Spanyol bajnokság
- mocsok
Re: Spanyol bajnokság
Azt hiszem az angoloknál is volt az első fordulóban egy időhúzás miatti szöglet.
Nálunk valamiért nem működik meg.
Mint ahogy azt a részét se értem, hogy ha az a szabály, hogy ha a támadó a gól előtt kézzel ér a labdába, akkor mérlegelés nélkül elveszik a gólt, akkor miért varoztak hosszú percekig?
Nálunk valamiért nem működik meg.
Mint ahogy azt a részét se értem, hogy ha az a szabály, hogy ha a támadó a gól előtt kézzel ér a labdába, akkor mérlegelés nélkül elveszik a gólt, akkor miért varoztak hosszú percekig?
- Galacticos
Klub vbn még talan az elso meccsen mi is kaptunk igy egy szogletet de erthetetlen hogy tegnap hogy nem kapott a kapusuk egy sargat se vagy mi szogletet.. minden egyes kirugasa kozel egy perc volt.p.csabi1 írta: Csak úgy mondom,hogy néztem valamelyik Bundesliga meccset és ott amikor a kapus elkezdte húzni az időt akkor a bíró elkezdett visszafelé számolni mutatta a kezével,és ha 5 másodpercen belül nem hozta játékba a bogyót akkor szöglettel jött volna az ellenfél.
![]()
Csak úgy mondom,hogy néztem valamelyik Bundesliga meccset és ott amikor a kapus elkezdte húzni az időt akkor a bíró elkezdett visszafelé számolni mutatta a kezével,és ha 5 másodpercen belül nem hozta játékba a bogyót akkor szöglettel jött volna az ellenfél.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sergi Darder (Mallorca): "For me, Arda Güler's handball should never be considered a HAND. It's a strange rule—let's see if it's applied the same for everyone."
Max kisstílű cigánykodásban.
Ki?sebydani írta: Pedig Szekeres Adrián nagyon mondta, hogy ők a második erő a Barca után![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Initial proposal worth €40m has been submitted this afternoon right after the game.
#CFC awaiting answer from Barça after sending a proposal today.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig Szekeres Adrián nagyon mondta, hogy ők a második erő a Barca után
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
barca ellen meg 8 kapott 2 meccsenFaust írta: Majd minket elvernek 300%-on porogve, aztan sikeres is a szezonjuk.![]()
valamelyik univerzumban:
Majd minket elvernek 300%-on porogve, aztan sikeres is a szezonjuk.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Espanyol,Elche,Alaves ellen 2 pont elég kemény kezdés.
[Sevilla FC] César Azpilicueta signs from Atletico Madrid. One year plus option for one more.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Betis hivatalosan allaspontja szerint Anthony nem marad, mert nem tudjak megengedni maguknak anyagilag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Legyen még egyPad'em írta: In 2012, Real Oviedo was on the verge of bankruptcy. Real Madrid stepped in to help and gave them $130,000. Real Madrid C team donated first team players jerseys to auction them and help Oviedo. Today, thousands of Oviedo fans gave Real Madrid a huge welcome on arrival.
Esti meccs margójára![]()
A Real Madrid legutóbb 2001. június 10-én játszott bajnoki mérkőzést az Oviedo vendégeként. A csapatok akkor 1-1-re végeztek, azonban Vicente del Bosque együttese két fordulóval előtte már bebiztosította az első helyet a tabellán (a Madrid 5-0-ra kiütötte az Alavést a Bernabéuban).
Történelmi meccs a mai: az Oviedo az utolsó és a visszatérő bajnokiját is a Real Madrid ellen vívja hazai pályán.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Remélem a meccset azért nem adják le.Pad'em írta: In 2012, Real Oviedo was on the verge of bankruptcy. Real Madrid stepped in to help and gave them $130,000. Real Madrid C team donated first team players jerseys to auction them and help Oviedo. Today, thousands of Oviedo fans gave Real Madrid a huge welcome on arrival.
Esti meccs margójára![]()
- Pad'em
In 2012, Real Oviedo was on the verge of bankruptcy. Real Madrid stepped in to help and gave them $130,000. Real Madrid C team donated first team players jerseys to auction them and help Oviedo. Today, thousands of Oviedo fans gave Real Madrid a huge welcome on arrival.
Esti meccs margójára
Esti meccs margójára
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Látom sokan még mindig agyfaszt kapnak a voodozástól
Nyilván azért fordít a Barca mert ide mert valaki írni
Nyilván azért fordít a Barca mert ide mert valaki írni
Najolvan, ugyanott folytatodik minden mint tavaly.
jo lesz az idei szezon is.
Csak folytatják amit befejeztek. Ugyanígy vegig robotolják a szezont stabilan, mákfaktorral. Nekunk nagyon fel kel kötni a gatyát, hogy ne legyen tetemes pont kulonbseg mar az első hónapokban.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Lamine sokadik ellenfélhez ívelt labdája volt, de persze hogy öngólt fejelnek belőle. 
Mondjuk továbbra sem értem, hohy Balde a kezezés után miért maradhatott pályán, hiszen már volt 1 lapja. 10 emberrel ez más lett volna. Mindegy, legalább befújták. A barca védekezése tavaly is ilyen volt, a legtöbb csapat gólt gólokat lőhetett volna nekik és amúgy tették is, de mindez semmit nem ér, ha 20-30 perc alatt tudnak 2 gólt lőni. Idén Inigo Martinez is kiesett náluk, de gólszerzesben idén is jók lesznek, 2 meccs alatt már 6 gólnál járnak.
Norbiból ma nem sokat hallottam, mert azt követően lehalkítottam, hogy Yamal sima hátrapasszát cubarsinak úgy merte kommentálni, hogy "Lamine Yamal Cubarsi lábára rajzolja a labdát." Jah. Rajzolta. Akkora túlszopás megy a fiúnak, hogy hihetetlen, szerencsére ma messze ő volt a leggyengébb, lőtt is 2 gólt a benazasabol a Levante. Persze ha földrekerül, akkor rögtön sárgát kap az ellen, de ha Lewa vagy Raphina a Levantes arcát üti, az semmi.
Mondjuk továbbra sem értem, hohy Balde a kezezés után miért maradhatott pályán, hiszen már volt 1 lapja. 10 emberrel ez más lett volna. Mindegy, legalább befújták. A barca védekezése tavaly is ilyen volt, a legtöbb csapat gólt gólokat lőhetett volna nekik és amúgy tették is, de mindez semmit nem ér, ha 20-30 perc alatt tudnak 2 gólt lőni. Idén Inigo Martinez is kiesett náluk, de gólszerzesben idén is jók lesznek, 2 meccs alatt már 6 gólnál járnak.
Norbiból ma nem sokat hallottam, mert azt követően lehalkítottam, hogy Yamal sima hátrapasszát cubarsinak úgy merte kommentálni, hogy "Lamine Yamal Cubarsi lábára rajzolja a labdát." Jah. Rajzolta. Akkora túlszopás megy a fiúnak, hogy hihetetlen, szerencsére ma messze ő volt a leggyengébb, lőtt is 2 gólt a benazasabol a Levante. Persze ha földrekerül, akkor rögtön sárgát kap az ellen, de ha Lewa vagy Raphina a Levantes arcát üti, az semmi.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én se vagyok babonás, de úgy hogy még 1 félidő vissza van nem szabad elkönyvelni az eredményt.
Barcánál mindegy kik játszanak amíg Flick taktikáját betartják. Jövőre elvihetné a MU, ott építsen szarból várat
Barcánál mindegy kik játszanak amíg Flick taktikáját betartják. Jövőre elvihetné a MU, ott építsen szarból várat