OFF
Re: OFF
Én pár éve készittettem egy Scholl betétet. Kb 2 évet bírt ki és még voltam vele elégedve. Elég durva lúdtalpam van és brutál tud fájni miatta a bokám meg a derekam. A betéttel a láb fájdalom megszűnt. Aztán jött a Skechers, ami ugyan azt a hatást hozta, mint a betét. Most nyáron viszont kipróbáltam a barefoot-ot (egyelőre olcsó kínai vacakkal) és azt kell mondjam, se a bokám se a derekam nem fáj.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Ajánlj már nekem valami jó barefoot cipőt. Olyan kellene ami vízhatlan, magasabb szárú, ősz-tél-tavasz hármasban használható. Most egy hobibear-t https://hobibear.de/products/pine?varia ... 0836044960 használok, de előbb utóbb kellene majd valami normális.nmate írta:Podiartra beneveztem egyszer futáshoz és hosszú (30km+) túrához, mivel épp futócipőt kerestem és voltak problémáim is a talpammal. Aztán mellette sétához barefoot cipő, 3-4 év alatt szinte eltűnt a probléma, már nem kell betét. Most már 30+ túra is barefootban megy.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Barefoot nagyon jó, hosszas folyamattal sokaknak tudnám ajánlani, hacsak nincs valami kóros elváltozás. Szép fokozatosan át lehet szokni másik cipőről. Városba olyat ajánlanék, aminek van minimális párnázottsága, mert a sarokfájás rossz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Podiartra beneveztem egyszer futáshoz és hosszú (30km+) túrához, mivel épp futócipőt kerestem és voltak problémáim is a talpammal. Aztán mellette sétához barefoot cipő, 3-4 év alatt szinte eltűnt a probléma, már nem kell betét. Most már 30+ túra is barefootban megy.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Barefoot nagyon jó, hosszas folyamattal sokaknak tudnám ajánlani, hacsak nincs valami kóros elváltozás. Szép fokozatosan át lehet szokni másik cipőről. Városba olyat ajánlanék, aminek van minimális párnázottsága, mert a sarokfájás rossz.
Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A roman miatt nem fog menni.Kercsó írta: AI alapú videó szerkesztőben van tapasztalat?
olyat keresek, amivel oktató videókat lehet lefordítani pl.magyarra és románra.
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.![]()

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
AI alapú videó szerkesztőben van tapasztalat?
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Anál többre is.

Azt elhiszem.Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szoval megtanitott mindenre?L.Miki írta:Amikor csináltam a C kategóriát és következett a forgalmi első óra, megmutatták melyik teherautóhoz menjek oda, miközben sétáltam láttam, hogy ott áll egy nálamnál fiatalabb lány olyan 20-21 körüli. Mikor odaértem köszöntem neki és kérdeztem tőle egyből, hogy Te is az oktatóra vársz? És a válasza az volt: -Szia, nem, én vagyok az oktató!p.csabi1 írta:
Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.
Amúgy megvannak vele elégedve normális korrekt.
Hát úgy elsüllyedtem, mint a Titanic és közben megérkezett a felismerés, hogy most kajak egy nálam fiatalabb csaj fog oktatni? Menetközben kiderült egy idős velem, csak olyan fiatalosan nézett ki, mint egy gimiscsaj. És el kell mondjam, hogy az egyik legjobb oktatóm volt. Rettenetesen érezte a teherautót, nagyon jól oktatott is, mint kiderült ebbe született bele, mert a családjának kamionos vállalkozása van. Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni. Na nem úgy!![]()

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor csináltam a C kategóriát és következett a forgalmi első óra, megmutatták melyik teherautóhoz menjek oda, miközben sétáltam láttam, hogy ott áll egy nálamnál fiatalabb lány olyan 20-21 körüli. Mikor odaértem köszöntem neki és kérdeztem tőle egyből, hogy Te is az oktatóra vársz? És a válasza az volt: -Szia, nem, én vagyok az oktató!p.csabi1 írta:Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.Realista24 írta:
Ez nagyjabol korrekt, legalabb van mihez tartani. Az en peldamnal, amit hoztam, ott csak a lebegtetes megy.
Hát úgy elsüllyedtem, mint a Titanic és közben megérkezett a felismerés, hogy most kajak egy nálam fiatalabb csaj fog oktatni? Menetközben kiderült egy idős velem, csak olyan fiatalosan nézett ki, mint egy gimiscsaj. És el kell mondjam, hogy az egyik legjobb oktatóm volt. Rettenetesen érezte a teherautót, nagyon jól oktatott is, mint kiderült ebbe született bele, mert a családjának kamionos vállalkozása van. Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni. Na nem úgy!

Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.Realista24 írta:Ez nagyjabol korrekt, legalabb van mihez tartani. Az en peldamnal, amit hoztam, ott csak a lebegtetes megy.p.csabi1 írta: Barátom lánya most vezet pont,neki azt mondta már az elején az oktató hogy 35-40 óra után fog menni vizsgázni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem anno nagyon korrekt volt az oktató, első alkalommal is meg lett volna, de 300 méterre az autósiskolától 2-es helyett négyesben kanyarodtam ki és majdnem lefulladtam -> saját hülyeség.
Utána +10 óra. Eldumáltuk, gyakoroltunk és simán meg lett.
Ő mondta, hogy 30 óra alatt egyébként nem lehet elég tatpsztalatot szerezni, ahhoz, hogy biztonságosan közlekedj utána - egyszerűen hiányzik a rutin, az ismeretlen szituációk gyors felismerése stb. szóval az elején csak óvatosan.
Utána +10 óra. Eldumáltuk, gyakoroltunk és simán meg lett.
Ő mondta, hogy 30 óra alatt egyébként nem lehet elég tatpsztalatot szerezni, ahhoz, hogy biztonságosan közlekedj utána - egyszerűen hiányzik a rutin, az ismeretlen szituációk gyors felismerése stb. szóval az elején csak óvatosan.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez nagyjabol korrekt, legalabb van mihez tartani. Az en peldamnal, amit hoztam, ott csak a lebegtetes megy.p.csabi1 írta: Barátom lánya most vezet pont,neki azt mondta már az elején az oktató hogy 35-40 óra után fog menni vizsgázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én csak a régi rendszerről tudok beszámolni és arról, hogy mekkora mázlim volt, a gusztustalan rendszerben.Realista24 írta: Kinek mi a tapasztalata ismerosi korben a jogsi megszerzesevel kapcsolatban?
Konkretan a gyakorlati resze.
Regen a 10+20 oraval vigan levizsgazott az ember, most meg 50-60 orakat vetetnek minimum az emberrel.
A jogsit még kicsivel 20évvel ezelőtt Budapesten szereztem.
Az elméleti meglett elsőre. Levezettem az alap órákat. Az oktatóm az elején normális volt. Készségesen mesélte, hogy hogyan fűzi a fiatal csajokat, miközben a barátnője is oktató volt.

Majd az utolsó alkalmakhoz közeledve elkezdett baszogatni, hogy jobban kellene csinálni ezt meg azt(azt ami eddig hibátlan volt és uúgy csináltam mindent). Majd az utolsó alkalomra jött a terror. Beült a haverja is, esti vezetés bekapcsolták a zenét max hangerőn, a haverja rúgdosta a székemet a hátam mögött, ordítozott velem, megpróbált megfélemlíteni.
Majd kitalálta, hogy azonnal álljunk meg. Mondta, hogy 100% meg fogok bukni a vizsgán és hogy mennyivel kellene megkennem őt.
Én nem akartam megkenni senkit, bíztam magamban. Másnap vizsga, de vittem a borítékot. Erre a pályán siet hozzám az oktató, hogy nehogy adjak neki bármit, mert velünk fog jönni egy ellenőr.
Hibátlanul ment a rutin és a forgalom nulla hibaponttal. Rohadt nagy szerencsém volt, hogy nem kényszerítettek bele semmibe és a pénz is megmaradt, jogsi is meglett.

¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!
Barátom lánya most vezet pont,neki azt mondta már az elején az oktató hogy 35-40 óra után fog menni vizsgázni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pontosan!Realista24 írta: Oktató 1 leadta a betanult marketing szöveget![]()
Mennyivel egyszerűbb lenne ha 30 óra után kötelező lenne a vizsga vagy legalább egy szintfelmero, aki nem megy at, plusz 10-20 óra kötelezően vagy aki nem vállalja meg a vizsgát annak is.
Parkolást itt az oktató átadta videón, hogy elemezzegyakorlatban meg nem csinálja, és azt mondja hogy a parkolas meg nem megy
![]()
Oktató 2 egyébként még azt is említette hogy nem egy oktatóról tud aki zsinórban 20 bukást is összehoz. És senki sem felügyeli oket.
Mert amit írtál az tok jó ötlet ez a kötelező vizsga, de az oktatót sem lenne rossz ha valaki ellenőrizné ha sok egymás utáni bukást hoz, hogy hogyan is oktat valójában. Mert ha a tanuló kifog egy ilyen idiótát, azon kívül hogy keres másik oktatót nem sok mindent tehet. És ez idő és pénz. Csak hat ez nem érdeke senkinek, a tanulon kívül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Oktató 1 leadta a betanult marketing szöveget
Mennyivel egyszerűbb lenne ha 30 óra után kötelező lenne a vizsga vagy legalább egy szintfelmero, aki nem megy at, plusz 10-20 óra kötelezően vagy aki nem vállalja meg a vizsgát annak is.
Parkolást itt az oktató átadta videón, hogy elemezze
gyakorlatban meg nem csinálja, és azt mondja hogy a parkolas meg nem megy

Parkolást itt az oktató átadta videón, hogy elemezze

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ugyanezt mondtam enis.
Turelmetlenebb tanulok, kresz oktatas hianya, e titan altal full magolas a vizsgara de nyilvan ahogy minden szakmaban az oktatok kozott is van gyoker aki csak lehuz, meg van az a vizsgabiztos is aki a kvota miatt igyis ugyis meg fog huzni.
A problema szerintem inkabb az hogy ezzel nem kezdenek semmit, most az hogy mar neten keresztul kell vezetni (pesten legalabbis) az utvonalat meg mindent ezzel azert szerintem nincs "kifeheritve" az egesz szakma.
De itt pesten is sulik kozott oriasi az oradijbeli kulonbseg is. 6500-tol 10+ fole is mehet/ora, es ahogy az amorimos kollega irja ezek altalaban dupla orak/alkalom.
En egyebkent par eve nagyon bele akartam vagni, aztan pont a miro altal is emlitett problemak miatt hanyagoltam. Atlathatatlan lehet ez az egesz ujkent pesten, mert annyira belterjes szakma. Igy inkabb lettem gurulo koldus.
Turelmetlenebb tanulok, kresz oktatas hianya, e titan altal full magolas a vizsgara de nyilvan ahogy minden szakmaban az oktatok kozott is van gyoker aki csak lehuz, meg van az a vizsgabiztos is aki a kvota miatt igyis ugyis meg fog huzni.
A problema szerintem inkabb az hogy ezzel nem kezdenek semmit, most az hogy mar neten keresztul kell vezetni (pesten legalabbis) az utvonalat meg mindent ezzel azert szerintem nincs "kifeheritve" az egesz szakma.
De itt pesten is sulik kozott oriasi az oradijbeli kulonbseg is. 6500-tol 10+ fole is mehet/ora, es ahogy az amorimos kollega irja ezek altalaban dupla orak/alkalom.
En egyebkent par eve nagyon bele akartam vagni, aztan pont a miro altal is emlitett problemak miatt hanyagoltam. Atlathatatlan lehet ez az egesz ujkent pesten, mert annyira belterjes szakma. Igy inkabb lettem gurulo koldus.