Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
egyetertek vonyito kepu Bencussal, szobo vagy gravenberk 2026, ra kell menni vmelyikre, hogy itt kap rendesen perceket, mert ott tul van toltve a kp.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Temus jatekos temus valtozata? Na b+…Jim írta:temus ZubimendiPad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...![]()
![]()
ha már nem hoztuk el az eredetit, az utánpótlásból építsünk inkább be valakit…
Szoboszlai 2026
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Di Stefano is úgy kezdtePad'em írta:Annyi, hogy argentínKercsó írta:
a spanyolosításra ott van Paz, aki már pár meccsen bizonyított és alapból RM nevelés![]()
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elfelejtjük a brazil szélsőinket és a csatár mögött 2 tizessel fogunk játszani. Most sem értem minek toljuk szélsőkkel ha úgyis befele húznak, a vonal mellett nulla összjátékra képesek a felfutó védőkkel. Bár lehet már idén is látunk ilyent amikor Jude visszatér.doncsontos írta:Pad'em írta: BREAKING: An agreement for Ibrahima Konaté to join Real Madrid on a free transfer next season is now advanced — @marca
Nico Paz is set to return to Real Madrid in the summer of 2026 — @FabrizioRomano
Source close to the club: "Real Madrid explored the possibility of bringing Nico Paz back this summer, but the Argentine's intention was to stay at Como in order to play regularly and fully develop as a player. Real Madrid has his return as a top priority for 2026"
ennek nagyon orulok, csak tudnam hova? ha kroos poziba szanjuk akkor jo lenne ha a comoba nem 10eskent apritana minden meccsen, ha meg 10esbe kepzelik el ide akkor hogy fogjak elosztani a perceket a kpn? annak mi ertelme, hogy visszajon padozni mint fully developed player?
Ezek az építsünk már be valakit, mert utánpótlás erőlködések amúgy már nagyon fárasztóak. Építsük be azt, aki arra érdemes, mint Carvajal, Valverde vagy kapjon esélyt az a vonal, amit Asencio, Paz és GG képvisel.Jim írta:temus ZubimendiPad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Juni 27.en irtam Guerrarol, hogy szerintem b opciokent felirhatna a vezetoseg a nevet. Szerintem az 50 feleert is odaadna mar a Valencia. Nyilvan nem vilagklasszis jatekos, de egy nagyszeru rendszerjatekos, aki passzolna Xabi felfogasahoz.Pad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...![]()
Marca szerint a France Football emberei Madridban jártak elsikálni a tavalyi botrányt, de nem lett nagy békülés belőle. Ugye teljesen ignoráltuk pár hete az egészet, nem is posztoltunk a saját nomináltjainkról se.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
https://x.com/RayHudson/status/1965395211829600455
Sokak nagy kedvence Ray Hudson visszavonul a kommentátor szakmától.
Sokak nagy kedvence Ray Hudson visszavonul a kommentátor szakmától.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
temus ZubimendiPad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...![]()
- Pad'em
Annyi, hogy argentínKercsó írta:a spanyolosításra ott van Paz, aki már pár meccsen bizonyított és alapból RM nevelésPad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a spanyolosításra ott van Paz, aki már pár meccsen bizonyított és alapból RM nevelésPad'em írta: Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...
#whatisyourexcuse
- Pad'em
Újabb fiatal kp-s került fel Calafat radarjára a Defensa Central szerint, a valenciás Javi Guerra. 22 éves, illene Perezék spanyolosítási projektjébe, a kivásárlási ára viszont 100 millió, de a Valencia már a feléért elengedné...
Marca szerint a France Football emberei Madridban jártak elsikálni a tavalyi botrányt, de nem lett nagy békülés belőle. Ugye teljesen ignoráltuk pár hete az egészet, nem is posztoltunk a saját nomináltjainkról se.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Laporte 32 lesz, semmi ertelme, plane, hogy kicsekkolt a top futballbol.Galacticos írta: En iden adnek lehetoseg majd asencionak bar szerintem o fog kapni, foleg ha valaki kiesik. Meg az acles gyereket is legslabb a kupaba megkene nezni.
Huijsen melle kell valaki de szerintem nem konate. Nagyon orulnek ha valamelyik spanyol gyerek bevallna. Laporte is olcso lenne egyebkent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
En iden adnek lehetoseg majd asencionak bar szerintem o fog kapni, foleg ha valaki kiesik. Meg az acles gyereket is legslabb a kupaba megkene nezni.
Huijsen melle kell valaki de szerintem nem konate. Nagyon orulnek ha valamelyik spanyol gyerek bevallna. Laporte is olcso lenne egyebkent.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Hogy akarod elcsípni Hincapiét, amikor most igazolt az Arsenalba, kölcsön+kötelező opcióval?
Egyébként én Konaté helyett Guéhit hoznám, ha már ingyen jön valaki. Niylván Saliba vagy Bastoni lenne az ideális megoláds, de előbbi szerintem végül hosszabbítani fog, a másik meg jelenleg jól érzi magát az olaszoknál (azért ott még érdekes lehet, hogy Chivu mennyire fogja visszavetni a csapatot). Ettől eltekintve én továbbra is a Diomandé vonaton ülök, de abból úgyse lesz semmi.
edit: Jeremy Jacquet volt hírbe hozva, aki iránt érdeklődünk, több másik csapattal együtt. Őt érdemes lehet majd nézegetni a Rennes-ből.
Egyébként én Konaté helyett Guéhit hoznám, ha már ingyen jön valaki. Niylván Saliba vagy Bastoni lenne az ideális megoláds, de előbbi szerintem végül hosszabbítani fog, a másik meg jelenleg jól érzi magát az olaszoknál (azért ott még érdekes lehet, hogy Chivu mennyire fogja visszavetni a csapatot). Ettől eltekintve én továbbra is a Diomandé vonaton ülök, de abból úgyse lesz semmi.
edit: Jeremy Jacquet volt hírbe hozva, aki iránt érdeklődünk, több másik csapattal együtt. Őt érdemes lehet majd nézegetni a Rennes-ből.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Hincapie-t kellene elcsipni a Leverkusenből/Arsenalból.
Sztem jobb megoldás lenne, mint Konaté. Persze hozzá zsebbe kellene nyúlni.
Sztem jobb megoldás lenne, mint Konaté. Persze hozzá zsebbe kellene nyúlni.
Toni
Luka
Lucas. 
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS szerint Alaba es Rudiger is tavozik jovo nyaron, ahogy lejar a szerzodesuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pad'em írta: BREAKING: An agreement for Ibrahima Konaté to join Real Madrid on a free transfer next season is now advanced — @marca
Nico Paz is set to return to Real Madrid in the summer of 2026 — @FabrizioRomano
Source close to the club: "Real Madrid explored the possibility of bringing Nico Paz back this summer, but the Argentine's intention was to stay at Como in order to play regularly and fully develop as a player. Real Madrid has his return as a top priority for 2026"
ennek nagyon orulok, csak tudnam hova? ha kroos poziba szanjuk akkor jo lenne ha a comoba nem 10eskent apritana minden meccsen, ha meg 10esbe kepzelik el ide akkor hogy fogjak elosztani a perceket a kpn? annak mi ertelme, hogy visszajon padozni mint fully developed player?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Pad'em
BREAKING: An agreement for Ibrahima Konaté to join Real Madrid on a free transfer next season is now advanced — @marca
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem azt mind írtátok, hogy Konaté borzalmasan gyenge mostanság? Miért akarnánk őt?
Egyértelműen látszik hol vannak a hiányosságok a csapatban, jövő nyáron kimegy Alaba, Mendy és a Vini-Rodrygo párosból valamelyik, rengeteg fizetés fel fog szabadulni, nagyon komoly átigazolási szezonra lehet majd számítani. (főleg hogy VB is lesz, Perez olyankor szeret bevásárolni
)
Egyértelműen látszik hol vannak a hiányosságok a csapatban, jövő nyáron kimegy Alaba, Mendy és a Vini-Rodrygo párosból valamelyik, rengeteg fizetés fel fog szabadulni, nagyon komoly átigazolási szezonra lehet majd számítani. (főleg hogy VB is lesz, Perez olyankor szeret bevásárolni
En is emondó vagyol. Jövőre Rüdiger és Alaba mehet, csomó fizu felszabadul, jöhet Konaté meg akár a kpra is drága játékos, ha úgy kell.RaúlCF írta: pont év végén kell elengedni Rüdigert. a sérülések is utolérik és a teljesítménye és viselkedése sem indokolja az új szerződést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K