HozzászólásSzerző: babaking » 2025. szeptember 1., hétfő 9:56
Hátul kezd alakulni a csapat, a támadórészleget meg nehéz megítélni, egyelőre a játékosok nagy része hullámzó teljesítményt hoz - bújócska majd villanás. Összevissza rohangálás majd szépen összerakott összjáték.
Ez majd szépen lassan le fog tisztulni. 3 meccs után, nagyjából azt kaptam amit szerettem volna / vártam:
- magasabb presszing
- szervezett szögletek/ szabadrúgások
- kevésbé ötlettelen labdajáratások
-> összefoglalva tudatosabb játék.
Ezek közül egyik sem működik még rendesen / tökéletesen, sőt 90 percen keresztül sem megy még de a csírái ott vannak. A körülményeket (pihenő hiánya, 4 új igazolás a kezdőben, új játékrendszer stb.) figyelembe véve szerintem ez nem rossz.
Az új igazolásokat sem most kell megítélni, mert még a rendszer sem tökéletes. Erre Mastantuono a legjobb példa: rohangál mint a mérgezett egér, de néha eléggé össze vissza: kérdés mennyire a saját hiányosságai miatt, és mennyire azért mert még a többiek is tanulják a rendszert?
A hátsó rész már előrébb tart, de még ott is előfordulnak szerkezetből adódó hibák.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.