wZoLee7 írta:
untouchable írta:
Az a helyzet, hogy ők a legkisebb problémáink jelenleg, nem oszt, nem szoroz. Sokkal mélyebb gondok vannak a klubnál. Nem akarok mélyen belemenni, még várok néhány meccset, meg amúgy is belefáradtam az “elemzésbe”. Röviden: az edzői stábtól kezdve az új igazolások nagy részéig és az eszetlenül, kapkodva elköltött vagyonokig nagyon sok minden nem tetszik.
Pedig én gyermeki rajongással szeretem ezt a klubot és általában nagyon pozitívan állok mindenkihez. Mindegy, amit a 10-es évek második felében és a 20-as évek elején kaptam a csapattól az felejthetetlen és egy életre elegendő élmény volt.
Hagyományos vezetőségű klub vagyunk, egy olyan országban ahol sem a liga de még a város sem igazán van a csapatok oldalán, mindenki inkább a saját szebét tömné. Nincs amerikai vagy arab tulajdonosa a klubnak, a forrásaink végesek. Mégis évről évre a bevételi lista élén vagyunk, gazdaságilag messze stabilabbak mint a legnagyobb riválisunk. Nem várhatjuk hogy 25 sztár legyen a keretben, de azt sem hogy közepes vagy anál is rosszabbakra 50-70 milliók repkedjenek. Baj van az edzői stábbal akik most kezdtek el dolgozni a csapattal? Gratulálok

Az igazolások voltak rosszak? Trent helyett kit kellett volna elhozni mondjuk úgy ingyen? Vagy fizettünk volna Grimaldoért akiről már nem tudom hány gólt kapott a pool? Mastantuono egy igéretes fiatal, üdv 2025-ben, ennyibe kerülnek ezek a dél-amerikai játékosok. Szerintem a keret jelenlegi legnagyobb problémája igenis Vinicius. Miatta nem tudunk szerkezetet váltani sem. Igazán kifejthetnéd mit csinálnál másképp az edzői stáb helyében meg mi az a nagyon sok minden ami nem tetszik, szerintem nem csak én lennék rá kíváncsi
Korábban mégis sikerült egy brutálisan jó A csapatot (BBC, CKM, Carva, Marcelo, Ramos, varane) és egy tökéletes B csapatot (Lucas, isco, James, Morata, Asencio, Pepe, kaylor) összehozni. És elfértek. Emlékeim szerint egy jó darabig senki sem elégedetlenkedett a kevés percért. BBC CKM játszott a nagy meccseken, ligában meg öröm volt nézni a B csapatot. Bárcsak... remélem sikerül még 1x összerakni egy hasonlót. B csapatba mehetnének a saját nevelesek, akik most is ott vannak már Xabi radarján. Pl Chema is jól kezdett Stuttgartban.
De gondolom előbb meg kell varni, hogy az öregek kikopjanak, ha már maguktól nem mennek (Alaba, Mendy és addigra Rüdiger)