Ennyi kókler után, akik miatt elértéktelenedett a pozíció röhögve jöhetne akár ő is.
Tud beszélni folyékonyan angolul, németül, franciául, tanult egy kis oroszt, spanyolt meg finnt is.
Túl szép lenne
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 4., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 4., csütörtök 14:28
Arra adjon valaki magyarázatot, hogy az M7-es Kőröshegyi völgyhídon mi a tökömért égnek is folyton az autók.hehetheoriginal írta: van panorámatető, kitolom lábbal megyünk tovább.
en ujabban porigégett autókkal találkozom
el nem tudom képzelni mi a faszt csinálnak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 4., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 4., csütörtök 12:59
Ő a legőszintébb politikus akit valaha láttam, már már túl őszinte is
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 4., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 4., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 4., csütörtök 12:34
Aztan ugy jarsz mint kedden reggel az egyszeri ember, aki atrepult a szembe savba, aztan tetovel fogott talajt.hehetheoriginal írta:DD-nek szólt, tisztában vagyok vele, hogy te rendszeresen garázdálkodsz az M1-en és már félálomban tudod hol merre milyen kavics van.Realista24 írta:
Jo hat nekem nem kell mondaniNezd meg a 81est vagy a 82est...hany eve is probaljak szelesiteni a 81est? 10-20-30?
Erre most mit csinaltak? Fehervartol 5-10 kerekpar utat![]()
Mondjuk tudok olyanrol, akinek oriasi teruletei vannak a 81es menten, es azt mondta, hogy csodbe megy sem adja el a kormanynak...es gondolom nem o az egyeduli, es igy tokon is van rugva a projekt.
szoval az M1 ilyen szepontbol kivétel, a többi autópályán nagyjából rendben van a jobbratartás. főleg ha kilónyolcvannal villogom le őket a sorhattal belülről![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 4., csütörtök 12:31
DD-nek szólt, tisztában vagyok vele, hogy te rendszeresen garázdálkodsz az M1-en és már félálomban tudod hol merre milyen kavics van.Realista24 írta:Jo hat nekem nem kell mondanihehetheoriginal írta:
M1-en azért nyomta/ja éveken át mindenki a belső sávban, mert a külsőn annyira szar volt az út minősége, hogy ha nem akartál 100 felett lerepülni a picsába a fák közé vagy kéthavonta új futóművet venni, akkor inkább nyomtad a többit lefele a belső sávban. a kamionok teljesen szétbaszták a külső sávot, hozzáteszem itt is megkérdezném, hogy ki és hogyan építette, hogy így szétmállott meg szétfolyt....Nezd meg a 81est vagy a 82est...hany eve is probaljak szelesiteni a 81est? 10-20-30?
Erre most mit csinaltak? Fehervartol 5-10 kerekpar utat![]()
Mondjuk tudok olyanrol, akinek oriasi teruletei vannak a 81es menten, es azt mondta, hogy csodbe megy sem adja el a kormanynak...es gondolom nem o az egyeduli, es igy tokon is van rugva a projekt.
mondjuk kinek mit intézett a kormánya. rendes helyeken a rendőrök kiszedik a picsába pl a huzamos ideig belső sávban haladó autóst (ha lenne helye jobbra), vagy a középső sávban totyogó kamionost. nyilván előzni lehet, ez egyébként nyugat euban működik, jobbszél kamionok, bejönnek középsőbe előzni, azonkivül belső 2-ben autók, ha kicsi a forgalom, akkor kimennek a szélsőbe is. teljesen normál.___Samy___ írta: Amugy adom. Nagyon sok helyen a harom sav ugy mukodik a gyakorlatban, hogy ket savban mennek a kamionok es egyeb lassu jarmuvek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 4., csütörtök 11:32
Amugy adom. Nagyon sok helyen a harom sav ugy mukodik a gyakorlatban, hogy ket savban mennek a kamionok es egyeb lassu jarmuvek.Dupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. szeptember 4., csütörtök 11:32
Ezen kicsit meglepodtem. Itt Romaniaban az allam barmikor kisajatithatja a teruleted (altalaban utak vagy vasut miatt szoktak. nyilvan egy plaza vagy gyar miatt ezt nem lehet) es ha nem ertesz egyet a kifizetett osszeggel, beperelheted az allamot. A teruletet fixen buktad, nem fogjak kesleltetni a beruhazast, tehat csak a karterites merteke miatt mehetsz birosagra. Par ismerosom jart mar igy, de ok meg voltak elegedve az osszeggel, mondtak, hogy piaci aron se kaptak volna sokkal tobbet. Azt hittem Magyarorszagon is igy mukodik.Realista24 írta: Mondjuk tudok olyanrol, akinek oriasi teruletei vannak a 81es menten, es azt mondta, hogy csodbe megy sem adja el a kormanynak...es gondolom nem o az egyeduli, es igy tokon is van rugva a projekt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 4., csütörtök 10:30
Jo hat nekem nem kell mondanihehetheoriginal írta:M1-en azért nyomta/ja éveken át mindenki a belső sávban, mert a külsőn annyira szar volt az út minősége, hogy ha nem akartál 100 felett lerepülni a picsába a fák közé vagy kéthavonta új futóművet venni, akkor inkább nyomtad a többit lefele a belső sávban. a kamionok teljesen szétbaszták a külső sávot, hozzáteszem itt is megkérdezném, hogy ki és hogyan építette, hogy így szétmállott meg szétfolyt....Realista24 írta:
Ettol fuggetlenul van ertelme. Eleg sokat palyazok es egyre kevesebb az ilyen. Amelyik meg olyan es nem huzodik le, az kap egy jobbost, aztan viszlat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 4., csütörtök 10:22
M1-en azért nyomta/ja éveken át mindenki a belső sávban, mert a külsőn annyira szar volt az út minősége, hogy ha nem akartál 100 felett lerepülni a picsába a fák közé vagy kéthavonta új futóművet venni, akkor inkább nyomtad a többit lefele a belső sávban. a kamionok teljesen szétbaszták a külső sávot, hozzáteszem itt is megkérdezném, hogy ki és hogyan építette, hogy így szétmállott meg szétfolyt....Realista24 írta:Ettol fuggetlenul van ertelme. Eleg sokat palyazok es egyre kevesebb az ilyen. Amelyik meg olyan es nem huzodik le, az kap egy jobbost, aztan viszlat.Dupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 4., csütörtök 9:10
Ettol fuggetlenul van ertelme. Eleg sokat palyazok es egyre kevesebb az ilyen. Amelyik meg olyan es nem huzodik le, az kap egy jobbost, aztan viszlat.Dupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. szeptember 4., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 4., csütörtök 8:59
akkor ha mar a kozlekedok fele tudja hasznalni maris felezodott a belso 2 sav hasznalok szama. winDupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. szeptember 4., csütörtök 8:57
Azért csak kipróbálnámDupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 4., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. szeptember 4., csütörtök 6:54
Aztan kb mit csinálnak, felmarjak a felső 1-2 réteget, azt csá. Pedig teljes szerkezet csere kéne. De ezért is jo zsíros penzt le tudnak húzni___Samy___ írta: Az M3-rol most vonultak el. Hat kb 15 evet venultem ket ev alatt, botrany volt, amit lemuvelt mindenki ezen ido alatt. Volt olyan, hogy Mateszalkatol Pestig 14 terelesen mentem keresztul.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 3., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. szeptember 3., szerda 21:29
Majd kivancsi leszek arra hogy Duna aszfalt és Vhid duó hogy fogja majd ezt biztosítani…Realista24 írta:https://www.portfolio.hu/ingatlan/20250 ... tje-783640Realista24 írta: Látom Bábolna és Pest közötti részt kicsinlajak három évre.![]()
Sok sikert minden erintettnek azon a kornyeken.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem