Felületesen követem a politikát, hogy ne kapjak ideggörcsöt nap mint nap, de most én is felbasztam magam. Ha jól értem, itt egy javítóintézet vezetője szisztematikusan szervezte ki prostituáltnak a gondozott gyerekeket rangos fideszes politikusoknak, amiről az egész kormány un block tud? Mindez egy olyan ember szájából aki évtizedek óta a rendszerben dolgozik, sőt a Fidesz alatt került pozícióba. Ugyanez mint a lenti kérdés, miért nem viszhangzik ez mindenhonnan? Telexen semmit nem látok, MP facebook oldalán semmi. Aztán egy valamire való országban már a parlament előtt lenne a tömeg. A kegyelmi botránynál már ezt megtudtuk, akkor innentől már a gyermekbántalmazásra is immunisek lettünk mint a lopásra?Rozsabimbo2019 írta: Ne haragudjatok, most ez így engem estére teljesen kiütött. Be kell linkeltem a teljes interjút, mert ami itt zajlik ,az mar egy maffia szervezetnek is sok lenne.
Ha van bárkinek 5 perce, és magyar hazafinak gondolja magát, akkor mindenképpen olvassa el.
Aki nem ez ellen a piszkos nyomorult hatalom ellen szavaz, az nem tudom mit gondol a világról, meg emberségről. Mindegy .... felbasztam magam, aztán majd jön úgyis kiserik, oszt megaszsongya,hogy soros fizeti meg a zsidók es amugyis többségben cigánygyerekek, az meg ugye nem is számít![]()
https://www.valaszonline.hu/2025/09/08/ ... TI9K_Sntyg
Én nem értem mi folyik itthon. Ha az elmúlt két év sztorijai után nem takarítjuk el ezt a narancs maffiát és valakinek még van gyomra vagy ennyire ostoba hogy rájuk szavaz akkor az országnak sanszosan tényleg reszeltek. Azt még nagy nehezen megértem ha valaki leszarja a lopást, ha valaki szemében Viktor nemzet megmentő migránsverő, de hogy efelett a rendszerszintű pedofil téma felett, hogy lehet szemethunyni... btw a csóka helyében egy időre biztos valami jó messzi sziget felé venném az irányt, nehogy megálljon a Barkas a ház előtt egy hajnalban.