Lehet, hogy ő maga volt az
@ferni: tudod te hogy ertettem, max 2 ciklus, egy vezeto, csak koran volt meg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 9., kedd 7:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 9., kedd 7:37
Hogy mi?Nem lenne nyugodtabb, ha egyszerűen tényként elfogadjuk őket és másról beszélgetünk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 9., kedd 7:17
Egy fokkal szerenyebben.kiserik írta: Értelmes emberek hozzászólását soha nem veszem támadásnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 9., kedd 7:02
Annyi van, hogy miniszterelnök nem lehet valaki 2 ciklusnál tovább.Az ugye megvan, hogy az a terv, hogy egy part max 8 evet, 2 ciklust kormanyozhat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 9., kedd 5:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 9., kedd 0:40
Ferni, csak 2 dolog.ferni írta:A Tisza ereje az Orbán-ellenességben van, de te már megint olyanokat vizionálsz, hogy majd a Tisza lesz mostantól 20 évig kétharmaddal a hatalmon.Tisza: ezzel is tele a hócipőm egyébként. Ismét egy társadalom kritika: rohadtul elterjedt dolog, hogy ha valaki kritizálni meri az ellenzék új reménységét, akkor az csakis azért van, mert fideszes az illető. Oldalakat lehetne megtölteni azzal, hogy mennyi olyan előjele van a történetnek, mit ami 2010 előtt volt. DE! Ha jól emlékszem egyszer sem írtam itt senkinek azt, hogy ne szavazzon a Tiszára. Soha semmilyen kontextusban. Soha. Maximum leírtam, hogy én miért nem fogok rájuk szavazni és miért fogok másra.
Ha nem Orbán lesz hatalmon jócskán vissza fog esni ez az erő, ami most ennyire viszi a Tiszát, illetve amennyire szarban van az ország itt kétlem, hogy a kormányon bármit is növekedni fog a Tisza népszerűsége, egyetlen esélyük lesz a legnépszerűbb pártnak maradni ha tényleg végre vmi értelmes választás lesz 2030ra több párttal is és le lesz bontva ez a két pólusú rendszer.
Ti honnan ismertek ilyen embereket? Én személy szerint azt sem tudom, hogy ki ez a fószersoadroli írta: Váratlanul megjelent az M1 egyik legismertebb riportere a vecsési Magyar Infón
fú de fejberúgnám ezt a nyomorult fideszcsicskát![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 8., hétfő 23:59

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 8., hétfő 23:58
Nem a kritizálással van gond, hanem hogy nem érzed egyáltalán a dolgok súlyát és jelentőségét.Tisza: ezzel is tele a hócipőm egyébként. Ismét egy társadalom kritika: rohadtul elterjedt dolog, hogy ha valaki kritizálni meri az ellenzék új reménységét, akkor az csakis azért van, mert fideszes az illető. Oldalakat lehetne megtölteni azzal, hogy mennyi olyan előjele van a történetnek, mit ami 2010 előtt volt. DE! Ha jól emlékszem egyszer sem írtam itt senkinek azt, hogy ne szavazzon a Tiszára. Soha semmilyen kontextusban. Soha. Maximum leírtam, hogy én miért nem fogok rájuk szavazni és miért fogok másra.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 23:18
Értelmes emberek hozzászólását soha nem veszem támadásnak.___Samy___ írta: No offense Erik, de tenyleg.
Azt mondod te Mi Hazank szimpatizans vagy. Nem vagy Fidesz szavazo, soha nem is voltal, soha nem is leszel. Es nem akarsz ujabb ketharmadot, semmilyen terfelen. Ja, es mindenhonnan tajekozodsz, nem hiszel csak egyik vagy csak masik oldalnak.
Es akkor most egy kicsit lepjunk hatrebb. Nezd vissza a hozzaszolasaidat. Ugy osszessegeben ebben a topikban, nem csak az elmult par orat. Ha feljon barmi a fidesz ellen: vagy nem igaz a dolog, vagy csak ki van forgatva, vagy amugy ezt a masik fel vagy masik orszagban is csinaljak. Alapveto, a mindennapokat erinto, elbaszott dolgokrol teljes csend van. Ha az ellenzek csinal valamit: minden nagyitoval nezve, kesobbiekre nezve pedig feltetelezesek vannak kesz tenykent kezelve. Nagyreszt hazugsag az, amiket mondanak vagy terveznek. Nagy vonalakban ezek a reakcioid a ket oldalnal.
En elhiszem, hogy az egyik meg a masik oldalnal is vannak szimpatikus/unszinpatikus dolgok, de nalad az az ember erzese, hogy bar szerinted te egy harmadik iranyhoz erzed kozel magad, de kozben amiket mondasz, meg ahogy reagalsz a dolgokra, inkabb a fideszhez vagy a legkozelebb a harom part kozul.
Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 8., hétfő 22:42
Felületesen követem a politikát, hogy ne kapjak ideggörcsöt nap mint nap, de most én is felbasztam magam. Ha jól értem, itt egy javítóintézet vezetője szisztematikusan szervezte ki prostituáltnak a gondozott gyerekeket rangos fideszes politikusoknak, amiről az egész kormány un block tud? Mindez egy olyan ember szájából aki évtizedek óta a rendszerben dolgozik, sőt a Fidesz alatt került pozícióba. Ugyanez mint a lenti kérdés, miért nem viszhangzik ez mindenhonnan? Telexen semmit nem látok, MP facebook oldalán semmi. Aztán egy valamire való országban már a parlament előtt lenne a tömeg. A kegyelmi botránynál már ezt megtudtuk, akkor innentől már a gyermekbántalmazásra is immunisek lettünk mint a lopásra?Rozsabimbo2019 írta: Ne haragudjatok, most ez így engem estére teljesen kiütött. Be kell linkeltem a teljes interjút, mert ami itt zajlik ,az mar egy maffia szervezetnek is sok lenne.
Ha van bárkinek 5 perce, és magyar hazafinak gondolja magát, akkor mindenképpen olvassa el.
Aki nem ez ellen a piszkos nyomorult hatalom ellen szavaz, az nem tudom mit gondol a világról, meg emberségről. Mindegy .... felbasztam magam, aztán majd jön úgyis kiserik, oszt megaszsongya,hogy soros fizeti meg a zsidók es amugyis többségben cigánygyerekek, az meg ugye nem is számít![]()
https://www.valaszonline.hu/2025/09/08/ ... TI9K_Sntyg
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 8., hétfő 22:03
Már csak ezért is takarodjanak jövőre. Propagandára több milliárdot költenek el, ugy kell sarokba szorítani őket, hogy adjanak értelmes célra is pénzt, az is nagyrészt a libsi újságíroknak köszönhető akik minden ügynek utánna mennek és feltárják.___Samy___ írta: Mas: a legszomorubb dolog az a fidesszel kapcsolatban, hogy a covid ota gyakorlatilag recesszioban levo gazdasag megmegmenteseert tizedannyit nem tesz, mint az ellenfeluk kicsinalasaert. Eszuk agaban sincs mar az, hogy esetleg a kormanyzasuk miatt nyerjek meg a valasztast. Inkabb az ellenfeluk ellehetetleniteseert kuzdenek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 8., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 20:51
Ezert sem szabad a tiszara szavazni, nehogy a legkisebb esely is legyen ra, hogy valaha kiderulnek dolgokkiserik írta:Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.tibi18 írta:
Így, hogy nem Ábrahám, vagy a mi hazánk tárt fel.. nem lesz érdekes...
Eddig bárki, aki ezek felderítésébe vágta a fejszéjét arra jutott, hogy ezek a legmagasabb helyekre vezetnek és azt kell mondani, hogy pártoktól mentesen minden térfélen. Nem véletlen, hogy szinte soha nincs eredmény, konkrétum. Havas mondta, hogy mikor a prostis könyvét írta, akkor szembesült vele, hogy ezekről mindenki tud a megfelelő körökben. Ki, honnan, kit, kinek, milyen kocsival visz (fiatalokat). És ez (a könyv kiadása) 2002-ben volt és azóta sem változott az ipar.
Viszont ebből így ügy nem lesz. Se bizonyíték, se feljelentés. A fideszesek legyintenek, hogy csak egy újabb szarkavaró, esetleg hazudozó libsi, az ellenzékiek meg már nem tudják még jobban gyűlölni a rendszert.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. szeptember 8., hétfő 20:48
Miért kell ismét marhaságokat beszélni? De most tényleg kérdezem.tibi18 írta:Így, hogy nem Ábrahám, vagy a mi hazánk tárt fel.. nem lesz érdekes...Rozsabimbo2019 írta: https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/
Szeretettel ajánlom az utolsó bekezdést.
Utána lehet egyrészt-másrésztezni
Beteg állatok.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. szeptember 8., hétfő 19:43
miért nincs már minden tele ezzel? MP-nek is ezt kéne most meglovagolnia.Rozsabimbo2019 írta: https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/
Beteg állatok.![]()

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. szeptember 8., hétfő 19:00
Így, hogy nem Ábrahám, vagy a mi hazánk tárt fel.. nem lesz érdekes...Rozsabimbo2019 írta: https://24.hu/belfold/2025/09/08/orgia- ... its-gabor/
Beteg állatok.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. szeptember 8., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 18:07
awwwwwwwwMarioCirolo írta:Azert ha megnezem a tobbi topicot ez masra is igaz…hehetheoriginal írta: én nem etetném a helyetekben, képtelenség szót érteni vele.
teljesen más univerzumban, buborékban él, más nyelven beszél.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem