Ugy lehet osszehasonlitani, hogy Kroos egyik legfontosabb kvalitasa az volt, hogy a legerosebb csapatok es a legintezivebb pressing ellen is hibatlanul passzolt. Szoboszlai ettol meg egy remek jatekos, gyors, agilis es sokat melozik, de nincsenek meg azok a tulajdonsagai, amik alkalmassa tennek Kroos szerepkorenek a betoltesere.miro. írta:De ugye tudod,hogy a szoboszlai a magyar valogatottba jatszik es nem a nemetbe?MarioCirolo írta:
Az megvan, hogy Kroos a portugalok ellen 96,5%-al jatszott?
Es az megvan, hogy Szoboszlai tavaly nem Kroos poziciojaban es foleg nem szerepkoreben jatszott es iden meg foleg nem?
Hogy lehet igy a kettot osszehasonlitani?![]()
Kommentáld a híreket
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De ugye tudod,hogy a szoboszlai a magyar valogatottba jatszik es nem a nemetbe?MarioCirolo írta:Az megvan, hogy Kroos a portugalok ellen 96,5%-al jatszott?miro. írta:
Megvan,hogy a portugalok ellen jatszanak,ugye?![]()
Amugy 89%-on van ebben az evben,tavaly meg 85%-on volt.
A PL-ben,ahol sokkal direktebb foci van.
Es az megvan, hogy Szoboszlai tavaly nem Kroos poziciojaban es foleg nem szerepkoreben jatszott es iden meg foleg nem?
Hogy lehet igy a kettot osszehasonlitani?
A nemeteknel kotelezo labdakihozatal van,itt meg 90perc vedekezes 10 emberrel.
Hogy akarsz te 90+%-ban passzolgatni?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En 1db bilbao elleni meccsbol indultam ki, az alapjan mondtam, hogy el tudnam kepzelni nalunk kroos poziban. Latok benne fantaziat.MarioCirolo írta:Az megvan, hogy Kroos a portugalok ellen 96,5%-al jatszott?miro. írta:
Megvan,hogy a portugalok ellen jatszanak,ugye?![]()
Se elotte, se utana nem jatszott visszavont iranyitot, vagy tamadobb feladatai voltak ugye, vagy most a nagy zseni kitalalta neki a jhv posztot....
thereisonly1ronaldo
-
MarioCirolo
Az megvan, hogy Kroos a portugalok ellen 96,5%-al jatszott?miro. írta:Megvan,hogy a portugalok ellen jatszanak,ugye?MarioCirolo írta: Kroos egesz palyafutasa alatt 90% folotti passzhatekonysaggal jatszott, Szoboszlai ma egyelore 76%-nal tart.![]()
Megvan,hogy a portugalok ellen jatszanak,ugye?MarioCirolo írta: Kroos egesz palyafutasa alatt 90% folotti passzhatekonysaggal jatszott, Szoboszlai ma egyelore 76%-nal tart.
-
MarioCirolo
En nagyon birom Szoboszlait, de ezt a Krooshoz valo hasonlitgatast nem teljesen ertem. Teljesen mas a ket jatekos es teljesen masok az erossegeik is. Kroos egesz palyafutasa alatt 90% folotti passzhatekonysaggal jatszott, Szoboszlai ma egyelore 76%-nal tart.
- hehetheoriginal
igy. Természetesen transzparensen, tudatva a klubbal, hogy mi a helyzet, hogy tudjak mit veszithetnek.Egyelore csak alkalmazkodik, de meg 2 ilyen honap es remelem az ugynoke korbenez a piacon, hol van szukseg egy jo iranyitora.
thereisonly1ronaldo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egyelore csak alkalmazkodik, de meg 2 ilyen honap es remelem az ugynoke korbenez a piacon, hol van szukseg egy jo iranyitora. A nyakara igazoltak egy Wirtzet, aztan ugy tunik meg jobbvedobol is tobbet tesz a jatekhoz, mint a rekord nemet.
Ma is nagyon jo egyebkent ebben a pozicioban.
Ma is nagyon jo egyebkent ebben a pozicioban.
- BlancoMark
Hat de miert hagyja, hogy a csapatszempontok a szemelyes erdekei elott legyenek? Ez a sport elsosorban egyenekrol szol es nem a csapatrol.ferni írta:Mi az hogy hagyja?hehetheoriginal írta: Felkeszules alatt 1/1 kroos poziban jatszott a vedok elott, a kp-n forgatva. Nem a tavalyi es klopp idoszakbol kell kiindulni.
Plusz fejben szintet lepett, nem tudom minek koszonhetoen, valszeg megerezte a ket ev alatt, hogy menni fog ez.
Ezert is tartom kurvanagy hibanak, hogy hagyja magat kirakatni szelre jhvbe, mikor kozepen abszolut top.
Lenyilatkozta nem egyszer telibe, hogy neki a KPn a helye, de ha az edző jobb bekkbe rakja mert nincs más oda akkor mondja azt hogy nem játszik?![]()
Mi az hogy hagyja?hehetheoriginal írta: Felkeszules alatt 1/1 kroos poziban jatszott a vedok elott, a kp-n forgatva. Nem a tavalyi es klopp idoszakbol kell kiindulni.
Plusz fejben szintet lepett, nem tudom minek koszonhetoen, valszeg megerezte a ket ev alatt, hogy menni fog ez.
Ezert is tartom kurvanagy hibanak, hogy hagyja magat kirakatni szelre jhvbe, mikor kozepen abszolut top.
Lenyilatkozta nem egyszer telibe, hogy neki a KPn a helye, de ha az edző jobb bekkbe rakja mert nincs más oda akkor mondja azt hogy nem játszik?
- hehetheoriginal
Felkeszules alatt 1/1 kroos poziban jatszott a vedok elott, a kp-n forgatva. Nem a tavalyi es klopp idoszakbol kell kiindulni.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Szerintem nem sok koze van Kroos szerepkorehez. Inkabb Valverde profil, nekunk egy iranyitora van szuksegunk mindenfelekeppen.Marky írta:Szoboszlai szerintem kozeppalyaskent, Kroos szerepkoreben jobb barkinel jelenleg a vilagon. A szezon egyik legnagyobb csalodasa, hogy jobb-bunkoban eroltetik, amikor a palya kozepen jonnek ki igazan az erenyei. Meg lehet nezni peldaul az írek elleni meccset, ahol a belso vedok kozul iranyitott. De a Liverpool felkeszulesi meccsein is zsenialis volt kozepen.mentamas írta: Az a probléma Szoboszlaival, hogy már vannak hasonló profilú játékosaink, akik ráadásul jobbak is nála. Ha támadóbb pozícióban képzeljük el, ott van Bellingham, ha pedig kicsit védekezőbben, akkor Valverde.
Ha azonban mindenképpen a Liverpoolból kellene valakit hozni, inkább Mac Allisterre szavaznék, mert az ő profiljához hasonló játékosunk nincs.
Nalunk Ceballos ilyen labdabiztos jatekos, illetve Guler talan beleno a szerepkorbe, de egyik sincs Szobo szintjen se tamadasepitesben, se vedekezesben.
Siman elferne Valverde es Bellingham is mellette, tokeletesen kiegeszitenek egymast.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg ha így adtad volna előhehetheoriginal írta:errol beszeltem, de a sok szagerto megmagyaraztaSzoboszlai szerintem kozeppalyaskent, Kroos szerepkoreben jobb barkinel jelenleg a vilagon. A szezon egyik legnagyobb csalodasa, hogy jobb-bunkoban eroltetik, amikor a palya kozepen jonnek ki igazan az erenyei. Meg lehet nezni peldaul az írek elleni meccset, ahol a belso vedok kozul iranyitott. De a Liverpool felkeszulesi meccsein is zsenialis volt kozepen.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
errol beszeltem, de a sok szagerto megmagyaraztaSzoboszlai szerintem kozeppalyaskent, Kroos szerepkoreben jobb barkinel jelenleg a vilagon. A szezon egyik legnagyobb csalodasa, hogy jobb-bunkoban eroltetik, amikor a palya kozepen jonnek ki igazan az erenyei. Meg lehet nezni peldaul az írek elleni meccset, ahol a belso vedok kozul iranyitott. De a Liverpool felkeszulesi meccsein is zsenialis volt kozepen.
thereisonly1ronaldo
Ha meg Szoboszlait a sajat felfogasaban kepzeljuk el,akkor pedig Bellingham nem tud annyit melozni es vedekezni,Valverde meg nem olyan kreativ,mint a magyar.mentamas írta: Az a probléma Szoboszlaival, hogy már vannak hasonló profilú játékosaink, akik ráadásul jobbak is nála. Ha támadóbb pozícióban képzeljük el, ott van Bellingham, ha pedig kicsit védekezőbben, akkor Valverde.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szoboszlai szerintem kozeppalyaskent, Kroos szerepkoreben jobb barkinel jelenleg a vilagon. A szezon egyik legnagyobb csalodasa, hogy jobb-bunkoban eroltetik, amikor a palya kozepen jonnek ki igazan az erenyei. Meg lehet nezni peldaul az írek elleni meccset, ahol a belso vedok kozul iranyitott. De a Liverpool felkeszulesi meccsein is zsenialis volt kozepen.mentamas írta: Az a probléma Szoboszlaival, hogy már vannak hasonló profilú játékosaink, akik ráadásul jobbak is nála. Ha támadóbb pozícióban képzeljük el, ott van Bellingham, ha pedig kicsit védekezőbben, akkor Valverde.
Ha azonban mindenképpen a Liverpoolból kellene valakit hozni, inkább Mac Allisterre szavaznék, mert az ő profiljához hasonló játékosunk nincs.
Nalunk Ceballos ilyen labdabiztos jatekos, illetve Guler talan beleno a szerepkorbe, de egyik sincs Szobo szintjen se tamadasepitesben, se vedekezesben.
Siman elferne Valverde es Bellingham is mellette, tokeletesen kiegeszitenek egymast.
Az a probléma Szoboszlaival, hogy már vannak hasonló profilú játékosaink, akik ráadásul jobbak is nála. Ha támadóbb pozícióban képzeljük el, ott van Bellingham, ha pedig kicsit védekezőbben, akkor Valverde.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem nincs 10 jobb kozeppalyas Szoboszlainal, ami nincs messze a szuk elittol. Vitinha, Neves, Rodri, pedri, fdj utan ki mas rangsorolhato a pooli kettos ele biztosan? Kimmich, Tonali, Enzo kb egy szint, talan Kimmich valamivel jobb. Barella es Rice is gyengebb jatekosok szoboszlainal es gravenberchnel. odegaard is a liverpooliak alatti szinten jatszik. Bellinghamet tamadokent szamolom
Ja, hogy Ők a szűk elit?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ugyan, itt a zubimendi ceballos stiller fele tucatok leigazolasa a siker kulcsa, nem a vilag legjobb kozeppalyasaibol kettohehetheoriginal írta: egyetertek vonyito kepu Bencussal, szobo vagy gravenberk 2026, ra kell menni vmelyikre, hogy itt kap rendesen perceket, mert ott tul van toltve a kp.