Most komolyan itt tartunk, hogy ismételgetni kell magam? "vagy felfogod, vagy nem, az már téged fog minősíteni" Ennyi.ferni írta:Miért ha marad a Fidesz akkor nem húzhatjuk le a rolót?csak esetleg tartunk attól, hogy cseberből vederbe huppanunk bele, mert akkor aztán le lehet húzni a rolót.
Milliószor leírtam, én is kormányváltást szeretnék, de nem akarok még egy 2/3-ot bemondásra, ahogy 2010-ben sem akartam. Ezt vagy felfogod, vagy nem, az már téged fog minősíteni.
Cseberből cseberbe mivel jobb, mint a cseberből vederbe?
Az egész "Tisza nevű képződmény" azért olyan amilyen, mert a Fidesz teljesen magára szabott mindent az ég világon, az utolsó utáni kis apró betű is nekik kedvez.
Majd jött egy párt aki felfogta hogy lehet megnyerni egy választást, mindent e mentén felépítve működik, mert ahogy megpróbálták mások máshogy nem lehet, majd emiatt te folyamatosan előveszed a Tiszát miért úgy működnek ahogy, miközben ahogy kiakarnának lépni ebből a Fidesz által kreált mederből egyből jön a propaganda és szedik szét őket és még 100adjára is őket hibáztatod, nem azt akit kéne.
Érdekes módon azokat a különbségeket nem látod meg amiket lehetne, mennyi munkát raknak bele, egész évben országot járnak, foglalkoznak, beszélgetnek az emberekkel, nem a kastélyaikban terpesztve lopják szét az országot.
Megtesznek tényleg mindent amit lehet, hogy leváltsák ezeket, nem is értem hogy bírják vagy hogy lehetne ennél többet tenni, de te beteszed megint olyan helyre az egyenlőségjelet ahová nem kéne és megint a legrosszabbat feltételezve jössz a szokásos mi lesz ha megtörténik az amire semmi esély nincs.
Csodás is beszélgetni tényleg, hogy egy narancsék által felvázolt képzeletbeli gonosztól félsz, ami nem is létezik.
Már nincs mit tönkretenni az országban olyan lepusztult minden amit az államnak kéne rendben tartania, de majd jön a Peti azt jól szétzúz még jobban mindent a brüsszeli barátaival![]()
Rövid távon nem lesz jobb semmi, nem varázsló senki, de ezeket el kell takarítani a kormányról, hogy egyáltalán fel lehessen mérni mekkora is a kár igazából és elkezdeni nem 200zal száguldani a szakadék felé, hanem lassítani majd évekkel később akár meg is fordulni hogy jobb irányba menjünk.
Ha esélyt se adjuk meg ennek, akkor sose lesz jobb.
Ha meg nagyobb transzparenciát szeretnél a Tiszától menj el Viktorunkhoz, hogy ne százmilliókért hirdesse a propagandát ha bárki bármi kényesebb témáról szeretne beszélni az ellenzéktől.
De vhogy azt nem veszed elő sose mikor a Fidesz a ténylegesen kényesebb témákat söpri a szőnyeg alá.
Miért kapott K.Endre kegyelmet, mi is van igazából az MNB-vel, miért rohad le az egészségügy, oktatás, miért ekkora az infláció, hová tűnik az emberek által befizetett hatalmas adó, családi mérhetetlen pénzosztások stb stb stb
Ezek ugye nem baj, hogy nincsenek megválaszolva vagyis ez ellen annyira nem lázadsz![]()
Hogy megértsd én nem az az ember vagyok, aki naphosszat azon vitázik, meg agyal, hogy az ég kék. Mindenki tudja, hogy milyen a kormányunk, meg miket csinálnak. Csak az elvakult fröcsögő uszítók lovagolnak rajta minden kib. percben azon, amit mindenki tud, mint Te meg a magát rendre alulmúló társad a vezéredezésével meg hasonlókkal.
Szerintem itt mindenki tudja, hogy mi folyik ebben az országban, lehet, hogy sokan jobban is mint Ti ketten. Néhány emberen kívül szinte mindenki kormányváltást szeretne. A fő különbség köztünk, hogy én nem akarok 2/3-ot, mint Ti. Ennyi és én ezért az ilyen nyomorultak szemében vak, fideszbérenc, pénzügyileg jól járó, szatellit majom vagyok. Szerinted ez rendben van? Szerinted az egy rohadt hazaáruló gyurcsányista komcsi volt, aki 2010-ben nem a Fideszre szavazott (hanem mondjuk a Jobbikra vagy az LMP-re)? Így utólag, visszagondolva?
Parancsolj, Fidesz ténylegesen kényesebb téma, amitől MP is azt remélte, hogy majd menekül a Karmelita: a végrehajtó maffia feje közel sem a Schadl-Volner duó volt. Újabb bizonyítékok kerültek elő, megkezdte a nyomozást a főügyészség és ugyanaz az ügyész viszi az ügyet, aki eddig, ami jó jel, mert MP felvételéből pont az derült ki, hogy még Tóniék sem tudták kihúzatni magukat az ügyből, mert nem volt elég befolyása hozzá PP-nek. Eddig felmerült konkrét bűncselekménnyel kapcsolatban Bohács Zsolt neve illetve említés szintjén L.Simoné is. Érdekel téged ez? Nem. Érdekli az ellenzéket, ellenzéki sajtót? Nem. Még a meghirdetett sajtótájékoztatóra sem mentek el. Vajon miért? Mert politikailag nem neki kedvezne ez az ügy. Ennyi bőven elég, hogy kussoljon róla mindenki.