Dani Ceballos - 19

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
___Samy___

Re: Dani Ceballos - 19

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. szeptember 27., szombat 20:33

Azert o is tud fetrengeni meg pofazni de siman elkepzelhetonek tartom hogy ma 1-2nel egy faltnal indokolatlanul sokat fetrengett volna, huzta volna az idot es egyebkent labdaval is nagyobb lett volna a kontroll.
Hasonlot gondolok egyebkent a klub vb ota gonzalorol is, de ot nagyon mellozi xabi.
Teljesen az volt az ember erzese, hogy zoldfulu a csapat. Pedig ott volt a potencial, azert az a ket golunk nem akarmi volt, viszont fejben megis teljesen szethullott a brigad. Lehet Carlot szidni, de ekkora leolvadast en nem igazan lattam a csapataitol. Azt a 2-1-es elonyt nem valoszinu, hogy igy leadtak volna ennek a bukdacsolo, kuszkodo atletinek.

Nem minden a magnestabla, azert itt fel van adva a lecke Xabinak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 27., szombat 20:07

Szerintem bizonyos tekintetben o lesz a szezon kulcsa. Tavaly carlo feltavnal latta be es fedezte fel, aztan kiesett a legfontosabb szakaszra, ha xabi elobb megtalalja azzal sokat nyerhetunk.
Felolem valverde is pihenhet tobbet es nem is azt mondom hogy nonstop jatsszon ceba mert azt nem is bírná de tovabbra is ordit a kezdocsapat az o hianyatol.
Ugyanugy ahogy tavaly elott egy joselu a jelenletevel es a profiljaval feljavitotta a korulotte levoket hasonlo hatast tud kivaltani ceballos foleg a labdakihozatalokban. Azert o is tud fetrengeni meg pofazni de siman elkepzelhetonek tartom hogy ma 1-2nel egy faltnal indokolatlanul sokat fetrengett volna, huzta volna az idot es egyebkent labdaval is nagyobb lett volna a kontroll.
Hasonlot gondolok egyebkent a klub vb ota gonzalorol is, de ot nagyon mellozi xabi.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 27., szombat 19:52

A padrol nagyobb atelese volt, mint nehany instahuszarnak a palyan. Hiaba limitaltak a kepessegei es nem modric/kroos es ezerszer leirtuk mar, de csak kellene a palyara
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 24., szerda 14:49

🇪🇸 Dani Ceballos a Levante elleni mérkőzésen szinte tökéletesen látta el a karmester szerepét. Ha kellett lassította, ha kellett, fokozta a tempót, ehhez pedig sebészi pontosságú passzokra volt szüksége.

A spanyol középpályás 90 átadásából 89 jó helyre ment. De a piszkos munkától sem riadt vissza: a 11 párharcából kilencet megnyert.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 2., kedd 20:41

gutihaz14 írta: Dani Carvajal: "Úgy nézett ki a dolog, hogy Ceballos a Marseille-be igazol, aztán végül nem jött létre az üzlet. Xabi beszélt vele, és arra kérte, hogy maradjon, számítani fog rá, nagyon hosszú a szezon."

"Dani valami mást ad nekünk, szereti, ha nála van a labda, nyugalmat sugároz felénk, nem veszíti el a fejét. Általa szóba jöhetnek különböző variációs lehetőségek a középpályánkon, az edző pedig tudja, hogy ebből a szempontból egyedülálló játékos."
A noverenek es az anyjanak jaro jutalekok miat nem jott ossze az uzlet, amit a megallapodas utan akartak ujra targyalni. Ettol fuggetlenul, ha egeszseges, hasznos tagja tud lenni a keretnek.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. szeptember 2., kedd 14:50

gutihaz14 írta: Dani Carvajal: "Úgy nézett ki a dolog, hogy Ceballos a Marseille-be igazol, aztán végül nem jött létre az üzlet. Xabi beszélt vele, és arra kérte, hogy maradjon, számítani fog rá, nagyon hosszú a szezon."

"Dani valami mást ad nekünk, szereti, ha nála van a labda, nyugalmat sugároz felénk, nem veszíti el a fejét. Általa szóba jöhetnek különböző variációs lehetőségek a középpályánkon, az edző pedig tudja, hogy ebből a szempontból egyedülálló játékos."
Nincsen olyan profilú játékosunk mint ő. Egyértelmű, hogy kell a csapatba, még ha nem is kezdő szint. Főleg, hogy Modric sem maradhatott. Nyáron kelleni fog az a mélységi irányító, aki pótolja végre a Kroos által hagyott űrt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 2., kedd 10:22

Dani Carvajal: "Úgy nézett ki a dolog, hogy Ceballos a Marseille-be igazol, aztán végül nem jött létre az üzlet. Xabi beszélt vele, és arra kérte, hogy maradjon, számítani fog rá, nagyon hosszú a szezon."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 28., csütörtök 5:40

Én sem írtam, hogy megértem, vagy egyetértek. Én sem látom, hogy hogy leszünk meg közepén. Ahogy írjatok, lesz itt bőven sűrű időszak. De voltak itt elég nagy rotációk, egy Vinit letett a padra. Cebát ezek ellenére sem használta. Ebből az jön le, hogy Xabi nem számol vele annyira, mint másokkal (valószínűleg ez okozza a mozgolódást Ceba részéről). Én bízom Xabiban, hogy tudja mit csinál. Ha azt mondja nem kell, akkor meg fogja oldani. Ha azt mondja, kell neki helyette valaki, mert kevesen leszünk, ha távozik, akkor jobb lesz, ha a vezetőség alakít valamit a napokban (nem fog), vagy marad Ceba.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 27., szerda 21:52

nzooli93 írta: En csak arra reagaltam,hogy írtatok,hogy nem hasznalja eddig Cebat,es hogy akkor biztosan nem is fogja.
Jah így már ok. Na majd meglatjuk. Azert feltűnően kevés perc jutott neki eddig, a motivációt is jó lenne azért fenntartani, gondolom nem véletlen a tavozasarol szóló hírek. Na mindegy, igazad van abban, hogy még korai bármit is mondani.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 27., szerda 21:50

En csak arra reagaltam,hogy írtatok,hogy nem hasznalja eddig Cebat,es hogy akkor biztosan nem is fogja.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 27., szerda 21:48

nzooli93 írta: Heti 1 meccs van, majd mikor lesz 8 napon belul 3, biztos jobban fogja forgatni. El se kezdődött semmi,biztos kapna perceket.
Forgathatja, attól még nem lesz több kreatív játékos középen.
Amennyiben megy Ceballos, ez problema lehet. Mondom ezt ugy, hogy a spanyoltól sem dobok hátast, de szegény ember azzal főz ami van.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 27., szerda 21:46

Heti 1 meccs van, majd mikor lesz 8 napon belul 3, biztos jobban fogja forgatni. El se kezdődött semmi,biztos kapna perceket.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 27., szerda 21:44

RealRaúl77 írta:
dzsi91 írta:

Szerintem annyi beleszólása azért van Xabi apónak, hogyha aztmondaná szükség van rá megtartják neki welcome ajándékként. Szóval nincs rá szükség.
Eddig is alig használta, pedig lett volna rá lehetőség.
És nem is értem ennek okát. Ha Güler csúcskategória is lenne, akkor sem vihet végig egy teljes évet azon a poszton. A török mellett a másik olyan játékosunk, akiben van némi kreatív véna. Így főleg nem értem Modric elküldését. Remélem Xabi kisütött valamit, mert ez így nagyobb csapatok ellen szerintem kevés lesz.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 27., szerda 19:03

dzsi91 írta:
R. Carlos írta: Szerintem meg nem jó ötlet eladni. Bellingham, Güler, Tchouaméni, Camavinga és Valverde van a középpályánkra. Összesen ennyien maradtak volna, illetve az utánpótlás. Tekintettel arra, hogy nem is nagyon van monitorozva senki, szerintem érdemes lenne megtartani. Az meg hogy nem tetszik neki az OM ajánlata és nem fogadja el, benne van sajnos, de emiatt nem lehet felbontani a szerződését, ami él.
Szerintem annyi beleszólása azért van Xabi apónak, hogyha aztmondaná szükség van rá megtartják neki welcome ajándékként. Szóval nincs rá szükség.
Eddig is alig használta, pedig lett volna rá lehetőség.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 27., szerda 18:58

R. Carlos írta: Szerintem meg nem jó ötlet eladni. Bellingham, Güler, Tchouaméni, Camavinga és Valverde van a középpályánkra. Összesen ennyien maradtak volna, illetve az utánpótlás. Tekintettel arra, hogy nem is nagyon van monitorozva senki, szerintem érdemes lenne megtartani. Az meg hogy nem tetszik neki az OM ajánlata és nem fogadja el, benne van sajnos, de emiatt nem lehet felbontani a szerződését, ami él.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 27., szerda 17:20

Szerintem meg nem jó ötlet eladni. Bellingham, Güler, Tchouaméni, Camavinga és Valverde van a középpályánkra. Összesen ennyien maradtak volna, illetve az utánpótlás. Tekintettel arra, hogy nem is nagyon van monitorozva senki, szerintem érdemes lenne megtartani. Az meg hogy nem tetszik neki az OM ajánlata és nem fogadja el, benne van sajnos, de emiatt nem lehet felbontani a szerződését, ami él.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. augusztus 27., szerda 17:09

Lehet azért elküldeném lassan a f.szba az öcsköst. :)

Alapvetően csípem őt, de ez az állandó huzavona már unalmas. Kroosék cipőjét nem köthetné be, és minden nyáron táncolunk körülötte.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 11:30

realistahuni írta: 1,13,25 csak kapusé lehet ha jól tudom.
az csak az 1,13

25 lehet mezony is azt hiszem. volt ra pelda

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. augusztus 25., hétfő 11:24

1,13,25 csak kapusé lehet ha jól tudom.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 11:18

realistahuni írta: Szerintem nem jön senki a helyére, Maszti így is 25-ös kereten kivuli számot kapott, így gondolom megkapja Ceba mezszámát.

Ha úgy vesszük Cama,Jude,Fede is tud 8-as poszton játszani, Güler pedig tanulgatja, tehát mennyiségre megvagyunk.

A két porcelán potyautastól ha megszabadulnánk már más lenne a helyzet de sajnos még az araboknak sem kellenek.
25-t is kaphatna az meg mindig szabad

oriasi hiba hogy mendyt nem pateroltuk ki sehova. de meg kolcsonbe sem. minek itt lennie....

Vissza: