M1-en azért nyomta/ja éveken át mindenki a belső sávban, mert a külsőn annyira szar volt az út minősége, hogy ha nem akartál 100 felett lerepülni a picsába a fák közé vagy kéthavonta új futóművet venni, akkor inkább nyomtad a többit lefele a belső sávban. a kamionok teljesen szétbaszták a külső sávot, hozzáteszem itt is megkérdezném, hogy ki és hogyan építette, hogy így szétmállott meg szétfolyt....Realista24 írta:Ettol fuggetlenul van ertelme. Eleg sokat palyazok es egyre kevesebb az ilyen. Amelyik meg olyan es nem huzodik le, az kap egy jobbost, aztan viszlat.Dupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ettol fuggetlenul van ertelme. Eleg sokat palyazok es egyre kevesebb az ilyen. Amelyik meg olyan es nem huzodik le, az kap egy jobbost, aztan viszlat.Dupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj ezek csinálják a semmit évekig is akár aztán 2-3 év után olyan lesz az út mint volt, sok esetben rosszabb.
Egészen megdöbbentő amit itt is művelnek és az se érdekli őket, hogy napi hány sok tízezer ember szopik miattuk.
Előre látom mekkora szopás lesz ezeket ismerve.
Phej
Egészen megdöbbentő amit itt is művelnek és az se érdekli őket, hogy napi hány sok tízezer ember szopik miattuk.
Előre látom mekkora szopás lesz ezeket ismerve.
Phej
akkor ha mar a kozlekedok fele tudja hasznalni maris felezodott a belso 2 sav hasznalok szama. winDupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azért csak kipróbálnámDupla D írta: Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nincs értelme kétszer 3 sávos autópályákat építeni, amíg nem tudják az emberek használni őket. Jobb sávba kihúzás az emberek 50%-ának derogál.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Aztan kb mit csinálnak, felmarjak a felső 1-2 réteget, azt csá. Pedig teljes szerkezet csere kéne. De ezért is jo zsíros penzt le tudnak húzni___Samy___ írta: Az M3-rol most vonultak el. Hat kb 15 evet venultem ket ev alatt, botrany volt, amit lemuvelt mindenki ezen ido alatt. Volt olyan, hogy Mateszalkatol Pestig 14 terelesen mentem keresztul.
- ___Samy___
Az M3-rol most vonultak el. Hat kb 15 evet venultem ket ev alatt, botrany volt, amit lemuvelt mindenki ezen ido alatt. Volt olyan, hogy Mateszalkatol Pestig 14 terelesen mentem keresztul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
rashidm
Majd kivancsi leszek arra hogy Duna aszfalt és Vhid duó hogy fogja majd ezt biztosítani…Realista24 írta:https://www.portfolio.hu/ingatlan/20250 ... tje-783640Realista24 írta: Látom Bábolna és Pest közötti részt kicsinlajak három évre.![]()
Sok sikert minden erintettnek azon a kornyeken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20250 ... tje-783640Realista24 írta: Látom Bábolna és Pest közötti részt kicsinlajak három évre.![]()
Sok sikert minden erintettnek azon a kornyeken.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom Bábolna és Pest közötti részt kicsinlajak három évre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Vagy nem érdemes egy kiragadott rész alapján következtetéseket levonni.L.Miki írta:Hétfőn volt egy közlekedési info is amit tartott és ott is volt egy elszólása amikor a jármű beszerzésekről volt szó, hogy 2026 második felében fognak érkezni és, hogy azokat már más közlekedési miniszter fogja felavatni.rashidm írta:
Szerintem nem érdekli őket. Én azt gondolom, kicsit direkt is csinálják; tudják hogy nem lesz pénz a kasszában, a szolgáltatások az ő kezükben van, majd ha a tisza nyer, szépen megszopatják őket, pl felnyomják a gáz és villany árát a rendszerhasználati díjjal. Nagyon meglepődnék, ha ennyire hülyék lennének, hogy így elszólják magukat. Vagy lehet azt is tudják, a cső fideszesek ezeket úgyse látja/hallja.
Na most ez több mindenre is engedhet következtetni. Az egyik, hogy ha nyer a Fidesz akkor nem ő marad a poszton, vagy bedobják a nagy bombát hogy Lázár indul miniszterelnökként ennek ágyazhat meg a sok sok Lázár info. Vagy pedig nyilvánvalóan a Tisza győzelmével számolnak. Mindenesetre egyre érdekesebbek ezek az elszólások.
Elmondta hogy ő jövőre vagy így vagy úgy de nem lesz ennek a tárcának a minisztere. Persze ezt szépen megideologizálva hogy ő mindig megkapja azta területet ahol probléma van, és úgy látja hogy a közlekedést rendbe tette (
De ez a teljes történet az állítás mögött
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hétfőn volt egy közlekedési info is amit tartott és ott is volt egy elszólása amikor a jármű beszerzésekről volt szó, hogy 2026 második felében fognak érkezni és, hogy azokat már más közlekedési miniszter fogja felavatni.rashidm írta:Szerintem nem érdekli őket. Én azt gondolom, kicsit direkt is csinálják; tudják hogy nem lesz pénz a kasszában, a szolgáltatások az ő kezükben van, majd ha a tisza nyer, szépen megszopatják őket, pl felnyomják a gáz és villany árát a rendszerhasználati díjjal. Nagyon meglepődnék, ha ennyire hülyék lennének, hogy így elszólják magukat. Vagy lehet azt is tudják, a cső fideszesek ezeket úgyse látja/hallja.Kercsó írta: LézerJani már a 2030-as választásokra poziciónál.![]()
a fidesz farvizén evező emberek mondogatják már egy jó ideje, hogy belső körökben is téma, hogy kellemetlen az ember.
a Tiszának hozza a pluszt minden lázárinfó, csodálkozom, hogy Rogán és OV engedi még mindig szerepelni.
Na most ez több mindenre is engedhet következtetni. Az egyik, hogy ha nyer a Fidesz akkor nem ő marad a poszton, vagy bedobják a nagy bombát hogy Lázár indul miniszterelnökként ennek ágyazhat meg a sok sok Lázár info. Vagy pedig nyilvánvalóan a Tisza győzelmével számolnak. Mindenesetre egyre érdekesebbek ezek az elszólások.
-
rashidm
Szerintem nem érdekli őket. Én azt gondolom, kicsit direkt is csinálják; tudják hogy nem lesz pénz a kasszában, a szolgáltatások az ő kezükben van, majd ha a tisza nyer, szépen megszopatják őket, pl felnyomják a gáz és villany árát a rendszerhasználati díjjal. Nagyon meglepődnék, ha ennyire hülyék lennének, hogy így elszólják magukat. Vagy lehet azt is tudják, a cső fideszesek ezeket úgyse látja/hallja.Kercsó írta: LézerJani már a 2030-as választásokra poziciónál.![]()
a fidesz farvizén evező emberek mondogatják már egy jó ideje, hogy belső körökben is téma, hogy kellemetlen az ember.
a Tiszának hozza a pluszt minden lázárinfó, csodálkozom, hogy Rogán és OV engedi még mindig szerepelni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
LézerJani már a 2030-as választásokra poziciónál.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tegnapi is jó voltL.Miki írta: Làzár: “A Tiszának rosszabb hazugságai vannak, mint a fidesznek.” - Egon:”nem tudom, milyen hazugságai vannak a fidesznek?”- Lázár: “csak jobbak”
Azt a ku![]()
![]()
Hat erre a főni nem lesz büszke, 14:40-nél hangzik ez el egyébként.
Lázár: Nagyon szépen tudom magyarázni, hogy 15 évig miért nem csináltunk semmit
Azt mondja kell még nekik 4 év
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Làzár: “A Tiszának rosszabb hazugságai vannak, mint a fidesznek.” - Egon:”nem tudom, milyen hazugságai vannak a fidesznek?”- Lázár: “csak jobbak”
Azt a ku
Azt a ku
A kettő között a különbség végeredményben technikai, de van egy nagyon fontos gyakorlati megjelenési különbsége: az adójóváírás általában úgy valósul meg hogy bizonyos hátrányos helyzetű csoportnak kedvez, míg a sávos adózást úgy szokták hogy elkezdik felfelé tekerni a dolgokat.swfan írta:Mi a különbség az adójóváírás és aközött, hogy sávosan adózunk? Ezt valaki elmagyarázná, hogy kell érteni?Halfkey írta:
És ez pedig egy teljesen jó intézkedéskör, én is inkább az adójóváírás híve vagyok az alacsony keresetűeknél, mint beszedni többet aztán visszaosztani másnak.
Bár a vagyonadó is elég furcsa dolog gazdaságilag, de ahol ebben a bejelentésben meg van húzva a határ ott szerintem bátran meg lehet húzva, nem arról van szó hogy na van egy szép házad, akkor fizess te paraszt, hanem tényleg oligarcha adónak tűnik ez. És segít annak az enyhítésében is amit mondtam, hogy honnan a faszból lesz pénz (bár egyébként még ez sem biztos hogy elég, de legalább már valami konkrét).
Politikai véleményem hogy Magyar Péteren úgy látszik az adó téma sem fogott, ezt szerintem jól lereagálta.
Maga a technikai különbség az az hogy adójóváírás olyan mint a családi adókedvezmény: van X adód amit be kellene fizetned, de kapsz rá egy egyedi kedvezményt (most az már további részletkérdés hogy ez lehet az adóalapot csökkentő vagy közvetlen a befizetett adót csökkentő). A sávos adózás meg ugye jövedelem alapján különböző mértékű adósávokba osztja a jövedelmed odaeső hányadát.
Ha azt mondta volna a Tisza, Fidesz vagy akárki hogy sávos adózás lesz ahol 15% a felső sáv adója és 9% az alsó sávé az a gyakorlatban most ugyanez lenne, DE technikailag bevezet egy olyan koncepciót amit utána sokkal könnyebb úgy változtatni hogy X jövedelem után viszont 20, 30 stb százalék. És a - szerintem - rossz adópolitika az amikor beszedik ezt a 20-30 százalékot, majd kiosztják segélynek. Inkább be se szedjék akkor, illetve csökkentsék az alapvető dolgok ÁFÁját, így minél kevesebb pénz kerüljön az állam karmai közé (amit el lehet lopni).
Nem szatellit part, csak eddig ultek egy felvetelen, majd amikor nyilvanosan lejaratjak magukat es kiderul, hogy a fidesz szekeret toljak, hirtelen bedobnak egy "uj felvetelt", hogy nezd ma' mink ellenzekiek vagyunk!
Mi a különbség az adójóváírás és aközött, hogy sávosan adózunk? Ezt valaki elmagyarázná, hogy kell érteni?Halfkey írta:És ez pedig egy teljesen jó intézkedéskör, én is inkább az adójóváírás híve vagyok az alacsony keresetűeknél, mint beszedni többet aztán visszaosztani másnak.L.Miki írta: Bocsi a dupláért. Tisza adócsökkentés.
https://www.facebook.com/share/v/1RQM5 ... tid=wwXIfr
Bár a vagyonadó is elég furcsa dolog gazdaságilag, de ahol ebben a bejelentésben meg van húzva a határ ott szerintem bátran meg lehet húzva, nem arról van szó hogy na van egy szép házad, akkor fizess te paraszt, hanem tényleg oligarcha adónak tűnik ez. És segít annak az enyhítésében is amit mondtam, hogy honnan a faszból lesz pénz (bár egyébként még ez sem biztos hogy elég, de legalább már valami konkrét).
Politikai véleményem hogy Magyar Péteren úgy látszik az adó téma sem fogott, ezt szerintem jól lereagálta.