Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 15., hétfő 20:15

soadroli írta: MONSTER: The Ed Gein Story | Official Trailer
na itt a rendes előzetes, szerintem fasza lesz :D
az kell a gyerekeknek bazmeg :lol: :coffee:

fószt voltam, boomer.
thereisonly1ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 15., hétfő 16:47

MONSTER: The Ed Gein Story | Official Trailer
na itt a rendes előzetes, szerintem fasza lesz :D
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 11., csütörtök 9:12

wZoLee7 írta: de Evie Templeton azért berúgta az ajtót, gyanítom nem ez lesz az egyetlen őrült psichopata karaktere karrierje során :lol:
Zseniális volt amit hozott, tényleg nehéz egy új karaktert behozni egy sorozatba, ami ennyire passzol is az egeszbe, de itt sikerült és kellett is nagyon, mert az összes többi fiatalabb mellékkarakter teljesen kuka lett kb, Pugsley volt egyedül aki szóra érdemes.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. szeptember 11., csütörtök 8:48

wZoLee7 írta:
L.Miki írta:

Wednesday S2

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcsere volt a leginkább szerethető, és mekkora színészi munka kell ehhez, engem teljesen megvettek, és ájultan - bámultam. Óriási húzás volt. A lezárás pedig szintén olyan kíváncsiságot vált ki, hogy már most várja az ember, hogy mit hoznak ki ebből az Ofilia néni illetve Enid szálból, és még Tyler része is ott van.
A part1-nél én azért elkezdtem aggódni, ott érződött, hogy nem állt össze a dolog. Valószínűleg ez a kettő bontás volt rossz ötlet most, nem lepne meg ha a következőnél elengednék. A part2 viszont fasza volt. Kritika volt a sorozattal szemben, hogy túl osk szálat akart beleerőltetni partonként 1-1 filler epizóddal, de ebből az egyik a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!testcserés rész ami szerintem a legjobb volt az egész évadban. Kíváncsi leszek mit hoznak ki a folytatásból, de én valahogy abban bízom inkább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tyler dolgot már elfelejtik. Nem kell ide, elment, éljen nyugodtan valahol messze a zene tanárral. Már most is csak egy mellékszereplőt csináltak belőle. Enid szálát sem húznám sokáig, a megkeresés, visszaváltoztatás, haza hozás legyen 1 rész. Utána vagy vissza a suliba vagy elviszik a nagyihoz bízva abban h tud segíteni és ott a nagyi otthonában beindul a történet. Az a történet ami már erősen a befejezés felé kanyarodik, mert nem kell ezt a sorozatot sem túlhúzni. Emma 23, Jenna 22, a Biancat alakító színésznő már 28 éves. Belefutnak abba a hibába mint a Stranger things, addig húzzák míg a gyerekek alakító színészek már nehezen eladhatóak gyereknek, ott is 21-23 évesek már.
Amúgy a színészek, Jenna és Emma is megmutatták, hogy tudnak ők más karaktert is játszani, de Evie Templeton azért berúgta az ajtót, gyanítom nem ez lesz az egyetlen őrült psichopata karaktere karrierje során :lol:
Pontosan emiatt zavaró, hogy ilyen lassan jönnek az évadok, hogy a színészek öregednek de még mindig “gyerekek”. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl: mézengúz az első évadhoz képest irreálisan sokat változott “egy nyári szünet” alatt, ami mondjuk nekem kicsit szúrta a szemem emiatt, az első évadban teljesen szerethető karaktert hozott, a másodikban alig tudok róla említést tenni, maga a karaktere sem fogott meg és szerepe is alig volt, de Pugsley is túl sokat nőtt.
Amúgy szerintem is a harmadik már a záró évad lehet, kibontják az Ofilia szált, de képesek rá,hogy Tylernek is lesz még valami szerep, drámai visszatérése, mert mindig többet akarnak es több szálon futtatni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 11., csütörtök 8:18

L.Miki írta:
lestat írta: Wednesday S2

Szerintem is jo lett. Hozta az elso evad szintjet. És ugy fejeztek be hogy kajak varom a harmadik evadot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcserés rész miatt meg kulon jar a taps a ket szinesznonek.
Wednesday S2

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcsere volt a leginkább szerethető, és mekkora színészi munka kell ehhez, engem teljesen megvettek, és ájultan - bámultam. Óriási húzás volt. A lezárás pedig szintén olyan kíváncsiságot vált ki, hogy már most várja az ember, hogy mit hoznak ki ebből az Ofilia néni illetve Enid szálból, és még Tyler része is ott van.
A part1-nél én azért elkezdtem aggódni, ott érződött, hogy nem állt össze a dolog. Valószínűleg ez a kettő bontás volt rossz ötlet most, nem lepne meg ha a következőnél elengednék. A part2 viszont fasza volt. Kritika volt a sorozattal szemben, hogy túl osk szálat akart beleerőltetni partonként 1-1 filler epizóddal, de ebből az egyik a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!testcserés rész ami szerintem a legjobb volt az egész évadban. Kíváncsi leszek mit hoznak ki a folytatásból, de én valahogy abban bízom inkább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tyler dolgot már elfelejtik. Nem kell ide, elment, éljen nyugodtan valahol messze a zene tanárral. Már most is csak egy mellékszereplőt csináltak belőle. Enid szálát sem húznám sokáig, a megkeresés, visszaváltoztatás, haza hozás legyen 1 rész. Utána vagy vissza a suliba vagy elviszik a nagyihoz bízva abban h tud segíteni és ott a nagyi otthonában beindul a történet. Az a történet ami már erősen a befejezés felé kanyarodik, mert nem kell ezt a sorozatot sem túlhúzni. Emma 23, Jenna 22, a Biancat alakító színésznő már 28 éves. Belefutnak abba a hibába mint a Stranger things, addig húzzák míg a gyerekek alakító színészek már nehezen eladhatóak gyereknek, ott is 21-23 évesek már.
Amúgy a színészek, Jenna és Emma is megmutatták, hogy tudnak ők más karaktert is játszani, de Evie Templeton azért berúgta az ajtót, gyanítom nem ez lesz az egyetlen őrült psichopata karaktere karrierje során :lol:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. szeptember 10., szerda 20:03

lestat írta:
hehetheoriginal írta: ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnek :lol:
Es valahol ez lesz minden baj okozoja is neki.
En nagyon csipaztam mindig is, de kit erdekel mennyit logott az egyetemről, mennyi kokaint szivott, meg hany szinesszel veszett össze forgatasokon. Gondolom ennyiből áll az egesz :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 19:50

soadroli írta: Alien Earth sorit nézed Fószt?
Nem.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 18:36

hehetheoriginal írta:
Kijott Netflixre Charlie Sheen dokufilmje a sajat elbeszeleseben…elso resz mar lement. Patika.
ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnek :lol:
Es valahol ez lesz minden baj okozoja is neki.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 10., szerda 18:06

Alien Earth sorit nézed Fószt?
Kép

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 10., szerda 18:04

Kijott Netflixre Charlie Sheen dokufilmje a sajat elbeszeleseben…elso resz mar lement. Patika.
ami eszembe jut az elso fel ora utan, a white privilige, es hogy vannak, akik ezust kanallal szuletnek :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 10., szerda 17:36

lestat írta:
L.Miki írta: Egy valamit nem értek és zavar: hogy miért kell 1,5-2 rosszabb esetben 3 éveket várni a következő évadra? Tudja e ezt valaki jobban hozzáértő? Miért nem lehet folyamatban gyártani, hogy már 26-ban jöjjön a 3. Évad. A másodikra is csak 3 évet kell várni. :lol:
Na ezt èn sem tudom. Stranger things ugyanez 5 evad 10 evig tartott…

Ezert szeretem a Bears-t minden evben uj evad nem szaroznak. De regen is ment ez, Grace Klinika, Vampirnaplok stb pedig ott 20x epizodok voltak.

Mas tema.
Nalam sajnos a Bearsnel a minoseg rovasara ment a “kapkodas”

Egyebkent sok sorozatnal azert van tobb eves kihagyas, mert a sztarjai felkapottak es mas projektben is reszt vesznek.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. szeptember 10., szerda 17:31

Strangernel a covid meg a sztrajk is kurva sok idot elvett.
Meg ugye az se mindegy, hogy mikor rendelik be a kovi evadot sok sorozatnál. Sokan mar berendelnek egyszerre 2 evadot is,hogy hamarabb haladjon,de ha függőben van a berendeles,akkor ugye nem tudnak nagyon elore dolgozni, aztan hirtelen kell elölről kezdeni kvázi. Trónok szerintem volt annyira sikeres,hogy ott előre időben meg volt rendelve a kövi évad, és nem kellett nagyon leallni a munkaval. De nem emlékszem már. Meg a szineszek szerződése is ugye. Tronoknal el tudom képzelni, hogy a főbb karakterek több evre leszerzodtek, de az is sokszor macerás,hogy berendeles után újra kell tárgyalni velük,elfoglaltak mas filmekkel,stb.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 17:17

Az is fasz tudja hany ev volt csak mig megirtak, miutan elfogyott az alapanyag.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 17:03

Tronok harca is ment szepen es ott is volt annyi diszlet karakter CGI stb.

Szerintem mas van a hatterben.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. szeptember 10., szerda 16:56

Mert meg is kell irni, el kell fogadtatni, koltsegvetni, timingolni, casting, diszletepites, tonnanyi elokeszites, bunyo a szineszekkel a bereken, aztan le is kell forgatni, egy evad kb 6-8 honap forgatas heti 6 nappal egy Stranger things kaliberu cuccnal, es az utomunka is kurva sokaig tart. Ez nem Draga orokosok ahol egy reszt felvesznek egy nap alatt.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 15:40

L.Miki írta: Egy valamit nem értek és zavar: hogy miért kell 1,5-2 rosszabb esetben 3 éveket várni a következő évadra? Tudja e ezt valaki jobban hozzáértő? Miért nem lehet folyamatban gyártani, hogy már 26-ban jöjjön a 3. Évad. A másodikra is csak 3 évet kell várni. :lol:
Na ezt èn sem tudom. Stranger things ugyanez 5 evad 10 evig tartott…

Ezert szeretem a Bears-t minden evben uj evad nem szaroznak. De regen is ment ez, Grace Klinika, Vampirnaplok stb pedig ott 20x epizodok voltak.

Mas tema.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. szeptember 10., szerda 11:18

lestat írta: Wednesday S2

Szerintem is jo lett. Hozta az elso evad szintjet. És ugy fejeztek be hogy kajak varom a harmadik evadot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A testcserés rész miatt meg kulon jar a taps a ket szinesznonek.
Wednesday S2

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon szerethető sorozat es nagyon szeretjük is. Ez az évad is hozott meglepetéseket és fordulatokat, volt amire számított az ember és volt meghökkentő is. Egy valamit nem értek és zavar: hogy miért kell 1,5-2 rosszabb esetben 3 éveket várni a következő évadra? Tudja e ezt valaki jobban hozzáértő? Miért nem lehet folyamatban gyártani, hogy már 26-ban jöjjön a 3. Évad. A másodikra is csak 3 évet kell várni. :lol:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 10., szerda 8:43

Wednesday S2

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 9., kedd 23:19

Wednesday S2

Én gyerekkoromban még láttam Addamms Familyt, szóval van pici elfogultságom, de én szerettem ezt az évadot is, ha csak szórakozni akar valaki teljesen jó szerintem.

Alien Earth

Ezzel is el vagyok eddig, ez is semmi komoly, de azért nézhető.
Bíztam benne, hogy egy kb Fallout színvonalat megugrik, de az se sikerült sajna, de ezzel is el lehet lenni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 6., szombat 11:54

Ez a South Park nagy zseni még mindig :kalapos:

Ez a 4. rész meg 10/10 :lol:

Vissza: