Egyénileg is kezdenek éledezni a srácok.
Remélhetőleg a közeljövőben nem csak 20 percekre tudják majd ezt hozni
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. augusztus 31., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 31., vasárnap 8:27
Én csak azt tudom, hogy nem jöttek egyből a lassítások, ami egészen fura ilyen szituban ha már ott van előtted a technológia.Zsobo írta: Nektek am nincs olyan erzesetek, hogy kamura beraknak vmi hulye animációt, ami igazolja a lest?
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 31., vasárnap 7:54
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. augusztus 31., vasárnap 7:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 31., vasárnap 6:40
Vagy inkább két támadó legyen az Vini és Bappé vagy Bappé és Gonzalo mögöttük Jude. Kp ugyanez.Pad'em írta: Maszti és Brahim is elég gyenge összességében, lehet kitolnám oda Fedét ha visszatér Jude.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 31., vasárnap 3:51
Hát ezt akárhonnan nézem top1-3 keret a világon ha nem söpri el egy sérüléshullám.minden csapatrészre van 6-7 játékosunk és nem a tucat kategóriából,jótól a worldclassig kb.gólvonal írta:Szerintem egyáltalán nem baszó. Egyes posztokon 3 jó játékosunk van, máshol pedig egy sem. Így teljesen használhatatlan szerintem ez a keret.dzsi91 írta: Egy apró kis remontada mindig jóljön mentálisan. Stabilak vagyunk meglátjuk mire jutunk. A keret baszó bár hézagos. Gülernek még korai ez a karmester szerep de hátha belejön. Azaz argentín gyerek meg wtf. Nyilván fiatal meg kapar de semmi extra. Bale óta nincs jobboldali támadónk és ő is kényszerből volt ott.
Ebben a szutyok ligában teljesen felesleges kinden meccsen hüledezni. Majd a blben meglátjuk hol is tart a csapat itt meg csak a szokásos roncsderbi mehet 38 fordulóban. 3pont a lényeg semmi más.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 31., vasárnap 2:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 31., vasárnap 1:40
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 31., vasárnap 1:21
RaúlCF írta:jók ezek a feltételes gólok. akkor 10 centin múlott, hogy nem 3-2 nekik. a 2 szélsővédőnk 2 gólt fogott meg. felesleges mi lett volna ha dolgokba belemenni.dortev írta: Összességében max 50 centin múlott, hogy nem 6:1 lett. Mbappe első gólja pár centis les, aztán épphogy mellérúg egy ziccert, a második lesgólja volt kb 20 centis, ha meg Arda gólja azért volt szabálytalan, mert a jobbkezére pattant, akkor az is egy pár centis balszerencse. Ez könnyen lehetett volna egy sima meccs is. De volt még egy eset is, amikor már nem tudom ki éppen hogy a kapu mellé rúgta, talán súrolta is a kapufa külső részét.
totál jelentéktelen tavaly melyik meccsen hány gólt rúgtunk. új szezon van. én meg azt mondanám, hogy 60-65 körl látványosan kifingott a csapat és kurva nagy mentések kellettek, hogy ne legyen bukta miután totál ráültek a meccsre újfent.ELSiete írta:
voltak jó teljesítmények de pl Mbappé mindenáron gólt akart rúgni és önző volt. Masta nulla, Vini messze volt önmagától de legalább 50 percig hasznos volt. Arda gólja fontos volt de egyáltalán nem játszott jól. Fede egy szellem volt eddig minden meccsen. Trent totál kiherélt szerepben. a kp gyenge és ötlettelen, Huijsen meg Carreras irányít. Carreras mvp volt egy langyos csapatban.
megvan a kötelező 3 pont és lapozhatunk kb ennyi volt ez a meccs. 1 hét múlva emlékezni se fognak rá az emberek. a legnagyobb highlight Carreras mentése volt az talán 1-2 compilation videóba bekerülhet amúgy semmi extra nem történt az egész meccsen így, hogy Trent assistja les lett.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:32
Szerintem egyáltalán nem baszó. Egyes posztokon 3 jó játékosunk van, máshol pedig egy sem. Így teljesen használhatatlan szerintem ez a keret.dzsi91 írta: Egy apró kis remontada mindig jóljön mentálisan. Stabilak vagyunk meglátjuk mire jutunk. A keret baszó bár hézagos. Gülernek még korai ez a karmester szerep de hátha belejön. Azaz argentín gyerek meg wtf. Nyilván fiatal meg kapar de semmi extra. Bale óta nincs jobboldali támadónk és ő is kényszerből volt ott.
Ebben a szutyok ligában teljesen felesleges kinden meccsen hüledezni. Majd a blben meglátjuk hol is tart a csapat itt meg csak a szokásos roncsderbi mehet 38 fordulóban. 3pont a lényeg semmi más.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:28
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:24
Sosem értettem, hogy a foci esetén miért van ilyen averzió a "mi lett volna ha" esetén, sakkban például teljesen legitim módon az elemzések része. De akkor legyen 6:3.RaúlCF írta: jók ezek a feltételes gólok. akkor 10 centin múlott, hogy nem 3-2 nekik. a 2 szélsővédőnk 2 gólt fogott meg. felesleges mi lett volna ha dolgokba belemenni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:07
jók ezek a feltételes gólok. akkor 10 centin múlott, hogy nem 3-2 nekik. a 2 szélsővédőnk 2 gólt fogott meg. felesleges mi lett volna ha dolgokba belemenni.dortev írta: Összességében max 50 centin múlott, hogy nem 6:1 lett. Mbappe első gólja pár centis les, aztán épphogy mellérúg egy ziccert, a második lesgólja volt kb 20 centis, ha meg Arda gólja azért volt szabálytalan, mert a jobbkezére pattant, akkor az is egy pár centis balszerencse. Ez könnyen lehetett volna egy sima meccs is. De volt még egy eset is, amikor már nem tudom ki éppen hogy a kapu mellé rúgta, talán súrolta is a kapufa külső részét.
totál jelentéktelen tavaly melyik meccsen hány gólt rúgtunk. új szezon van. én meg azt mondanám, hogy 60-65 körl látványosan kifingott a csapat és kurva nagy mentések kellettek, hogy ne legyen bukta miután totál ráültek a meccsre újfent.ELSiete írta:
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 30., szombat 23:55
Én továbbra se azt látom, hogy mindig teljesítmény alapján történnek meg az edzői döntések, bár kétségtelen, hogy van javulás.ELSiete írta:Azt azért tedd hozzá, hogy 3 gólt nem adtak meg. Értem én, hogy kirajzolták a lest, meg a kéz az kéz, de tavaly hol volt, hogy egyáltalán 5ször megzörgettük az ellenfél hálóját? A második félidő azért volt olyan, mert elfáradtunk, kb. nulla pihenővel kezdtük meg a szezont. Mindezek mellett a 3 elvett gól is biztos elvett a kedvből.RaúlCF írta: ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...
Szerintem biztató, hogy ma is alig kaptunk gólt, pedig Xabi nem a legerősebb védelmet küldte fel idén mindig. Volt itt már Militao több alkalommal (Rudiger jobb) és Carvajal is jobb mint Trent. A presszing működik, de egyelőre nincs még meg a kondi, hogy 90 percig csináljuk, szerintem ez is érthető. Fura azt leírni, de nyugodt voltam 2-1nél a 80. perctől. Mastantuonon kívül az újak is hoznak egy kis extrát, szerintem Trent focija és labdai használhatóak lesznek majd. Az eredményre nem ülünk rá de 3 elvett gól után nehéz. Nyilván vannak a kezdőbe nem való játékosok is, de Xabi is érzi ezt, időben és jó irányban jönnek a cserék, nincs betonbiztos helye senkinek, ahogy tavaly volt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 30., szombat 23:55
Szerintem a kisebb kupákat ő és Endrick fogja megkapni, Mbappeval a szélen. Bajnoksagban maradnak a brazilok.Jim írta:hosszú a szezon, lesz még kezdő pár meccsenwZoLee7 írta: Garcia mellőzése a klub vb után nekem érthetetlen.![]()
ha nem, baj van…
szélre viszont felesleges behozni, nem az a posztja
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 30., szombat 23:53
Azt azért tedd hozzá, hogy 3 gólt nem adtak meg. Értem én, hogy kirajzolták a lest, meg a kéz az kéz, de tavaly hol volt, hogy egyáltalán 5ször megzörgettük az ellenfél hálóját? A második félidő azért volt olyan, mert elfáradtunk, kb. nulla pihenővel kezdtük meg a szezont. Mindezek mellett a 3 elvett gól is biztos elvett a kedvből.RaúlCF írta: ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. augusztus 30., szombat 23:50
Összességében max 50 centin múlott, hogy nem 6:1 lett. Mbappe első gólja pár centis les, aztán épphogy mellérúg egy ziccert, a második lesgólja volt kb 20 centis, ha meg Arda gólja azért volt szabálytalan, mert a jobbkezére pattant, akkor az is egy pár centis balszerencse. Ez könnyen lehetett volna egy sima meccs is. De volt még egy eset is, amikor már nem tudom ki éppen hogy a kapu mellé rúgta, talán súrolta is a kapufa külső részét.RaúlCF írta: ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 30., szombat 23:44
hosszú a szezon, lesz még kezdő pár meccsenwZoLee7 írta: Garcia mellőzése a klub vb után nekem érthetetlen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. augusztus 30., szombat 23:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 30., szombat 23:39
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem