Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

___Samy___

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 8., hétfő 21:23

No offense Erik, de tenyleg.

Azt mondod te Mi Hazank szimpatizans vagy. Nem vagy Fidesz szavazo, soha nem is voltal, soha nem is leszel. Es nem akarsz ujabb ketharmadot, semmilyen terfelen. Ja, es mindenhonnan tajekozodsz, nem hiszel csak egyik vagy csak masik oldalnak.

Es akkor most egy kicsit lepjunk hatrebb. Nezd vissza a hozzaszolasaidat. Ugy osszessegeben ebben a topikban, nem csak az elmult par orat. Ha feljon barmi a fidesz ellen: vagy nem igaz a dolog, vagy csak ki van forgatva, vagy amugy ezt a masik fel vagy masik orszagban is csinaljak. Alapveto, a mindennapokat erinto, elbaszott dolgokrol teljes csend van. Ha az ellenzek csinal valamit: minden nagyitoval nezve, kesobbiekre nezve pedig feltetelezesek vannak kesz tenykent kezelve. Nagyreszt hazugsag az, amiket mondanak vagy terveznek. Nagy vonalakban ezek a reakcioid a ket oldalnal.

En elhiszem, hogy az egyik meg a masik oldalnal is vannak szimpatikus/unszinpatikus dolgok, de nalad az az ember erzese, hogy bar szerinted te egy harmadik iranyhoz erzed kozel magad, de kozben amiket mondasz, meg ahogy reagalsz a dolgokra, inkabb a fideszhez vagy a legkozelebb a harom part kozul.

Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 20:51

kiserik írta:
tibi18 írta:

Így, hogy nem Ábrahám, vagy a mi hazánk tárt fel.. nem lesz érdekes...
Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.

Eddig bárki, aki ezek felderítésébe vágta a fejszéjét arra jutott, hogy ezek a legmagasabb helyekre vezetnek és azt kell mondani, hogy pártoktól mentesen minden térfélen. Nem véletlen, hogy szinte soha nincs eredmény, konkrétum. Havas mondta, hogy mikor a prostis könyvét írta, akkor szembesült vele, hogy ezekről mindenki tud a megfelelő körökben. Ki, honnan, kit, kinek, milyen kocsival visz (fiatalokat). És ez (a könyv kiadása) 2002-ben volt és azóta sem változott az ipar.

Viszont ebből így ügy nem lesz. Se bizonyíték, se feljelentés. A fideszesek legyintenek, hogy csak egy újabb szarkavaró, esetleg hazudozó libsi, az ellenzékiek meg már nem tudják még jobban gyűlölni a rendszert.
Ezert sem szabad a tiszara szavazni, nehogy a legkisebb esely is legyen ra, hogy valaha kiderulnek dolgok :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 20:48

tibi18 írta:
Rozsabimbo2019 írta: https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/

Szeretettel ajánlom az utolsó bekezdést.
Utána lehet egyrészt-másrésztezni
Beteg állatok. :cens:
Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.

Eddig bárki, aki ezek felderítésébe vágta a fejszéjét arra jutott, hogy ezek a legmagasabb helyekre vezetnek és azt kell mondani, hogy pártoktól mentesen minden térfélen. Nem véletlen, hogy szinte soha nincs eredmény, konkrétum. Havas mondta, hogy mikor a prostis könyvét írta, akkor szembesült vele, hogy ezekről mindenki tud a megfelelő körökben. Ki, honnan, kit, kinek, milyen kocsival visz (fiatalokat). És ez (a könyv kiadása) 2002-ben volt és azóta sem változott az ipar.

Viszont ebből így ügy nem lesz. Se bizonyíték, se feljelentés. A fideszesek legyintenek, hogy csak egy újabb szarkavaró, esetleg hazudozó libsi, az ellenzékiek meg már nem tudják még jobban gyűlölni a rendszert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 20:28

Ne haragudjatok, most ez így engem estére teljesen kiütött. Be kell linkeltem a teljes interjút, mert ami itt zajlik ,az mar egy maffia szervezetnek is sok lenne.
Ha van bárkinek 5 perce, és magyar hazafinak gondolja magát, akkor mindenképpen olvassa el.
Aki nem ez ellen a piszkos nyomorult hatalom ellen szavaz, az nem tudom mit gondol a világról, meg emberségről. Mindegy .... felbasztam magam, aztán majd jön úgyis kiserik, oszt megaszsongya,hogy soros fizeti meg a zsidók es amugyis többségben cigánygyerekek, az meg ugye nem is számít :'(

https://www.valaszonline.hu/2025/09/08/ ... TI9K_Sntyg

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 19:50

Mert mindenki az AI m1 hiradot nezi endless loopban :lol:
thereisonly1ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 8., hétfő 19:43

miért nincs már minden tele ezzel? MP-nek is ezt kéne most meglovagolnia.
Kép

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. szeptember 8., hétfő 19:00

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 18:46

https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 18:07

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
teljesen más univerzumban, buborékban él, más nyelven beszél.
Azert ha megnezem a tobbi topicot ez masra is igaz…
awwwwwwww :-* :kalapos: let's call the waaaambulance :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 17:21

ferni írta:
kiserik írta:
Ebben is igaz az, hogy az EP MP mentelmi jogát teljesen másként kezeli, mint más politikusokét, és elég nagy a gyanú, hogy pont emiatt lett végül EP képviselő. Mert ugye pártot nem ott épít, hanem itthon. Dolgozni nem ott dolgozik, hanem itthon. A vádak olyanok amilyenek, de mégis ott vannak (3. vád a rágalmazás).
Egészen ijesztő milyen a hozzáállásod a dolgokhoz és fel se tűnik neked.

A tagot már rég levették volna a sakktábláról, mindent kitaláltak már róla kb, konkrét koncepciós per lenne kérdés nélkül ha nem lenne EPs képviselő, jobb döntést nem is hozhattak volna anno.

De ugye megint MP alkalmazkodik a magyarországi helyzetekhez, mert tudja mi hogy működik, ki van megint számokérve?
MP, nem a Fidesz és folyamat ezt műveled minden témában és közbe hangosan harsogod, hogy de függetlenül nézed a dolgokat :lol: :lol: :D

Ne kelljen már folyamat a szádba rágni mi miért történik, mert csak az nem látja aki nem akarja.
Kik kérte számon MP-t? Mert én nem, az tuti. Elmondtam, hogy ez a része (amit írtam) igaz a propagandának. Ez tény. Lehet rajta rugózni, meg forgatni, meg bagatellizálni, de attól még tény marad.

Emlékezz vissza, hogy én voltam az első, aki megpendítette, hogy MP a végén be fog ülni az EP-be. Aztán arra is emlékezz, hogy amikor bejelentették, hogy beül, akkor Te voltál a leghangosabb, aki azt hangoztatta, hogy azért kell beülnie az EP-be, hogy ott tudja építeni az új pártját. Aztán a végén meg az EP-ben lófaszt sem csinál, ott sincs, itthon meg járja az országot és építi a pártját. És ezt nem azért írom, hogy elővegyem valamiért, mert jól csinálja, hanem azért, hogy néha láss is, ne csak fújd a propagandádat.

A tények minden elfogultság nélkül:
- MP listavezetőként elindult az EP szavazáson, mert őt ismerte az ország, de nem akart kimenni (ez bevett szokás, Toroék is ezt tették)
- megcsinálta a hülyeséget az éjszakában (akkor sem tehetsz ilyet, ha rád küldenek valakit idegesíteni, provokálni)
- használta a tökéletes menekülő utat (mondjuk a szavaztatás és a herce hurca röhejes volt, de szükséges a hívek miatt)
- azóta védi az EP (nem egy képviselő mentelmi jogának a kérdését már rég lezárták, akiknek később lett beadva az ügye, de az övét még elő sem vették, ha jól tudom)

Nem veszem elő, nem szidom, valószínűleg én is ezt tettem volna a helyében, de piedesztálra sem emelem valami légből kapott marhaságra hivatkozva. Max azért lehet elővenni, mert a rágalmazási ügybe nem áll bele, de ez is érthető, ha elhisszük, hogy tényleg rágalmazott és nincs semmi bizonyíték, amivel bizonyítani tudná az állításait.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 8., hétfő 17:07

Tudnám mi a fenének írsz ilyet, ha utána nem vagy hajlandó beszélgetni.
Amiert te ilyeneket:
Értelek. Nekem mást jelent a terror, de ezt adom és megértem.
:smile:

Amugy sincs ertelme veled beszelni, mint a legtobb temaban.

Es ha alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, illetve nem fogadod el az alapveto jelenteset, akkor mi ertelme az egesznek? A kerdes koltoi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 8., hétfő 16:41

hehetheoriginal írta: én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
Azert ha megnezem a tobbi topicot ez masra is igaz…

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 8., hétfő 16:32

kiserik írta:
Ebben is igaz az, hogy az EP MP mentelmi jogát teljesen másként kezeli, mint más politikusokét, és elég nagy a gyanú, hogy pont emiatt lett végül EP képviselő. Mert ugye pártot nem ott épít, hanem itthon. Dolgozni nem ott dolgozik, hanem itthon. A vádak olyanok amilyenek, de mégis ott vannak (3. vád a rágalmazás).
Egészen ijesztő milyen a hozzáállásod a dolgokhoz és fel se tűnik neked.

A tagot már rég levették volna a sakktábláról, mindent kitaláltak már róla kb, konkrét koncepciós per lenne kérdés nélkül ha nem lenne EPs képviselő, jobb döntést nem is hozhattak volna anno.

De ugye megint MP alkalmazkodik a magyarországi helyzetekhez, mert tudja mi hogy működik, ki van megint számokérve?
MP, nem a Fidesz és folyamat ezt műveled minden témában és közbe hangosan harsogod, hogy de függetlenül nézed a dolgokat :lol: :lol: :D

Ne kelljen már folyamat a szádba rágni mi miért történik, mert csak az nem látja aki nem akarja.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 16:26

nagyon ügyes, nagyon ügyes, de nem lépek bele a csapdádba, inkább megyek pihenni :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 16:24

hehetheoriginal írta: bámulatosan védi a fideszt, elképesztő, igazi mihazánkos :mrgreen:

én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
Mond már meg, hogy hol védtem a Fideszt? Tényleg kíváncsi vagyok rá.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 16:22

bámulatosan védi a fideszt, elképesztő, igazi mihazánkos :mrgreen:

én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 16:10

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nem ismerem politikai vonatkozásban a terror pontos fogalmát, de szívesen elolvasnám, ha bemásolnád.

Én úgy gondolom, hogy a terrorhoz erőszakra van szükség, ha politikai vonatkozást nézem, akkor fizikai erőszakra főként.
Egyreszt, ha jol latom, mukodik az interneted.
Masreszt, jozan paraszti esszel gondolkodva, csak fizikalis eroszak letezik?
Harmadreszt, szerinted nincs politikai terror, aztan azt sem tudod mi az.
"Na, ha valamirol van ertelme beszelni az ez."

Tudnám mi a fenének írsz ilyet, ha utána nem vagy hajlandó beszélgetni.

Ha jól értem, akkor azt mondod, ha háborús helyzet esetén azt mondja egy hatalom, hogy ha háború lesz, akkor meghalhatsz, az terror. Ha egy alacsony mortalitású vírusjárvány esetén azt mondja, hogy meghalhatsz, az terror. Ha egy másik pártra úgy mutogat valaki, hogy ha arra szavaznak az emberek, akkor rosszabbul fognak járni, az terror. Mert így lassan eljutunk oda, hogy a Földön minden állam terrorállam, meg a pártok nagyrésze terrorista.

Félreértés ne essék én értem, hogy Te mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem ami itt megy ""terror"" címszóval (pl. plakátkampány, hirdetések, stb), az nem éri el azt a szintet, hogy én terrornak és terrorállamnak nevezzem, vagy akkor bizony mást is annak kell nevezni és elinflálódik a szó jelentése.
hehetheoriginal írta: Tehat a lelki terror nem terror.
:mrgreen:
Pont ezt akartam mondani :mrgreen: (nem, nem akartam ilyet mondani)
ferni írta:
swfan írta: Ha nem lennénk EU-tag, MP már kiesett volna egy ablakon vagy kapott volna egy kis novicsokot
Ez pont idevág:

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _memtelmi/

Bennfentes kereskedelem, amiről már órákkal korábban mentek az eszmecserék nyílt magyar fórumokon mielőtt MP bármit csinált volna meg lopás, mert direkt provokálta egy fideszes agyhalott és akkor sikerrel is járt.
De ugye tök normális ráküldeni bárkire is egy embert, hogy szidja, basztassa és csessze fel amennyire csak lehet.

Micsoda bűnök ugye, na bezzeg narancsék, soha semmi rosszat nem tesznek :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 8., hétfő 15:57

swfan írta:
hehetheoriginal írta: Modern puha terrornak neveznem, persze itt is vannak szintek, de hogy nem a nyugatos, polgari felvilagosult modern tarsadalom az irany, az is biztos.
Ha nem lennénk EU-tag, MP már kiesett volna egy ablakon vagy kapott volna egy kis novicsokot
Ez pont idevág:

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _memtelmi/

Bennfentes kereskedelem, amiről már órákkal korábban mentek az eszmecserék nyílt magyar fórumokon mielőtt MP bármit csinált volna meg lopás, mert direkt provokálta egy fideszes agyhalott és akkor sikerrel is járt.
De ugye tök normális ráküldeni bárkire is egy embert, hogy szidja, basztassa és csessze fel amennyire csak lehet.

Micsoda bűnök ugye, na bezzeg narancsék, soha semmi rosszat nem tesznek :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 15:45

Tehat a lelki terror nem terror.
:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 8., hétfő 15:35

kiserik írta:
Realista24 írta:
Na, ha valamirol van ertelme beszelni az ez.
Mi az, hogy neked mast jelent? Politikai vonatkozasban a terror mindenkinel ugyanazt kellene, hogy jelentsen, hiszen ez egy egeszen jol definialt fogalom.
Az, hogy alternativ vilagban elsz, ahol mast jelent, az mas kerdes.
Nem ismerem politikai vonatkozásban a terror pontos fogalmát, de szívesen elolvasnám, ha bemásolnád.

Én úgy gondolom, hogy a terrorhoz erőszakra van szükség, ha politikai vonatkozást nézem, akkor fizikai erőszakra főként.
Egyreszt, ha jol latom, mukodik az interneted.
Masreszt, jozan paraszti esszel gondolkodva, csak fizikalis eroszak letezik?
Harmadreszt, szerinted nincs politikai terror, aztan azt sem tudod mi az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: