Kik kérte számon MP-t? Mert én nem, az tuti. Elmondtam, hogy ez a része (amit írtam) igaz a propagandának. Ez tény. Lehet rajta rugózni, meg forgatni, meg bagatellizálni, de attól még tény marad.ferni írta:Egészen ijesztő milyen a hozzáállásod a dolgokhoz és fel se tűnik neked.kiserik írta:
Ebben is igaz az, hogy az EP MP mentelmi jogát teljesen másként kezeli, mint más politikusokét, és elég nagy a gyanú, hogy pont emiatt lett végül EP képviselő. Mert ugye pártot nem ott épít, hanem itthon. Dolgozni nem ott dolgozik, hanem itthon. A vádak olyanok amilyenek, de mégis ott vannak (3. vád a rágalmazás).
A tagot már rég levették volna a sakktábláról, mindent kitaláltak már róla kb, konkrét koncepciós per lenne kérdés nélkül ha nem lenne EPs képviselő, jobb döntést nem is hozhattak volna anno.
De ugye megint MP alkalmazkodik a magyarországi helyzetekhez, mert tudja mi hogy működik, ki van megint számokérve?
MP, nem a Fidesz és folyamat ezt műveled minden témában és közbe hangosan harsogod, hogy de függetlenül nézed a dolgokat![]()
![]()
Ne kelljen már folyamat a szádba rágni mi miért történik, mert csak az nem látja aki nem akarja.
Emlékezz vissza, hogy én voltam az első, aki megpendítette, hogy MP a végén be fog ülni az EP-be. Aztán arra is emlékezz, hogy amikor bejelentették, hogy beül, akkor Te voltál a leghangosabb, aki azt hangoztatta, hogy azért kell beülnie az EP-be, hogy ott tudja építeni az új pártját. Aztán a végén meg az EP-ben lófaszt sem csinál, ott sincs, itthon meg járja az országot és építi a pártját. És ezt nem azért írom, hogy elővegyem valamiért, mert jól csinálja, hanem azért, hogy néha láss is, ne csak fújd a propagandádat.
A tények minden elfogultság nélkül:
- MP listavezetőként elindult az EP szavazáson, mert őt ismerte az ország, de nem akart kimenni (ez bevett szokás, Toroék is ezt tették)
- megcsinálta a hülyeséget az éjszakában (akkor sem tehetsz ilyet, ha rád küldenek valakit idegesíteni, provokálni)
- használta a tökéletes menekülő utat (mondjuk a szavaztatás és a herce hurca röhejes volt, de szükséges a hívek miatt)
- azóta védi az EP (nem egy képviselő mentelmi jogának a kérdését már rég lezárták, akiknek később lett beadva az ügye, de az övét még elő sem vették, ha jól tudom)
Nem veszem elő, nem szidom, valószínűleg én is ezt tettem volna a helyében, de piedesztálra sem emelem valami légből kapott marhaságra hivatkozva. Max azért lehet elővenni, mert a rágalmazási ügybe nem áll bele, de ez is érthető, ha elhisszük, hogy tényleg rágalmazott és nincs semmi bizonyíték, amivel bizonyítani tudná az állításait.