az írek ellen is ő kellett volna...
Minden, ami válogatott
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Minden, ami válogatott
így a végre van kapusunk
- Galacticos
Szalai bungyenge labdaval, elkepeszto mennyire. Ahogy hozza kerul a labda azonnal felrugja vaktaba, csapattars kozel s tavol sehol.
Szoboszlai kell hatul a kihozataloknal csak igy meg felerni nem tud..
A kapus srac mar most magabiztosabb es nagyobb nyugalmat sugaroz mint dibusz valaha a valogatottba. Nem nezek fradi neccset de a valogatottba en mindig fosok tole (mondjuk gulatol is) mert jon egy ket rohadt nagy bravur de utana meg a gurulo labdat is utni akarja .
Szoboszlai kell hatul a kihozataloknal csak igy meg felerni nem tud..
A kapus srac mar most magabiztosabb es nagyobb nyugalmat sugaroz mint dibusz valaha a valogatottba. Nem nezek fradi neccset de a valogatottba en mindig fosok tole (mondjuk gulatol is) mert jon egy ket rohadt nagy bravur de utana meg a gurulo labdat is utni akarja .
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ahogy rohogve kellett verni Albaniat.... egy jo kozepes szintu csapat ez a valogatott, barmikor kepes pozitiv es negativ meglepetesekre is.ferni írta: 2. helyet röhögve el kell hoznunk, hatalmas bukta lenne ha nem, mert én se azt mondom, hogy csodás ahogy játszunk de masszív újra a csapat.
A labdakihozatalokat meg kene oldani, mert ezek a tanacstalanul felbikazott Szalai inditasok nagyon nagy luxus. Igy a portugaloknak meg elfaradni se sikerul, mert statikusan felallnak es visszakapjak a labdat.
2. helyet röhögve el kell hoznunk, hatalmas bukta lenne ha nem, mert én se azt mondom, hogy csodás ahogy játszunk de masszív újra a csapat.BlancoMark írta: Szerintem mindket meccsen igeretesen jatszottunk/jatszunk, a tavaszi meg tavalyi formahoz hasonlitva mindenkepoen erezheto az elorelepes. Az elso meccsen nyilvan kar a pirosert, itt a portugal meccsen meg minden kontrankban ott a veszely.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy egy ilyen igazi kellemetlen fiszfasz laliga csapat vagyunk ami most kivételesen dicséret. Mégha nem is nyerünk nagyon messze vagyunk a gyerekkori válogatottunktól hálistennek és rendesen megszoktuk nehezíteni a nagycsapatok dolgát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Szerintem mindket meccsen igeretesen jatszottunk/jatszunk, a tavaszi meg tavalyi formahoz hasonlitva mindenkepoen erezheto az elorelepes. Az elso meccsen nyilvan kar a pirosert, itt a portugal meccsen meg minden kontrankban ott a veszely.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Te. 
De a lenyeg, hogy semmikepp se en.
En ott se voltam
De a lenyeg, hogy semmikepp se en.
En ott se voltam
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Oszt akkor ki a hibás tesomsz?hehetheoriginal írta: Hogy egy sima passz nem megy, hihetetlen.
Mindig meglepodom evtizedek ota, ahanyszor magyar meccset nezek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hogy egy sima passz nem megy, hihetetlen.
thereisonly1ronaldo
Nehezen értelmezhető mit csinálnak a portugálok, olyan mintha 1 belső védővel játszanának aztán neha vagy visszalép mellé valaki a két Neves és Vitinha kozul vagy nem. Legtöbbet Vitinha megy hátra védőnek.
- BlancoMark
Ki ez a srac a kapuban? 
Az mekkora lenne ha mire vegre kijutnank Orban meg megbukna elotte par honappal.
Az mekkora lenne ha mire vegre kijutnank Orban meg megbukna elotte par honappal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2025. szeptember 9., kedd 21:18-kor.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Örmények
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jó ez az olasz csapat
a teljes védelem egész pofás performanszt pakolt le az asztalra
6 perc alatt volt 3 gól
Debrecenben rég láttak ennyi potyát egy meccsen
6 perc alatt volt 3 gól
Debrecenben rég láttak ennyi potyát egy meccsen
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
*7BLSierra írta:Carvajalnak hatalmas lenne ha osszejonne a vb cim.Pad'em írta: Spanyolok fő esélyesek jövőre, argentínok mellett.
6 BL, 1 EB, 1 VB![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Carvajalnak hatalmas lenne ha osszejonne a vb cim.Pad'em írta: Spanyolok fő esélyesek jövőre, argentínok mellett.
6 BL, 1 EB, 1 VB
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Yamal faszan tolta amugy tenyleg, 2-3 emberen ment at konnyeden mindig, rengeteg helyzetet alakitott ki.
Törökök mint valami megye3as csapat ugy vedekeztek, aztan 0-2nel mar nem is mentek hatra, folyamat 2-3 emberre mehetett ra a Nico Yamal szél ellentámadni.
0-1nel voltak jo török lehetőségek, nem lőtték be, ra kaptak egyet,aztan el is engedték kb. Spanyolok meg fociztak egy jot.
Törökök mint valami megye3as csapat ugy vedekeztek, aztan 0-2nel mar nem is mentek hatra, folyamat 2-3 emberre mehetett ra a Nico Yamal szél ellentámadni.
0-1nel voltak jo török lehetőségek, nem lőtték be, ra kaptak egyet,aztan el is engedték kb. Spanyolok meg fociztak egy jot.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
többet foglalkoztok Yamallal, mint a blikk
#whatisyourexcuse
- Pad'em
Whoscored-on mindkettő 10-es.Anthony írta:Én nem néztem, de Sofascore-on 9.2 Yamal és 9.8 Merino.tomi_b írta: Aki nézte a török spanyolt meg tudja mondani, hogy miért kaphatott Yamal jobb értékelést (9.8) mint a 3 gólos Merino (9.6)?![]()
Viszont 6 gólos vereség után a törököknél a kapusnak van a legjobb értékelése (7)![]()
Valószínű amúgy faszán nyomta.
Spanyolok fő esélyesek jövőre, argentínok mellett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én nem néztem, de Sofascore-on 9.2 Yamal és 9.8 Merino.tomi_b írta: Aki nézte a török spanyolt meg tudja mondani, hogy miért kaphatott Yamal jobb értékelést (9.8) mint a 3 gólos Merino (9.6)?![]()
Viszont 6 gólos vereség után a törököknél a kapusnak van a legjobb értékelése (7)
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Aki nézte a török spanyolt meg tudja mondani, hogy miért kaphatott Yamal jobb értékelést (9.8) mint a 3 gólos Merino (9.6)?