Minden, ami válogatott
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Minden, ami válogatott
Nemetek csoportja meg erdekes is lehet, na nem azert mert annyira fantasztikusan toljak a csapatok
Nem is csoda, nagyon gyenge a keretük. Konkrétan nincs egyetlen világklasszis játékosuk sem.poronty írta: A németek megint rettenet szarul néznek ki.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A németek megint rettenet szarul néznek ki.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egyszer még cserélhett volna ahogy beléptünk a hosszabbításba. Megtörni az ívét az íreknek. Szinte mindegy, h kit.Rabiosa írta: Marco Rossinak jár a dicséret, mert taktikailag ez a meccs faszán fel volt építve, kb. semmit se tudtak kezdeni az 1. félidőben az írek. Dominik visszalépése a védővonalba sokat segített a labdatartásban, nyugodt is volt a csapat, nem kapkodott senki, totál stabil volt az egész.
Sallai előtt, már a gólhoz vezető szabadrúgás előtti támadásunknál is volt egy komoly fegyelmezetlenség, ott majdnem az egész középpálya felment a kontrával, és Bolla rossz beadása után fenn is ragadtak ahogy illik, abból lett a fault és a szabad.
Elbaszta 1-2 fegyelmezetlenség az egyébként jól kitalált, és gyakorlatban is működő taktikát + a becsületes mezőnymunkát.![]()
Amúgy +1.
Marco Rossinak jár a dicséret, mert taktikailag ez a meccs faszán fel volt építve, kb. semmit se tudtak kezdeni az 1. félidőben az írek. Dominik visszalépése a védővonalba sokat segített a labdatartásban, nyugodt is volt a csapat, nem kapkodott senki, totál stabil volt az egész.
Sallai előtt, már a gólhoz vezető szabadrúgás előtti támadásunknál is volt egy komoly fegyelmezetlenség, ott majdnem az egész középpálya felment a kontrával, és Bolla rossz beadása után fenn is ragadtak ahogy illik, abból lett a fault és a szabad.
Elbaszta 1-2 fegyelmezetlenség az egyébként jól kitalált, és gyakorlatban is működő taktikát + a becsületes mezőnymunkát.
Elbaszta 1-2 fegyelmezetlenség az egyébként jól kitalált, és gyakorlatban is működő taktikát + a becsületes mezőnymunkát.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
+ Lábbal is kifejezetten gyenge.Jim írta: jó reflexkapus Dibusz, de a beadások lehúzása, kiütése nem az erőssége sajnos...
5-ös környékén sem takarít egyáltalán..
De havi fene tudja hány millióért ne kapjunk már olyan gólt, amit egy Courtois kifejel kb.
És ha vki nagy ritkán belebakizik benne van, de ez rendszeres Dibusznál sajnos komolyabb tétmeccseken is.
Tényleg vicc nélkül ezt még én is röhögve megfogom, amit kiszerencsétlenkedett.
És ha vki nagy ritkán belebakizik benne van, de ez rendszeres Dibusznál sajnos komolyabb tétmeccseken is.
Ez az, erre beteszik az írek ellen védeni, teljes agybaj az egész.jó reflexkapus Dibusz, de a beadások lehúzása, kiütése nem az erőssége sajnos...
Tényleg vicc nélkül ezt még én is röhögve megfogom, amit kiszerencsétlenkedett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. szeptember 6., szombat 23:01-kor.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó reflexkapus Dibusz, de a beadások lehúzása, kiütése nem az erőssége sajnos...
-
Tjacks
Elbeszélünk egymás mellett. Kapunk egy gólt oké, de az első félidőből kiindulva nem kell beszarni, jobbak vagyunk. Majd jött a kiállítás és borult a bili...... Az egész csapat a belét kiköpte az emberhátrány miatt, nem kérdés mi volt a kulcs momentum.Illetve nálad azferni írta:Akkor kin?Tjacks írta: Ez ma pont nem dibuszon múlott, de egyébként már én is rég jegelném a palit.
Egy sima meccsből sikerült kiizadni egy döntetlent, faszom.
Megye 2es kapus ezt lehúzza vagy kiüti normális helyre, Dibusz meg azt se tudom mit csinált.
Ahogy írtam teljesen lejtőre rakta a csapatot, azt nem is sikerült megállni azon. Megfordult a momentuma a meccsnek ott.
Egészen amatőr ezen a szinten.
Akkor kin?Tjacks írta: Ez ma pont nem dibuszon múlott, de egyébként már én is rég jegelném a palit.
Megye 2es kapus ezt lehúzza vagy kiüti normális helyre, Dibusz meg azt se tudom mit csinált.
Ahogy írtam teljesen lejtőre rakta a csapatot, azt nem is sikerült megállni azon. Megfordult a momentuma a meccsnek ott.
Egészen amatőr ezen a szinten.
-
Tjacks
Sallai ha higgadt marad akkor nincs miről beszélni. Dibusz nem szint, de a mait erősnek érzem az ő nyakába varrni.istimester írta:Szerintem meg a nulla darab lehúzott centerével nagyon is.Tjacks írta: Ez ma pont nem dibuszon múlott, de egyébként már én is rég jegelném a palit.
Mezőnyben a maradék 9 ember minden dícséretet megérdemel.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Na most minden magyar szurkoló átérezheti mit él át egy madridista Spanyolországban hétről hétre a bírókkal
szuperliga.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem meg a nulla darab lehúzott centerével nagyon is.Tjacks írta: Ez ma pont nem dibuszon múlott, de egyébként már én is rég jegelném a palit.
Mezőnyben a maradék 9 ember minden dícséretet megérdemel.
Sok az eszkimó, kevés a fóka (europai kvóta).ateeemadrid írta:
Miért nincs? 2 csapatnál sokkal jobbak vagyunk a csoportban, persze szerencsés pótselejtező kellene hozzá de na.
Amilyen hulladékok az írek, sztem ma is lehet ez 3 pont
-
Tjacks
Ez ma pont nem dibuszon múlott, de egyébként már én is rég jegelném a palit.
Egészen szánalmas az egész.
Dibuszt én nem értem minek erőltetik a mai napig, világ életében potyakapus volt, el nem hiszem hogy nem lenne jobb nála, azt szépen lejtőre is tette a csapatot.
Sallai meg szavak nincsenek rá mennyire buta volt.
Dibuszt én nem értem minek erőltetik a mai napig, világ életében potyakapus volt, el nem hiszem hogy nem lenne jobb nála, azt szépen lejtőre is tette a csapatot.
Sallai meg szavak nincsenek rá mennyire buta volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Tjacks
Ennyi bazdmeg. Sallai......
-
Tjacks
Bíró bazdki csak nekünk osztja a sárgákat.
- ateeemadrid
Betiltanám írországban a focit, mindenki jobban járna