Utazás Madridba
-
johnny911
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utazás Madridba
Hello a márciusi getafe meccsre szeretnénk eljutni haverokkal. Néztük a focitourt, nem tudom mennyire húznak le, ezért ha tudjuk megoldanánk egyedül az utat.
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mikor lehet arra a meccsre jegyet vásárolni és, hogy egyáltalán lehet e madridista kártya nélkül? Vagy tudtok e esetleg valami alternatívát, ahol be lehet szerezni normális áron a jegyet. Köszi a választ.
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mikor lehet arra a meccsre jegyet vásárolni és, hogy egyáltalán lehet e madridista kártya nélkül? Vagy tudtok e esetleg valami alternatívát, ahol be lehet szerezni normális áron a jegyet. Köszi a választ.
Eloszor a holnapit neztem, de most a hetvegire is latok, igen. Kevesebb, de van.gutihaz14 írta:espanyol meccsre? premium vagy?kodo írta: Nekem siman mukodik az oldal jelenleg, rengeteg jegy van egymas melle.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
espanyol meccsre? premium vagy?kodo írta: Nekem siman mukodik az oldal jelenleg, rengeteg jegy van egymas melle.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nekem siman mukodik az oldal jelenleg, rengeteg jegy van egymas melle.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Szerintem ez az Orbán leszgutihaz14 írta: elmondom a tapasztalataimat eddig a jegyvetellel
az egy dolog hogy a sorbanallas oldal az spanyol mindig, nem szamit. utana szovegesen le van irva hogy be kell lepni a szamoddal es a jelszoval de a mezok mellett mar user es password all. itt volt az elso bibi. vegul a digitalis kartyan levo szam volt az a szam amit o userkent akart.
az a mail is meger egy miset amit kaptam a premium megvasarlasakor: irja hogy ezt itt a madridista member szamom. es konkretan nem volt semmi irva a mailben. se appban se weben nem volt ott a szam amire azt irta hogy na itt van
jegyvetelnel kiirja hogy 4 fore vehetek jegyet na ez ugy ment hogy mar a 2. szek kivalasztasanal kiirta hogy error meet nem valaszthatok tobbet. az hogy kozben folyamatosan unexpected error volt a szektorok betoltesenel az mar semmi ingert nem valtott ki belolem.
utana megvettem 1 jegyet. majd ujra belepnek a sajat premium accommal hogy akkor veszek megint 1 dbot. nem lehet. nem engedi.
aztan nezem hogy a belepesnel kiirja hogy hozzadhatok membert max 4 foig. hozzaadtam akkor egy sima membert aki nem premium. na egybol error mert a membernek nincsen member szama mint a premiumnak, a membernek csak mail cime van amit nem hajlando elfogadni.
ezek alapjan arra kovetkeztetek hogy csak es kizarolag premium tagok lephetnek be es vehetnek jegyet. hogy ennek mi ertelme van azt nem tudom de azt sem hogy ezek miert nincsenek leirva
jelenleg ott tartok hogy vagy veszek a 2. tagnak is premium tagsagot vagy megveszem viagogon vagy varok a holnapi dompingre ahol barki vehet mar jegyet
ha valaki tud mas infot hogy hogy lehet hivatalosan 2 jegyet venni 1 db premium tagsaggal azt megkoszonom
elmondom a tapasztalataimat eddig a jegyvetellel
az egy dolog hogy a sorbanallas oldal az spanyol mindig, nem szamit. utana szovegesen le van irva hogy be kell lepni a szamoddal es a jelszoval de a mezok mellett mar user es password all. itt volt az elso bibi. vegul a digitalis kartyan levo szam volt az a szam amit o userkent akart.
az a mail is meger egy miset amit kaptam a premium megvasarlasakor: irja hogy ezt itt a madridista member szamom. es konkretan nem volt semmi irva a mailben. se appban se weben nem volt ott a szam amire azt irta hogy na itt van
jegyvetelnel kiirja hogy 4 fore vehetek jegyet na ez ugy ment hogy mar a 2. szek kivalasztasanal kiirta hogy error meet nem valaszthatok tobbet. az hogy kozben folyamatosan unexpected error volt a szektorok betoltesenel az mar semmi ingert nem valtott ki belolem.
utana megvettem 1 jegyet. majd ujra belepnek a sajat premium accommal hogy akkor veszek megint 1 dbot. nem lehet. nem engedi.
aztan nezem hogy a belepesnel kiirja hogy hozzadhatok membert max 4 foig. hozzaadtam akkor egy sima membert aki nem premium. na egybol error mert a membernek nincsen member szama mint a premiumnak, a membernek csak mail cime van amit nem hajlando elfogadni.
ezek alapjan arra kovetkeztetek hogy csak es kizarolag premium tagok lephetnek be es vehetnek jegyet. hogy ennek mi ertelme van azt nem tudom de azt sem hogy ezek miert nincsenek leirva
jelenleg ott tartok hogy vagy veszek a 2. tagnak is premium tagsagot vagy megveszem viagogon vagy varok a holnapi dompingre ahol barki vehet mar jegyet
ha valaki tud mas infot hogy hogy lehet hivatalosan 2 jegyet venni 1 db premium tagsaggal azt megkoszonom
valamelyik univerzumban:
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
én anno szimplán email helyett a kártyaszámot adtam meg és működött
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen sajnos tenyleg rakas szar az oldal.gutihaz14 írta: jolvan, kalap szar az egesz oldal. ugyanazzal a user/pw parossal irja hogy incorrect mikor a fooldalon beenged.. az csak hab a torten hogy rengetegszer spanyolul ir mikor angolra van allitva
Emlekszem nekem a stadion tura volt egy kinszenvedes meg aprilisban. Nem sokat fejlesztettek azota ugy latszik…ekkora csapat ennyi penzzel borzaszto amugy.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
jolvan, kalap szar az egesz oldal. ugyanazzal a user/pw parossal irja hogy incorrect mikor a fooldalon beenged.. az csak hab a torten hogy rengetegszer spanyolul ir mikor angolra van allitva
valamelyik univerzumban:
pls help
tegnap vettem madridista premiumot, profilomon is mutatja minden ok lathatoan
megis most ha be akarok lepni jegyet venni ahol azt irja hogy exclusive member/madridista premium area ott azt irja hogy incorrect email vagy jelszo. nyilvan mindketto stimmel mert ezzel is léptem be megis ujra be kell lepni a jegyvasarlashoz
tudom hogy ma 10-tol lehet a premium tagoknak ezert is vettem meg de lehet hogy azelott meg belepni sem enged?
legrosszabb esetben 10kor ujra megprobalom, csak fura.
tegnap vettem madridista premiumot, profilomon is mutatja minden ok lathatoan
megis most ha be akarok lepni jegyet venni ahol azt irja hogy exclusive member/madridista premium area ott azt irja hogy incorrect email vagy jelszo. nyilvan mindketto stimmel mert ezzel is léptem be megis ujra be kell lepni a jegyvasarlashoz
tudom hogy ma 10-tol lehet a premium tagoknak ezert is vettem meg de lehet hogy azelott meg belepni sem enged?
legrosszabb esetben 10kor ujra megprobalom, csak fura.
valamelyik univerzumban:
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legjobbkor, novemberben megyünkPad'em írta: NEW: People can finally visit again the dressing rooms and the benches on the pitch during the new Santiago Bernabéu Tour!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
szekreny? pálya, öreghehetheoriginal írta: Melyik szekrenybe akarod beleverni te rosszcsont![]()
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vegre mar , heciiiiiPad'em írta: NEW: People can finally visit again the dressing rooms and the benches on the pitch during the new Santiago Bernabéu Tour!
valamelyik univerzumban:
- Pad'em
NEW: People can finally visit again the dressing rooms and the benches on the pitch during the new Santiago Bernabéu Tour!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
9ig oda tudnak erni, ha akkor lenne.gutihaz14 írta:hivatalosan meg nem irtak ki idopontot arra a meccsre.firefree írta: Sziasztok,
apóssal megyünk Madridba november elején. Repjegyek már megvannak, november 1-jén érkezünk este 8kor és másodikán tervezzük megnézni a Valencia elleni mérkőzést.
Felmerült egy kérdésem:
Liverpool ellen negyedikén játszik Angliában a csapat, tehát 2 nappal a vasárnapi La Liga meccs után. Van rá esély, hogy átrakják a Valencia meccset máskorra?
Kicsit aggódom, hogy megvettem előre a repjegyet aztán hoppon maradunk.![]()
Köszi!
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/real ... xt-matches
szinte biztos hogy szombatra teszik ,igy nem fogod latni ha szombat este szalltok le
en az espanyol ellen hazardirozam picit mert szombat 13.35kor szall le a gep es kepesek voltak 16.15re tenni a meccset, tehat kb penteken kivul a legrosszabb idopont szamomra, de ha nem kesik a gep akkor nem lesz gond a meccsre erkezessel
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hivatalosan meg nem irtak ki idopontot arra a meccsre.firefree írta: Sziasztok,
apóssal megyünk Madridba november elején. Repjegyek már megvannak, november 1-jén érkezünk este 8kor és másodikán tervezzük megnézni a Valencia elleni mérkőzést.
Felmerült egy kérdésem:
Liverpool ellen negyedikén játszik Angliában a csapat, tehát 2 nappal a vasárnapi La Liga meccs után. Van rá esély, hogy átrakják a Valencia meccset máskorra?
Kicsit aggódom, hogy megvettem előre a repjegyet aztán hoppon maradunk.![]()
Köszi!
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/real ... xt-matches
szinte biztos hogy szombatra teszik ,igy nem fogod latni ha szombat este szalltok le
en az espanyol ellen hazardirozam picit mert szombat 13.35kor szall le a gep es kepesek voltak 16.15re tenni a meccset, tehat kb penteken kivul a legrosszabb idopont szamomra, de ha nem kesik a gep akkor nem lesz gond a meccsre erkezessel
valamelyik univerzumban:
- Galacticos
Szerintem az fix hogy az a masodikai bajnoki az szombaton lesz elsejen.
Nincs olyan hogy vasarnap bajnoki es kedden bl.
Nincs olyan hogy vasarnap bajnoki es kedden bl.
-
firefree
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Isco, Benzema, Vinicius
Sziasztok,
Felmerült egy kérdésem:
Kicsit aggódom, hogy megvettem előre a repjegyet aztán hoppon maradunk.
Köszi!
Felmerült egy kérdésem:
Kicsit aggódom, hogy megvettem előre a repjegyet aztán hoppon maradunk.
Köszi!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Szuper koszi! “Civilben” gondoltam amugy is. Eleg konnyunek tunik itt a jegyvasarlas, aztan kiderul mennyire kapkodjak el, ahogy elkezdenek arusitani…Realista24 írta:En ultem tobbszor hazai taborban idegenben. Csapatfuggo amugy, pl. a Betisnel mosolyogtak rajtunk, amikor probaltunk bemenni a szektorba, kiderult rossz helyen allunk sorba, es az ultrak kozott vagyunkoroszisti írta: Sziasztok!
Idegenben volt mar valaki meccsen? Szeptember 22-26. Kozott Madridban leszek egy konferencian es ahogy nezegetem, talan el tudok ugrani majd ValenciabaBeulnek en a Levante szurkolokhoz, gondolom vendeg jegyet lehetetlen szerezni. Betis elleni meccsre van meg boven Levante jegy, szoval majd kiderul.
Arra lennek kivancsi inkabb, mennyire gaz beulni az “ellen taborba”?
Illetve, hogy mennyire probaljak ezt kiszűrni, hogy ne legyenek tele madridistakkal a hazai szektorok?Na mivel a Betis "barati" klub, nem volt gond, Sevilla ellen azt mondtak nem lett volna ilyen mokas valoszinu.
Eibar ellen a olyan vendegszektorban ultunk, ami kb egyben volt a hazaival, itt sem volt gond.
Aztan nem is tudom meg hol voltunk, de alapveto igazsag mindegyik helyre, hogy egyreszt viselkedj normalisan, golnal probalj meg nem atmenni allatba![]()
A masik kerdesre a valasz az, hogy ha Realos cuccba mesz be, akkor konnyen kitehetnek, mert erre nagyon raszalltak az elmult par evben.
Mindenestre jo hir, hogy vannak tulelok
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------