HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. december 18., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. december 18., szerda 16:49
Végzős évem van + a gépem is szarakodott...Géci írta:Régen láttunk, és már sokan hiányoltunk (főleg GT aki várna tőled egy Bale viditNzedge írta:hatalmas, nekem nagyon bejön.)! Jó lett a vidi amit legutóbb csináltál! Grat
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 18., szerda 16:37
Vagy egy all star game mint az NBA és NHL-ben.össze lehetne hozni néha ilyen barátságos meccseket, ahol csupa nagy sztár van a jelenlegi mezőnyből.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 18., szerda 16:23
Régen láttunk, és már sokan hiányoltunk (főleg GT aki várna tőled egy Bale viditNzedge írta:hatalmas, nekem nagyon bejön.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 15:59
Igazság szerint, szerintem simán megérné... össze lehetne hozni néha ilyen barátságos meccseket, ahol csupa nagy sztár van a jelenlegi mezőnyből.pheco írta:Ez valami szenzációsMessi kivételével kit jobban kit kevésbé, de csípek. Kíváncsi vagyok a folytatásokra. Beteg lenne a Samsung, ha megszervezne egy ilyen meccset
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 18., szerda 15:57
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. december 18., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 14:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 11:27
- Jössz Fifázni? Nba?h3x0r írta:Tiger Woods PGA TOUR Golf tizennegyedik kiadása idén márciusban jelent meg, és a sorozat legsikeresebb darabjának bizonyult, csak az első héten 225 ezer darabot adtak el belőle.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 11:22
Ezt egy 2011-es cikkbol idezem:Remy írta:Valaki elmagyarázná, hogy a golfozók miért keresnek ennyit? Hogy lehet ennyi pénz abban a sportban? Foci, Kosár, NFL, Tenisz még oké, de hogy Golf... és Woods szinte mindig ott van az elején. Nagyon durva.
1. Tiger Woods (golf) - 75 millió dollár
Az első helyezett neve a sport- és bulvárhíreket követők számára meglepő lehet: Woods 2009 novemberében kirobbant botránya után nem nyert versenyt, több támogatója is megszüntette vele az együttműködést (például az Accenture, az AT&T, a Gillette és a PepsiCo) és új szponzorokkal sem kötött szerződést. Az elmúlt két évben bevételei mintegy 50 millió dollárral (9,4 milliárd forinttal) csökkentek, az egykori világelső azonban mégis az első helyen maradt, mivel két vállalat túl sokat fektetett a sportág legismertebb alakjába ahhoz, hogy egyik napról a másikra megszabaduljanak tőle.
A Nike sportszergyártó 1998-ban lett Woods egyik főszponzora. A cég, a golf más meghatározó alakjaihoz hasonlóan, nem csak golffelszerelései reklámozásával bízta meg Woodsot, de azok tervezésébe is bevonták őt. A botrány után kivártak, és mint kiderült, nincs okuk változtatni: a Nike Golf egyre nyereségesebb, tavaly 638 millió dollár (120,6 milliárd forint) értékű terméket adtak el.
Az Electronic Arts szintén 1998 óta használja Woods nevét egyik videójátéka márkaneveként. A Tiger Woods PGA TOUR Golf tizennegyedik kiadása idén márciusban jelent meg, és a sorozat legsikeresebb darabjának bizonyult, csak az első héten 225 ezer darabot adtak el belőle.
Mivel Woods bevételének több mint fele a Nike Golf és az Electronic Arts által kiállított vastag csekkekből származik, a ranglista élére visszakapaszkodni próbáló golfozó bevételei nem csökkentek annyival, hogy visszaesett volna a második helyre.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 17., kedd 11:12
Sznobok sportja, meg nagy hagyománya van, régen is csak a felsőbb rétegek sportja volt.Valaki elmagyarázná, hogy a golfozók miért keresnek ennyit?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 11:00
Valaki elmagyarázná, hogy a golfozók miért keresnek ennyit? Hogy lehet ennyi pénz abban a sportban? Foci, Kosár, NFL, Tenisz még oké, de hogy Golf... és Woods szinte mindig ott van az elején. Nagyon durva.2013 legjobban kereső sportolói (dollárban):
1. Tiger Woods (golf) 78 millió (13 millió pénzdíj+65 millió szponzori bevétel)
2. Roger Federer (tenisz) 72 (7+65)
3. Kobe Bryant (kosárlabda) 62 (28+34)
4. LeBron James (kosárlabda) 60 (18+42)
5. Drew Brees (amerikaifutball) 51 (40+11)
6. Aaron Rodgers (amerikaifutball) 49 (43+6)
7. Phil Mickelson (golf) 49 (5+44)
8. David Beckham (labdarúgás) 47 (5+42)
9. Cristiano Ronaldo (labdarúgás) 44 (23+21)
10. Lionel Messi (labdarúgás) 41 (20+21)
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 16., hétfő 23:06
igen, jó lenne ezt megtudni... én még egy emberrel se találkoztam akinek tetszett volna...'shutterisland írta:azt kérdezd meg, hogy miért tartják viccesnek az ancelotti károly és az ehhez hasonló, "magyarosítsuk a neveket" poénokat.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 16., hétfő 22:55
Az elején még én is arra gondoltam, hogy majd leállnak a cuccal, de kezdem azt gondolni, amit te, és sokan mások.h3x0r írta:En inkabb attol felek, hogy ok ezt egyaltalan nem poennak szanjak, hanem szerintuk ez igy teljesen rendben van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 16., hétfő 22:46
En inkabb attol felek, hogy ok ezt egyaltalan nem poennak szanjak, hanem szerintuk ez igy teljesen rendben van.'shutterisland írta:azt kérdezd meg, hogy miért tartják viccesnek az ancelotti károly és az ehhez hasonló, "magyarosítsuk a neveket" poénokat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 16., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. december 16., hétfő 20:10
Így van, egy Orbánseggnyaló mitugrász, sok baromságot szokott mondani...Viszont lelkesBBarni írta:Szerintem egy igazi pöcsfej, "világmegváltó" dolgokat nem fog(tud) mondani csak rizsa lesz szerintem...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 16., hétfő 20:05
Szerintem egy igazi pöcsfej, "világmegváltó" dolgokat nem fog(tud) mondani csak rizsa lesz szerintem...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 20:00
Ha már ott lesz,menj el és kérdezd meg,hogy ha az újságban vannak jó magyar eredetű (mert ugye a fele átfordított) cikkek,akkor a netes oldalon sok hír,meg a face oldaluk miért akkora sz*r...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem