Szuper koszi! “Civilben” gondoltam amugy is. Eleg konnyunek tunik itt a jegyvasarlas, aztan kiderul mennyire kapkodjak el, ahogy elkezdenek arusitani…Realista24 írta:En ultem tobbszor hazai taborban idegenben. Csapatfuggo amugy, pl. a Betisnel mosolyogtak rajtunk, amikor probaltunk bemenni a szektorba, kiderult rossz helyen allunk sorba, es az ultrak kozott vagyunkoroszisti írta: Sziasztok!
Idegenben volt mar valaki meccsen? Szeptember 22-26. Kozott Madridban leszek egy konferencian es ahogy nezegetem, talan el tudok ugrani majd ValenciabaBeulnek en a Levante szurkolokhoz, gondolom vendeg jegyet lehetetlen szerezni. Betis elleni meccsre van meg boven Levante jegy, szoval majd kiderul.
Arra lennek kivancsi inkabb, mennyire gaz beulni az “ellen taborba”?
Illetve, hogy mennyire probaljak ezt kiszűrni, hogy ne legyenek tele madridistakkal a hazai szektorok?Na mivel a Betis "barati" klub, nem volt gond, Sevilla ellen azt mondtak nem lett volna ilyen mokas valoszinu.
Eibar ellen a olyan vendegszektorban ultunk, ami kb egyben volt a hazaival, itt sem volt gond.
Aztan nem is tudom meg hol voltunk, de alapveto igazsag mindegyik helyre, hogy egyreszt viselkedj normalisan, golnal probalj meg nem atmenni allatba![]()
A masik kerdesre a valasz az, hogy ha Realos cuccba mesz be, akkor konnyen kitehetnek, mert erre nagyon raszalltak az elmult par evben.
Mindenestre jo hir, hogy vannak tulelok