Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 9., kedd 7:17

kiserik írta: Értelmes emberek hozzászólását soha nem veszem támadásnak.
Egy fokkal szerenyebben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 9., kedd 7:02

Semmi érdemi válasz nem jött megint a második kommentemre zsinórban, hiába körmöltem le nem keveset, ennek így tényleg semmi értelme.

Tagadd tovább a valóságot akkor.

Leírom mit csinálsz és megmagyarázod már a fene tudja mit is és folytatod ugyanúgy tovább.

Utolsó senkiházi gecik kaptak 16 év kétharmadot akiknek az ország érdekei leghátul voltak, de te megmagyarázod magadnak de kell félni itt megint mindentől is.

Megint elmondom amit már leírtam, nem azzal van baj, hogy kétharmad, azzal van baj, ha férgek kezébe kerül ez a kétharmad és az a célja valakinek alapból, hogy kifilézze az országot, az utolsó utáni dolgot is kilopja belőle, mert anno jó pofára esett 2002ben meg 2006ban is.

Kajak olyan logikai bukfenceid vannak, hogy nem hiszi el az ember.
Félsz odaadni nekik a kétharmadot, mert mi lesz ha olyanok lesznek mint Orbán?

Hát az egész Tisza arra épül, hogy ne legyen többet Orbán-rendszer, ahogy arra veszi az irányt rekordsebességgel fog elfogyni a támogatottságuk.

Orbán meg a Fidesz mögött 35+ év politikai út van, persze hogy van már ott igazi mély szektásodás megy és bármi van menne utána, erre egyenlőségjelet teszel megint ide egy másfél éves párttal, miközben hiába nagy a támogatottsága a Tiszának, ez nagyon nem nekik szól, hanem a mostani rendszer ellen, ezt megint azt nem látja csak aki nem akarja.

Félsz, hogy a Tisza ellop mindent is, mint a Fidesz.
Hát megint nem maradt semmit amit ellopjanak és ahogy elkezdődne egy ipari méretű korrupció, amire megint semmi esély, mert nincs mit, megint azonnal elfogyna a Tisza támogatottsága.

Lásd már kicsit reálisabban a dolgokat könyörgöm.

De amúgy meg sztem úgyse lesz Tisza kétharmad, örüljünk ha meg lesz úgy a győzelem ha egyedül 50% felett lesznek, nagy a homály és nagyon hatékony a propaganda és a mozgósítás, mert az emberek nagy része nem foglalkozik politikával, hall valamit azt elmegy szavazni mert nincs jobb dolga/nagyon megijesztik.
Komoly küzdelem lesz ez még, nincs ez lefutva még közel sem.
Az ugye megvan, hogy az a terv, hogy egy part max 8 evet, 2 ciklust kormanyozhat
Annyi van, hogy miniszterelnök nem lehet valaki 2 ciklusnál tovább.
Elég buta ötlet lenne amit te írsz, értem a gondolatot mögötte, de eléggé kivitelezhetetlen :kalapos:
Képzeld 9 év múlva Mi Hazánk irányítaná az országot, mert a többi nem indulhatna... :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 9., kedd 5:41

Erik, te azert nem fogsz a tiszara szavazni, mert teljesen jo személy szerint neked, ami most van. A tobbi ember meg le van szarva ugye.

Az ugye megvan, hogy az a terv, hogy egy part max 8 evet, 2 ciklust kormanyozhat, pont az ilyen putyini, sztalini, viktori korszakokat kikuszobolve. Miert adna fel a tisza a 2/3adot......
Megint talalgatsz, vizionalsz, aztan nem lehet, hogy egyszer szaz evenkent valoban elojon egy normalis, az emberekert valoban tenni akaro joszandeku politikus? Nem lehet, tudom, mind egy geci.... :coffee: akkor inkabb maradjon viktor. Az a biztos.

2/3 nelkul, teljes rendszer reset nelkul, hogy akarod, hogy bizonyitson a tisza? Egyszeruen faszsag a gondolatmenet, csak menne 4 evig a napi erolkodes a beepult, rendszerre ratelepedett ner ellen, ellehetetlenítve minden erdemi valtozast, viktor meg a slepp meg csak rohogve hivna fel a figyelmet, hogy a tisza semmilyen igeretet nem tud valora valtani, aztan 2030ban meg nagyobb hassal jon vissza kormanyozni, amig ki nem hal vegre.
Bizonyitson a tisza... :lol: azt nem erted, hogy teljesen nullarol kellene kezdeni mindent. De mint az elejen irtam, van egy olyan gyanum/erzesem, hogy neked ez nem jo, mert nagyon szepen elvagy, benne vagy a partizezer jol elo csaladban, hogy a tobbi szazezrekkel/milliokkal mi van, es mit tett veluk az elmult 15 ev, az nem szamit.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 9., kedd 0:40

ferni írta:
Tisza: ezzel is tele a hócipőm egyébként. Ismét egy társadalom kritika: rohadtul elterjedt dolog, hogy ha valaki kritizálni meri az ellenzék új reménységét, akkor az csakis azért van, mert fideszes az illető. Oldalakat lehetne megtölteni azzal, hogy mennyi olyan előjele van a történetnek, mit ami 2010 előtt volt. DE! Ha jól emlékszem egyszer sem írtam itt senkinek azt, hogy ne szavazzon a Tiszára. Soha semmilyen kontextusban. Soha. Maximum leírtam, hogy én miért nem fogok rájuk szavazni és miért fogok másra.
A Tisza ereje az Orbán-ellenességben van, de te már megint olyanokat vizionálsz, hogy majd a Tisza lesz mostantól 20 évig kétharmaddal a hatalmon.
Ha nem Orbán lesz hatalmon jócskán vissza fog esni ez az erő, ami most ennyire viszi a Tiszát, illetve amennyire szarban van az ország itt kétlem, hogy a kormányon bármit is növekedni fog a Tisza népszerűsége, egyetlen esélyük lesz a legnépszerűbb pártnak maradni ha tényleg végre vmi értelmes választás lesz 2030ra több párttal is és le lesz bontva ez a két pólusú rendszer.
Ferni, csak 2 dolog.

1.: a szerelemben nincs barátság, ezt tudjuk. Én megértem a Te szerelmedet, hitedet, fogalmazzunk ahogy akarod, de szerintem egészségtelen, ha mindenkire rá akarod erőltetni. Értelmesebb lenni érdemi vitát folytatni dolgokról, mint ilyen nagy általánosságban beszélni.

2.: amit idéztem. Szinte mindennel ez van. Olyan szinten felnagyítotok, félremagyaráztok mindent, hogy az valami elképesztő. Emlékszem, mikor szóba jött, hogy 2/3-ad után meddig és hogyan lehet hatalmon a Tisza. Én azt mondtam (és mondom ma is), hogy ha ez bekövetkezik, akkor 2030-ban bőven elég lesz a Tiszának a hatalmon maradáshoz a Fideszre mutogatnia. Ebben lehet, hogy tévedek, mert a Fidesz 3 év alatt szétesik és egy 10%-os párt lesz, de akkor meg azt nem értem, hogy mi veszélyeztetné a Tisza újabb 2/3-ot, miért adnák fel egyáltalán? Mindent jól csinálnak, persze szarban vagyunk, de nagyjából tartják az ígért dolgokat, a Fidesz már nem tényező, mégis ki lenne rájuk veszélyes? A Kutyapárt? És miért akarnák az emberek leváltani azt a kormányt, ami jól kormányoz? És ugye itt 8 évről beszéltem/beszélek, nem 20-ról, mint ahogy azt Te mondod.

Szóval itt a nagy különbség, hogy míg Te úgy véled szerintem, hogy előbb kell a Tiszának a 2/3-ad ahhoz, hogy 4 év alatt megteremtse a demokrácia alapjait, majd önként visszalépve a politikától egy virágzó demokráciát hagyjon maga után, ahol sok sok párt közül mindenki arra szavaz, aki neki szimpatikus és kézen fogva elszökkenünk a naplementében, én inkább azt szeretném, hogy 4 év alatt bizonyítsa a Tisza, hogy mit tud és utána kapjon, ha megérdemli 2/3-ot, ha ez kell, vagy a Fidesz szétesése után alkotmányozzon 2/3-ad nélkül más pártokkal együtt.
soadroli írta: Váratlanul megjelent az M1 egyik legismertebb riportere a vecsési Magyar Infón
fú de fejberúgnám ezt a nyomorult fideszcsicskát :lol:
Ti honnan ismertek ilyen embereket? Én személy szerint azt sem tudom, hogy ki ez a fószer :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 8., hétfő 23:59

Váratlanul megjelent az M1 egyik legismertebb riportere a vecsési Magyar Infón
fú de fejberúgnám ezt a nyomorult fideszcsicskát :lol:
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 8., hétfő 23:58

Tisza: ezzel is tele a hócipőm egyébként. Ismét egy társadalom kritika: rohadtul elterjedt dolog, hogy ha valaki kritizálni meri az ellenzék új reménységét, akkor az csakis azért van, mert fideszes az illető. Oldalakat lehetne megtölteni azzal, hogy mennyi olyan előjele van a történetnek, mit ami 2010 előtt volt. DE! Ha jól emlékszem egyszer sem írtam itt senkinek azt, hogy ne szavazzon a Tiszára. Soha semmilyen kontextusban. Soha. Maximum leírtam, hogy én miért nem fogok rájuk szavazni és miért fogok másra.
Nem a kritizálással van gond, hanem hogy nem érzed egyáltalán a dolgok súlyát és jelentőségét.
Elképesztő ez a relativizálás, amit nap mint nap művelsz, olyan dolgokat veszel azonosak, olyan dolgokra teszel egyenlőségjelet, amit épeszű ember nem képes befogadni.

Megint bakker előjelekről beszélsz.

Ott egy Fidesz meg Vitya aki már rendszerváltáskor benne volt a politikában, hatalmon is voltak majd csúnyán elbuktak kétszer is, ez bő 20 év politikai tapasztalat 2010 előtt, amire már úgy fordult rá a Fidesz, hogy kész tervei voltak hogy veszik át az ország teljes irányítását és uralnak le mindent és mindenkit is, egész országot átbasztak ekkor VS a másfél éves párt.

A másfél éves párt, aminek egy Fideszre szabott rendszerben kell nyernie, szóval mi az optimális? Ha hasonlóan működik pár dologban mint a Fidesz, mert így lehet választást nyerni.
Erről ki tehet megint?
Erre megint a Tiszához van beírva a fekete pont, mint rossz előjel.
A legtöbb rossz előjel ide vezethető mind vissza.

Igen, MP ismeri a Fideszt, látta hogy épül fel és tanult belőle, nem véletlen lett ilyen hatékonyan kiépítve a Tisza, viszont mi ezzel a baj?
Fidesz 2010ben egy elképesztően jól felépített párt volt, szakemberekkel is tele voltak, nem ilyen hozzá nem értő pártkatonák rombolták le az országot, mint most.

Nem azért tartunk itt ahol, ahogy felépült a 2010es párt, hanem mert egy utolsó senkiházi brigád vezeti és mindent félredobva lehajolt az utolsó garasért is, majd a folyamatos kétharmadoktól egyre gátlástalanabbak lettek és volt is mit ellopni mert elképesztő mennyiségű pénz jött az országba és itthon se volt felvásárolva minden szektor, mint most.

A Tisza ereje az Orbán-ellenességben van, de te már megint olyanokat vizionálsz, hogy majd a Tisza lesz mostantól 20 évig kétharmaddal a hatalmon.
Ha nem Orbán lesz hatalmon jócskán vissza fog esni ez az erő, ami most ennyire viszi a Tiszát, illetve amennyire szarban van az ország itt kétlem, hogy a kormányon bármit is növekedni fog a Tisza népszerűsége, egyetlen esélyük lesz a legnépszerűbb pártnak maradni ha tényleg végre vmi értelmes választás lesz 2030ra több párttal is és le lesz bontva ez a két pólusú rendszer.

De mindenben ezt csinálod, feltételezed az abszolút legrosszabbat, amire van kb 1% esély és te innen indítod a beszélgetéseket ha a Tisza a téma, miközben mi valós dolgokról írunk, ami 100% hogy megtörtént pl a Fidesz keze által, majd értetlenül állsz, hogy mik ezek a szakadékok, amiken nem tudunk átlépni itt a hozzászólásokban, amiket konkrétan te kreálsz ezzel a démonizálással.

Egészen megdöbbentő amiket csinálsz ezekben a témákban és nem fér az ember fejébe, hogy nem veszed ezeket észre, miközben te állítólag mindent is megértesz és mindent is átlátsz, olyan összefüggéseket is, amiket mi halandó emberek nem.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 23:18

___Samy___ írta: No offense Erik, de tenyleg.

Azt mondod te Mi Hazank szimpatizans vagy. Nem vagy Fidesz szavazo, soha nem is voltal, soha nem is leszel. Es nem akarsz ujabb ketharmadot, semmilyen terfelen. Ja, es mindenhonnan tajekozodsz, nem hiszel csak egyik vagy csak masik oldalnak.

Es akkor most egy kicsit lepjunk hatrebb. Nezd vissza a hozzaszolasaidat. Ugy osszessegeben ebben a topikban, nem csak az elmult par orat. Ha feljon barmi a fidesz ellen: vagy nem igaz a dolog, vagy csak ki van forgatva, vagy amugy ezt a masik fel vagy masik orszagban is csinaljak. Alapveto, a mindennapokat erinto, elbaszott dolgokrol teljes csend van. Ha az ellenzek csinal valamit: minden nagyitoval nezve, kesobbiekre nezve pedig feltetelezesek vannak kesz tenykent kezelve. Nagyreszt hazugsag az, amiket mondanak vagy terveznek. Nagy vonalakban ezek a reakcioid a ket oldalnal.

En elhiszem, hogy az egyik meg a masik oldalnal is vannak szimpatikus/unszinpatikus dolgok, de nalad az az ember erzese, hogy bar szerinted te egy harmadik iranyhoz erzed kozel magad, de kozben amiket mondasz, meg ahogy reagalsz a dolgokra, inkabb a fideszhez vagy a legkozelebb a harom part kozul.

Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
Értelmes emberek hozzászólását soha nem veszem támadásnak.

Sajnos a legtöbb ember azt látja, amit látni akar.

Lépjünk hátra együtt:

Fidesz: leírtam, hogy én nem az az ember vagyok, aki azon sopánkodik minden nap minden órájában, hogy az ég kék. Ezt meghagyom az olyan hergelőknek, mint ferni meg a haverja. Be lehet tenni napi 100 telex meg 444 cikket arról, hogy a Fidesz lop, az ország meg lassan nem működik, attól semmi nem fog megváltozni. Mindenki tudja, hogy a Fidesz lop, az ország lassan nem működik, a közszolgáltatások színvonala a béka segge alatt vannak, a hivatalokban olyan káosz van, hogy az ott dolgozók sem értik hogyan nem omlik össze az egész a picsába (nap mint nap tapasztalom), az államkassza már legalább 6 éve olyan üres, hogy Dagobert bácsi kéz és lábtörést az első fejesnél és lehetne sorolni napestig. Ezek tények és ezekkel mindenki tisztában van. Tényleg annak kellene lennie a politikai beszélgetésnek egy baráti közösségben, hogy tovább soroljuk ezeket? Nem lenne nyugodtabb, ha egyszerűen tényként elfogadjuk őket és másról beszélgetünk?

Egyébként mivel is védtem én a Fideszt és mikor? Az, hogy érdekesnek találtam, hogy a társadalom egy része számára durvább dolog takarítást hirdetni az áttelelt poloskák miatt, mint felakasztani valakit? Bocs, de ez az személyes véleményem, ahol ismételten nem a Fideszt vagy az ellenzéket minősítem, hanem a társadalmat. Pont úgy, ahogy szintén nem az ellenzéket vagy a kormányt minősítem akkor, ha azt mondom, hogy emlékezzünk vissza itt is milyen hacacáré volt (meg a független objektív médiában), mikor MP bevonul az ügyészségre átadni a hangfelvételét, amit VJ elmondta, hogy Rogánék ki akarták húzatni magukat, de nem tudták, mert az ügyészségen belül nincs akkora hatalma PP-nek. Újságírók hada kísérte, közvetítették élő egyenesben itt meg oldalakon keresztül ment a felháborodás semmiről bakker. Most, hogy Fiszter Zsuzsáék újabb hanganyaghoz jutottak, amiből az első részletben arról beszél 2 végrehajtó, hogy konkrétan egy megnevezett korábbi fideszes képviselőnek kellett fizetni a végrehajtói helyért, összeget megnevezve, úgy, hogy az egyik tanúskodni is hajlandó, és az ügyészség elrendelte az ügyben a nyomozást és Fiszter Zsuzsát behívták tanúskodni az utána tartott sajtótájékoztatóra a meghívott sajtóból 2 ment el, ebből 1 a Magyar Jelen volt (ugye ők az MHM-hez köthetők) és azóta is kuss van mindenhol az ügyben. Itt annyi volt a reakció, hogy ez se véletlen, hogy most jönnek elő vele, ez is a Fidesz érdekét szolgálja (tudnám hogy?).

Szóval igen, sokszor gondolhatod azt, hogy a Fideszt védem én fő fideszes, mikor a mai társadalmunkat kritizálom, mert nem tartom normálisnak ezt az egészet. Ahogy azt sem tartom normálisnak, hogy aki egész életében fideszes volt, az most a fő ellenzéki (nem csak MP-re gondolok, hanem szavazók sokaságára is), aki még most is a kormánytól kapja az apanázst, az nem fideszes, aki 10-20 éve a Fidesz ellen küzd, az pedig az igazi fideszes, aki egész életében korrupt volt, az fog a korrupció ellen harcolni, akit pedig soha nem lehetett korrupcióval vádolni az a fő korrupt. Elvtársak, az a gyanús, ami nem gyanús!

Más: számomra ez is olyan egyszerű. Én nem adok a különféle megmondó emberekre meg jósokra (elemzők,stb). A Fidesz egy bizinszpárt. Semmi más nem érdekli és működteti, csak az üzlet. Üzletelek nyugaton, üzletelek keleten, üzletelek ott, ahol csak tudok. És az üzlethez hatalom kell. Ennyi az egész titok. Persze nem olyan hangzatos, mint oroszcsicskázni, meg kínaicsicskázni, de jóval közelebb áll szerintem a valósághoz (valahogy nyugati csicskázni nem szokták őket, még a múltban sem, mikor elég szoros volt a kapcsolat a nyugattal, de mára már abból a piacból kihozták a maximumot, így váltani kellett). Nincsenek érdekek, nincsenek elvek, csak a biznisz. És ez nem a Covid alatt kezdődött.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 8., hétfő 22:42

Rozsabimbo2019 írta: Ne haragudjatok, most ez így engem estére teljesen kiütött. Be kell linkeltem a teljes interjút, mert ami itt zajlik ,az mar egy maffia szervezetnek is sok lenne.
Ha van bárkinek 5 perce, és magyar hazafinak gondolja magát, akkor mindenképpen olvassa el.
Aki nem ez ellen a piszkos nyomorult hatalom ellen szavaz, az nem tudom mit gondol a világról, meg emberségről. Mindegy .... felbasztam magam, aztán majd jön úgyis kiserik, oszt megaszsongya,hogy soros fizeti meg a zsidók es amugyis többségben cigánygyerekek, az meg ugye nem is számít :'(

https://www.valaszonline.hu/2025/09/08/ ... TI9K_Sntyg
Felületesen követem a politikát, hogy ne kapjak ideggörcsöt nap mint nap, de most én is felbasztam magam. Ha jól értem, itt egy javítóintézet vezetője szisztematikusan szervezte ki prostituáltnak a gondozott gyerekeket rangos fideszes politikusoknak, amiről az egész kormány un block tud? Mindez egy olyan ember szájából aki évtizedek óta a rendszerben dolgozik, sőt a Fidesz alatt került pozícióba. Ugyanez mint a lenti kérdés, miért nem viszhangzik ez mindenhonnan? Telexen semmit nem látok, MP facebook oldalán semmi. Aztán egy valamire való országban már a parlament előtt lenne a tömeg. A kegyelmi botránynál már ezt megtudtuk, akkor innentől már a gyermekbántalmazásra is immunisek lettünk mint a lopásra?

Én nem értem mi folyik itthon. Ha az elmúlt két év sztorijai után nem takarítjuk el ezt a narancs maffiát és valakinek még van gyomra vagy ennyire ostoba hogy rájuk szavaz akkor az országnak sanszosan tényleg reszeltek. Azt még nagy nehezen megértem ha valaki leszarja a lopást, ha valaki szemében Viktor nemzet megmentő migránsverő, de hogy efelett a rendszerszintű pedofil téma felett, hogy lehet szemethunyni... btw a csóka helyében egy időre biztos valami jó messzi sziget felé venném az irányt, nehogy megálljon a Barkas a ház előtt egy hajnalban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 8., hétfő 22:03

___Samy___ írta: Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
Már csak ezért is takarodjanak jövőre. Propagandára több milliárdot költenek el, ugy kell sarokba szorítani őket, hogy adjanak értelmes célra is pénzt, az is nagyrészt a libsi újságíroknak köszönhető akik minden ügynek utánna mennek és feltárják.

Ezért van itthon politikai terror, mert a saját hatalmuk megtartása az érdekük, nem pedig az ország építése és az állampolgárok jóléte. Ennek eszköze pedig az összes ellenzéki párt és politikus kicsinálása mértéktelen propagandával.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 8., hétfő 21:23

No offense Erik, de tenyleg.

Azt mondod te Mi Hazank szimpatizans vagy. Nem vagy Fidesz szavazo, soha nem is voltal, soha nem is leszel. Es nem akarsz ujabb ketharmadot, semmilyen terfelen. Ja, es mindenhonnan tajekozodsz, nem hiszel csak egyik vagy csak masik oldalnak.

Es akkor most egy kicsit lepjunk hatrebb. Nezd vissza a hozzaszolasaidat. Ugy osszessegeben ebben a topikban, nem csak az elmult par orat. Ha feljon barmi a fidesz ellen: vagy nem igaz a dolog, vagy csak ki van forgatva, vagy amugy ezt a masik fel vagy masik orszagban is csinaljak. Alapveto, a mindennapokat erinto, elbaszott dolgokrol teljes csend van. Ha az ellenzek csinal valamit: minden nagyitoval nezve, kesobbiekre nezve pedig feltetelezesek vannak kesz tenykent kezelve. Nagyreszt hazugsag az, amiket mondanak vagy terveznek. Nagy vonalakban ezek a reakcioid a ket oldalnal.

En elhiszem, hogy az egyik meg a masik oldalnal is vannak szimpatikus/unszinpatikus dolgok, de nalad az az ember erzese, hogy bar szerinted te egy harmadik iranyhoz erzed kozel magad, de kozben amiket mondasz, meg ahogy reagalsz a dolgokra, inkabb a fideszhez vagy a legkozelebb a harom part kozul.

Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 20:51

kiserik írta:
tibi18 írta:

Így, hogy nem Ábrahám, vagy a mi hazánk tárt fel.. nem lesz érdekes...
Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.

Eddig bárki, aki ezek felderítésébe vágta a fejszéjét arra jutott, hogy ezek a legmagasabb helyekre vezetnek és azt kell mondani, hogy pártoktól mentesen minden térfélen. Nem véletlen, hogy szinte soha nincs eredmény, konkrétum. Havas mondta, hogy mikor a prostis könyvét írta, akkor szembesült vele, hogy ezekről mindenki tud a megfelelő körökben. Ki, honnan, kit, kinek, milyen kocsival visz (fiatalokat). És ez (a könyv kiadása) 2002-ben volt és azóta sem változott az ipar.

Viszont ebből így ügy nem lesz. Se bizonyíték, se feljelentés. A fideszesek legyintenek, hogy csak egy újabb szarkavaró, esetleg hazudozó libsi, az ellenzékiek meg már nem tudják még jobban gyűlölni a rendszert.
Ezert sem szabad a tiszara szavazni, nehogy a legkisebb esely is legyen ra, hogy valaha kiderulnek dolgok :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 20:48

tibi18 írta:
Rozsabimbo2019 írta: https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/

Szeretettel ajánlom az utolsó bekezdést.
Utána lehet egyrészt-másrésztezni
Beteg állatok. :cens:
Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.

Eddig bárki, aki ezek felderítésébe vágta a fejszéjét arra jutott, hogy ezek a legmagasabb helyekre vezetnek és azt kell mondani, hogy pártoktól mentesen minden térfélen. Nem véletlen, hogy szinte soha nincs eredmény, konkrétum. Havas mondta, hogy mikor a prostis könyvét írta, akkor szembesült vele, hogy ezekről mindenki tud a megfelelő körökben. Ki, honnan, kit, kinek, milyen kocsival visz (fiatalokat). És ez (a könyv kiadása) 2002-ben volt és azóta sem változott az ipar.

Viszont ebből így ügy nem lesz. Se bizonyíték, se feljelentés. A fideszesek legyintenek, hogy csak egy újabb szarkavaró, esetleg hazudozó libsi, az ellenzékiek meg már nem tudják még jobban gyűlölni a rendszert.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 20:28

Ne haragudjatok, most ez így engem estére teljesen kiütött. Be kell linkeltem a teljes interjút, mert ami itt zajlik ,az mar egy maffia szervezetnek is sok lenne.
Ha van bárkinek 5 perce, és magyar hazafinak gondolja magát, akkor mindenképpen olvassa el.
Aki nem ez ellen a piszkos nyomorult hatalom ellen szavaz, az nem tudom mit gondol a világról, meg emberségről. Mindegy .... felbasztam magam, aztán majd jön úgyis kiserik, oszt megaszsongya,hogy soros fizeti meg a zsidók es amugyis többségben cigánygyerekek, az meg ugye nem is számít :'(

https://www.valaszonline.hu/2025/09/08/ ... TI9K_Sntyg

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 19:50

Mert mindenki az AI m1 hiradot nezi endless loopban :lol:
thereisonly1ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 8., hétfő 19:43

miért nincs már minden tele ezzel? MP-nek is ezt kéne most meglovagolnia.
Kép

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. szeptember 8., hétfő 19:00

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 18:46

https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 18:07

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
teljesen más univerzumban, buborékban él, más nyelven beszél.
Azert ha megnezem a tobbi topicot ez masra is igaz…
awwwwwwww :-* :kalapos: let's call the waaaambulance :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 17:21

ferni írta:
kiserik írta:
Ebben is igaz az, hogy az EP MP mentelmi jogát teljesen másként kezeli, mint más politikusokét, és elég nagy a gyanú, hogy pont emiatt lett végül EP képviselő. Mert ugye pártot nem ott épít, hanem itthon. Dolgozni nem ott dolgozik, hanem itthon. A vádak olyanok amilyenek, de mégis ott vannak (3. vád a rágalmazás).
Egészen ijesztő milyen a hozzáállásod a dolgokhoz és fel se tűnik neked.

A tagot már rég levették volna a sakktábláról, mindent kitaláltak már róla kb, konkrét koncepciós per lenne kérdés nélkül ha nem lenne EPs képviselő, jobb döntést nem is hozhattak volna anno.

De ugye megint MP alkalmazkodik a magyarországi helyzetekhez, mert tudja mi hogy működik, ki van megint számokérve?
MP, nem a Fidesz és folyamat ezt műveled minden témában és közbe hangosan harsogod, hogy de függetlenül nézed a dolgokat :lol: :lol: :D

Ne kelljen már folyamat a szádba rágni mi miért történik, mert csak az nem látja aki nem akarja.
Kik kérte számon MP-t? Mert én nem, az tuti. Elmondtam, hogy ez a része (amit írtam) igaz a propagandának. Ez tény. Lehet rajta rugózni, meg forgatni, meg bagatellizálni, de attól még tény marad.

Emlékezz vissza, hogy én voltam az első, aki megpendítette, hogy MP a végén be fog ülni az EP-be. Aztán arra is emlékezz, hogy amikor bejelentették, hogy beül, akkor Te voltál a leghangosabb, aki azt hangoztatta, hogy azért kell beülnie az EP-be, hogy ott tudja építeni az új pártját. Aztán a végén meg az EP-ben lófaszt sem csinál, ott sincs, itthon meg járja az országot és építi a pártját. És ezt nem azért írom, hogy elővegyem valamiért, mert jól csinálja, hanem azért, hogy néha láss is, ne csak fújd a propagandádat.

A tények minden elfogultság nélkül:
- MP listavezetőként elindult az EP szavazáson, mert őt ismerte az ország, de nem akart kimenni (ez bevett szokás, Toroék is ezt tették)
- megcsinálta a hülyeséget az éjszakában (akkor sem tehetsz ilyet, ha rád küldenek valakit idegesíteni, provokálni)
- használta a tökéletes menekülő utat (mondjuk a szavaztatás és a herce hurca röhejes volt, de szükséges a hívek miatt)
- azóta védi az EP (nem egy képviselő mentelmi jogának a kérdését már rég lezárták, akiknek később lett beadva az ügye, de az övét még elő sem vették, ha jól tudom)

Nem veszem elő, nem szidom, valószínűleg én is ezt tettem volna a helyében, de piedesztálra sem emelem valami légből kapott marhaságra hivatkozva. Max azért lehet elővenni, mert a rágalmazási ügybe nem áll bele, de ez is érthető, ha elhisszük, hogy tényleg rágalmazott és nincs semmi bizonyíték, amivel bizonyítani tudná az állításait.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 8., hétfő 17:07

Tudnám mi a fenének írsz ilyet, ha utána nem vagy hajlandó beszélgetni.
Amiert te ilyeneket:
Értelek. Nekem mást jelent a terror, de ezt adom és megértem.
:smile:

Amugy sincs ertelme veled beszelni, mint a legtobb temaban.

Es ha alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, illetve nem fogadod el az alapveto jelenteset, akkor mi ertelme az egesznek? A kerdes koltoi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: