puskaporos hordon ul 8 milliard ember. Megerdemeljuk.
kihalásra ítélt, ostoba állatfaj az ember, napról napra rosszabb a helyzet.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Sajat maga mondta, hogy az empatia rossz. Mit sajnalkozzak ezutan? Annyira sajnalom amennyire o sajnalta az iskolai lovoldozesek aldozatait. Gondolom azt a videot sem lattad ahol azt mondja, hogy kihordatna a babat a megeroszakolt 10 eves lanyaval. Micsoda remek karakterhehetheoriginal írta: Bence jol hozza ugyanazt az empatiamentes es igazan undorito viselkedest, mint amit a videok, tiktokok, emlitesek alatt latni, hogy jol van ez igy, megerdemelte, meg amugyis minek ment oda.....
Nem boncolgatom, nyitom a gondolatmenetemet tovabb, mert ezer%, hogy vegleges tiltast es permanens torlest kapnek a forumon orokre.
El kene gondolkozni. Az egesz kibaszott vilagnak. De tudom nem megy nem fog menni. Megnyitva vmi hirportalt, egyre gyakrabban fog el az erzes, hogy teljesen menthetetlen, kilatastalan a helyzet es a jovo. Ugy erzem lokalisan, globalisan egy nap mint nap nagyobb feszultseggel teli puskaporos hordon ul 8 milliard ember. Megerdemeljuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked meg a mihazank.fidesz.ru. Aztán akkor tényleg menjel pihenni meg kiszelloztetni a fejed, mert már elegem van belőled.kiserik írta:Én sem tudom, minek csépelem itt a szót. Teljesen logikus, és egyértelmű (bár már azt is tudjuk, hogy az oroszok lépéseiben ne keressünk logikát, még véletlenül kétségeink merülnek fel), hogy ha tesztelni, megfigyelni, megtámadni akarok egy országot, akkor figyelmeztetem előtte. Rácz András való nektek, nem logika.Realista24 írta: Remelem legalabb penzt kapsz ezert kiserik, mert akkor kevesbe szanalmas, es jobban ertheto amit csinalsz, Maskulonben...hagyjuk is.
Szerintem feltételezéseket, következtetéseket beállítani úgy, mint ha állítások lennének a propaganda, de mindegy. Ha visszaolvasod az írásaimat, mind tele vannak: lehet, talán, szerintem, esélyes, legvalószínűbb és hasonló szavakkal, amiknek jelentőségük van. De igazad van, én azokat csak unalomból használom és ezen szavak után írt dolgokat valóságként kezelem.Halfkey írta:
Köszi hogy egyértelműsítetted ezt a vitás pontot, hasznos volt! Eddig nem is gondoltam rá hogy a beloruszok szóltak a lengyeleknek!
Olyanok az állításaid mint a nemzeti konzultációk: a fele propaganda feltételezésre épül a fele tény, és amikor válaszolsz rá akkor vagy elfogadod a propaganda részt, vagy loopba kerülünk mert hát azt te nem is úgy mondtad, hisz 5 hsz-el előtte ott van hogy egy része csak feltételezés (amit onnantól valóságként kezelsz).
Mindegy, előrébb nem jutunk, felülök egy drónra aztán elkóborlok, eltévedek valahova nyaralni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
https://x.com/havryshkomarta/status/196 ... 58930?s=46dzsi91 írta:de kit izgat.
Ezzel sem láttam, hogy annyit foglalkozik a sajtó. A lányt akit megszúrt a ez az okos néger ukrán menekült volt, nem rég érkezett az usába.
Képzeljük el, fordítva mi lenne már ott és Európában. Rossz vége lesz ennek.
Én sem tudom, minek csépelem itt a szót. Teljesen logikus, és egyértelmű (bár már azt is tudjuk, hogy az oroszok lépéseiben ne keressünk logikát, még véletlenül kétségeink merülnek fel), hogy ha tesztelni, megfigyelni, megtámadni akarok egy országot, akkor figyelmeztetem előtte. Rácz András való nektek, nem logika.Realista24 írta: Remelem legalabb penzt kapsz ezert kiserik, mert akkor kevesbe szanalmas, es jobban ertheto amit csinalsz, Maskulonben...hagyjuk is.
Szerintem feltételezéseket, következtetéseket beállítani úgy, mint ha állítások lennének a propaganda, de mindegy. Ha visszaolvasod az írásaimat, mind tele vannak: lehet, talán, szerintem, esélyes, legvalószínűbb és hasonló szavakkal, amiknek jelentőségük van. De igazad van, én azokat csak unalomból használom és ezen szavak után írt dolgokat valóságként kezelem.Halfkey írta:Köszi hogy egyértelműsítetted ezt a vitás pontot, hasznos volt! Eddig nem is gondoltam rá hogy a beloruszok szóltak a lengyeleknek!Szóltak? Szóltak. Honnan tudjuk? Mert a lengyelek is elismerték (nem, nem a Mi hazánk), hogy szóltak.
Olyanok az állításaid mint a nemzeti konzultációk: a fele propaganda feltételezésre épül a fele tény, és amikor válaszolsz rá akkor vagy elfogadod a propaganda részt, vagy loopba kerülünk mert hát azt te nem is úgy mondtad, hisz 5 hsz-el előtte ott van hogy egy része csak feltételezés (amit onnantól valóságként kezelsz).
Mindegy, előrébb nem jutunk, felülök egy drónra aztán elkóborlok, eltévedek valahova nyaralni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remelem legalabb penzt kapsz ezert kiserik, mert akkor kevesbe szanalmas, es jobban ertheto amit csinalsz, Maskulonben...hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Gonzi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Konyorgom, rendszeresen hozol valami konteos faszsagot a magyar jelentol vagy egy random fake twitter videot, de te a tenyekre szeretsz hagyatkozni. Elfogadhato allaspont lenne, ha maskor egy targyilagos cikkre (ami nem az altalad kedvelt ujsagban irodott) nem az lenne az elso reakciod hogy biztos megrendelesre keszult.kiserik írta:n nem szeretek ilyen marhaságokba belemenni. Inkább vizsgálom a tényeket (nem úgy, mint neves szakértők, akik inkább játékokból kivágott részleteket vizsgálnak) és azokból levonni a következtetést..
De itt most pont minden ugy tortent ahogy azt az agresszor felek allitjak.
Egyebkent meg elkezdeni gondolkozni azon, hogy az oroszoknak mi eri meg, a legnevetsegesebb dolog. Sosem fogod megerteni az oroszok mit miert csinalnak, es hogy gondolkodnak.
Az, hogy az ukranoknak erdeke lenne berantani a NATO-t, azzal egyetertek. Viszont ott olyan melyen be van agyazodva a nyugati hirszerzes, hogy ezerszer kisebb ra az esely hogy ilyen maganakciokba kezdjenek, mert egy ilyen kis jelentektelen akcioval sokkal nagyobbat bukhatnak.
Köszi hogy egyértelműsítetted ezt a vitás pontot, hasznos volt! Eddig nem is gondoltam rá hogy a beloruszok szóltak a lengyeleknek!Szóltak? Szóltak. Honnan tudjuk? Mert a lengyelek is elismerték (nem, nem a Mi hazánk), hogy szóltak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyértelműen egy kis provokáció, a NATO tesztelése volt, és meglátásom szerint jól le is szerepelt a NATO: egyrészt ha jól értettem nem szedték le az összeset, másrészt látszik hogy messze le vagyunk maradva a ukránoktól, oroszoktól a drónos hadviselés terén. Nem vadászgépekkel kell leszedegetni a drónokat, hanem elfogó drónokkal és légvédelemmel. Ha eza lengyeleknek is csak ilyen szinten van, akik sokkal többet fektettek a katonaságba, mint a többi európai ország, akkor nagyon védtelenek vagyunk.Realista24 írta:10+ dron elkoborol 200+ km-thehetheoriginal írta: Olyan van, hogy elkoborolt dron, ha pl vmi miatt az osszekottetes az iranyitas es a dron kozt megszakad (felteve, ha nem full robotpilota modban repultek), de akkor is egeszen hihetetlennek tartom, hogy ilyen 2025ben, ilyen modern technologiakkal megtortenik, plane ennyi tobb dron eseteben. ez nem a hobbi dji, amivel repkedsz a kertben hatul, mikor epp unatkozol.kiserik pontosan tudja, hogy erre mennyi az esely, mert dronozik.
Szakertok elmondtak/leirtak, hogy ezeket a dronokat altalaban megtevesztesre hasznaljak, foleg tamadas eseten, hogy az eles dronok jobb esellyel jussanak at a vedelmi vonalon.
A masik amire hasznaljak, hogy sok szazezer/millio dollart elpuffogtassaak jatekok lelovesere, mivel foldrol nem tudjak megallapitani, hogy eles vagy "jatek" dronok ezek.
Arrol nem is beszelve, hogy nezik, merik, jegyzik a reagalasi idoket, merteket, stb.
Elkoborolt orosz dronok, az![]()
Annyi a szerencse, hogy ebből az esetből nem csak Putyin, hanem a NATO is le tud vonni következtetéseket és remélhetőleg sürgősen tesznek is valamit.
Legalábbis nekem mint laikus személynek ez jött le az esetből. (igaz én eddig sem értettem miért nem szedik le azonnal a határsértő drónokat, de nem gondoltam hogy fizikailag ennyire képtelenek rá: volt már határsértés Romániában is és ugye volt a drón ami Zágrábig repült és mindenki nagy nyugodtan nézte...)
Én azt a feltevést tettem, hogy "ha igaz, hogy szóltak a fehéroroszok" és az ekkor lesz igaz, ha a lengyelek elismerik. Majd ezt bizonyítottam azzal a cikkel. Annyit, hogy igaz, hogy szóltak. Tudnám mit kell ezen ennyit rugózni? Szóltak? Szóltak. Honnan tudjuk? Mert a lengyelek is elismerték (nem, nem a Mi hazánkHalfkey írta: Írtál 100 sort, csak azért hogy kiderüljön, hogy tettél egy megalapozatlan logikai bukfencet.
Hiába teszed két mondat elé hogy ergo, ha a kettő között nincs logikai kapcsolat. Nem akarok nagyon belemenni szcenárió felvázolásba mert a valóság irányokba csavarása a te játékod nem az enyém, de legalább mindkettőnknek tiszta lehet hogy hol ment félre a kommunikáció - tettél egy olyan összekapcsolást ami szerinted összetartozik, szerintem meg nem.Ergo, ha szóltak a fehéroroszok, akkor valószínűleg az is igaz, hogy kóbor drónok voltak,
A tény, hogy szóltak, a többi felvetés és következtetés.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!